ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Μία άκρως υποστηρικτική, με πολύ ευχάριστες και θετικές εξελίξεις όσον αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ζητήματα, εβδομάδα. Θα ενθουσιαστείτε με τις γενναιόδωρες ευνοϊκές τάσεις των Αριθμών. Σήμερα κιόλας Δευτέρα οι Αριθμοί προστάζουν να αρπάξετε κυριολεκτικά τις ευκαιρίες στα εργασιακά περιβάλλοντα. Είναι μία πάρα πολύ καλή ημέρα για πρόληψη υγείας. Αύριο Τρίτη οι Αριθμοί  προστάζουν ξανά να προσέξετε την επικοινωνία σας στον επαγγελματικό χώρο τόσο με σημαντικούς συνεργάτες/συνεταίρους ή ανωτέρους σας.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι δύο ημέρες όπου θα είναι εγκληματική η αδιαφορία σας ή η αμέλειά σας, αν δεν τις προσέξετε και να τις αξιοποιήσετε. Η τύχη σας χαμογελά, που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε ένα αναπάντεχο εισόδημα από τυχερά παιχνίδια ή μπορεί να δεχθείτε πολύ καλές επαγγελματικές προτάσεις ή να πάρετε κάποιο bonus ως επιβράβευση του κόπου που κάνετε στην εργασία σας ή να σας αναθέσουν μία καινούργια θέση. Η Νέα Σελήνη στις 31/08 υπόσχεται… πολλά! Είναι σίγουρο πως από την Παρασκευή αλλά και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, οι Αριθμοί σας επιφυλάσσουν πολύ ωραίες εκπλήξεις, ευχάριστες προοπτικές. Γενικά βρίσκεστε σε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Για εσάς ο έρωτας πρωταγωνιστεί πάρα πολύ θετικά σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Νέες σχέσεις ξεκινούν που υπόσχονται πολλά. Η Νέα Σελήνη προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή συγκεκριμένα, ευνοεί αυτές τις νέες ερωτικές σχέσεις αλλά παράλληλα και πολλά νέα σας επαγγελματικά σχέδια με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα μείνετε μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που σας στεναχωρούν και σας στρεσάρουν. Μην ξεχνάτε, το στρες είναι χειρότερο του άγχους. Σήμερα Δευτέρα είναι πολύ καλή ημέρα για να κάνετε δημόσιες σχέσεις αλλά και να προωθήσετε σημαντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Αύριο Τρίτη θέλω να προσέξετε στην εξέλιξη κάποιων θεμάτων, διαπραγματεύσεων. Μην βιαστείτε. Κίνδυνος για επικοινωνιακά λάθη από τους Αριθμούς.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι δύο εξαιρετικές ημέρες που οι Αριθμοί υπόσχονται νέα ξεκινήματα ερωτικά και επαγγελματικά. Ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις και ανακοινώσεις. Ε καλά, από τις 30/08 και μετά, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο! Τα καλύτερα λοιπόν υπόσχονται οι Αριθμοί για τις ερωτικές σχέσεις και για τα επαγγελματικά σας. Λύσεις θα βρουν οι γονείς στην επικοινωνία τους με τα παιδιά τους και με ηλικιωμένα άτομα. Είναι μία καλή εβδομάδα στη διάρκεια της οποίας μπορείτε να πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και για θέματα υγείας. Όλα κατ’ ευχήν λοιπόν!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Καλές και ευχάριστες προοπτικές από τις τάσεις των Αριθμών και για την δική σας Γενέθλια κατηγορία. Προοπτικές όμως που αφορούν σε οικογενειακά ζητήματα. Κάποιες δυσκολίες από το παρελθόν ξεπερνιούνται. Ξεκινάτε μία νέα περίοδο στη ζωή σας όπου η ευτυχία είναι οικογενειακή υπόθεση. Εξελίξεις λοιπόν που αφορούν στην οικογένεια, τα παιδιά, υποχρεώσεις που βρίσκουν τις λύσεις. Σήμερα Δευτέρα δεν το αποκλείω να έχετε αναπάντεχες συναντήσεις και ερωτικές επανασυνδέσεις. Κάποιες δημόσιες σχέσεις θα εξελιχθούν σε πολύ σημαντικές συνεργασίες. Δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο και για αύριο Τρίτη, όπου θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια και τους χειρισμούς σας ιδιαίτερα στα οικογενειακά και επαγγελματικά σας περιβάλλοντα.

