Οι άνθρωποι είμαστε συγκλονιστικά μοναδικοί!  Ο καθένας μας ξεχωριστά.

Θυμηθείτε το δακτυλικό αποτύπωμα!

 

Οι άνθρωποι είμαστε κινούμενοι μαγνήτες!

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι μας,  

ο καθένας μας έχει τη τάση να απορροφά

την ενέργεια των άλλων ατόμων.

Το π ω ς όμως τη διαχειρίζεται την ενέργεια αυτή είναι ένα άλλο θέμα. Ο Πυθαγόρας επιμένει και μας λέει: «η Ζωή, το Σύμπαν, τα πάντα είναι Αριθμοί & Ενέργεια».

Οι σκέψεις μας, οι δηλώσεις μας, τα όνειρά μας, η Ψυχή μας είναι …Ενέργεια!

Αν μάθουμε λοιπόν να τη διαχειριστούμε, εφόσον πρώτα την …ανακαλύψουμε, μπορούμε να τη φέρουμε στα μέτρα μας, να την προσαρμόσουμε στη καθημερινότητα μας και ναι, μπορούμε να καταφέρουμε …πολλά! Δηλαδή; Θα με ρωτήσετε εύλογα.

Θα αρχίσετε να προσελκύετε καλύτερα γεγονότα στη ζωή σας. Σκεπτόμενοι θετικά, μπορείτε να προσελκύσετε θετικά άτομα και γεγονότα στη ζωή σας!

Μη σας κάνει λοιπόν εντύπωση αν με κάποιους ανθρώπους που συναντάτε νιώθετε κάποια αμηχανία. Λίγο άβολα, ένα συναίσθημα ανεξήγητο. Με συγκεκριμένα άτομα. Νομίζετε ότι αυτό γίνεται τυχαία; Φυσικά και όχι.

Σημαντικές έρευνες σε κορυφαία πανεπιστήμια ενημερώνουν με τα πορίσματά τους πως τα ανθρώπινα όντα δ ι α ρ κ ώ ς  επηρεάζονται από την ενέργεια ή τις ενέργειες των περιβαλλόντων!

Ανακαλύψτε τη Δύναμη του Σύμπαντος!

Κατά συνέπεια την εφαρμογή του Συμπαντικού Νόμου. Η Δράση φέρνει πάντα …Αντίδραση. Σκεφτείτε για λίγο τη Φύση. Τα λουλούδια. Χρειάζονται νερό και φως για να ανθίσουν!

Τι πιστεύετε; Ισχύει αυτό ή όχι και για τους ανθρώπους; Σαφέστατα …ναι! Οι άνθρωποι δε διαφοροποιούνται καθόλου. Δε ζουν χωρίς νερό, χωρίς οξυγόνο, αν τους τα στερήσεις θα πεθάνουν!

Ο Ναός της Ψυχής μας είναι το φυσικό σώμα μας. Είναι φθαρτό. Μοιάζει με μαγνήτη, με  σφουγγάρι αν το προτιμάτε, που απορροφά ένα μέρος ή ακόμα και περισσότερο από οτιδήποτε μας περιβάλλει ως Ενέργεια. 

Ο άνθρωπος έχει 2 φύσεις. Την ανθρώπινη αλλά & την ενεργειακή. Στο χέρι μας είναι να εξελίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και τις 2 και μάλιστα …παράλληλα!!!

Το σώμα μας, εκμεταλλεύεται την ενέργεια που εκπέμπεται μέσω του πλέγματος μας, ώστε να δώσει τροφή στο ή στα συναισθηματικό/ά μας επίπεδο/α.

Όλοι έχουμε αισθανθεί κάποιον άνθρωπο κοντά μας ο οποίος εκπέμπει κάτι ολότελα διαφορετικό, νιώθουμε πως μας …στραγγίζει ενεργειακώς, αφήνοντάς μας κυριολεκτικά ανήμπορους να αντιδράσουμε! Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος εκπέμπει αρνητική μη σας πω έως και τοξική ενέργεια. Μα γιατί μοιάζει και είναι τόσο δυνατός; Διότι σκέφτεται αρνητικά και μπορεί να είναι τόσο αρνητικός σε τέτοιο βαθμό που αυτό να είναι και η δική του, αποκλειστική του δύναμη.

Δεν ισχυρίστηκα άλλωστε ποτέ πως η αρνητική ενέργεια δεν έχει …δύναμη! Σαφώς και έχει. Όμως νομοτελειακά το καλό θα νικά πάντα το κακό!

Το θέμα είναι π ω ς το αντιλαμβανόμαστε και π ω ς βγαίνουμε αλώβητοι απ’ όλο αυτό το ενεργειακό σκηνικό!

