ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ξεκίνημα εβδομάδας με μία Πανσέληνο που φέρνει δύσκολες όψεις και προβληματική επικοινωνία. Προς το τέλος της έχουμε καλύτερες όψεις με αντιφατικές βέβαια τάσεις και εναλλαγές προθέσεων, διαθέσεων και καταστάσεων. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στη καριέρα, στον οικονομικό τομέα και φυσικά στον έρωτα. Θα τις περάσουμε όμως από το μικροσκόπιο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/06

Με χαρούμενο ξεκίνημα εβδομάδας, με ιδιαίτερη γοητεία, διάθεση για φλερτ ιδιαίτερα για αδέσμευτους φίλους, όρεξη για επικοινωνία και άριστες δημόσιες σχέσεις. Ημέρα αυξημένης κοινωνικής δραστηριότητας.
Από άποψη Ευ Ζην, η ιδανική ημέρα για πρόληψη υγείας. Μπορείτε να κάνετε check-up και να ενισχύσετε με τρόπο αποτελεσματικό το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν όλοι όσοι θέλουν να χάσουν βάρος όπως επίσης και όλοι όσοι επιθυμούν να γίνουν γονείς. Ένα «πικάντικο» στατιστικό στοιχείο είναι πως τις δορυφορικές ημέρες της Πανσελήνου (3 ημέρες πριν – ανήμερα – 3 ημέρες μετά) αυξάνεται το ποσοστό των γεννήσεων. Οτιδήποτε αφορά στην πρόληψη της υγείας και της ομορφιάς της επιδερμίδας ευνοείται.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.00 – 22.15
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της τύχης, του πλούτου, της αφθονίας και του άπειρου, ο Αριθμός 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, ο πνευματικός ηγέτης.

ΤΡΙΤΗ 18/06

Οι ευνοημένοι Αριθμοί θα πρέπει να αξιοποιήσουν την ενέργεια της ημέρας, κυρίως για την πορεία των οικονομικών και επαγγελματικών ζητημάτων. Μπορούν να επενδύσουν σε νέες επαγγελματικές προτάσεις ή να δοκιμάσουν την τύχη τους έστω και συντηρητικά.Απρόοπτα χρήματα δίνουν οι τάσεις των Αριθμών.
Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για να εντάξετε τη σωστή διατροφή και την άσκηση στη ζωή σας. Πιείτε αφεψήματα τσουκνίδας και γαϊδουράγκαθου για να καθαρίσει το αίμα σας και να κάνετε κυτταρική αποτοξίνωση. Αν δεν έχετε δοκιμάσει τη ρεφλεξολογία ή το βελονισμό, η Τρίτη είναι η ιδανική ημέρα για να ενισχύσετε την υγεία σας, να ανανεώσετε τη διάθεση και την ενέργειά σας. Ο μεταβολισμός κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. 
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο ιερός Αριθμός του Θεού, η βάση όλων Αριθμών, ο Αριθμός 9. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, ο πνευματικός ηγέτης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/06

Μία ημέρα ειδικής ενέργειας, προβληματικής επικοινωνίας με πολύ δύσκολες όψεις που εγκυμονούν κινδύνους ατυχημάτων, τραυματισμών και δύσκολων καταστάσεων. Η έντονη σωματική δραστηριότητα δεν ευνοείται.
Από άποψη Ευ Ζην, η Τετάρτη είναι κι αυτή μία ακόμη ημέρα όπου μπορείτε να ξεκινήσετε σωστή διατροφή, κυτταρική αποτοξίνωση. Εφόσον ο μεταβολισμός εξακολουθεί να κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, ενδώστε στη θεραπευτική και ενεργειακή αξία των αφεψημάτων για να καθαρίσει ο οργανισμός και να «ξυπνήσει» ο μεταβολισμός σας. Αφεθείτε στην μαγική αίσθηση του θεραπευτικού χαλαρωτικού μασάζ  με αιθέρια έλαια που απογειώνουν τις αισθήσεις του ιερού ναού της ψυχής σας,δηλαδή του κορμιού σας ενεργοποιώντας παράλληλα και τις υπόλοιπες αισθήσεις.  Το μοβ είναι ο βασιλιάς των χρωμάτων.Θεραπεύει, ηρεμεί και χαλαρώνει. Γνήσιος εκπρόσωπός του η θεραπευτική λεβάντα.Το πράσινο χρώμα συμβολίζει στο Ευ Ζην την σωματική, ψυχική υγεία και ευεξία.Γνήσιοι εκπρόσωποι είναι το πράσινο μήλο, το πράσινο τσάι, το δενδρολίβανο, ο βασιλικός.Σε ένα καυστήρα (αρωματοποιό αιθέριων ελαίων) κάψτε 3 σταγόνες, ανανεώνοντας τακτικά το νεράκι. Αρκούν για να αλλάξουν την ενέργεια του χώρου αλλά και τη δική σας.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.30 – 15.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του Άρη, της νίκης, του πολεμιστή, ο Αριθμός 1. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11, ο νικητήριος αλλά και πολύ υπομονετικός.

