ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Είναι μία εβδομάδα με κάποιες δύσκολες όψεις για τα άτομα όμως που είναι σε θέσεις κυρίαρχες όπως πολιτικά πρόσωπα. Εδώ λίγο περιπλέκονται τα πράγματα, ωστόσο τα θέματα θα προαχθούν τις τελευταίες τρεις (3) ημέρες της εβδομάδας. Θα έρθουν πληροφορίες και αλήθειες από τους Αριθμούς στο προσκήνιο για να επανεκτιμηθούν σωστά τα γεγονότα και να εξελιχθούν όσο γίνεται καλύτερα. Για εμάς τους υπόλοιπους στην διάρκεια της εβδομάδας σχέσεις θα εξελιχθούν, οικονομικά ζητήματα θα προωθηθούν, επαγγελματικές προτάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο τις οποίες θα επαναξιολογήσουμε προωθώντας τις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τις καλύτερες εβδομάδες του μήνα, πρέπει να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Κρύβει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, λύσεις και πολύ έρωτα.

 

ΤΡΙΤΗ 15/10

Καταπληκτική ημέρα από άποψη ενέργειας! Η ισορροπία στις ζωές των ανθρώπων, η αρμονία με άριστη επικοινωνία και ωραίες δημόσιες σχέσεις σε κάποιες των περιπτώσεων είναι τα Αριθμολογικά δώρα της ημέρας. Στους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς θα υπάρξει η τάση για όλους όσοι είστε γονείς να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας, δείχνοντας περισσότερη ανοχή απ’ ότι το συνηθίζατε. Είναι καλή ημέρα για να  αποκατασταθούν σχέσεις. Οι Αριθμοί δημιουργούν εμπνευσμένα σκηνικά με ωραίες πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες όχι μόνο θα επιλύσουν σημαντικά ζητήματα αλλά θα προωθήσουν νέες συνεργασίες, συμφωνίες μη σας πω και συνεταιρισμούς. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις των Αριθμών.

Από άποψη Ευ Ζην, δεν είναι ιδανική ημέρα για να προβείτε σε πολύωρες χειρουργικές πράξεις ούτε να επισκεφθείτε τον γναθοχειρουργό. Παρόλα αυτά οι κινήσεις που αφορούν θεραπείες με λέιζερ για την ομορφιά της επιδερμίδας σας ευνοούνται. Όσον αφορά την λειτουργία του πεπτικού συστήματος, βοηθήστε τον όπως και τον μεταβολισμό σας, κάνοντας μία έξυπνη κυτταρική αποτοξίνωση. Καταναλώστε  αφεψήματα τσουκνίδας, τζίντζερ και γαϊδουράγκαθου προκειμένου να λειτουργήσουν ως tuboflo για να καθαρίσει το αίμα σας. Λαχανικά που προτείνω είναι τα πράσινα και πολύχρωμα φρούτα. Ο μεταβολισμός κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα.  

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.10 – 17.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο νικητήριος Αριθμός 1, ο Αριθμός του Άρη. Από τους διπλούς Αριθμούς 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/10

Είναι μία μικρογραφία της Τρίτης. Γιατί; Είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κάνετε τον επαγγελματικό σας προσδιορισμό, γενικά να επανεκτιμήσετε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, να επαναξιολογήσετε αποφάσεις και κάποιες σχέσεις σας κυρίως επαγγελματικές ή σχέσεις συνεργασιών. Οι Αριθμοί θα σας  βοηθήσουν να έχετε καλύτερη κρίση πιο αποστειρωμένη και να δείτε τα πράγματα με μια πιο κλινική ματιά γινόμενοι παρατηρητές των γεγονότων και των καταστάσεων.

Από άποψη Ευ Ζην, ούτε η Τετάρτη ενδείκνυται για πολύωρες επεμβάσεις ωστόσο μπορείτε να ξεκινήσετε σωστή διατροφή και να προχωρήσετε σε μικροεπεμβάσεις αισθητικής φύσεως. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να κινείται σε χαμηλές πτήσεις. Δεν ευνοούνται οι τολμηρές αλλαγές οπότε ξεχάστε την επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:  12.30 – 15.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχοι στην εύνοια είναι ο Αριθμός του αφανούς ήρωα, ο 2. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ υπομονετικός 22.

 

ΠΕΜΠΤΗ 17/10

Πάρα πολύ καλή ημέρα ιδανική για νέα τολμηρά ξεκινήματα παντός τύπου, όπως να μετακομίσετε, να προβάλετε και να οργανώσετε καινούργια σχέδια στη δουλειά, να βγείτε ερωτικό ραντεβού. Οι Αριθμοί σας δίνουν όλη την τύχη που χρειάζεται απλόχερα και γενναιόδωρα ώστε να κάνετε μια νέα εκκίνηση. Εξαιρετική ημέρα, αξιοποιήστε την!

Από άποψη Ευ Ζην, η ιδανική ημέρα για όλους όσοι επιθυμούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με άσκηση, σωστή διατροφή, να κάνουν ιατρικές εξετάσεις, να βοηθήσουν τον οργανισμό τους με κυτταρική αποτοξίνωση. Ευνοούνται όλες οι πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Πείτε άφοβα ναι στην καρέκλα του οδοντιάτρου, δεν θα πονέσετε καθόλου. Ο μεταβολισμός επίσης λειτουργεί σε υψηλότατες στροφές, γίνεται σύμμαχος σας στην προσπάθεια να χάσετε βάρος. Λόγω της ενέργεια της ημέρας οι Αριθμοί λένε ναι ξανά σε τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση, στιλιστικές ή και σε θεραπείες ή κούρες ομορφιάς. Η τέλεια ημέρα από κάθε άποψη!

