ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Πολύ σημαντική εβδομάδα για τους περισσότερους εκπροσώπους της Γενέθλιας αυτής κατηγορίας. Την Πέμπτη στο ξεκίνημα του μήνα (01/08) έχουμε Νέα Σελήνη όπου οι Αριθμοί σας ωθούν σε νέα και σημαντικά ξεκινήματα. Η Παρασκευή είναι μία πολύ δυνατή ημέρα επίσης, προσέξτε όμως τους χειρισμούς σας στον έρωτα και στην εργασία, να μην είναι παρορμητικοί. Το σαββατοκύριακο θα προωθήσετε ζητήματα οικογενειακής φύσεως ενώ την Κυριακή κάνοντας τον απολογισμό της εβδομάδας είστε σίγουρα ανανεωμένοι, λαμπεροί και πολύ ενθουσιασμένοι με τις εξελίξεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Απεχθάνεστε την ρουτίνα και αυτή είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα, όπου οι περισσότεροι από εσάς θα αποφασίσετε πως χρειάζεστε αλλαγές εδώ και τώρα! Στην δική σας εικόνα; Θέλετε να αλλάξετε σύντροφο; Ή σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας; ΑΛΛΑΓΕΣ…!!! Η καθημερινότητά σας θέλει ανανέωση. Ξεκινάει πολύ όμορφα ο μήνας για εσάς ενώ οικογενειακά ζητήματα εμφανίζονται στο προσκήνιο όπως θέματα ακίνητης περιουσίας που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις δικές σας οικογενειακές συγκεντρώσεις. Προτείνω την Παρασκευή να αποφύγετε εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα όπως συγγενείς και ειδικά για τα περιουσιακά ζητήματα μην ψυχραθείτε. Το Σάββατο είναι καλύτερη ημέρα για να προβείτε σε τέτοιου είδους σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις. Οι Αριθμοί σας δίνουν εύνοια στην επικοινωνία και λύσεις ουσίας. Η Κυριακή είναι η ημέρα που ευνοεί την κοινωνική σας δραστηριότητα, η οποία αυτήν την εβδομάδα θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Προσέξτε στη διάρκεια της Παρασκευής και του σαββατοκύριακου διότι κάποιο πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο με τη στάση του κυριολεκτικά θα σας εκνευρίσει πάρα πολύ.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Η αστάθεια, ψυχολογική; ενεργειακή; επικοινωνιακή; συνεχίζεται, όμως από την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη, σκέφτεστε πιο θετικά και είστε πιο χαρούμενοι, δημιουργικοί, ευδιάθετοι, γεμάτοι όρεξη για δράση και δουλειά. Πιο ανοιχτόμυαλοι λοιπόν και αισιόδοξοι θα είστε τον Αύγουστο. Οι εντάσεις, οι μεταβολές των σχεδίων σας, όλες αυτές οι καθυστερήσεις σταδιακά υποχωρούν. Θα προσέξετε όμως την καλή σας διάθεση την Πέμπτη μην την φρενάρει η επόμενη ημέρα, καθώς δεν ευνοούνται οικονομικά, επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα. Το Σάββατο θα προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως ενώ την Κυριακή αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις με συγγενείς και φίλους. Μετατοπίστε ότι πιο σημαντικό έχετε να κάνετε για την επόμενη εβδομάδα αντί της Κυριακής.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Πολύ έντονη από άποψη δραστηριοτήτων και πολύ δημιουργική η συγκεκριμένη εβδομάδα. Θα είστε πιο γοητευτικοί και επικοινωνιακοί από ποτέ! Οι Αριθμοί θα είναι γενναιόδωροι μαζί σας. Η Νέα Σελήνη και ο νέος μήνας που ξεκινά την Πέμπτη σας δίνουν ώθηση στο να ασχοληθείτε πιο οργανωμένα και εντατικά με τις εξελίξεις των επαγγελματικών και οικονομικών σας. Θα είναι ένας μήνας όπου η επαγγελματική σας ζωή και η καριέρα σας θα αποσπάσει την προσοχή σας και θα είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Την Παρασκευή εκτιμώ ότι θα επιλύσετε σημαντικά ζητήματα, το Σάββατο θα έχετε αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις και την Κυριακή μέσα από οικογενειακές συγκεντρώσεις ή κάποιες φιλικές επαφές, θα υποχρεωθείτε λένε οι Αριθμοί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στη δική σας ζωή, στα δικά σας θέλω και προτεραιότητες. Μην