Επειδή 1 νόμισμα έχει όχι μόνο 2 όψεις όπως πιστεύουμε αλλά 3 (ξεχνάμε πάντα το γύρω-γύρω) να αναφερθώ στην ακριβώς αντίθετη και πολύ θετική περίπτωση: υπάρχουν και οι άλλοι, οι πολύ θετικοί άνθρωποι, των οποίων η παρουσία, μας εμπνέει. Μας δίνουν δύναμη, κουράγιο, χαρά, τόνωση, αισιοδοξία, ελπίδα και όρεξη μία εμπνευσμένη διάθεση δημιουργίας. Μας βοηθούν κυριολεκτικά να σταματήσουμε άμεσα τη δική μας ενεργειακή διαρροή με τη παρουσία τους και μόνο. Με τη καλή τους κουβέντα. Με το αυθεντικό γενναιόδωρο χαμόγελό τους. Με το καθαρό βλέμμα τους και τον ευθύ λόγο τους. Με τις πράξεις τους. Με τον τρόπο τους μας καθηλώνουν.

Είμαστε μέρος του Σύμπαντος. Της Φύσης. Άρα οι νόμοι της ισχύουν και για εμάς. Ενεργειακώς είμαστε ισότιμοι. Μη σας κάνει εντύπωση. Γι’ αυτό ο άνθρωπος πρέπει να είναι μέρος της Φύσης και όχι να εναντιώνεται σε αυτήν, πόσο μάλλον να τη καταστρέφει, στο όνομα της δήθεν εξέλιξης και προόδου του.

Οι άνθρωποι απορροφούν την ενέργεια που προέρχεται από τα ζώα και την Φύση.

Γι’ αυτό η επαφή με την φύση είναι τόσο διεγερτική για τους 2 μαγνήτες της ανθρώπινης φύσης(μαγνήτης καρδιάς & εγκεφάλου) ενεργητική & ευεργετική για τόσους ανθρώπους.

Η ψυχοθεραπεία με την βοήθεια των ζώων, χρησιμοποιεί ζώα ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής των ανθρώπων και σε πολλές περιπτώσεις των ασθενών.

«Η ενέργεια του μυαλού είναι η ουσία της ζωής»  -Benjamin Franklin-

Η σχέση μεταξύ της διάθεσης και το επίπεδο της ενέργειας μας.

Ενέργεια είναι η ικανότητα που διαθέτει το σώμα για να εκτελέσει ένα έργο. Όλα τα σώματα μπορούν να την συσσωρεύσουν και να παράγουν αλλαγές στον εαυτό τους και σε άλλα στοιχεία. Στην πραγματικότητα, όταν εκτελούμε οποιαδήποτε δραστηριότητα, αυτό που κάνουμε είναι μια μεταφορά ενέργειας.

Όλα τα ζωντανά πλάσματα χρειάζονται διαφορετικού είδους ενέργεια την οποία βρίσκουμε μέσω του φαγητού και του νερού. Μπορούμε επίσης να την αποκτήσουμε από την φύση, συγκεκριμένα από τον αέρα, το νερό, τη ζέστη, το φως κτλ. Για παράδειγμα, αυτό περιλαμβάνει την βόλτα, την φροντίδα του εαυτού μας, την εργασία ή την ενασχόληση μας με την άσκηση.

Η ενέργεια του σώματος επηρεάζει και μεταμορφώνει τη διάθεση. 

Η διάθεση μας αντανακλά την σχέση ανάμεσα στα ενεργητικά μας επίπεδα και τα συναισθήματα.

Η διάθεση μας κυμαίνεται ανάμεσα από ένα ενεργητικό επίπεδο (από την εξουθένωση στην ενεργητικότητα) και σε ένα επίπεδο το οποίο αναφέρεται στον αριθμό των νεύρων που νιώθουμε (από την ηρεμία στην ένταση).

Η επιστημονική εκτίμηση είναι πως το «καλύτερο» επίπεδο είναι η ήρεμη ενέργεια ενώ

το «χειρότερο» η εξουθενωτική ένταση.

Πώς μπορούμε να αυξήσουμε την θετική μας ενέργεια;

Όταν το επίπεδο της προσωπικής ενέργειας ενός ατόμου είναι χαμηλό, αυτόματα όλα γίνονται δυσκολότερα. Οι δυσκολίες πολλαπλασιάζονται. Αυτόματα στην προσωπική ειλικρινή μας ενδοσκόπηση ρωτάμε τον εαυτό μας ποια πράγματα, γεγονότα άνθρωποι & καταστάσεις μας εφοδιάζουν με θετική ενέργεια. 

