ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Η ερωτική σας ζωή απογειώνεται αυτή την εβδομάδα μαζί με την καλοκαιρινή σας διάθεση. Ώρα για αλλαγές! Αν είστε μόνοι, δεν θα είστε για πολύ. Στη διάρκεια της εβδομάδας οι Αριθμοί σας δίνουν έρωτα συγκλονιστικό, φλερτ αξιώσεων και πολλών προοπτικών. Η κάθε ημέρα κρύβει σημαντικές ευκαιρίες, όπως σήμερα Δευτέρα που μπορείτε να μιλήσετε με σωστές δυνατότητες διαλόγου τόσο με ερωτικό σύντροφο όσο και με συνεργάτες. Την Τρίτη δεν θέλω να προβείτε σε βιαστικές αποφάσεις ενώ η Τετάρτη και η Πέμπτη κρύβουν ερωτικές ευκαιρίες.

Την Παρασκευή είναι μία δύσκολη ημέρα για τους αδέσμευτους, εντάσεις δίνουν οι Αριθμοί με την μόνιμη σχέση σας. Σε γενικές γραμμές η δική σας Γενέθλια κατηγορία θα έχει 3 υπέροχες ημέρες (Παρασκευή – Σαββατοκύριακο) για να ξεκουραστείτε. Είναι οι καλύτερες ημέρες της εβδομάδας όπου μπορείτε να επιλύσετε και να προωθήσετε πολύ σημαντικές σας υποθέσεις. Τα καλύτερα υπόσχονται οι Αριθμοί για εσάς!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Η σημερινή ημέρα δίνει και το δείγμα γραφής για το τι θα επακολουθήσει όλη την εβδομάδα. Σήμερα Δευτέρα ασχολείστε με πολύ σημαντικές σας υποχρεώσεις. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν τονίζονται ζητήματα οικογενειακής φύσεως με έμφαση να δίνετε  περισσότερο στον μόνιμο ερωτικό σύντροφό σας. Το ευχάριστο είναι ότι οι Αριθμοί σας δίνουν μία πολύ σημαντική οικονομική ανάκαμψη, αν εξαιρέσουμε μόνο την αυριανή ημέρα, που όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι της κατηγορίας σας θα πρέπει να προσέξετε στις οικονομικές σας συναλλαγές. Από Τετάρτη όμως και μετά, εκτιμώ πως θα επιλυθούν ουσιαστικά ζητήματα οικονομικής φύσεως και  εκκρεμότητες παλαιότερων διαστημάτων.

Από Παρασκευή και σε όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου μπορείτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Είναι υπέροχες ημέρες για να αποφορτιστείτε ενεργειακά, να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Πολύ καλές ημέρες για ταξίδια, μετακινήσεις και μεγάλη εύνοια στο να προωθηθούν τα οικονομικά σας. Κυνηγήστε την τύχη σας, έστω και συντηρητικά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Μία υπέροχη πραγματικά εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες για εσάς. Υπέροχη όσον αφορά την επικοινωνία σας και την ανεβασμένη σας διάθεση. Η γοητεία και το επικοινωνιακό σας χάρισμα τονίζονται με ιδιαίτερη έμφαση. Άριστες δημόσιες σχέσεις που υπόσχονται πολλά και τα επόμενα διαστήματα σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Ευχάριστες όμως αναμένονται οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή που πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα. Ο έρωτας σας κλέβει την καρδιά! Τάση που αφορά τόσο τους αδέσμευτους εκπροσώπους της κατηγορίας όσο και τους ήδη δεσμευμένους που μια χαρά ανανεώνουν την σχέση τους, ιδιαίτερα στη διάρκεια της Παρασκευής και του σαββατοκύριακου.