Η Τετάρτη θα μπορούσε να είναι μία ημέρα που υπόσχεται πολλά λόγω της ενέργειας της, ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι Αριθμοί σας θέλουν να έρχεστε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, δικούς σας ανθρώπους. Δοκιμάστε και την τύχη σας, έστω και συντηρητικά, διότι ευνοούνται οικονομικά θέματα. Μπορείτε κι εσείς να κερδίσετε κάποια χρήματα από τυχερά παιχνίδια. Από την Παρασκευή και μετά, κάποια σημαντικά θέματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως επιστρέφουν, όμως με τις λύσεις που θα δώσετε ή θα υποδείξετε, θα είσαστε πολύ αποτελεσματικοί. Μια καλή λοιπόν και εποικοδομητική εβδομάδα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Αυτές οι τελευταίες ημέρες του 8ου μήνα σας υπόσχονται πολλά. Είστε εξαιρετικά δραστήριοι, παίρνετε πρωτοβουλίες, έχετε όρεξη για δράση. Η ενέργειά σας, η γοητεία σας έχουν αγγίξει υψηλά επίπεδα, ωστόσο κάποιοι βρίσκεστε σε διακοπές, περνάτε υπέροχα. Αν όμως είστε από αυτούς τους όχι και τόσο τυχερούς που έχετε μείνει πίσω, πολλές και πολύ σημαντικές οι επαγγελματικές σας συναντήσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις οι οποίες υπόσχονται πολλά από την άποψη ότι θα διακριθείτε.

Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη οι Αριθμοί σας δίνουν πολύ σημαντικές εξελίξεις στην εργασία και στα οικονομικά σας. Εγώ προτείνω να εμπιστευτείτε περισσότερο από ποτέ αυτές τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας το ένστικτο και την διαίσθησή σας. Η Τετάρτη θα μπορούσε να είναι μία πολύ καλή ημέρα για όλους όσοι ψάχνετε εργασία, να κλείσετε συμφωνίες. Τέταρτη και Πέμπτη ευνοούνται συναντήσεις, συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων /συνεταιρισμών, σημαντικές επαγγελματικές επαφές όπου δίνονται τα χέρια. Την Παρασκευή και στην διάρκεια του σαββατοκύριακου μπορείτε να δείτε με άλλο μάτι οικογενειακά θέματα, να δώσετε λύσεις, να έχετε πιο πρακτικό μυαλό, οι πρωτοβουλίες σας να έχουν αντίκρισμα και γιατί όχι για όσους είναι αδέσμευτοι να μπουν σε μία νέα σχέση.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι της Γενέθλιας κατηγορίας σας έχετε επιστρέψει από τις διακοπές, προσπαθείτε να βρείτε την άκρη στα επαγγελματικά σας, στην καριέρα σας αλλά και στα οικονομικά σας. Οι Αριθμοί προτείνουν, προτρέπουν, παρακινούν για νέες εξελίξεις, νέες εκκινήσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας με νέους αντίστοιχους χειρισμούς. Κάντε τον απολογισμό και τον προϋπολογισμό σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες των Αριθμών σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη αλλά προσέξετε την Τετάρτη γιατί κάποιες σκέψεις και επισκέψεις ερωτικές από το παρελθόν, σας αναστατώνουν όχι ευχάριστα. Μην δώσετε ευκαιρίες αν δεν τις πιστεύετε. Οι Αριθμοί δεν εγκρίνουν και πολύ αυτές τις ερωτικές επανασυνδέσεις.

