ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Είναι μία εβδομάδα που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό. Να περιμένετε μία πολύ θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας σήμερα και αύριο Τρίτη, όμως συγκρατηθείτε την Πέμπτη την χειρότερη ημέρα της εβδομάδας, μία οικονομική αστάθεια θα την έχετε γιατί καλείστε να ρυθμίσετε ταυτόχρονα εργασιακά θέματα, οικογενειακά αλλά και υγείας. Οι Αριθμοί με τις τάσεις τους σας καλούν να είσαστε ψύχραιμοι με θετικές σκέψεις και δηλώσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Με ανάμεικτα συναισθήματα ξεκινάει η εβδομάδα. Η διάθεσή σας είναι καλή αλλά όσο πλησιάζουμε στα μέσα της εβδομάδας επικρατούν οι δυσμενείς τάσεις των Αριθμών που δίνουν πολύ μεγάλες παρεξηγήσεις, λεκτικές επιθέσεις, αντιπαραθέσεις αλλά και …ατυχήματα. Δεν είναι υποστηρικτικό το διάστημα στο να προχωρήσετε σε αλλαγές, γι’ αυτό καλύτερα να ξεχάσετε τις λέξεις «βιασύνη» και «ρίσκο». Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει οι χειρισμοί σας να είναι υπεύθυνοι και συνετοί γιατί διαφορετικά η επιπολαιότητα και η παρόρμηση θα σας κοστίσουν και πολύ ακριβά μάλιστα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Με δυσκολίες ξεκινάει η εβδομάδα! Οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν. Αναμένεται προβληματική επικοινωνία σε σοβαρές συζητήσεις, επαγγελματικές κυρίως, τόσο με σημαντικούς συνεργάτες όσο και με ανωτέρους σας. Τρίτη και Τετάρτη να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση αλλά και στη μετακίνησή σας γενικότερα. Η ευγένεια, το αυθόρμητο γενναιόδωρο χαμόγελο, τα λογικά και σωστά επιχειρήματα θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ και να περάσετε πιο συμπαθητικά και ευέλικτα τα μηνύματα που θέλετε, εκεί που θέλετε και όπως τα θέλετε. Την Παρασκευή να είστε φειδωλοί στις αποκαλύψεις που αφορούν επαγγελματικά σας σχέδια. Το σαββατοκύριακο κρύβει απογοητεύσεις από κοντινά σας πρόσωπα και δυστυχώς κάποιες σχέσεις θα αποδειχθούν εικονική πραγματικότητα. Γενικά στη κατηγορία σας, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις πλήττονται.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Μία εβδομάδα ασυνήθιστων εντάσεων και αντιπαραθέσεων με εναλλαγές συναισθημάτων ξεκίνησε για εσάς. Θα πρέπει να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας. Να είστε ψύχραιμοι και διαλλακτικοί, μα καθόλου βιαστικοί στις οικονομικές συναλλαγές. Αντίθετα προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να απαιτήσετε χρήματα που σας οφείλονται και να τα πάρετε. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, η παραμικρή ενόχληση στην υγεία σας να ελεγχθεί και να είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Συγκρατείστε πως δεν πρέπει να είστε βιαστικοί, ενθουσιώδης και αποκαλυπτικοί σε σχέση με τα σχέδιά σας και τις αποφάσεις σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Σήμερα και αύριο Τρίτη να προσέξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, να μην είστε αυστηροί στην κριτική γιατί θα ακούσετε πράγματα που ούτε καν είχατε φανταστεί. Αναρωτιέστε γιατί δεν προωθούνται σημαντικές σας υποθέσεις;! Αν οργανωθείτε καλύτερα και …περισσότερο θα τα καταφέρετε. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι όχι μόνο οι χειρότερες ημέρες της εβδομάδας αλλά και του μήνα για τη δική σας κατηγορία. Όαση η Παρασκευή για την ερωτική σας ζωή. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου να είστε πιο προσεκτικοί στην υγεία σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Με έντονο παρασκήνιο ξεκινάει η εβδομάδα, όμως πιστεύω με τη γνωστή μεθοδικότητα και τη λογική που σας διακρίνει καταφέρνετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας παρά να αφεθείτε στην ενέργεια των δύσκολων ημερών. Είναι καλό να είστε αισιόδοξοι όμως προτείνω να είστε πιο εγκρατείς την Τετάρτη γιατί θα υπάρχει έντονο στρες με γερή δόση ασυνεννοησίας σε εργασιακά και οικογενειακά περιβάλλοντα. Από την Παρασκευή και για όλο το σαββατοκύριακο προτείνω να μείνετε στο σπίτι σας προκειμένου να αποφορτιστείτε ενεργειακά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Δεν ευνοούνται έξοδοι και μετακινήσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα ξεκινώντας από σήμερα. Με ανεβασμένη διάθεση σας βρίσκει η Δευτέρα γιατί αναθεωρείτε πολλές από τις αποφάσεις σας, νιώθετε δυνατοί και ισχυροί. Αύριο Τρίτη όμως είστε σε μια σύγχυση μυαλού διότι κάποιες πληροφορίες στα εργασιακά σας περιβάλλοντα σας αποσυντονίζουν και μπαίνετε στη διαδικασία να μάθετε ποιοι άλλοι εμπλέκονται  σε αυτές και αν είναι και παραποιημένες. Την Τετάρτη να εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτο και τη διαίσθησή σας ενώ την Πέμπτη να προσέχετε στο 100% την υγεία σας και τον τρόπο οδήγησής σας. Εννοείται πως δεν πρέπει να πάρετε κανένα ρίσκο και να μην είστε αφηρημένοι καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, όπου αναμένεται να συναντήσετε φίλους και συγγενείς, να είστε υποψιασμένοι ότι σε αυτές τις φιλικές/οικογενειακές συγκεντρώσεις μπορεί να γίνει – αν και καλοκαίρι- το σπίτι πιο …καλοκαιρινό!