Οι Δυνατοί και Αυθεντικοί άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά, έχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Και τα περισσότερα είναι κοινά σε όλους τους. Έχουν δηλαδή έναν κοινό παρανομαστή: εμπνέονται από τον εαυτό τους και βρίσκουν τη χαρά της Ζωής στη Δύναμη που κρύβουν μέσα τους!

Συνηθίζω να σας λέω πως: «ΕΜΕΙΣ κρατάμε το κλειδί του Πεπρωμένου στα χέρια μας, με τις επιλογές μας, διότι πολύ απλά ΕΙΜΑΣΤΕ οι επιλογές μας!!!».

Σκεφτείτε το & επεξεργαστείτε το αυτό που ισχυρίζομαι και με τους 2 μαγνήτες σας. Το μυαλό σας & τη καρδιά σας κι ας δούμε μαζί, κατά πόσο μπορούμε να μάθουμε και να εμπνευστούμε από αυτούς τους Ανθρώπους.

Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς πρέπει να είμαστε η νούμερο 1 προτεραιότητα της ζωής μας, ότι όλα τα πάντα ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους, τότε θα καταλάβουμε επίσης πως η δύναμη της αλλαγής προς μια καλύτερη πραγματικότητα π.χ στο να προσελκύσουμε αυτά που θέλουμε θα επιστρέψει σε εμάς, εκεί δηλαδή που ανήκε από … την αρχή!!!…

Ξεκινάνε την ημέρα τους με …ευγνωμοσύνη!

Ζουν τη κάθε ημέρα σαν να είναι η τελευταία! Γιατί κάθε ημέρα που ξυπνούν και είναι ζωντανοί, είναι για αυτούς τους Ανθρώπους Θείο Δώρο. Είναι η ευλογία της Ζωής. Χαίρονται που έχουν άλλη μια ημέρα την ευκαιρία να ζήσουν και την αξιοποιούν όσο καλύτερα μπορούν.

Κάνουν θετικές δηλώσεις τύπου «σήμερα θα είναι μια υπέροχη μέρα!». Βρίσκουν διαρκώς λόγους για να νιώθουν ευγνωμοσύνη προς τον Θεό και το δημιούργημά του το Σύμπαν, γελώντας πλατιά, γενναιόδωρα κάνοντας μόνο θετικές σκέψεις!

Ξυπνάνε με ένα σκοπό γιατί έχουν  …Όραμα

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει ποιοι είναι. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Ζωή δεν είναι σύμπτωση. Πως η Ζωή …συμβαίνει. Πως η Ζωή είναι πολύ απλή και πως οι άνθρωποι λόγω της ατελούς φύσης τους τη κάνουν δύσκολη!!! Έχουν συνειδητοποιήσει έγκαιρα πως δεν χρειάζονται πολλά για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος.  Δουλεύουν πολύ με τον εαυτό τους.

Γνωρίζουν πως η Δύναμή τους προέρχεται κυρίως από τις εσωτερικές ηθικές αξίες τους. Έχουν ένα όραμα, και η κάθε ημέρα τους είναι ευθυγραμμισμένη προς αυτό τον σκοπό. Δεν υπάρχουν θυσίες, μόνο τα απαραίτητα για να φτάσουν εκεί. Όταν ξέρεις ποιος είσαι, όταν δεν έχεις εγωισμό, όταν έχεις εσωτερική ηρεμία και γαλήνη τότε η εσωτερική ιεραρχία σου, προσδιορίζει τι αξίζει να υπάρχει για σένα, και τι όχι. Ποιους ανθρώπους δηλαδή ή καταστάσεις αξίζει και αξίζεις να έχεις δίπλα σου!

Έχουν δομημένη, αρχιτεκτονική …ισορροπία & ηρεμία φροντίζοντας παράλληλα κάθε τομέα της ζωής τους

Εργασία, διατροφή, άθληση, κοινωνικές επαφές, χρόνος για τον εαυτό τους, τους φίλους τους, επαφή με τη φύση, δημιουργικές δραστηριότητες που τους ευχαριστούν πραγματικά. Οι Άνθρωποι αυτοί λένε περίτρανα ΌΧΙ στο ανώφελο ξόδεμα χρόνου κι ενέργειας!

Είναι …ευπροσάρμοστοι!

Είναι «ανοιχτοί» στην …αλλαγή.

Αναγνωρίζουν τη δύναμη της ροής της Ενέργειας καθώς και τα όποια καθοδηγητικά της σημάδια. Γνωρίζουν ότι υπάρχει μία αόρατη Σοφία πίσω από κάθε τι που συμβαίνει. Κατά συνέπεια, όταν προκύπτουν μη αναμενόμενες εξελίξεις, δυσάρεστα γεγονότα άρα οδυνηρές εκπλήξεις, γνωρίζουν ότι αυτόματα οφείλουν να προσαρμοστούν και μάλιστα …ταχύτατα στα όποια νέα δεδομένα που «τρέχουν» στη ζωή τους. Ακόμα κι αν δεν το επέλεξαν, καταλαβαίνουν το γιατί «αυτό προέκυψε ξαφνικά στη ζωή τους», δεν το αναλύουν και τόσο πολύ, γιατί πολύ απλά ξέρουν πως η απάντηση θα έρθει μετέπειτα και θα την βρουν μπροστά τους!

Γνωρίζουν ότι η πληρότητα και η όποια επιτυχία είναι αποτέλεσμα ενός διαρκούς αγώνα, ενός μαραθώνιου και όχι ενός … σπριντ!

