ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Είναι μία εβδομάδα που ευνοεί την αγάπη, το συναίσθημα, τον έρωτα. Οι Αριθμοί δίνουν σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις, ηρεμία στις οικογενειακές, επανασυνδέονται έρωτες και γενικά θα έχουμε ακόμα και οικονομική ανάκαμψη. Συνεργάζονται τα άστρα και οι Αριθμοί δεδομένης της Νέας Σελήνης κιόλας στις 28/10 σε ζώδιο του νερού, τον Σκορπιό. Η Νέα αυτή Σελήνη δεν ενδείκνυται όμως για νέα ξεκινήματα πόσο μάλλον ριψοκίνδυνα επενδυτικά ρίσκα γιατί θα γίνει… της ανατροπής. Οπότε προσοχή, δεν υπογράφουμε σε καμία περίπτωση συμβόλαια/συμφωνίες. Καλό θα είναι να μεταθέσετε οτιδήποτε σημαντικό έχετε να κάνετε για τα επόμενα διαστήματα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/10

Οτιδήποτε αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ευνοείται, όπως σχέσεις και συνεργασίες. Οτιδήποτε έχει να κάνει με μάθηση, εκπαίδευση, συνέδρια, σεμινάρια, οι Αριθμοί είναι άκρως υποστηρικτικοί. Θέματα καριέρας, δημιουργικά σχέδια, νέες εργασίες. Για όλους όσοι αναζητάτε εργασία, η Δευτέρα είναι η ιδανική ημέρα για να βρείτε και ναι, θα είναι εξαιρετική. 

Από άποψη Ευ Ζην, αποφύγετε τα λιπαρά και «βαριά» φαγητά, την κατανάλωση καφέ και αλκοόλ. Το πεπτικό σύστημα αναμένεται αρκετά επιβαρυμένο. Δεν ευνοούνται πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις, μπορείτε όμως να επισκεφτείτε άφοβα τον οδοντίατρο. Οτιδήποτε αφορά στην υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας ευνοείται κατά απόλυτο τρόπο. Πείτε όμως όχι στο κομμωτήριο.  

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.00 – 20.45

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας κορυφαίος Αριθμός κατά Πυθαγόρα, ο  Αριθμός 7. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο νικητήριος 11.

 

ΤΡΙΤΗ 22/10

Είστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ! Φιλόδοξοι, γεμάτη με όρεξη και ενέργεια για δράση. Είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά ώστε να μπορέσετε ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των υποθέσεων που σας έχουν αναθέσει αλλά και στους επαγγελματικούς στόχους που έχετε θέσει. Εξέλιξη, πρόοδο, δικαίωση και αναγνώριση σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών.

Από άποψη Ευ Ζην, καλό είναι να απέχετε από βαριές σωματικές εργασίες, ειδικά όλοι όσοι έχετε θέματα με κυκλοφορικό, καρδιά ή και με αυχενικό σύνδρομο. Την Τρίτη είναι επίσης μία πολύ καλή ημέρα για να πάτε στον οδοντίατρο, δεν θα πονέσετε καθόλου. Οι αλλεργικοί φίλοι συνιστώ να προσέχουν από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργίες. Πολύ καλή ημέρα για να προβείτε σε τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά σας. Προς ολοταχώς στο κομμωτήριο!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 22.00 – 01.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του άπειρου, της τύχης, ο Αριθμός 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/10

Κεκαλυμμένες θα είναι οι ευκαιρίες των Αριθμών για την Τετάρτη. Χαρακτηρίζεται ως μια δύσκολη επικοινωνιακά ημέρα διότι αναδεικνύονται ο εγωισμός, το πείσμα, η ισχυρογνωμοσύνη σε κουβέντες που αφορούν την οικογένεια, τον έρωτα ή ακόμα και τα επαγγελματικά  περιβάλλοντα. Προσοχή λοιπόν στην επικοινωνία ωστόσο υπάρχουν ευκαιρίες, αρκεί να τις δείτε για να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από άποψη Ευ Ζην, μην καταπιάνεστε με πολλά πράγματα, ιδιαίτερα αν δεν προσέχετε την διατροφή σας. Όλοι όσοι έχουν θέματα με την καρδιά κινδυνεύουν, γι’ αυτό να παίρνουν σωστά την αγωγή τους. Ακόμα μία κατάλληλη ημέρα για να επισκεφτείτε την καρέκλα του οδοντιάτρου. Ο μεταβολισμός από την Δευτέρα έως την Τετάρτη λειτουργεί απλώς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αν υποφέρετε από ημικρανίες και αϋπνίες προτιμήστε αφεψήματα λουΐζας, φασκόμηλου και δενδρολίβανου. Να ξέρετε ότι και η Τετάρτη είναι εξαιρετική ημέρα για να πάτε στο κομμωτήριο και να ανανεώσετε την εικόνα σας. Όσο πιο τολμηρές ιδέες τόσο το καλύτερο, ευνοείστε!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:  18.50 – 21.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του Θεού, η βάση όλων των Αριθμών, ο Αριθμός 9. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΠΕΜΠΤΗ 24/10

Πολύ καλή ημέρα για να μπορέσετε να διακριθείτε, να αξιολογηθείτε σωστά από τους ανωτέρους σας, να εκτιμηθεί η απόδοσή σας και εσείς να κερδίσετε το σεβασμό όλων των συνεργατών, συναδέλφων και συνεταίρων. Ιδανική ημέρα για άριστες δημόσιες σχέσεις και ερωτικές επανασυνδέσεις με άριστη επικοινωνία.