Πέμπτη και Παρασκευή πολλά σχέδια θα περάσουν από την θεωρία στη πράξη ενώ θα έχουμε καλά αποτελέσματα σε συζητήσεις οικονομικών και επαγγελματικών. Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου για να οργανωθείτε καλύτερα. Οργανώστε τα σχέδια και τα πλάνα σας και από τις επόμενες ημέρες θα τα παρουσιάσετε εξαιρετικά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Εσείς μόνο ναι θα λέτε αυτή την εβδομάδα. Θα πείτε ναι στην αγάπη, στον έρωτα, στο τυχαίο, στο απρόσμενο, στο ρίσκο, στην πρωτοβουλία. Τι σας λέω τώρα;! Από σήμερα Δευτέρα οι Αριθμοί υπόσχονται νέες ερωτικές αφίξεις στη ζωή σας. Συνήθως τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένετε… Να πείτε ναι στον έρωτα γιατί θα είναι διαφορετικός από τους άλλους. Έχετε πλέον ωριμάσει ιδανικά και είναι πλέον οι κατάλληλες συνθήκες χρονικά για να μπείτε σε νέα σχέση. Από σήμερα Δευτέρα    έως και την Τετάρτη πολλές από τις προσδοκίες σας θα τις  δείτε να γίνονται πραγματικότητα, θα δείτε τον εαυτό σας και δεν θα τον γνωρίζετε.

Όσον αφορά την διάθεση και την όρεξη που θα έχετε να ρισκάρετε, εσείς οι κατ’ άλλα τυπικοί και τυπολατρικοί, της λεπτομέρειας και της οργάνωσης, θα το ρίξετε έξω. Να είστε έτοιμοι από Πέμπτη και μετά, για νέα ξεκινήματα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά, για ρίσκα. Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου θα απολαύσετε τις ευκαιρίες και τις γενναιόδωρες τάσεις των Αριθμών στον έρωτα και στην τύχη. Το σαββατοκύριακο ταξιδέψτε, τολμήστε, αφεθείτε, ερωτευτείτε, ρισκάρετε. Τα καλύτερα και για εσάς από τους Αριθμούς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Είστε αποφασισμένοι να ξεφύγετε από όλους και από όλα! Ειδικά εσείς που είστε σε διακοπές, θέλετε να αποφορτιστείτε ενεργειακά και να τα βάλετε όλα  σε τάξη και σειρά. Είναι η εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε, να δείξετε και να αποδείξετε την αξία σας, όμως ακόμα κι αν κάνετε διακοπές, μολύβι και χαρτί. Το έμβλημά σας τιμήστε το, βάλτε λοιπόν ζυγαριά ακριβείας σε όλα όσα θέλετε να απομακρύνετε από την ζωή σας, τοξικά ενεργειακά ανθρώπινα απόβλητα. Μείνετε μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που λειτουργούν ως άλλα ενεργειακά βαμπίρ και σας αποδυναμώνουν, σας αγχώνουν και σας αποσυντονίζουν.

