Πώς αντέχεις να συνεχίζεις την ζωή σου μέχρι να πεθάνεις χωρίς να γίνεις αυτό που πιστεύεις πως είσαι, όλα όσα είσαι & όσα αξίζεις να γίνεις; Αυτό θα το πετύχεις, αν αποφασίσεις να το κάνεις. Αυτή είναι η πρώτη σου νίκη! Είναι τόσο απλό, τόσο εύκολο.

Έτσι γίνονται οι αλλαγές! Με αλήθεια. Πίστη. Γνώση. Η αλλαγή είναι πάντα δυνατή & αξίζει τον κόπο.

Ειλικρινά δεν αντέχω ν’ ακούω φράσεις γνωστές όπως: «Το γέρικο σκυλί δεν μαθαίνει καινούργια κόλπα».

Μια χαρά έχω διδάξει πολλά καινούργια κόλπα σε αρκετά  «γέρικα σκυλιά»!!!…

Έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις να ζήσεις τη ζωή που σου αξίζει!

Διότι η Ζωή είναι δικαίωμα και εσύ κρατάς το κλειδί του Πεπρωμένου στα χέρια σου με τις επιλογές σου! Είσαι οι επιλογές σου άλλωστε!

Μπορείς να την ζήσεις χαρούμενα ή να την ζήσεις μίζερα και λυπημένα.

Μπορείς να είσαι καιροσκόπος, αυθάδης, συναισθηματικά ανώριμος και πολύ επιπόλαιος.

Μπορείς να είσαι σοβαρός και όχι σοβαροφανής.

Το μυστικό είναι να έχεις την απόλυτη ευθύνη της επιλογής που κάνεις. Γιατί; Για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων! Αν πλήττεις για παράδειγμα, αν φοβάσαι πως δε θα τα καταφέρεις, αν φοβάσαι γενικά, αν δεν σ’ αρέσει το σκηνικό της ζωής σου όπως εξελίσσεται, τι κάνεις γι αυτό; Ποιος είπε πως δε μπορείς να αλλάξεις δρομολόγιο; Να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις; Να μένεις και να …επιμένεις σε καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα, μα τίποτα πια; Ποιος είπε, ότι δε μπορείς να ξεφορτωθείς τοξικούς ανθρώπους, ενέργειες & καταστάσεις και να μένεις σε ενεργειακά αφιλόξενα περιβάλλοντα;

Όσο και οι 2 μαγνήτες σου δουλεύουν αρμονικά και ήρεμα (η καρδιά και το μυαλό σου), όσο δουλεύεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα λάθη σου, προσπαθώντας να έχεις καλή ψυχολογία, ανεβασμένο ηθικό, τότε μπορείς να δημιουργήσεις και να πρωταγωνιστήσεις ενεργά σε όποιο …σκηνικό θελήσεις! Γιατί …μπορείς! Ναι. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου. Να έχεις το όραμά σου και τα όνειρά σου για πυξίδα. Να είναι αυτά τα αστέρια του δικού σου απέραντου ουρανού! Να βάλεις τα χρώματα που θέλεις και να έχεις τους συνταξιδιώτες της καρδιάς σου στο υπέροχο αυτό και ευλογημένο ταξίδι της ζωής! Ξεκίνησε …τώρα! Σκέψου θετικά. Με αυθεντικό γενναιόδωρο χαμόγελο και θα δεις!!! Από αύριο κιόλας τα πράγματα θα είναι τόσο μα τόσο διαφορετικά. Κι αν οι άλλοι τα βλέπουν όλα ίδια εσύ κάνε τα διαφορετικά με τις πράξεις σου. Τα έργα σου. Γιατί μόνο η πράξη αλλάζει τα αλλάζει ό λ α! Τα πάντα!!!

Οι κουβέντες είναι καλές μόνο στην αρχή. Σαν γιορτινό ένδυμα. Η συνειδητοποίηση είναι μόνο η μισή λύση.

Τα υπόλοιπα είναι πράξη…

Διάλεξε το δρόμο της ζωής που επιθυμείς.
Διάλεξε το δρόμο της Αγάπης.
Διάλεξε τον δρόμο της πνευματικής αναζήτησης!
Διάλεξε το δρόμο της Ελπίδας.
Διάλεξε το δρόμο της Πίστης στο αύριο που έρχεται, δημιουργώντας …σήμερα κιόλας!
Διάλεξε το δρόμο της Εμπιστοσύνης.
Διάλεξε το δρόμο της καλοσύνης.

Από εσένα εξαρτάται. Εσύ θα διαλέξεις.

Μπορείς να διαλέξεις την απελπισία & την δυστυχία.
Μπορείς να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη θέτοντας εσύ ο ίδιος τα εμπόδια στον εαυτό σου και μπορείς να το εξελίξεις κι άλλο, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των άλλων!

Το κακό έχει δύναμη, το καλό όμως μεγαλύτερη!

Θα πρέπει να μάθεις να ρισκάρεις.

Το ρίσκο είναι κλειδί για την ουσιαστική αλλαγή.

Μη φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου.