Η εποχή μας κινείται σε υψηλές ταχύτητες!

Αυτοί οι Άνθρωποι ζούνε σε πιο ήρεμους ρυθμούς. Δεν δέχονται να είναι υπόδουλοι αυτών τα ταχυτήτων! Σε καμία περίπτωση. Ζούνε στον δικό τους μικρόκοσμο και απολαμβάνουν τις μικρές επιτυχίες της καθημερινότητας τους ως μεγάλες. Νιώθουν ήδη Νικητές! Ενεργούν και φέρονται σαν να έχουν ήδη κατακτήσει τον στόχο τους. Έχουν εκπαιδεύσει τον εαυτό τους με πειθαρχία να κοιτάνε μπροστά και …μακριά και απολαμβάνουν με …διαρκή χαρά επίσης και πληρότητα αυτά που έχουν ήδη κατακτήσει στη ζωή τους.  Απολαμβάνουν το κάθε δρομολόγιο στο κάθε μονοπάτι της ζωής τους.

Εστιάζουν μόνο σε ότι μπορούν να ελέγξουν οι …ίδιοι!

Γνωρίζουν πολύ καλά την αποδοχή και έτσι βάζουν τις δυνάμεις τους μόνο σε ότι περνάει από το χέρι τους.

Είναι πιστοί ακόλουθοι της φράσης ζωής : «Θεέ μου μη μου δώσεις αυτά που μπορώ να αντέξω» διότι ξέρουν πως ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός στον πόνο. Ευχαριστούν τον Θεό & το Σύμπαν γι’ αυτά που έχουν ήδη καταφέρει!!!…  

Προσεύχονται, διαλογίζονται επιζητώντας ο Θεός να τους χαρίσει την ηρεμία για να δεχτούν τα πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν. Να έχουν το κουράγιο για ν’ αλλάξουν τα  πράγματα που μπορούν και την ευθυκρισία να μπορούν να αντιληφθούν τη διαφορά.

Επιλέγουν το Λευκό Φως στη ζωή τους άρα την Αλήθεια, που διώχνει το Σκοτάδι. Γιατί γνωρίζουν πως για να φτάσεις στην Αλήθεια πρέπει εσύ ο ίδιος να την κατέχεις λέγοντάς την κιόλας!!!

Γνωρίζοντας κάθε φωτεινό και σκοτεινό κομμάτι της ζωής, επιλέγουν πάντα να εστιάζουν στην θετική σκέψη και δήλωση, άρα στη θετική στάση Ζωής παρά τον στρουθοκαμηλισμό άρα και την αρνητική σκέψη και δήλωση. Όλα αυτά τα παραπάνω από ώριμη, συναισθηματική και συνειδητή επιλογή.

Αναλαμβάνουν πάντα την ευθύνη για ό,τι τους συμβαίνει και δεν την μετατοπίζουν σε άλλους!

Η Δύναμη σε αυτούς τους Ανθρώπους, είναι όλη μέσα τους. Δεν κατηγορούν κανέναν και τίποτα για ό,τι τους συμβαίνει. Κατανοούν. Αναγνωρίζουν. Αποδέχονται. Πνευματικά αναζητούν πως θα επιλύσουν αυτό που προέκυψε λέγοντας: «αυτό προέκυψε τώρα γιατί έχει μήνυμα Ζωής. Ήρθε στη ζωή μου για να μου διδάξει κάτι και να αποκτήσω μία ακόμα εμπειρία. Τι είναι όμως αυτό που πρέπει να μάθω; Τι μπορούσα να κάνω διαφορετικά και δεν το έκανα; Τι έχω μέσα μου που δεν εξυπηρετεί την πραγματικότητα και τους στόχους μου και μαγνήτισα αυτόν τον άνθρωπο ή την τη κατάσταση κοντά μου; Πως μπορώ να βελτιωθώ μέσα από αυτή την κατάσταση που προέκυψε; Πως μπορώ να βγω και πάλι νικητής; Μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος;» Και έτσι πολύ απλά, ζούνε τη ζωή τους. Ζούνε και εξελίσσονται διαρκώς και προχωράνε παραμένοντας και …εμμένοντας σε όλη αυτή τη διαρκή πνευματική τους αναζήτηση. Διαρκώς όμως!!!…

Αποδέχονται τις «σκοτεινές»  εκδοχές του εαυτού τους!

Υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη που να μη θέλει την ευδαιμονία; Τη πληρότητα; Έτσι κι αυτοί οι Άνθρωποι αυτό θέλουν. Γνωρίζουν ότι είναι κινούμενοι μαγνήτες. Πως το σώμα τους είναι ο ναός της ψυχής τους. Πως η ψυχή είναι …Ενέργεια. Πως το σώμα μας είναι η ενεργειακή γεννήτρια και δείκτης της ψυχής! Αποδέχονται κάθε «σκοτεινό» και αρνητικό κομμάτι του χαρακτήρα τους και το μετατρέπουν σαν παράδειγμα προς αποφυγή! Σαν πυξίδα στο τι πρέπει να αλλάξουν και να βελτιώσουν, προκειμένου αυτά τα αρνητικά κομμάτια, τα ενεργειακά τοξικά αποτυπώματα, να μην υπάρχουν μακροπρόθεσμα μέσα τους.

Με αυτή τη γνώση και την επίγνωση, μπορούν και αποδέχονται και τους άλλους ανθρώπους γι αυτό που είναι, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας στην τοξική Ενέργεια, κρατώντας όμως σε κοντινή απόσταση αυτούς που είναι θετικής κοπής ενέργειας!

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found