ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα με εύνοια στην επικοινωνία! Κερδίζετε τις εντυπώσεις και πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα, δηλαδή η έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, είναι πολύ σημαντική και σας επηρεάζει καιρό πριν και εννοείται αρκετό καιρό μετά. Οι προβληματισμοί σας έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι δυσκολίες της Τρίτης και της Τετάρτης έτσι ξαφνικά όπως προκύπτουν, δοκιμάζουν την υπομονή, την αντοχή και τα νεύρα σας. Πέμπτη και Παρασκευή καλύτερες ημέρες. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου πολλοί θα θέλετε να μείνετε μόνοι ενώ οι Αριθμοί απαιτούν να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Αυτή η εβδομάδα θα δοκιμάσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω αύριο Τρίτη, θα φέρει προβληματισμούς και διλήμματα σε ερωτικές σχέσεις. Ωστόσο, Τετάρτη και Πέμπτη οι εντάσεις υποχωρούν και συμπαραστέκεστε σε φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ οι Αριθμοί προτείνουν να επανεξετάσετε σημαντικές συνεργασίες. Παρ’ όλες τις καλές προθέσεις και την σχετικά ανεβασμένη σας ψυχολογία, το σαββατοκύριακο δεν δίνει λύσεις και ευκαιρίες σε ερωτικά ή επαγγελματικά ζητήματα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά νιώθετε μεγάλη πίεση στον οικονομικό τομέα. Η δεύτερη και σημαντική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει πολύ επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, φέροντας αλλαγές σε οικογενειακές και φιλικές σχέσεις. Η Τετάρτη είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα για την διαχείριση των οικονομικών. Να προσέχετε τις συναλλαγές σας. Παρασκευή και Σάββατο προσπαθήστε να μη ξοδέψετε χρήματα για περιττούς σκοπούς. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα κάνετε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες κοινωνικές γνωριμίες! Κάποιες εξ’ αυτών θα παίξουν σημαντικό και ενεργό ρόλο στη ζωή σας τους επόμενους μήνες.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Με μία άκρως υποστηρικτική και ευνοϊκή ημέρα για την ερωτική σας ζωή ξεκινάει η εβδομάδα! Σαν άλλος μαγνητικός τομογράφος λειτουργεί η αυριανή έκλειψη Σελήνης,  με πιεστικές τις τάσεις των Αριθμών, τόσο για ερωτικές σας σχέσεις όσο και για επαγγελματικές. Καλή και ήρεμη η Τετάρτη. Η Πέμπτη επαναφέρει παλιές ερωτικές και επαγγελματικές υποθέσεις στο επίκεντρο της προσοχής σας. Το σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο για τις ερωτικές σχέσεις που δοκιμάζονται πολύ με επεισόδια ζήλιας και κτητικής διάθεσης. Μην πάρετε καμία οριστική απόφαση για το μέλλον ή για την τύχη της σχέσης σας. Μεταθέστε συζητήσεις για τον άλλο μήνα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Η ενέργεια του ανώτερου πλανητικού φαινομένου σας έχεις «πιάσει» καιρό πριν. Την αντιλαμβάνεστε άμεσα γιατί έχετε έρθει στα όρια σας και έχετε ξεπεράσει τις αντοχές σας. Νιώθετε αποσυντονισμένοι και έξω από τα νερά σας. Η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να προβληματίζει και να εκπλήσσει τα οικεία περιβάλλοντά σας. Είστε πιο εκρηκτικοί, δυναμικοί και δραστήριοι από ποτέ! Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία σας, προβείτε σε ένα check-up από την Πέμπτη και μετά, όπου ευνοείστε. Οι εντάσεις υποχωρούν σταδιακά από την Παρασκευή και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Ωστόσο μην επενδύσετε πολύ σε φλερτ και ερωτικές γνωριμίες που προκύψουν στη διάρκειά του. Αποφύγετε επίσης σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Με μία πάρα πολύ καλή και υποστηρικτική ημέρα για την επαγγελματική σας ζωή ξεκινάει η εβδομάδα. Η αυριανή έκλειψη Σελήνης τονίζει και μάλιστα με έμφαση προβληματισμούς που έχουν προκύψει εδώ και καιρό σε σχέσεις ερωτικές αλλά και επαγγελματικές. Στη διάρκεια της εβδομάδας κάποιοι θα χωρίσουν οριστικά και αμετάκλητα. Αυτή η δυσάρεστη τάση αναμένεται από την Τετάρτη και μετά. Κάποιοι άλλοι όμως στη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα γνωρίσουν ανθρώπους που θα τους απογειώσουν ερωτικά και θα τους κάνουν από τον πρώτο κιόλας καιρό να επενδύσουν συναισθηματικά. Η συγκεκριμένη τάση θα επανεξεταστεί τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο. Αυτό το λέω μιας και τον Δεκέμβριο κάποιες εξ’ αυτών θα επισημοποιηθούν ή θα συγκατοικήσουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Με αισιόδοξες και θετικές σκέψεις για νέα σχέδια και πλάνα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς. Όμως η έκλειψη Σελήνης αύριο Τρίτη έχει άλλα σχέδια, σας κόβει τη φόρα δηλαδή. Σας επηρεάζει ενεργειακά επιβαρύνοντάς σας πολύ ψυχολογικά. Η ζυγαριά σας, το έμβλημά σας δηλαδή, δυσκολεύεται να βρει την ισορροπία της. Κατά συνέπεια, θα παγώσετε κάποιες σχέσεις, ιδιαίτερα