Ας σε θεωρήσουν τρελό! Μη φοβάσαι να εκφράζεις το συναίσθημά σου!!! Δεν γίνεται να πορεύεσαι μόνο με λογική ή συναίσθημα! Θες να κλάψεις; Από χαρά; Λύπη; Κλάψε! Να γελάσεις δυνατά; Εκφράσου!!!

Και τι πιο σημαντικό υπάρχει στην ζωή από τη συναισθηματική έκφραση; Όχι μόνο στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους…

Είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε αλληλο-υποστηρικτικοί! Όταν δείχνεις τα συναισθήματα σου, δε κινδυνεύεις να αποκαλύψεις την ανθρωπιά σου.  Να το χαίρεστε και να το ευχαριστιέστε να αποκαλύπτετε την ανθρωπιά σας.

Όταν εκθέτεις τις ιδέες και τα όνειρά σου στους άλλους γιατί θέλεις να το μοιραστείς, ρισκάρεις να μη το χαρούν όλοι. Όπως δε γίνεται να κερδίζεις πάντα στη ζωή. Όπως δεν είναι δυνατόν να σε αγαπούν όλοι!

Αυτό όμως είναι πολύ καλό, ξέρετε, μη σας πω και σωστό. Όταν αγαπάς κάποιον για παράδειγμα, κινδυνεύεις να μην έχει ανταπόκριση η αγάπη σου. Δεν είναι κακό αυτό. Αγαπάς για να αγαπάς και όχι για να πάρεις ανταπόκριση – αυτό δεν είναι αληθινή αγάπη.

Όταν ελπίζεις, κινδυνεύεις να πονέσεις εφόσον τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς επιθυμούσες. Δοκιμάζεις μεν αλλά ρισκάρεις και να αποτύχεις δε!

Αυτό πρέπει να κάνεις αν θέλεις να έχεις σοβαρές πιθανότητες να ζήσεις τη ζωή για τη ζωή! Να της δώσεις νόημα. Αξία. Να έχουν ενεργειακό νόημα και αξία οι πατημασιές σου και τα χνάρια σου στο Σύμπαν. Γιατί είσαι ένα κομμάτι του. Ανήκεις άλλωστε σε αυτό! Προτιμότερο να ρισκάρεις από το να θεωρείς ότι πήρες λάθος πορεία γιατί πολύ απλά φοβόσουν να ρισκάρεις για οτιδήποτε! Κράτησε τις ισορροπίες και μην βαπτίζεις την έλλειψη θάρρους και πίστης σε εσένα τον ίδιο πρώτα ως …ατυχία, γιατί ΕΙΣΑΙ οι επιλογές σου. Αξίζεις όσο τα έργα σου, αξίζεις όσο ο λόγος σου!  Όποιος δεν ρισκάρει, επιλέγει την αδράνεια.

Στον Νόμο του Σύμπαντος όμως που είναι αμείλικτος μόνο η δράση φέρνει …αντίδραση. Μόνο ο άνθρωπος που δε φοβάται να πει την αλήθεια θα φτάσει πιο γρήγορα σε αυτήν! Αυτός και μόνο μπορεί να ρίξει Λευκό Φως σε ότι τον πιέζει, τον καταπιέζει ψυχικά. Μόνο αυτός εξελίσσεται και στις 2 φύσεις του: ανθρώπινη και πνευματική.

Πρέπει να πάρεις μία σημαντική απόφαση! Θέλεις τον εαυτό σου σύμμαχό σου ή …χειρότερο εχθρό σου; Να ένα κομβικό σημείο που στις ζωές όλων έχει παιχτεί. Αυτό το δράμα που δεν είναι ένα απλό δίλημμα! Γίνε αυτό που θέλεις λοιπόν. Αυτό που πιστεύεις πως είσαι και που αξίζει να γίνεις για να είσαι! Μέχρι τη τελευταία στιγμή στον διαρκή αγώνα της ζωής. Όσο κρατήσει αυτό το Θείο και ευλογημένο δώρο. Μέχρι τη τελευταία πνοή σου…

Για να τα καταφέρεις όμως πρέπει να θέλεις να πολεμήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και τις αδυναμίες σου. Αξίζει το ρίσκο που θα πάρεις. Θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Θα είσαι πραγματικά ελεύθερος. Είσαι ενεργειακή γεννήτρια από μόνος σου! Η τροφοδοσία όμως ξεκινά πάντα και πρώτα και μόνο από εσένα τον ίδιο! Άκουσε με. Μη γίνεις ένας ακόμα άνθρωπος που δε ζει τη ζωή που του αξίζει γιατί φοβάται να ρισκάρει! Γιατί θεωρεί πως δεν έχει το κουράγιο…  Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: οι μαθητές μου, με εμπνέουν πολύ και με κάνουν κάθε ημέρα που περνάει να προσπαθώ κι εγώ περισσότερο στο έργο μου, να γίνομαι παράλληλα καλύτερος Άνθρωπος. Όχι μόνο για εμένα και τις επιλογές της ζωής μου (οικογένεια, σύντροφο, φίλους κλπ) αλλά και για εκείνους…

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found