είστε αφελείς, να δίνεστε εκεί που αποδεδειγμένα σας αγαπούν πραγματικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Ίσως είστε από τους πιο ευνοημένους εκπροσώπους των Γενέθλιων κατηγοριών, γιατί με αυτή την εβδομάδα ξεκινά μία από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς για εσάς! Απογειώνεστε ενεργειακά από τους Αριθμούς!!! Πολύ σημαντική εβδομάδα με μία Νέα Σελήνη στη δική σας Γενέθλια κατηγορία, προκύπτουν νέα ξεκινήματα από τους Αριθμούς. Την Παρασκευή με μαθηματική ακρίβεια δυσάρεστες υποθέσεις ή προβλήματα που σας πονοκεφάλιαζαν εδώ και καιρό επιλύονται και παίρνουν αίσιο τέλος. Το Σάββατο θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις, στη διάρκεια δε του σαββατοκύριακου εκτιμάται ότι η ζωή σας αρχίζει και μεταμορφώνεται σαν καλή νεράιδα και επιτέλους οι κόποι σας δικαιώνονται. Είναι η πρώτη εβδομάδα ως δείγμα γραφής που νιώθετε επιτέλους ότι τα καλύτερα έρχονται και αυτό γιατί …σας αξίζουν!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα που σας καλεί να τακτοποιήσετε και να νοικοκυρέψετε τις προτεραιότητές σας, διότι η Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα του μήνα την Πέμπτη δηλαδή, δημιουργεί κάποιες νέες καταστάσεις που σας προκαλούν πονοκέφαλο.Σας προβληματίζουν έντονα. Γενικά έχετε την τάση φυγής και απομόνωσης από ανθρώπους ή καταστάσεις που δημιουργούν υποχρεώσεις και ευθύνες. Εκτιμώ πως το καλύτερο διάστημα θα είναι από Παρασκευή και μετά, οι τρεις (3) τελευταίες ημέρες της εβδομάδας δηλαδή, και αυτό γιατί θα επιλύσετε σημαντικά θέματα οικογενειακής φύσεως. Η υγεία σας θα είναι καλύτερα, κάποιοι από εσάς θα πάρετε ευχάριστα αποτελέσματα από ιατρικές εξετάσεις, όπως και εσείς που θα προβείτε σε ένα check-up τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο. Το σαββατοκύριακο θα προωθηθούν οικογενειακά και ερωτικά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μπορούν να γίνουν ερωτικές επανασυνδέσεις ή να βγείτε με φίλους που σας φτιάχνουν πάντα τη διάθεση.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Τι όμορφο ξεκίνημα και τι όμορφη επίσης περίοδος για εσάς;! Ένα καλύτερο διαφορετικό καλοκαίρι με την Νέα Σελήνη (01/08) να φέρνει άλλον αέρα στη ζωή σας σπάζοντας τη μονοτονία της καθημερινότητάς σας. Ο έρωτας θα έχει την τιμητική του και μπορώ να πω ότι όποιο ξεκίνημα προκύψει από την Πέμπτη και μετά θα είναι πολύ παραγωγικό και αποδοτικό. Την Παρασκευή κάποιοι θα έχετε ανατροπές στα αισθηματικά. Ότι γίνεται όμως θα είναι μόνο για το καλό σας. Θα θυμάστε ότι περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα προωθηθούν επαγγελματικά ζητήματα, έχοντας πλάι σας σε όλες αυτές τις νέες εξελίξεις τους φίλους σας, που για εσάς είναι η πιο δυνατή σας περιουσία. Είστε τυχεροί διότι σημαντικοί φίλοι θα είναι στο πλευρό σας και σύμμαχοι σας σε καθετί καινούργιο που ετοιμάζεστε και σας γεμίζει χαρά και ευτυχία.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Έχετε μία ψυχολογική αστάθεια γιατί όλο γκρινιάζετε, αγχώνεστε και δεν σας αρέσει τίποτα στη διάρκεια της εβδομάδας, ακόμα και η εικόνα σας. Είστε άδικοι με τον εαυτό σας και με τους Αριθμούς, που σας δίνουν νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα. Πέμπτη και Παρασκευή ευνοούνται ζητήματα επαγγελματικών συζητήσεων, συναντήσεων, μετακινήσεων, προωθούνται τα επαγγελματικά σας δηλαδή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπαθήστε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου να αποφύγετε εντάσεις τόσο με ερωτικό σύντροφο όσο και για όλους όσοι είστε επιχειρηματίες/ελεύθεροι επαγγελματίες με σημαντικούς  σας συνεργάτες. Περάστε όμορφα και χαλαρά την Κυριακή σας με φίλους και ανθρώπους που σας αποφορτίζουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Κι