Το επικοινωνιακό σας χάρισμα και η δύναμη της πειθούς σας κυκλοφορεί άνετα από σήμερα ενώ αύριο Τρίτη προσέξτε επικοινωνιακές παγίδες στα επαγγελματικά σας περιβάλλοντα. Ωστόσο, την Τετάρτη τα επαγγελματικά σας σχέδια προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ ευχάριστες εξελίξεις και σημαντικές συναντήσεις, όσον αφορά υπογραφές συμβολαίων στη διάρκεια της Πέμπτης, σας περιμένουν. Ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις. Θεωρώ ότι οι τάσεις αυτές συνεχίζονται και την Πέμπτη όπου απρόσμενες συναντήσεις και εκπλήξεις ξανά, σας ανεβάζουν κι άλλο τη διάθεση. Όπως και να έχει στην διάρκεια της εβδομάδας ξεπερνάτε μια χαρά δυσκολίες προηγούμενων διαστημάτων και ναι, νιώθετε την αλλαγή μέσα σας. Είναι η ώρα να έλξετε τα καλύτερα! Γιατί όχι άλλωστε, μόνο αυτά σας αξίζουν!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Μία εβδομάδα σποράς! Ότι σπείρετε θα θερίστε την συγκεκριμένη εβδομάδα. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή όσον αφορά τις ευκαιρίες από τους Αριθμούς που δίνονται στα επαγγελματικά αλλά και στο κεφάλαιο των οικονομικών σας. Κυνηγήστε την τύχη σας από σήμερα Δευτέρα έως και την Πέμπτη, μπορεί να πάρετε αυτό το αναπάντεχο εισόδημα που σας υπόσχονται οι Αριθμοί. Θα είναι τονισμένη η γοητεία σας σε σχέση πάντα με το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Γοητεύετε όχι μόνο με τον αισθησιασμό που εκπέμπετε και τον γνήσιο ερωτισμό σας αλλά δείχνετε περισσότερο από άλλοτε, πόσο αποφασισμένοι είστε να κατακτήσετε κάθε στόχο που έχετε θέσει. Πάνω απ’ όλα ξεπερνάτε κάποια ερωτικά εμπόδια του παρελθόντος που σας κρατάνε στο σήμερα και δεν μπορείτε να προχωρήσετε.

Υπάρχουν οικονομικές δελεαστικές προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι, παγωμένα επαγγελματικά θέματα βγαίνουν από τον πάγκο και από τον «πάγο», κυριολεκτικά προχωρούν προς όφελός σας. Προωθούνται δηλαδή παράλληλα με τα συναισθηματικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτιμώ πως πολύ δύσκολα πια μπορεί κάποιος να σας κόψει την φόρα. Εσείς μείνετε πιστοί στην πορεία που έχετε χαράξει λένε οι Αριθμοί και θα προωθηθούν σίγουρα και τις επόμενες ημέρες. Ναι ακόμα κι αν άλλοι βρίσκονται σε διακοπές, εσείς θα δώσετε τα χέρια σε πολύ συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις και πιστεύω πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Ο Αύγουστος είναι για εσάς ένας από τους καλύτερους μήνες στον αριθμολογικό σας χάρτη.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Μια χαρά αυξημένη είναι η κοινωνική δραστηριότητα ακόμα κι αν εσείς νιώθετε πως είστε εκτός επικοινωνιακής φόρμας. Οι Αριθμοί έχουν για εσάς άλλα σχέδια. Διακρίνεστε, ξεχωρίζετε, περνάτε καλά. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, ο έρωτας σας συναντά με πρόσωπα που κινούνται στο φιλικό σας περιβάλλον. Ίσως ο έρωτας λοιπόν κινείται δίπλα σας και δεν τον έχετε πάρει είδηση. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι τάσεις των Αριθμών σας λένε διακριτικά κυνηγήστε την τύχη σας. Την Πέμπτη είναι σημαντική ημέρα τόσο για την εργασία όσο και για τον έρωτα. Πολλές και σημαντικές οι ευκαιρίες από τους Αριθμούς που υπόσχονται να διακρίνεστε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την Παρασκευή, όπου προτείνω να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στην εργασία γιατί σκληρά λόγια μπορεί να ειπωθούν που θα δημιουργήσουν οριστική ρήξη και επικοινωνιακό χάος.

Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου τονίζεται με έμφαση η τύχη, γι’ αυτό κυνηγήστε την και μπορεί να προκύψουν εκπλήξεις που αφορούν στην εργασία και την καριέρα σας. Μπορείτε να προωθήσετε με άνεση επαγγελματικά σας ζητήματα με μεγάλη μάλιστα επιτυχία!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Με μία άκρως δημιουργική, παραγωγική, αποδοτική ημέρα ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς. Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να ακούσετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις. Γενικά σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα δώσετε έμφαση στην οικογένεια, στους φίλους και οι περισσότεροι θα περάσετε ευτυχισμένες, ήρεμες στιγμές τόσο με συγγενικά αλλά και με φιλικά σας πρόσωπα. Θα είναι διαφορετικές οι φετινές διακοπές, ήρεμες και χαλαρές με ένα δείγμα γραφής αυτή την Κυριακή, όπου θα είναι η ιδανική ημέρα για να αποφορτιστείτε από την δημιουργική ένταση των προηγούμενων ημερών. Μια χαρά θα προωθηθούν την συγκεκριμένη εβδομάδα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην αφήσετε κάποιους την Τρίτη και την Παρασκευή να σας χαλάσουν την διάθεση λέγοντάς σας ότι δεν θα τα καταφέρετε, ούτε καν! Μια χαρά διακρίνεστε.