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.15 – 18.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 3, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10

Κρύβει επικοινωνιακούς κινδύνους η ημέρα. Η επικοινωνία είναι τύπου «ωραίο πουλί ο βάτραχος και πως πετάει». Κοντολογίς είναι ημέρα παρεξηγήσεων, εντάσεων επιθετικών συμπεριφορών, γενικώς θα υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις, παρορμητικές αποφάσεις και βιαστικά συμπεράσματα. Μία ημέρα όπου το στίγμα της χαρακτηρίζεται από την προβληματική επικοινωνία, το λιγότερο. Μεταθέστε ότι πιο σημαντικό έχετε να κάνετε για τις επόμενες ημέρες, πάρτε την όσο πιο χαλαρά γίνεται και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά. Μια ημέρα είναι, θα περάσει…

Από άποψη Ευ Ζην, η ενέργεια  της  είναι προβληματική. Δεν ενδείκνυται καθόλου για χειρουργικές επεμβάσεις ωστόσο πείτε άφοβα ναι στον οδοντίατρο. Προτιμήστε τσουκνίδα και γαϊδουράγκαθο για να βοηθήσετε το κυκλοφορικό και  το πεπτικό σας σύστημα παράλληλα. Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου. Ο μεταβολισμός ενεργοποιείται επίσης πολύ με τα αφεψήματα δενδρολίβανου, τζίντζερ και γαϊδουράγκαθου. Βάλτε στις σαλάτες σας λιναρόσπορο και εντάξτε στη διατροφή σας πράσινα λαχανικά και φρούτα, καταπολεμώντας έτσι οριστικά και αμετάκλητα τις τάσεις αλλεργιών. Η ιδανική ημέρα για να πείτε ναι σε έναν βαθύ καθαρισμό ή σε ένα χημικό πίλινγκ, στην καρέκλα της πλαστικού χειρουργού ή του δερματολόγου. Αντιφατική ημέρα μεν, πολύ υποστηρικτική σε άλλα της σημεία δε.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.00 – 23.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 4. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10

Η ιδανική ημέρα για να την περάσετε χαλαρά με αγαπημένα σας πρόσωπα και για όσους ανήκουν στους φρεσκο-ερωτευμένους να ξεκινήσουν δυνατά τις αποδράσεις. Το Σάββατο βοηθά πολύ τα σχέδια των ελεύθερων επαγγελματιών  και των επιχειρηματιών καθώς ενδείκνυται για να πάρετε ρίσκα οικονομικά και επενδυτικά. Οι Αριθμοί σας επιφυλάσσουν σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις, οι αλλαγές. Γι’ αυτό αξιοποιήστε την ημέρα και προσαρμόστε την στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας. Από τις  καλύτερες ημέρες του μήνα!

Από άποψη Ευ Ζην, ήδη οι προσπάθειες προηγούμενων ημερών και διαστημάτων διαφαίνονται και αναφέρομαι σε όλους όσοι ακολουθούν διατροφή, δίαιτα, άσκηση. Όχημα σας η καλή διατροφή με σωστά αφεψήματα όπως τσουκνίδα, γαϊδουράγκαθο, λουΐζα, φασκόμηλο και δενδρολίβανο. Καταπληκτική ημέρα για να προβείτε σε πολύωρες ή μη χειρουργικές επεμβάσεις είτε αφορούν την υγεία ή και την ομορφιά σας. Ιδανική ημέρα που συμμαχεί και συναινεί σε όλα όσα σας απασχολούν σε θέματα υγείας και ομορφιάς. Αξιοποιήστε την!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 19.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο πνευματικός αναζητητής, ο ευάλωτος ενεργειακά Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10

Πάρα πολύ καλή, ευλογημένη, χαρούμενη Κυριακή όπου οι Αριθμοί ευνοούν τα σχέδια σας, την επανένωση οικογενειών, την αποκατάσταση σχέσεων, την επανασύνδεση σε «τραυματισμένους» έρωτες, την οικονομική ανάκαμψη, να παίξετε και τυχερά παιχνίδια. Κυνηγήστε την τύχη σας, έστω και συντηρητικά! Δεν το αποκλείω καθόλου, όχι απλώς το παρελθόν να σας χτυπήσει την πόρτα, όχι αλλά ο ίδιος ο έρωτας! Κεραυνοβόλος έρωτας!!!

Από άποψη Ευ Ζην, καλύτερη ημέρα για να συνεχίσετε την διατροφική σας προσπάθεια, την κυτταρική αποτοξίνωση. Μιας και το πεπτικό αλλά και το νευρικό σύστημα εξακολουθούν να χάνουν έδαφος, προσπαθήστε να επιλύσετε μέσω της διατροφής  σημαντικά θέματα που μπλοκάρουν τον οργανισμό. Ο μεταβολισμός εφόσον λειτουργεί ικανοποιητικά ενισχύστε τον με λιναρόσπορο, γαϊδουράγκαθο, ωραία αφεψήματα όπως τζίντζερ και  προτιμήστε τις πολύχρωμες σαλάτες και τα φρούτα. Πείτε ναι στην περιποίηση της επιδερμίδας σας, στις κούρες ομορφιάς ακόμα και κατ’ οίκον και μετατρέψτε το σπίτι σε spa χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια και άλατα Νεκράς Θάλασσας. Αναζωογονηθείτε και λάμψτε!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.00 – 24.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του έρωτα και της αγάπης, ο 6. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found