Η Δράση φέρνει πάντα …Αντίδραση ανέφερα παραπάνω. Άρα και οι άνθρωποι που μας τροφοδοτούν με καλή ενέργεια, μας βοηθούν να συνεχίσουμε το διαρκές και προσωπικό ταξίδι της ζωής μας με πιο ενεργό τρόπο.

Για να αυξήσουμε το ενεργητικό μας επίπεδο, εκτός από το να περιβαλλόμαστε από άτομα με θετική ενέργεια, και να τους «χρησιμοποιούμε» ως ενεργειακές γεννήτριες, πρέπει να κάνουμε και εμείς δουλειά  σε προσωπικό επίπεδο. 

Αυτό σας το εξασφαλίζουν οι συνεδρίες Ευ Ζην.

Η σύγχρονη πλέον επιστήμη της Ενέργειας με εφαρμογή στην καθημερινότητά σας. Μαθαίνετε να ηγείστε της ζωής σας. Να βοηθάτε τον εαυτό σας να βρίσκετε τη δύναμη που υπάρχει μέσα σας προκειμένου να ζήσετε τη ζωή που πραγματικά σας αξίζει. Μαθαίνετε με ασκήσεις αυτό-βελτίωσης, να ηγείστε της ζωής σας και της ενέργειας σας.

Να αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας.

Ανακαλύψτε τη χαρά της ζωής μέσω των συνεδριών Ευ Ζην που με χαρά & αγάπη σας διδάσκω.

Ανακαλύψτε μαζί μου μερικά απλά βήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα άριστο ενεργητικό επίπεδο:

  • Να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας έτσι ώστε ο χρόνος και η ενέργεια σας να μην διασκορπίζονται ανώφελα.
  • Να παραμένετε σε μια κατάσταση με έλλειψη αντίστασης.
  • Να έχετε επίγνωση των ορίων σας. Να μην υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας, ούτε όμως και να τον μαστιγώνετε, εφόσον τον κρίνετε αυστηρά πως δεν τα κατάφερε σε ένα στόχο που έθεσε.
  • Συγκεντρώστε την ενέργεια σας στους στόχους στους οποίους νιώθετε, και ξέρετε πως έχετε τον περισσότερο έλεγχο.

Παράλληλα αναζητείστε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την κινητοποίηση σας. Τη δράση σας. Για κάποιους ανθρώπους, είναι αρκετή η σωματική άσκηση, η ενασχόληση με ένα άθλημα, για άλλους μία απλή βόλτα, κάποιους άλλους η πνευματική αναζήτηση μέσω βιβλίων, Τεχνών κλπ… Αλλάξτε συνήθειες. Τρόπους και στάση ζωής!

Ανακαλύψτε κάτι που σας αρέσει πολύ, σας διεγείρει εγκεφαλικά και σωματικά, κάτι που σας κάνει περισσότερο σβέλτους και προσπαθήστε να το εντάξετε στην καθημερινότητα σας. Επίσης, θα σας βοηθήσει πολύ να συναναστρέφεστε άτομα τα οποία έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς. Με αυτό τον τρόπο αξιοποιείται όμορφα, απλά κι ανθρώπινα και αλληλουποστηρηκτικά η ενέργεια που εσείς οι ίδιοι εκπέμπετε!!!

Επιλέγοντας το καθημερινό μας περιβάλλον, οικογενειακό, εργασιακό, τους φίλους μας, τις δραστηριότητες και οπωσδήποτε τους συντρόφους μας (επιλογές ζωής ως συνταξιδιώτες στο ταξίδι της) επηρεάζεται και η διάθεση μας.

Η επαφή μας με ανθρώπους απλούς, καλούς, φωτεινούς στη ψυχή που μας εφοδιάζουν με θετική ενέργεια είναι μια σημαντική βοήθεια όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τόσες προκλήσεις. Κάθε ημέρα. Πείτε σήμερα κιόλας ΌΧΙ σε όλους όσοι σας ροκανίζουν τη θετική σας ενέργεια, απομακρύνετε όλα τα τοξικά φορτία και ενεργειακά βαρίδια από τη ζωή σας. Πείτε σήμερα κιόλας ΌΧΙ σε ανθρώπους και καταστάσεις που δε σας ταιριάζουν που σας καταπιέζουν και γυρίστε σελίδα. Η ιστορία πόσο μάλλον η δική σας ιστορία γράφεται με ΌΧΙ ουσίας.

Μη ξεχάσετε ποτέ αυτό που λέω στους μαθητές μου & γενικά στις συνεδρίες μου με άπειρη εκτίμηση & αγάπη:  «Άλλοι τολμούν κι άλλοι δε ξέρουν πως μπορούν να τολμήσουν»!

Μαρία Ζώη

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found