Από άποψη Ευ Ζην, η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσετε γυμναστήριο, κυτταρική αποτοξίνωση και σωστό πρόγραμμα διατροφής. Για πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις δεν θα συνιστούσα την Πέμπτη. Ωστόσο για να αποφύγετε τα δυσάρεστα συμπτώματα πίεσης και κατακράτησης υγρών, κόψτε ή αν δεν μπορείτε τουλάχιστον περιορίστε το αλάτι και προτιμήστε κυρίως πράσινα λαχανικά για την διατροφή σας. Ημέρα για τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά σας ακόμα και αν είναι ακραίες όπως να τα κόψετε, ν’ αλλάξετε χρώμα και στυλ. Θα ανανεώσετε την εικόνα σας και θα βελτιώσετε κι άλλο την καλή σας διάθεση και ψυχολογία.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 18.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο νικητήριος Αριθμός 1, του Άρη, του πολεμιστή. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 22. Επικεφαλής ο 11.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/10

Είναι μία πολύ καλή ημέρα για την ψυχολογία και την επικοινωνία σας. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, παίρνετε πρωτοβουλίες, παρουσιάζετε πρωτότυπα σχέδια, ιδέες και προτάσεις σε ανωτέρους, συνεργάτες, συναδέλφους. Ιδανική ημέρα για να επιλύσετε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Ευνοείται ο έρωτας! Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, ανάκαμψη οικονομική και αναπάντεχα εισοδήματα δίνουν οι τάσεις των Αριθμών.

Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για να κόψετε κακές συνήθειες π.χ. ποτό, κάπνισμα. Μην προβείτε σε χειρουργικές επεμβάσεις, δεν ευνοούνται. Τολμήστε αφεψήματα τσουκνίδας, γαϊδουράγκαθου για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος. Αποφύγετε το αλάτι στο φαγητό και αντικαταστείτε το με αλάτι Ιμαλαΐων. Η ημέρα ενδείκνυται για να πάτε στο κομμωτήριο. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση αιθέριων ελαίων και αλάτων. Ένα είναι σίγουρο, «ξυπνούν» τις αισθήσεις.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.45 – 23.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο πολύ υπομονετικός Αριθμός 2, ο Αριθμός του αφανούς ήρωα. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10

Πολύ δύσκολη ημέρα με απρόβλεπτα αιφνίδια γεγονότα, παρεμβολές, αναβολές, ματαιώσεις σχεδίων και εναλλαγές γεγονότων δημιουργούν ένταση με την απαιτούμενη δράση από μέρους σας. Έντονες δραστηριότητες, ας είναι για καλό. Προσοχή στα λόγια.

Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός κυριολεκτικά «σέρνεται» λειτουργεί δηλαδή προβληματικά, γι’ αυτό να προσέξετε ιδιαίτερα την διατροφή σας. Ενεργοποιήστε τον με κατάλληλα αφεψήματα όπως τσουκνίδας, λουΐζας, γαϊδουράγκαθου, δενδρολίβανου και φασκόμηλου. Ευνοούνται θέματα που αφορούν στην υγεία της επιδερμίδας, μπορείτε να προβείτε σε αισθητικές επεμβάσεις. Χαλαρωτικό μασάζ ή αφρόλουτρο με χρήση αιθέριων ελαίων και αλάτων θα σας ηρεμήσουν και θα ανανεώσουν την ενέργειά σας, ιδιαίτερα σε μία τόση δύσκολη ημέρα όπως είναι το Σάββατο.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 19.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10

Παραμονή της Νέας Σελήνης, δεν είναι καλή ημέρα για νέα ξεκινήματα. Μόνο όσοι ευνοούνται μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους και να ελπίζουν σε αναπάντεχο εισόδημα, να κάνουν ωραίες συναντήσεις και άριστες δημόσιες σχέσεις. Οι υπόλοιποι πρέπει να αποφύγουν τα λόγια και σε καμία περίπτωση να μην προβούν σε κάτι νέο ως εκκίνηση, ως ξεκίνημα.

Από άποψη Ευ Ζην, καλό είναι να αποφύγετε την έντονη σωματική δραστηριότητα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος για ατυχήματα και τραυματισμούς. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να λειτουργεί προβληματικά. Δοκιμάστε αφέψημα γαϊδουράγκαθου και πράσινα λαχανικά για να τονώσετε τον προβληματικό σας μεταβολισμό. Δεν ασχολείστε με τα μαλλιά σας σήμερα ωστόσο μπορείτε να αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή μασάζ με άλατα και αιθέρια έλαια.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.15 – 15.30 & 20.00 – 23.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο 4. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found