αν αυτές δεν σας εκφράζουν πια, κάτι που θα διαπιστώσετε από την Τετάρτη και μετά, όπου φορτώνεστε με περισσότερες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Είστε πιο μπερδεμένοι από ποτέ! Προτείνω ιδιαίτερα την Κυριακή να αποφορτιστείτε με ανθρώπους που σας ανεβάζουν την διάθεση. Σε καμία περίπτωση μη πάρετε αποφάσεις οριστικές για κανένα τομέα της ζωής σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Ενώ προσπαθείτε, το σωστό να λέγεται, να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες στους τομείς εργασίας και οικογένειας, η αυριανή έκλειψη Σελήνης σας εμποδίζει για τα καλά. Όχι όμως για πολύ. Από την Πέμπτη και μετά θα είστε σε θέση να σταθείτε πανάξιοι στο ύψος και των πιο απαιτητικών ή δύσκολων καταστάσεων. Όχι μόνο αυτό αλλά θα είστε σε θέση να βοηθήσετε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Στη διάρκεια των τελευταίων τριών (3) ημερών της εβδομάδας, οι Αριθμοί σας φέρνουν νέο και πολύ ελπιδοφόρο ειδύλλιο. Ελπίζω να είστε έτοιμοι για νέα και σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Γιατί τα καλύτερα μπορεί να έρχονται για εσάς και εσείς να μην είστε εκεί…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Με μία γενικότερη σύγχυση μυαλού, αρκετά μπερδεμένη καθώς αφορά στην ερωτική σας ζωή, ξεκινά η εβδομάδα για εσάς. Σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται και η αυριανή έκλειψη Σελήνης για να σας προβληματίσει και για την οικονομική σας κατάσταση, η οποία επηρεάζει και τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αξιοποιήστε όμως την Πέμπτη και το Σάββατο που είναι πολύ καλές ημέρες με σημαντικές ευκαιρίες σε αυτούς τους δύο τομείς. Πολύ καλή ημέρα για φλερτ και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους το Σάββατο. Την Κυριακή αποφύγετε να συγκρουστείτε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και προτιμήστε να περάσετε χαλαρά την ημέρα μένοντας σπίτι. 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Με αρκετά απαιτητικές τάσεις που αφορούν στην ερωτική σας ζωή αλλά και την υγεία σας αρχίζει για την δική σας Γενέθλια Κατηγορία η εβδομάδα. Με την αυριανή έκλειψη να πραγματοποιείται στο δικό σας ζωδιακό συνδυασμό, ο προβληματισμός σας εντείνεται και οι Αριθμοί σας πιέζουν να επανεξετάσετε σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Να ασχοληθείτε σε επίπεδο πρόληψης με την υγεία σας. Να προστατέψετε τα κεκτημένα σας. Πολύ καλή ημέρα η Πέμπτη στο να αναπτύξετε πρωτοβουλίες με στόχο να διορθώσετε καταστάσεις ή να τακτοποιήσετε σημαντικές εκκρεμότητες. Την Παρασκευή ξεκαθαρίσματα σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου ίσως και να δυσκολευτείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας με αποτέλεσμα να μην πείτε τα πράγματα όπως ακριβώς τα σκέφτεστε ή τα αντιλαμβάνεστε και να παραμείνετε στο ίδιο ακριβώς σημείο εκκίνησης. Η Κυριακή είναι ημέρα εντάσεων και αντιπαραθέσεων, γι’ αυτό προσοχή!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με μία ημέρα που απαιτεί να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στον εαυτό σας, αρχίζει η εβδομάδα. Ψυχολογική και ενεργειακή αστάθεια σας δημιουργεί η αυριανή έκλειψη Σελήνης αλλά και προβληματική επικοινωνία. Μην αφήσετε αυτός ο συνδυασμός να επηρεάσει τόσο τη διάθεση όσο και την υγεία σας. Η Πέμπτη είναι μία άκρως υποστηρικτική ημέρα στο να βρείτε ουσιαστικές λύσεις σε ζητήματα ερωτικής και οικογενειακής φύσεως. Αξιοποιήστε την ενώ στην διάρκεια του σαββατοκύριακου νιώθετε πιεσμένοι! Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο, μην πιέσετε και εσείς λόγω ανασφάλειας τις καταστάσεις, αντίθετα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Έντονα αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα αυτή την εβδομάδα. Με φιλικό κόσμο τόσο από το παρελθόν όσο και από το πρόσφατο παρόν, σας βρίσκει η δεύτερη έκλειψη του μήνα! Είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Ωστόσο Τρίτη και Τετάρτη να προσέχετε τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας σε σχέση με φίλους και συγγενείς σας. Με κάποιους φίλους σας νιώθετε πολύ κοντά και ίσως είναι καλή ιδέα να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους στη διάρκεια των διακοπών σας. Από την Παρασκευή έως και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου μπορείτε να αποκαταστήσετε σχέσεις που αντιμετώπισαν προβλήματα στο παρελθόν. Νιώθετε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή σας. Τις τελευταίες τρεις (3) ημέρες της εβδομάδας, οι Αριθμοί σας δίνουν μεγάλη εύνοια στην επικοινωνία αλλά και στον ερωτικό τομέα. Ως επιβράβευση της υπομονής σας, έρχεται ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας που κυριολεκτικά σας κλέβει την καρδιά.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found