Να ζεις τους κύκλους της ζωής γιατί η ζωή δεν είναι σύμπτωση… Συμβαίνει & …συνεχίζεται!!!

Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας!

Γεμάτος κύκλους διαφορετικής διάρκειας.  Παρόλα αυτά όλοι έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Κάτι κοινό… Τη στιγμή που …κλείνουν. Κάποιοι ενδέχεται να κλείνουν βιαστικά, μπορεί να δημιουργούν μέσα τους άλλους, μπορεί στην πορεία να εφάπτονται με καινούργιους… Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα κλείσουν κάποια στιγμή, για να ανοίξουν …άλλοι!!!

Όλοι οι κύκλοι έχουν προίκα με καλές και δυσάρεστες στιγμές. Οι καλές στιγμές  απογειώνουν και μας κάνουν κάθε τόσο να θέλουμε να επεκτείνουμε τη διάρκειά τους, γιατί νιώθουμε καλά, νιώθουμε ευτυχισμένοι… Αυτό δεν είναι άλλωστε και η πολυπόθητη ευτυχία;

Οι κακές μας κουράζουν μας φορτίζουν αρνητικά, μας κάνουν άλλους ανθρώπους και ναι, έρχονται επίσης οι στιγμές που  θέλουμε να τα διαλύσουμε όλα, κι ας μην είχε έρθει η ώρα …ακόμα. Ούτε καν!

Δεν κλείνουν όμως όλοι οι κύκλοι και …όλα στην ώρα τους. Κάποιοι  κλείνουν τόσο προκλητικά, πριν ολοκληρωθούν δηλαδή. Κλείνουν βεβιασμένα, ξαφνικά και αναπάντεχα. Τόσο αυθόρμητα και αβασάνιστα! Είναι εκείνοι που υπόσχονται να επιστρέψουν με στόχο και σκοπό, μια κάποια στιγμή ν’ ανοίξουν ξανά.

Συμβαίνει συχνά στις ζωές των ανθρώπων, όταν κάτι δεν ολοκληρώνεται όπως θα έπρεπε, να ανοίγει ξανά δημιουργώντας έναν καινούργιο κύκλο άλλης διάρκειας, άλλης ποιότητας, άλλης εμβέλειας και με ολότελα διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Είναι ωραίο όμως να κλείνει κάτι αφού ολοκληρώσει την αποστολή του. Να κλείσει αφού τελειώσει η διαδρομή, γιατί τότε νιώθεις ολοκληρωμένος, πλήρης. Μη σου πω πως νιώθεις ανακουφισμένος εκτός από πλήρης.

Γιατί;

Διότι δεν σου αφήνει ερωτηματικά παρά τη θλίψη και τη νοσταλγία  που ίσως να σου προκαλεί.

Υπάρχουν κύκλοι που κλείνουν επειδή εμείς το επιλέγουμε κι άλλοι που δεν εξαρτώνται από εμάς. Είναι σαν τα είδη της μοναξιάς! Δύο (2) είναι: αυτή που επιλέγεις από άποψη κι αυτή που …επιβάλλεται τόσο απλά και ανελέητα από τους άλλους…

Υπάρχουν ακόμα και εκείνοι που μόλις ανοίξουν, γνωρίζουμε από την αρχή τι διάρκεια θα έχουν.

Οι περισσότεροι κύκλοι όμως, στην διάρκεια της ζωής μας,  ανοίγουν κι άλλους, παράλληλους στην πορεία τους κι αυτό άλλωστε είναι και το πιο μαγικό σε αυτή τη ζωή.  Ενώ δηλαδή κλείνει ένας κύκλος, μπορεί να  συνεχίζει πολύ άνετα τη διαδρομή του ο παράλληλος του για να σε ταξιδέψει αλλού, χωρίς να γνωρίζεις …πόσοι άλλοι κύκλοι θα ανοίξουν μέσα σε αυτόν ή …μέσα από αυτόν!

Δεν είναι τυχαία σύμβολο Ευ Ζην ο κύκλος. Δεν κάνεις άσκηση Προβολής στο Σύμπαν χωρίς αυτόν.

Να τους ζεις τους κύκλους της ζωής σου για όσο διαρκέσουν. Να μη σκέφτεσαι «πότε» θα κλείσουν και «αν θα κλείσουν»! Ζήσε το τώρα. Ζήσε τη στιγμή. Ζήσε για την ίδια τη ζωή που είναι Θείο Δώρο. Είναι ευλογία! Να χαίρεσαι. Γι’ αυτούς που ανοίγουν και να ανυπομονείς για τα όσα θα σου δώσουν. Για όλα εκείνα τα Συμπαντικά και Καρμικά μηνύματα που θα σε διδάξουν, θα σε ωριμάσουν, θα σε κάνουν να σκέφτεσαι πως ίσως γιατί όχι άλλωστε, ίσως και να σε …αλλάξουν!!!

Από κανέναν κύκλο δεν βγαίνουμε ποτέ οι ίδιοι άνθρωποι, – ακόμα κι αν πρόκειται για εκείνον που άνοιξε ξανά – γιατί αποκλείεται να άνοιξε υπό τις ίδιες συνθήκες!

Οι κύκλοι αντιπροσωπεύουν την ενέργεια! Την κίνηση! Τον ίδιο τον Χρόνο!

Όσο, λοιπόν, ανοίγουν καινούριοι, είναι σοβαρή ένδειξη ότι δεν μένεις εσύ  στάσιμος.

Να αναζητάς αυτή τη …ροή ενέργειας λοιπόν!

Τη διαρκή ροή των κύκλων. Δεν μπορείς να γνωρίζεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει ένας κύκλος και τι απίστευτες διαδρομές θα διανύσεις εξαιτίας του! 

Να είσαι «ανοιχτός» στα μάτια της ψυχής σου, της καρδιάς σου! Να είσαι αισιόδοξος. Να χαμογελάς! Να έχεις Πίστη. Γνώση! Είναι στοιχεία εσωτερικής Δύναμης! Είναι ταξίδι πνευματικής αναζήτησης. Αφέσου λοιπόν στους καταλυτικούς κύκλους της ζωής σου. Έτσι μόνο θα καταφέρεις να συναντήσεις τον Ανώτερο Πνευματικό Εαυτό σου! Είναι μονόδρομος αγάπες μου!

Μόνο έτσι δημιουργούνται καινούργιες καταστάσεις και καινούργιοι κύκλοι προσφέροντας νέες εμπειρίες! Μόνο έτσι …ζεις τη ζωή σου…

 

 

 

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found