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Καλά τα πάτε στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Κάποιες ειδήσεις σήμερα και αύριο σας ανεβάζουν την διάθεση. Κρατήστε όμως μικρότερο καλάθι Τετάρτη και Πέμπτη, αν δεν θέλετε να προσγειωθείτε απότομα από τους 7 ουρανούς που είχατε ανέβει. Με εσάς θα γίνει το εξής: τη μία ημέρα θα είσαστε, την αμέσως επόμενη όχι. Φως θα δείτε το σαββατοκύριακο, αν και πάλι θα γκρινιάζετε για τα έξοδά σας. Ωστόσο εκτιμώ πως, θα είστε καλύτερα και θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας, αν μιλήσετε ανοιχτά εκεί που πρέπει με το πώς αντιλαμβάνεστε κάποιες καταστάσεις  και πως θα θέλατε να εξελιχθούν κάποια πράγματα. Ίσως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε χώρο στους μαγνήτες του μυαλού και της καρδιάς σας για καινούργιες προκλήσεις στη ζωή σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Με ένα δυναμικό ξεκίνημα καθυστερήσεων και ανατροπών αρχίζει η εβδομάδα για εσάς. Με αναβολές, ματαιώσεις σχεδίων και καθυστερήσεις τις οποίες εσείς δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε μέσα στο πανικό σας, διανθίζεται το αριθμολογικό μενού. Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ατυχήματα, γι’ αυτό να μην είστε αφηρημένοι. Να προσέχετε πολύ την Πέμπτη και την Παρασκευή στην οικονομική σας διαχείριση διότι η κρίση σας και οι εκτιμήσεις σας για ανθρώπους και καταστάσεις θα είναι λανθασμένες. Το Σάββατο νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε ενώ την Κυριακή να εξαφανιστείτε σίγουρα από όλους και όλα. Είναι πλέον ολοφάνερο πως οι καταστάσεις σας πιέζουν γι’ αυτό νιώθετε και δείχνετε τόσο πεσμένοι ψυχολογικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Με κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια ξεκινάει η εβδομάδα. Αναμένεται δύσκολη η επικοινωνία σε εργασιακά περιβάλλοντα διότι οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν. Μία ανατρεπτική και δύσκολη εβδομάδα για τα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα, από την άποψη ότι δεν μπορείτε να επεκταθείτε όσο κι αν το επιθυμείτε σε επενδύσεις με μεγάλα ρίσκα. Επιπλέον, Πέμπτη και Παρασκευή να μην είστε αφηρημένοι, ατυχήματα δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου αποφύγετε διαφωνίες με σημαντικούς σας συνεργάτες, συγκρατείστε όμως ότι στο κεφάλαιο έρωτας είστε οι απόλυτοι ευνοημένοι των γενέθλιων κατηγοριών.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με δυσκολίες στην επαγγελματική σας ζωή ξεκινάει η εβδομάδα. Αποφύγετε στο βαθμό που μπορείτε φυσικά τις εντάσεις με σημαντικούς σας συνεργάτες. Την Τρίτη αναμένεται να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και την Τετάρτη να σημειωθεί μία μικρή αλλά ουσιαστική πρόοδος. Ωστόσο η Πέμπτη είναι για εσάς η πιο δύσκολη ημέρα του μήνα, γι’ αυτό να προσέχετε ιδιαιτέρως την υγεία σας. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου ίσως προκύψουν αναπάντεχα εισοδήματα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Οι Αριθμοί σας πιέζουν να βάλετε σε τάξη και σωστή σειρά τις προτεραιότητές σας. Να προσέχετε σε επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις την Τρίτη, δεν ευνοούνται οικονομικά ρίσκα και «ανοίγματα». Προσέξτε τα λόγια σας με αγαπημένους φίλους και συγγενείς την Τετάρτη και την Πέμπτη. Γενικά η πορεία των οικονομικών θα σταθεί η αφορμή για να τσακώνεστε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Από την Παρασκευή έως και το σαββατοκύριακο να είστε πολύ εγκρατείς σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας και ανοίγετε την καρδιά σας. Θα διαπιστώσετε πως δεν χαίρονται κάποιοι με την επιτυχία σας. Οι σχέσεις σας θα περάσουν από σαράντα κύματα και κάποιες θα παγώσουν αιφνίδια αλλά ουσιαστικά.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found