ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά. Οι Αριθμοί μας καλούν να δώσουμε έμφαση σε όλα όσα θέλουμε να σχεδιάσουμε ως επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ευνοείται κάθε επαγγελματική εξέλιξη. Θα έχουμε σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες με στόχο για παράδειγμα να βρουν δουλειά, όλοι όσοι αναζητούν εργασία και να είναι και καλή, αλλά και να δοθεί έμφαση στο να προωθηθούν σχέδια τα οποία προηγούμενα διαστήματα είχαν καθυστερήσει και να υλοποιηθούν. Ταξίδια για επαγγελματικό ή ιδιωτικό σκοπό, ερωτικές επανασυνδέσεις θα είναι στο αριθμολογικό μενού της εβδομάδας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 05/08

Τι υπέροχη ημέρα είναι αυτή;! Μας ανεβάζει αυτόματα με την ενέργειά της την ψυχολογία. Θα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι, θα έχουμε άφθονη ενέργεια και διάθεση για να περάσουμε τέλεια την ημέρα. Μην αφήσουμε κανέναν να μας χαλάσει, με αρνητική ενέργεια και σχόλια, τη διάθεσή μας. Ιδανική ημέρα υπόσχονται οι Αριθμοί για την εργασία μας. Μπορούμε να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, να έρθουμε πιο κοντά με τους συνεργάτες μας, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και γιατί όχι, για όλους όσοι ψάχνετε εργασία, να βρείτε την ιδανική.

Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός κινείται σε πολύ χαμηλές πτήσεις. Για να μην επιβαρύνετε λοιπόν το πεπτικό σας σύστημα και την λειτουργία των νεφρών με την γνωστή κατακράτηση, αποφύγετε τη χρήση του αλατιού και προτιμήστε το αλάτι Ιμαλαΐων. Πιείτε άφθονο νερό, ενυδατώστε τον οργανισμό σας και με φυσικούς χυμούς. Πράσινα λαχανικά, μπρόκολα, αγκινάρες και ξηροί καρποί χωρίς αλάτι είναι οι ιδανικές τροφές για σήμερα. Οτιδήποτε αφορά στην υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας ευνοείται. Γι’ αυτό ενυδατώστε την και παράλληλα προστατέψτε την από τον ήλιο.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.30 – 22.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1,  4,  5,  7,  8,  9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο κορυφαίος Αριθμός όλων, ο ιερός Αριθμός της Αριθμολογίας, ο 7. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33,  ο Αριθμός του διδασκάλου, του πνευματικού αναζητητή, του ηγέτη.

ΤΡΙΤΗ 06/08

Μία ημέρα με ειδική ενέργεια, με ευκαιρίες κεκαλυμμένες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί πολύ εύκολα την Τρίτη μπορούν να διαταραχθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια, με ηλικιωμένα πρόσωπα, με τα παιδιά. Εντάσεις δίνουν οι Αριθμοί λόγω ασυνεννοησίας. Να προσέχετε επίσης στη διάρκεια των συναλλαγών σας. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων να προσέξουν με τα λόγια τους ώστε να μην αδικήσουν κάποιον άνθρωπο.

Από άποψη Ευ Ζην, οι τάσεις της Δευτέρας επαναλαμβάνονται, διότι οι Αριθμοί θέλουν επιβαρυμένους τους νεφρούς και το πεπτικό σύστημα. Οπότε για να διευκολύνετε την λειτουργία τους, φάτε ελαφρά αποφεύγοντας το πολύ αλάτι. Εντάξτε ξανά πράσινα λαχανικά και αρκετά πολύχρωμα φρούτα στη διατροφή σας για να ξεπεράσετε τις δυσάρεστες αυτές τάσεις. Οτιδήποτε αφορά στα μαλλιά, έχει τεράστια εύνοια. Τολμήστε όμορφες αλλαγές!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:16.00 – 19.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο διπλός Αριθμός 22 ή  και 4. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07/08

Κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία θα έχουν οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων και αν αυτοί είναι και αδέσμευτοι φίλοι; Τότε το φλερτ θα γίνεται μέσω Κίνας ή μετ’ εμποδίων, διότι πολλοί είναι αυτοί που θα δυσκολεύονται την Τετάρτη να εκφράσουν τα αισθήματά τους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει, ιδιαίτερα ένα κακό χιούμορ, πολύ δυσάρεστες παρεξηγήσεις.