Την Πέμπτη μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαια και για όλους όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες να προβείτε σε επενδυτικά ρίσκα. Η ημέρα με τα δύο 8άρια (Πέμπτη) για εσάς θα είναι χαραγμένη για πολύ καιρό στο μυαλό σας, διότι οι Αριθμοί σας δίνουν τόσο σημαντικές επιτυχίες που θα σας συνοδεύουν και την επόμενη χρονιά. Στη διάρκεια της εβδομάδας επίσης μπορείτε να επανασυνδεθείτε ερωτικά ή και να αποκαταστήσετε σχέσεις που επλήγησαν τα προηγούμενα διαστήματα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Μία εβδομάδα που σας κάνει να ξεχωρίζετε, να διακρίνεστε χωρίς καν να το προσπαθείτε. Είστε στο επίκεντρο της προσοχής γιατί είναι η ώρα η καθημερινότητα για εσάς να μην είναι τόσο πιεστική αλλά πολύ ευχάριστη. Στη διάρκεια της εβδομάδας θα προωθηθούν πολύ σημαντικά ερωτικά σας ζητήματα αλλά και επαγγελματικά. Η μόνη ημέρα που εκτιμώ πως πρέπει να προσέξετε στην οικονομική σας διαχείριση είναι η Τετάρτη και μόνο, αλλά είναι επίσης μία ημέρα που υπόσχεται πολλά και κρύβει ευκαιρίες. Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας οι Αριθμοί σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις στον έρωτα, ωστόσο μην αφήνετε τρίτους ακόμη κι αν  είναι πολύ στενοί σας φίλοι, να έχουν άποψη για πολύ προσωπικά σας ζητήματα.

Είναι ένα υπέροχο σαββατοκύριακο, ιδανικό για κοντινές αποδράσεις, να αποφορτιστείτε ενεργειακά και να γεμίσετε μπαταρίες. Η δε Κυριακή είναι μία πολύ τυχερή ημέρα. Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα έλεγα πως πρέπει να δοκιμάσετε την τύχη σας, όμως η Κυριακή θα είναι μία ημέρα που θέματα τα οποία δεν μπορούσατε να τα επιλύσετε προηγούμενα διαστήματα μέσω καλής επικοινωνίας, αυτή την Κυριακή ναι μπορείτε να τολμήσετε και να κάνετε την διαφορά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Μία πολύ καλή εβδομάδα από άποψη ενέργειας καθότι ευχάριστες εξελίξεις μεσολαβούν στα οικονομικά σας ζητήματα και σας δίνουν μεγάλη χαρά. Δεν το αποκλείω στη διάρκεια της εβδομάδας να κάνετε όχι μόνο πολύ συμφέρουσες κινήσεις αγοραπωλησιών αλλά να προβείτε σε σημαντικές συνεργασίες και συμφωνίες. Από Τετάρτη και μετά είναι οι καλύτερες ημέρες για να υπογράψετε συμβόλαια, για να κινήσετε και να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σας, έχοντας παράλληλα και την υποστήριξη σημαντικών συνεργατών ή και συνεταίρων σας. Η Τετάρτη υπόσχεται πολλά για την επαγγελματική σας ζωή και την οικονομική σας ανάκαμψη. Η Πέμπτη είναι μία πάρα πολύ σημαντική ημέρα για την ερωτική σας ζωή. Η επικοινωνία σας κινείται σε άριστα επίπεδα ενώ τα φλερτ δίνουν και παίρνουν. Μέσα σε αυτά ίσως κρύβεται μία ωραία σχέση για εσάς.

Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου κυνηγήστε την τύχη σας. Αναπάντεχο εισόδημα σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Μπορείτε επίσης να προβάλετε καλύτερα το επικοινωνιακό σας χάρισμα και να προωθήσετε κομμάτια της εργασίας σας έτσι ώστε να έχετε ελεύθερο το πεδίο δράσης, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον όλων και την επόμενη εβδομάδα. Καλή επιτυχία!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Στη διάρκεια της εβδομάδας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε πάρα πολλά ζητήματα όπως επαγγελματικά. Ευνοϊκές ημέρες για την προσωπική σας ζωή είναι σήμερα Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Μπορείτε να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις. Η ψυχολογική αστάθεια των προηγούμενων διαστημάτων υποχωρεί και οι Αριθμοί σας υπόσχονται νέες ευκαιρίες.