Αξιοποιήστε εσείς οι υπόλοιποι που είστε πίσω στις δραστηριότητές σας τις ευκαιρίες των Αριθμών από σήμερα κιόλας Δευτέρα, μείνετε στοχο-προσηλωμένοι σε όλα όσα θέλετε. Ανάκαμψη οικονομική Τετάρτη και Πέμπτη αλλά την Πέμπτη προσπαθήστε να αποφύγετε τα λόγια. Παρασκευή και στην διάρκεια όλου του σαββατοκύριακου οι Αριθμοί σας δίνουν σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας. Ίσως είναι η ώρα να δεχθείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις, να τις εξετάσετε και ναι, να τολμήσετε! Όσο πιο τολμηροί φανείτε σε αυτή την χρονική περίοδο τόσο μεγαλύτερη η δικαίωσή σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Τιμάτε τον έρωτα! Έχετε την φήμη σε αυτόν τον τομέα ωστόσο οι Αριθμοί σας δίνουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Ειδικά για εσάς τους αδέσμευτους, δεν θα είσαστε πια μόνοι, αυτή η εβδομάδα σας παρακινεί να φλερτάρετε. Πάρα πολύ καλή ημέρα η σημερινή, μπορείτε να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα. Αύριο Τρίτη η ημέρα κρύβει κινδύνους, ωστόσο μπορείτε να φλερτάρετε απλώς θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι. Όλες τις υπόλοιπες ημέρες οι Αριθμοί σας θέλουν να έχετε ερωτικές κατακτήσεις και είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσετε καινούργιες ερωτικές σχέσεις.

Ωστόσο σε επαγγελματικά ξεκινήματα προς το τέλος της εβδομάδας, πιο συγκεκριμένα από Πέμπτη και μετά, τολμήστε, ρισκάρετε, προτείνετε, ακούστε και ναι επανεξετάστε προτάσεις. Οι επόμενες ημέρες θα κρύβουν  πολλές και σημαντικές ευκαιρίες και επιτυχίες αντίστοιχα. Το ρίσκο και στην δική σας περίπτωση θα επιβραβευθεί. Εσείς που δώσετε ευκαιρίες σε παλιούς συνεργάτες, ενδεχομένως να το μετανιώσετε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Οι Αριθμοί σας δίνουν την δυνατότητα να αλλάξετε όλα όσα δεν σας αρέσουν. Καλείστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να γίνετε ένα μέρος των εξελίξεων, πως; Αντιδρώντας! Δρώντας και αντιδρώντας. Ο τομέας που καλείστε να δώσετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έμφαση είναι ο επαγγελματικός. Από την Πέμπτη και μετά αναμένονται οι πιο ευχάριστες εξελίξεις. Σήμερα Δευτέρα μπορείτε να βγείτε έξω να  δράσετε, να έχετε άριστες δημόσιες σχέσεις που υπόσχονται πολλά στα επόμενα διαστήματα. Την Τρίτη σε καμία περίπτωση μην δώσετε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να κρατήσετε, μην πάρετε ρίσκα και πρωτοβουλίες γιατί δεν θα σας βγουν. Προσέξτε δηλαδή τους χειρισμούς σας στη δουλειά σας.

Τετάρτη ξεκινάνε ενεργειακώς τουλάχιστον οι αλλαγές να ζυμώνονται στον επαγγελματικό σας τομέα. Ανάκαμψη οικονομική δίνουν οι τάσεις των Αριθμών από Πέμπτη και μετά. Εξελίξεις έχουμε και στην κοινωνική σας ζωή όπου αναμένεται αρκετά δραστήρια. Στις καινούργιες γνωριμίες κρύβονται νέα ξεκινήματα  τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Τα καλύτερα σας τα φυλάγανε οι Αριθμοί για το τέλος, από Πέμπτη και μετά, τα μάτια σας δεκατέσσερα. Αρχίζουν και αλλάζουν τα πράγματα και για εσάς. Αισιόδοξες οι τάσεις από τους Αριθμούς! 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Εφόσον δοκιμάστηκαν οι αντοχές σας, τα νεύρα σας τα προηγούμενα διαστήματα, να περιμένετε από σήμερα Δευτέρα κιόλας τις καλύτερες των εξελίξεων στα επαγγελματικά σας, στα οικονομικά σας και ναι για  τους  αδέσμευτους τα ερωτικά σας θα πάνε πάρα πολύ καλά. Απρόσμενες εξελίξεις, αναπάντεχες ερωτικές συναντήσεις, μοιραίους έρωτες δίνουν οι Αριθμοί.

