Γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν τα πάντα –λάμψη, επιτυχία, αυτοπεποίθηση, οικονομική άνεση, και διαρκώς εξελίσσονται, προοδεύουν, ενώ κάποιοι άλλοι αγωνίζονται για να τα «βγάλουν πέρα» και νοιώθουν πως μένουν στάσιμοι, εγκλωβισμένοι, παγιδευμένοι, σε αδιέξοδες σχέσεις αλλά και σε μόνιμα κομβικά σημεία και διαρκή αδιέξοδα;

Η ποιοτική διαφορά, αφορά καθαρά στον τρόπο της σκέψης, στην νοοτροπία, στοιχεία που υπάρχουν και καθορίζονται από το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Τα οποία συνθέτουν την ψυχή μας. Μη ξεχνάμε ότι και η ψυχή είναι …ενέργεια! Υπάρχουν λοιπόν αυτά τα στοιχεία μέσα μας, συνεργάζονται με τον μαγνήτη του μυαλού μας και γεννιούνται κάποιες σκέψεις. Οι σκέψεις είναι κι αυτές ενέργεια! Αυτά που σκεφτόμαστε, αυτά που δηλώνουμε, καθορίζουν το τι θα προσελκύσουμε ως τελική κατάληξη. Ο τρόπος σκέψης μας, οι δηλώσεις μας, οι πεποιθήσεις μας, καθορίζουν τις επιλογές μας.

Τι είναι τελικά οι επιλογές μας;

Είμαστε οι επιλογές μας και οι επιλογές μας είναι το Κάρμα μας.

Τι σκέφτεστε τώρα; Τι σκεφτόσασταν προ ολίγου, το τελευταίο διάστημα; Κάνατε θετικές σκέψεις ευγνωμοσύνης, προσευχή, δηλώσεις ευχαριστίας, δηλώσεις βελτίωσης, επιτυχίας και αφθονίας, ασκήσεις αυτοβελτίωσης ή σκέψεις αρνητικές; Μίζερες; Σκέψεις μικροπρεπείς που φανερώνουν φόβο, ανασφάλεια, στέρηση, μιζέρια, έλλειψη και αμφιβολία για τον εαυτό σας;

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι κρατούν θετικές σκέψεις και δηλώσεις. Δημιουργούν ευδόκιμες εικόνες στο μυαλό τους. Ωφέλιμες, σκέψεις. Αφθονίας και ευημερίας. Οι αποτυχημένοι συνεχίζουν να σκέφτονται στο πόσες φορές έχουν αποτύχει και στο πόσο συχνά αποτυγχάνουν. Κατά συνέπεια, διαρκώς δημιουργούν δικαιολογίες ή/και κατηγορούν άλλους για τις αποτυχίες τους, τοποθετώντας έτσι το υποσυνείδητό τους σε κατάσταση προσμονής ακόμα περισσότερης …αποτυχίας! 

Μπορούμε όμως να προσελκύσουμε αυτά που σκεφτόμαστε.

Γι’ αυτό λοιπόν ο στόχος είναι να σκεφτόμαστε θετικά αν θέλουμε να προσελκύσουμε καλύτερα γεγονότα και περισσότερη τύχη στην ζωή μας!

Μην κατευθύνετε τον νου σας στη στέρηση, στη ζήλια και σε όλα όσα δεν έχετε αυτή τη στιγμή. 

Μπορείτε να επιλέγετε τις σκέψεις σας, να συγκεντρωθείτε στην προσωπική σας ανάπτυξη και στη δημιουργία ευημερίας για τον εαυτό σας αλλά και τους ανθρώπους που είναι γύρω σας.

Να κάνετε σκέψεις επιτυχίας και ευημερίας, καλύτερων προσωπικών και επαγγελματικών συνθηκών. Καλύτερων σχέσεων.

Στην πνευματική σας αναζήτηση να κάνετε θετικές δηλώσεις για να δημιουργήσετε τις συνθήκες προκειμένου να ζήσετε τη ζωή που πραγματικά σας αξίζει! Ναι σωστά καταλάβατε! Δημιουργείτε εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας μέσω των ίδιων σας των σκέψεων. Συνειδητοποιήστε έγκαιρα πως έχετε τη δύναμη μέσα σας. Εσείς οι ίδιοι κρατάτε το κλειδί του Πεπρωμένου στα χέρια σας. Η καλή ζωή, η ζωή που σας αξίζει, είναι η δική σας επιλογή.

Είναι άποψη να μη πάρετε τη ζωή σας …λάθος! Αλλάξτε σκέψεις και θα αλλάξετε …ζωή!

Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνει το σωστό. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας. Κάντε μία νέα αρχή. «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» όπως λέει και ο πάντα επίκαιρος Πυθαγόρας!…

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found