Οι αδέσμευτοι θα βρουν σίγουρα καλό ερωτικό σύντροφο ενώ οι δεσμευμένοι έρχονται πιο κοντά με το ερωτικό τους ταίρι από την Πέμπτη και μετά, είναι το καλύτερο διάστημα. Οι ημέρες λοιπόν που σας προανέφερα κρύβουν ευκαιρίες, αυξημένη θα είναι η κοινωνική σας δραστηριότητα. Είναι καιρός να νιώσετε κι εσείς καλά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Αυτή η εβδομάδα θα στιγματίζει για καιρό την μνήμη σας. Είναι το πιο σημαντικό καλοκαίρι για εσάς. Πολύ καλές ημέρες είναι η Δευτέρα, η Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα νιώσετε ψυχική και ενεργειακή ανάταση. Σήμερα Δευτέρα μπορείτε να έρθετε ακόμα πιο κοντά με σημαντικούς σας συνεργάτες και να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να επικοινωνήσετε καλύτερα. Είναι όλες αυτές οι ημέρες, ημέρες αλλαγών.

Η προσωπική σας ζωή θα εξελιχθεί από το καλό στο καλύτερο. Μην παρορμείτε και μη χαλάτε κάτι που ενεργειακά έχει πάρει ήδη το δρόμο του, από τις παρεμβολές των τρίτων, είτε είναι φίλοι είτε οικογένεια. Δεν έχουν κανένα λόγο στην προσωπική σας ζωή. Οι Αριθμοί με ότι θα κάνετε αυτή την εβδομάδα θα σας δικαιώσουν και αργότερα. Θα με θυμηθείτε!!!…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά, με μία Δευτέρα ως ξεκίνημα πολύ θετική και υποστηρικτική. Σήμερα μπορείτε να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό αλλά και να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας. Να θυμάστε ότι σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, φίλοι και συγγενείς σας βοηθούν να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε. Σας στηρίζουν ψυχολογικά. Από σήμερα έως και την Πέμπτη, η τύχη είναι με το μέρος σας και θεωρώ ότι πρέπει να δοκιμάσετε την τύχη σας, έστω και συντηρητικά.

Όλοι όσοι ψάχνετε εργασία, αυτή την εβδομάδα θα βρείτε και θα είναι και πάρα πολύ καλή. Οι Αριθμοί σας θέλουν να επιλύετε σημαντικά οικογενειακά ζητήματα, να κάνετε την Πέμπτη και την Παρασκευή άριστες δημόσιες σχέσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν την Παρασκευή θα ήθελα να τις ξανασκεφτείτε όπως και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Όπως και έχει, το σαββατοκύριακο είναι μία καλή περίοδος για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Είναι εβδομάδα σποράς. Οι τάσεις των Αριθμών σας ευνοούν!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Το θερμόμετρο δείχνει υψηλές θερμοκρασίες. Το δικό σας το ερωτικό να δείτε…Ανεβαίνει ταυτόχρονα. Οι άλλοι κάνουν διακοπές ενώ εσείς μια χαρά συνδυάζετε διακοπές με εργασία. Τι πιο σημαντικό από το ακούτε καλά λόγια από φίλους και σημαντικούς συνεργάτες όπου αναγνωρίζουν την προσπάθεια, την απόδοσή σας. Βλέπετε επιτέλους οι κόποι σας να δικαιώνονται, να αναγνωρίζονται. Τα σχέδια σας και οι ιδέες σας να προωθούνται και να περνάτε από τη θεωρία στη πράξη.

Ωστόσο θέλω να αποφύγετε τους υπερβολικούς χειρισμούς την Τετάρτη, λέγοντας δηλαδή πράγματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα λέγατε. Η Πέμπτη επιφυλάσσει πάρα πολλές δυνατές εκπλήξεις ερωτικές ενώ η Παρασκευή για τους ήδη δεσμευμένους είναι μία επικίνδυνη ημέρα, στο να ανταλλάξουν πικρά λόγια. Το σαββατοκύριακο; Επωφεληθείτε από τις γνωριμίες που θα κάνετε. Άριστες θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και για μία ακόμη φορά θα διαπιστώσετε ότι οι φίλοι σας είναι σημαντικό περιουσιακό στοιχείο διότι είναι πάντα κοντά σας.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found