ΠΕΜΠΤΗ 20/06

Μία πολύ δύσκολη και ανατρεπτική ημέρα με εξελίξεις απρόβλεπτες και αιφνίδιες. Ημέρα που τα έχει όλα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο, αναμενόμενο και προβλέψιμο. Ωστόσο όλοι όσοι ευνοούνται καλό είναι να είναι εγκρατείς, πειθαρχημένοι, να μην ανοιχτούν πολύ και να μην επενδύσουν όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε υπεραισιόδοξες σκέψεις και ενέργεια, προκειμένου να μην απογοητευτούν από τα αποτελέσματα.
Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή η λειτουργία του μεταβολισμού,συνεχίζει να είναι σύμμαχος στη προσπάθεια κάποιων για απώλεια βάρους. Με την λειτουργία του ενθαρρύνει και όλους όσοι ήδη ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα διατροφής. Αφεψήματα άγριων χόρτων, τσουκνίδας, αγκινάρας και τζίντζερ λειτουργούν ως tuboflo για το κυκλοφορικό σύστημα. Επισκεφθείτε τον αισθητικό σύμβουλο, τον δερματολόγο και τον πλαστικό χειρουργό. Οτιδήποτε αφορά σε καθαρισμό της επιδερμίδας για την υγεία και την ομορφιά της ευνοείται κατά απόλυτο τρόπο. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε όσο πιο νωρίς γίνεται την Πέμπτη.Ξεκουράστε το σώμα και τον εγκέφαλό σας και προετοιμαστείτε για τις επόμενες τρεις (3) καλύτερες ημέρες αυτής της δύσκολης εβδομάδας.
Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 09.00 – 12.00 & 17.30 – 20.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του αφανούς ήρωα, η επιτομή της ιώβειας υπομονής, ο Αριθμός 2. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ συμπαθητικός 22, που είναι υπομονετικός και καλόκαρδος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/06

Μία ημέρα που αλλάζει την διάθεση όλων! Θα δώσει ευκαιρίες στον έρωτα καθώς ανοίγει η όρεξη για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια. Οι όψεις των Αριθμών συμμαχούν στο να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και να γράψετε καινούργια κεφάλαια στη ζωή σας. Μην απορρίψετε προσκλήσεις κοινωνικών εκδηλώσεων. Πολλές εξ’ αυτών θα αποδειχθούν μοιραίες.
Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ευνοούνται οι θεραπείες που αφορούν στην επιδερμίδα. Μπορείτε να προβείτε σε δραστικές θεραπείες λέιζερ και να κάνετε check-up. Θα έχετε άριστα αποτελέσματα σε θέματα υγείας και ομορφιάς.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.00 – 17.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του Εγκεφάλου, ο εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, ο πνευματικός ηγέτης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/06

Το Σάββατο θα είναι μια καλή ημέρα για τους δεσμευμένους ώστε να έρθουν πιο κοντά, να μιλήσουν, να τα πουν έξω από τα δόντια και να παρθούν αποφάσεις πολύ σημαντικές. Είναι ώρα να μπει μια κόκκινη γραμμή στο παρελθόν και να χαράξετε ένα καινούργιο παρόν και ένα ακόμη πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Πολύ καλή ημέρα επίσης για εκδρομές,ταξίδια, για να κάνετε εκπλήξεις βλέποντας άτομα που έχετε να δείτε καιρό και να φροντίσετε ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας. Οι γονείς έρχονται πιο κοντά με τα παιδιά τους.
Από άποψη Ευ Ζην, όλη η εβδομάδα ακόμα και προς το τέλος της κινείται από την απαίτηση των Αριθμών, να προσέχουμε την υγεία και τη διατροφή μας. Ευνοούνται οι χειρουργικές πράξεις, θα πάνε καλά. Ο δε μεταβολισμός στα καλύτερά του, κινείται σε άριστα επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 21.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι : 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο διπλός Αριθμός 22 αλλά και 4, που είναι υπομονετικός, συμπαθητικός αλλά και πάρα πολύ λογικός. Οι Αριθμοί 1 & 9 το παλεύουν, εφόσον όμως κινηθούν στα προτεινόμενα διαστήματα, μπορούν να τα καταφέρουν. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Ξεκάθαρο προβάδισμα δίνεται στον 22.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/06

Άκρως ερωτική ημέρα με εύνοια στην επικοινωνία αλλά και την ερωτική ζωή τόσο των δεσμευμένων όσο και των αδέσμευτων. Αναμένονται μπερδέματα όμως για τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς Χαρακτήρων Πεπρωμένου στην επαγγελματική και ερωτική τους ζωή. Ο ρόλος των τρίτων ανθρώπων θα είναι καταλυτικός διότι στις περισσότερες σχέσεις θα φέρει αποκαλύψεις που πληγώνουν,προκαλώντας τριβές και ουσιαστικές ρήξεις στις ζωές άλλων ανθρώπων.
Από άποψη Ευ Ζην, δύσκολη ημέρα για όλους όσοι υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο, πόνο στη μέση και την ωμοπλάτη. Μιας και ο μεταβολισμός δουλεύει σε υψηλές στροφές, αξιοποιήστε το γεγονός αυτό και εντάξτε μόνιμα πια την προσεγμένη διατροφή στη ζωή σας. Όλη η εβδομάδα αφιερώθηκε στη πιο υγιεινή διατροφή και καλώς έγινε, καθώς ο μήνας κρύβει ευκαιρίες στο να χτίσουμε καλύτερη υγεία, άρα και ζωή. Οφείλουμε να ζούμε για τη ζωή. Κάθε ημέρα!Δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό και με τους δύο μαγνήτες μας (μυαλού και καρδιάς).
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.15
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο πολύ ιδιαίτερος ενεργειακά Αριθμός, ο 5. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Ισότιμοι στην εύνοια οι Αριθμοί 11 & 33. Πραγματικά κερδίζουν τις εντυπώσεις!

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found