Από άποψη Ευ Ζην,είναι η ενδεδειγμένη ημέρα για να ξεκινήσετε γυμναστική, να εντάξετε τη σωστή διατροφή στη ζωή σας. Ο μεταβολισμός σύμμαχός κι αυτός στην προσπάθειά σας καθώς επανέρχεται σε υψηλές στροφές καίγοντας σε χρόνο dt τις λιπαρές τροφές, τα «αμαρτωλά» εδέσματα, τους υδατάνθρακες. Μπορείτε ωστόσο να απολαύσετε την Τετάρτη τα αγαπημένα σας ιταλικά πιάτα, όπως ζυμαρικά και πίτσα, με μέτρο όμως. Θα πρέπει να προσέχουν οι αλλεργικοί φίλοι μου να προστατευτούν από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργίες. Οι χθεσινές τάσεις σήμερα λειτουργούν απαγορευτικά, οπότε το κομμωτήριο το ξεχνάτε για σήμερα. Προτιμήστε να χαλαρώσετε με ένα χλιαρό αφρόλουτρο ή και μ’ ένα μασάζ με αιθέρια έλαια τα οποία θα σας ανεβάσουν την ενέργεια και θα σας φτιάξουν την διάθεση.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.30 – 15.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο πολύ ευλογημένος, ιερός Αριθμός, του Θεού, ο 9. Ο Αριθμός 2 θα το παλέψει πολύ, ωστόσο είναι πιο ασφαλές να κινηθεί στα πολυδύναμα διαστήματα που προτείνω.Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΠΕΜΠΤΗ 08/08

Η ημέρα με τα δύο 8άρια! Τι κι αν είναι καλοκαίρι, τι κι αν οι θερμοκρασίες είναι υψηλότατες, κάποιοι θα κλείσουν πολύ σημαντικές δουλειές, θα υπογράψουν συμβόλαια. Είναι πολύ δυνατή ενεργειακά ημέρα μέσα στην καλή εύνοια και την τύχη, γι’ αυτό κυνηγήστε την. Είναι εγκληματική αμέλεια να μην κυνηγήσετε την τύχη σας την Πέμπτη, έστω και συντηρητικά. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων θα είναι μέσα στη στεναχώρια, το στρες που είναι χειρότερο του άγχους ενώ οι υπόλοιποι θα απολαύσουν τις τάσεις των Αριθμών με δυνατές ευκαιρίες στον έρωτα, στην εργασία, στις συνεργασίες. Είναι άριστες οι δημόσιες σχέσεις που θα γίνουν αυτή την Πέμπτη και πολλές οι κοινωνικές εκδηλώσεις που θα πρέπει να αποδεχθείτε τις προσκλήσεις τους. Κυκλοφορήστε! Η γοητεία σας θα είναι στο μάξιμουμ. Γοητεύεστε και γοητεύετε!!! Κρίμα είναι να μείνετε σπίτι…

Από άποψη Ευ Ζην, λίγο παραμελημένο το ανοσοποιητικό σύστημα. Ενισχύστε το λοιπόν με σωστή διατροφή. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να κινείται σε υψηλές στροφές ωστόσο μην το παρακάνετε. Οι αλλεργικοί φίλοι να προσέξουν ξανά οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει τυχόν αλλεργίες. Τα πράσινα λαχανικά και τα πολύχρωμα φρούτα έχουν την τιμητική τους. Δεν ευνοούνται και την Πέμπτη οι τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 20.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο νικητήριος Αριθμός, του Άρη, του πολεμιστή, ο 1 δηλαδή.Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08

Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων καλό είναι να καταφύγουν στο απάνεμο λιμάνι τους, στο σπιτικό τους, στην οικογένειά τους, στους φίλους τους γιατί δε θα έχουν όρεξη για πολλά. Ψυχραιμία, ηρεμία, καλοσύνη, ευγένεια, ωραία επιχειρήματα και θα ξεπεραστούν οι αγχωτικές και δυσάρεστες τάσεις των Αριθμών, που δεν τους θέλουν να έχουν όρεξη να δράσουν. Είναι μία δύσκολη ημέρα με κλίμα ασυνεννοησίας. Όσον αφορά τους ευνοημένους Αριθμούς όμως, εσείς πάλι μην το παρακάνετε και είστε μες στην τρελή χαρά, λίγο άσκοπα εκτιμώ. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες των Αριθμών διότι μπορεί να μην είναι ολοφάνερες αλλά θα είναι ουσιαστικές και σημαντικές.


