Κάθε ημέρα που ανοίγεις τα μάτια σου, να νιώθεις ευλογημένος. Να είσαι ευτυχισμένος που για μια ακόμη ημέρα κατάφερες να δεις τον Ήλιο. Ο, τι και αν συνέβη χτες, ό, τι κι αν φοβάσαι, είσαι ακόμα εδώ, ζωντανός ενώ το ταξίδι της ζωής σου συνεχίζεται…

Σου δίνεται αυτόματα το χάρισμα της ζωής, απλά, γενναιόδωρα από την πρώτη στιγμή που αντίκρισαν τα μάτια σου τον κόσμο.

Εσύ όμως το κλωτσάς, το θεωρείς δεδομένο, ενδέχεται να το αμφισβητείς και να μη το αναγνωρίζεις. Έρχεται όμως η στιγμή που το θεωρείς απόλυτη και αναγκαία συνθήκη για να είσαι ευτυχισμένος…

Τί είναι αυτό;

Είναι η αγνή άδολη αγάπη.

Η  απλή, αληθινή και παντοτινή αγάπη.

Όλα ξεκινούν εκ των έσω. Από εσένα ξεκινάνε όλα κι εκφράζονται προς τα έξω και από τους άλλους προς εσένα.

Αγάπη χωρίς όρια, χωρίς περιορισμούς, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς συμφέροντα, φόβους και ανασφάλεια.

Αγάπη για το ταξίδι, σε όλη τη διάρκειά του &  όχι με αυτοσκοπό τον προορισμό.

Αγάπη που προκαλεί την ανώτερη ενεργειακή δόνηση, αυτή την αίσθηση πληρότητας και απόλυτης ικανοποίησης.

Αυτή η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη, που σε κάνει να νιώθεις πιο ζωντανός από ποτέ!

Να υπάρχεις και να ταξιδεύεις στο χρόνο ανεβαίνοντας διαρκώς πνευματικά επίπεδα. Αυτή σε κάνει να εξελίσσεσαι χωρίς φόβο, χωρίς να νιώθεις ότι «πνίγεσαι».

Δίχως να φοβάσαι γιατί κι ο φόβος ανασφάλεια είναι. Δίχως να πανικοβάλλεσαι κάθε στιγμή χάνοντας λίγα από τα εγκεφαλικά και όχι μόνο κύτταρα σου. Βιώνοντας έτσι την απόλυτη ενεργειακή διαρροή που προκαλείται κυρίως με δική σου ευθύνη κι αυτό γιατί αντιμετωπίζεις διαρκώς και μάχεσαι ποιόν άλλο, τον ίδιο τον εαυτό σου.

Είναι θέμα δικής σου επιλογής, δικής σου απόφασης να βλέπεις καθαρά. Με τα κυριολεκτικά αλλά και τα πνευματικά σου  μάτια. Αυτό είναι το δικό σου κάρμα. Το δικό σου αποτύπωμα στο Σύμπαν. Γιατί; Διότι ΕΙΣΑΙ οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ! ΕΙΣΑΙ ένα συγκλονιστικά μοναδικό, κομμάτι του Σύμπαντος.

Αν κάπου, κάποιος δεν είναι έτοιμος ή δεν θέλει να λάβει τα μηνύματά σου, δεν σε κατανοεί, μην πονάς! Έτσι είναι η μορφή του χωροχρόνου στο Σύμπαν. Ποικίλουν οι ενέργειες, τα σώματα, οι εγκέφαλοι, οι διαθέσεις, οι αντιλήψεις γενικά οι καταστάσεις. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι…

Δεν φταις εσύ για την απόρριψη.

Δεν φταις εσύ αν κάποιος επέλεξε άλλο δρόμο κι ας πιστεύεις εσύ ότι έκανε λάθος.

Φταις όμως αν επιμένεις να μην βλέπεις. Φταις αν υποφέρεις. Αν φθείρεσαι και πληγώνεσαι περιμένοντας το τρένο να περάσει από ένα μέρος δίχως γραμμές και δίχως σταθμό.

Μέσα σου βαθιά είμαι σίγουρη πως …ξέρεις!!!

Ακόμα κι αν όμως δεν είσαι σίγουρος γιατί «έχασες τη μπάλα», κλείστα ΌΛΑ, κατέβασε τα ρολά και μίλησε με τον εαυτό σου. Κάνε τον φίλο σου. Σύμμαχό σου. Δες, άκου, νιώσε ξανά και βίωσε το τώρα, την πραγματικότητα.

Είσαι ο άρχων των λαθών και των συναισθημάτων σου.

Ναι των λαθών σου! Είναι απαραίτητα για να μάθεις, να μπορέσεις να ανέβεις, για να ζήσεις αληθινά.

Αν δίνεις αγάπη και λαμβάνεις πόνο, το πιθανότερο είναι ότι έχεις κάνει λάθος επένδυση, χρόνου, ενέργειας, συναισθημάτων σε λάθος άνθρωπο. Γιατί; Αν σπείρεις αγάπη παίρνεις αγάπη!

Ότι σπέρνουμε θερίζουμε! Αυτός είναι ο Συμπαντικός Νόμος.

Εντόπισε λοιπόν τα λάθη σου και κοίταξε κατάματα τον Ήλιο. Σκέψου Λευκό Φως και λούσου με αυτό! Το Φως είναι αλήθεια και διώχνει το σκοτάδι…

Ο Ήλιος είναι ένα μόνο μέρος του Σύμπαντος. Ανακάλυψε τη δύναμη του. Όσες φορές και αν δύει  όσα σύννεφα και όσες καταιγίδες κι αν τον κρύβουν, πάντα βρίσκει τον τρόπο και τον χρόνο να λάμπει.

Φρόντισε λοιπόν να είσαι εκεί για να τον δεις.    Μην τον χάνεις! Αν τον έχασες, ήταν για όσο επέλεξες να υποφέρεις. Ανακάλυψε τον Ήλιο!

Ανακάλυψε το φως της ψυχής σου, τον ήλιο που κρύβεται μέσα σου και θα δεις πως τα χρώματα των συναισθημάτων σου είναι ολότελα διαφορετικά… Θα είσαι εκεί. Μπορείς! Είμαι σίγουρη. Μα, σκέφτεσαι … ή δ η τον ΉΛΙΟ!

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found