εσείς δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά αγχωμένοι, όμως από την Πέμπτη θα φτιάξει η διάθεση σας όχι μόνο γιατί ένας νέος μήνας υπόσχεται πολλά, η Νέα Σελήνη είναι αυτή που κάνει την διαφορά και σας δίνει νέες ευκαιρίες και χαράζει μια καινούργια πορεία. Αν υπάρξουν ανατροπές, αυτές θα είναι στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας την Παρασκευή. Γι’ αυτό οι Αριθμοί σας θέλουν συνετούς, ψύχραιμους και ήρεμους στο τι λέτε και πως το λέτε. Από το σαββατοκύριακο και μετά, θα βάλετε σε μία τάξη και σειρά, θα νοικοκυρέψετε τα οικονομικά σας διότι θα σας υποχρεώσουν οι Αριθμοί να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό. Προτείνω αυτή τη εβδομάδα και δη στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, να αποφύγετε οτιδήποτε εμπεριέχει την έννοια ρίσκου και βιασύνης. Μην βιάζεστε να ρισκάρετε τόσο οικονομικά αλλά και επενδυτικά. Λειτουργούν  απαγορευτικά για εσάς αυτές τις συγκεκριμένες ημέρες. Φροντίστε το σαββατοκύριακο να περάσετε όσο πιο χαλαρά γίνεται κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Η Νέα Σελήνη και γενικά ο νέος μήνας θα προσφέρει σε εσάς πολλά νέα ξεκινήματα, μεγάλη οικονομική ανάκαμψη και επαγγελματική πρόοδο. Ωστόσο την Δευτέρα και την Τρίτη, ερωτικοί σύντροφοι σας κάνουν παράπονα και ενδεχομένως κάποιοι εξ΄αυτών να σας έχουν περισσότερη ανάγκη από όσο πραγματικά πιστεύατε. Η Νέα Σελήνη (01/08) σας προβληματίζει σχετικά με το ποιον δρόμο να επιλέξετε στην καριέρα σας ή σε ποια δουλειά να παραμείνετε. Βοηθάει όμως τους περισσότερους στο να βρουν νέα και καλή εργασία. Δεν έχετε λόγο να είστε ψυχικά ασταθείς, προσπαθήστε όμως να αξιοποιήσετε την Παρασκευή γιατί έχετε τεράστια εύνοια στην επικοινωνία άρα και υπέροχες δημόσιες σχέσεις. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να αποφύγετε λόγια και λεκτικές αντιπαραθέσεις με δικά σας πρόσωπα που προσπαθούν απλώς να σας επιβάλουν την γνώμη τους. 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Προστατέψτε σημαντικές σας σχέσεις από το ξεκίνημα κιόλας της νέας εβδομάδας. Φλερτάρετε κάποιοι εκπρόσωποι της κατηγορίας σας με την απιστία. Ασχολήστε περισσότερο τον μήνα αυτό με τα προσωπικά σας ζητήματα και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις παρά με τα επαγγελματικά σας. Η Νέα Σελήνη την 1η ημέρα του μήνα σας παροτρύνει να προσέξετε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Το σαββατοκύριακο θα προωθήσετε σημαντικά οικογενειακά σας θέματα, θα ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας και θα επιλύσετε κάποια ζητήματα του Ιουνίου και του Ιουλίου με μεγάλη επιτυχία. Όλη αυτή την εβδομάδα, εσείς δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα, προωθούνται σημαντικά εργασιακά θέματα. Όλοι όσοι βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας, οι τάσεις των Αριθμών τους ευνοούν με σημαντικές ευκαιρίες.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Με καλύτερη διάθεση, περισσότερη όρεξη για δράση ξεκινά η εβδομάδα. Αξιοποιήστε τις τάσεις των Αριθμών σήμερα Δευτέρα αλλά και αύριο Τρίτη όπου κρύβονται πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Η Πέμπτη με την Νέα Σελήνη σας πιέζει και αυτό γιατί επηρεάζονται πολύ επαγγελματικά σας ζητήματα. Επηρεάζεστε εσείς που έχετε κάποια σχέδια κατά νου και αυτό το δημιουργικό άγχος σας στεναχωρεί. Μπορείτε να δώσετε λύσεις την Παρασκευή, αρκεί οι κινήσεις σας στην επικοινωνία να είναι προσεκτικές. Μία τάση που σας ακολουθεί και την Κυριακή. Προσέξτε λοιπόν στη διάρκεια του σαββατοκύριακου να περάσετε ήρεμα κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν αλλά με ανθρώπους που σας χαλαρώνουν και δεν σας εκνευρίζουν.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found