Από άποψη Ευ Ζην, και σήμερα Παρασκευή ο μεταβολισμός καίει άμεσα τις δύσκολες τροφές, ωστόσο πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας. Μην παραλείπετε γεύματα γιατί δεν θα φτάσετε εύκολα στο στόχο σας. Οι έχοντες θέμα με την καρδιά, το αυχενικό σύνδρομο, πόνους στη μέση και στην ωμοπλάτη θα κάνουν άριστα να επισκεφθούν τον ολιστικό τους θεραπευτή ή τον οστεοπαθητικό ή και την θάλασσα. Ναι φίλοι/ες μου, κάνει θαύματα. Καθαρίζει, ενεργοποιεί την ενέργεια, χαλαρώνει και θεραπεύει. Οι αλλεργίες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο. Προφυλαχθείτε λοιπόν από οτιδήποτε μπορεί να σας τις προκαλέσει. Πράσινα λαχανικά και πολύχρωμα φρούτα με ωραίους φρέσκους χυμούς είναι τα μυστικά για να αναζωογονηθείτε και να τονώσετε το λεμφικό σας σύστημα αλλά και την κυκλοφορία του αίματος.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.45 – 16.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της ιώβειας υπομονής, του αφανούς ήρωα, ο 2.Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ φιλόδοξος 11.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/08

Αντιφατικές οι τάσεις από τους Αριθμούς. Θα δώσουν ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα, να πάτε σε ωραίες κοινωνικές εκδηλώσεις, να πάτε μια εκδρομή, να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Αυτές είναι οι καλές τάσεις. Όμως οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων,  καλό είναι να προσέξουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις. Τάση για εξαπάτηση δίνουν οι Αριθμοί. Μήπως είναι άνθραξ ο θησαυρός; Για επανεξετάστε καλύτερα όλα όσα ακούσετε τις επόμενες ημέρες. Ακόμη, προσέξτε μην παρεξηγηθείτε για ασήμαντους λόγους τόσο με τα παιδιά σας όσο και με τους φίλους σας.

Από άποψη Ευ Ζην,όλοι όσοι υποφέρετε από πόνους στη μέση, την ωμοπλάτη και από αυχενικό σύνδρομο προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, να απέχετε από βαριά σωματική άσκηση. Ο μεταβολισμός είναι σούπερ και σας βοηθά μεταβολίζοντας χαλαρά και άνετα όλες τις «αμαρτωλές» τροφές. Προτιμήστε λάχανο, μπρόκολο, πράσινες πιπεριές, πράσινα χορταρικά και πολύχρωμα φρούτα ως διατροφικές επιλογές για να ξεπεράσετε τα δυσάρεστα φουσκώματα και την κατακράτηση υγρών. Η λουΐζα, το φασκόμηλο, το δενδρολίβανο σας βοηθούν όπως και το αφέψημα ταραξάκου να καταπολεμήσετε όλες αυτές τις δυσάρεστες τάσεις.


Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:10.30 – 13.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο  3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/08

Τι Κυριακή είναι αυτή!!! Υπέροχη ενέργεια, υπέροχες τάσεις για να αποδράσουμε από την πιεστική καθημερινότητα. Μία μικρή απόδραση από την πόλη ή από αυτά που μας καταπιέζουν κάνοντας ένα μπάνιο ή μια εκδρομή με φίλους και ανθρώπους που μας ανεβάζουν την διάθεση, είναι η ιδανική λύση για να ανέβουμε ψυχολογικά, ν’ ανεβάσουμε τους βιορυθμούς μας, τις ενεργειακές μας δονήσεις, ν’ αποφορτιστούμε γεμίζοντας όρεξη και διάθεση για δράση. Και όπως ξέρουμε από τον Συμπαντικό Νόμο του Πυθαγόρα, η δράση φέρνει πάντα αντίδραση!


Από άποψη Ευ Ζην,καλό είναι να απέχουμε από έντονη σωματική δραστηριότητα. Όσοι κάνετε ασκήσεις με βάρη, αποφύγετέ τις γιατί τάσεις για τραυματισμούς και ατυχήματα δίνουν οι Αριθμοί. Προσέξτε την οδήγηση, τι θα φάτε, τι θα πιείτε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας κάνοντας μασάζ με αιθέρια έλαια της προτίμησης σας αφού πρώτα προηγηθεί ένα ωραίο χλιαρό αφρόλουτρο είτε με αιθέρια έλαια είτε με άλατα Νεκράς Θάλασσας. Μην παραλείπετε την χρήση αντηλιακού άντρες – γυναίκες και παιδιά.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο υπέρμετρα λογικός Αριθμός, ο 4. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found