Ευνοούνται αυτές τις ημέρες οι μετακινήσεις, οι μετακομίσεις, οι αλλαγές, οι εργασίες σε εξωτερικό, οι σπουδές, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας, τα πιο δυνατά σας εγχειρήματα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα γιατί οι Αριθμοί σας υπόσχονται πολλά. Νέα δημιουργικά ξεκινήματα με έντονο ρίσκο  από πλευράς σας. Τολμήστε και θα δικαιωθείτε!  Οι Αριθμοί είναι με το μέρος σας πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Είναι ο μήνας σας! Εκμεταλλευτείτε λοιπόν και αξιοποιήστε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Αν νομίζατε ότι κι  εσείς δεν θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις, είσαστε γελασμένοι. Οι  δικές σας βέβαια εξελίξεις αφορούν σε οικογενειακά ζητήματα. Από σήμερα κιόλας Δευτέρα μπορείτε να ελπίζετε σε λύσεις οικογενειακών θεμάτων που σας παίδευαν προηγούμενα διαστήματα, ωστόσο οι διπλοί Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου (11, 22 & 33) μπορούν να περιμένουν πολλά τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά  τους. Αύριο Τρίτη είναι μία ημέρα όπου όλοι σας θα ξεπεράσετε σημαντικές διαφορές με την οικογένεια, σημαντικές επικοινωνιακές δυσκολίες στην εργασία αλλά και πάσης  φύσεως οικονομικά εμπόδια θα ξεπεραστούν.

Από Τετάρτη; Έχετε πάρει τα πάνω σας, είστε έτοιμοι να δράσετε και να αντιδράσετε σε όλους όσοι επιχειρούν να σας κόψουν την φόρα. Η ενέργεια της Παρασκευής σας βάζει στην διαδικασία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό αλλά και τον οικονομικό υπολογισμό. Η δράση φέρνει αντίδραση άρα και οι πιο συνετοί χειρισμοί θα φέρουν και καλύτερες εξελίξεις. Πολύ καλό το σαββατοκύριακο, αξιοποιήστε αυτό το διήμερο κάνοντας εκδρομές ή και συζητήσεις με ανθρώπους που σας αγαπούν πραγματικά και σας ενδιαφέρει η γνώμη τους.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Όλοι όσοι είστε καλλιτέχνες, ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες είναι ο μήνας που σας δικαιώνει, με μία εβδομάδα καταλυτικών εξελίξεων και ευχάριστων εναλλαγών γεγονότων με πολλές δυνατές ευκαιρίες από τους Αριθμούς. Παίρνετε ρίσκα οικονομικά/επενδυτικά, έχετε πρωτότυπες ιδέες και πολύ ωραία δράση επίσης. Αναπτύξτε πρωτοβουλίες, δικαιώνεστε! Από σήμερα Δευτέρα κιόλας αρπάξτε τις ευκαιρίες των Αριθμών. Όπου πιστεύετε αύριο Τρίτη ότι πρέπει να επέμβετε, να παρέμβετε, να αλλάξετε την εικόνα σας, το σπίτι σας, το γραφείο σας για να αλλάξει η διάθεσή σας, ναι να το κάνετε.

Τετάρτη και μετά κάντε πιο ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Οι Αριθμοί είναι με το μέρος σας κυρίως από την Πέμπτη. Είναι μία ημέρα ουσιαστικής επικοινωνίας σε σχέσεις πάσης φύσεως, επαγγελματικές, ερωτικές, οικογενειακές. Ναι την Πέμπτη είστε πιο γοητευτικοί, ερωτικοί, επικοινωνιακοί, πολύ δυνατοί με δύναμη πειθούς. Το σαββατοκύριακο ξεφεύγετε από τα τετριμμένα, την πεπατημένη οδό και κάνετε αλλαγές που πριν δεν τολμούσατε. Ωστόσο την Κυριακή θα ήθελα να αποφύγετε αυτή την υπερβολική και παρορμητική σας συμπεριφορά.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found