ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με ενθαρρυντικές τάσεις για την επικοινωνία μας και λόγω της Νέας Σελήνης που γίνεται στις 5/5! Βάσει Αριθμολογίας αλλά και ενέργειας η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Παρ όλο που θα έχουμε ευνοϊκές τάσεις απ τους Αριθμούς σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, πιστεύω πως δεν πρέπει να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας, τις δυνατότητές μας, πόσο μάλλον την εύνοια μας και προτείνω να είμαστε περισσότερο συγκρατημένοι στις κινήσεις μας, στα λόγια μας και στους χειρισμούς μας γενικότερα!!!…

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/05

Για τους λιγότερο ευνοημένους και για όλους όσοι είστε γονείς, προσοχή στην σχέση σας με τα παιδιά σας την Πρωτομαγιά. Μην ασκήσετε σκληρή κριτική. Θα τα πληγώσετε. Κάποιοι απ τους δεσμευμένους φίλους μου, ενδέχεται να ακούσουν παράπονα και να εισπράξουν την δυσαρέσκεια του συντρόφου τους. Μείνετε μακριά από σοβαρές συζητήσεις, γιατί θα επέλθει στους ζευγαρωμένους μία παγωμάρα κι αυτό, λόγω παρεξηγήσεων και λανθασμένων εκτιμήσεων. Το ενδιαφέρον για παράδειγμα, θα εκληφθεί λανθασμένα ως ελεγκτική συμπεριφορά!
Από άποψη Ευ Ζην: ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε άσκηση, ειδική διατροφή με στόχο όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά την κυτταρική αποτοξίνωση. Δοκιμάστε αφεψήματα γαϊδουράγκαθου, τζίντζερ, τσουκνίδας, πικρών χόρτων, δενδρολίβανου, λουίζας. Ενεργοποιούν τον μεταβολισμό, βοηθώντας τον να καίει σε υψηλές στροφές ακόμα και τους αμαρτωλούς υδατάνθρακες. Βέβαια ο μήνας ξεκινάει με έναν μεταβολισμό turbo. Μπορείτε να φάτε άφοβα!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.30-15.30 7 20.30-22.30
Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6 & 9. Ο αριθμός 8 ακολουθεί στενά και το «παλεύει» δυνατά. Κυρίαρχος ο 9. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33, με τον 33 να κάνει την διαφορά.

ΠΕΜΠΤΗ 02/05

Εύνοια, πρόοδο & ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά ζητήματα, δίνουν οι Αριθμοί. Ιδιαίτερα αν αυτά έχουν να κάνουν με την ομορφιά, τις Τέχνες, την Αισθητική Ιατρική. Οι περισσότεροι θα θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους, να αλλάξουν το στυλ τους. Η απόλυτη μεταμόρφωση την Πέμπτη μπορεί να συμβεί και να είναι επίσης απόλυτα πετυχημένη, Τολμήστε, ρισκάρετε και θα δικαιωθείτε! Γενικά το ρίσκο ευνοείται την Πέμπτη. «Κυνηγήστε» την τύχη σας έστω και συντηρητικά.
Από άποψη Ευ Ζην: η επίσκεψη σε οδοντίατρο και αισθητικό, δερματολόγο, πλαστικό χειρουργό ευνοείται απόλυτα από τους Αριθμούς. Κατά συνέπεια πείτε ναι στις αισθητικές μικροεπεμβάσεις και παρεμβάσεις που αφορούν στην υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας. Μην αμελείτε την στοματική υγιεινή και αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας προκαλέσει αλλεργία! Ιδιαίτερα αν δεν είστε στους ευνοημένους της ημέρας!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:17.00-20.00
Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 7 & 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 1. Από τους διπλούς αριθμούς ο 11 υπερέχει των υπολοίπων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/05

Ενώ θα υπάρξει σημαντική βελτίωση σε θέματα της καθημερινότητας που τρέχουν και σας απασχολούν, ωστόσο είναι μία αντιφατική ημέρα για την επικοινωνία! Αν δεν προσέξετε μπορεί να εμπλακείτε, σε άγριες λεκτικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το να προσπαθήσετε χωρίς επιχειρήματα να επιβάλλετε τις απόψεις σας με πείσμα!. Τάσεις των Αριθμών που αφορούν όχι μόνο τον εργασιακό χώρο αλλά και τον οικογενειακό!!! Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις αν δεν είστε στους ευνοημένους αριθμούς χαρακτήρων!
Από άποψη Ευ Ζην : Ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε διατροφή, να εγγραφείτε στο γυμναστήριο, να κόψετε κακές συνήθειες πχ κάπνισμα, ποτό. Να κάνετε check up και να τιμήσετε την καρέκλα του οδοντιάτρου σας! Πείτε ναι σε κούρες και θεραπείες ομορφιάς όπως έναν καλό βαθύ καθαρισμό κι ένα αφρόλουτρο με άλατα και αιθέρια έλαια!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.30-16.30
Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 2, 4, 6, 7 & 8. Επικεφαλής ο αριθμός 2. Από τους διπλούς αριθμούς οι 22 & 33 με ένα ελαφρύ προβάδισμα να δίνεται στον 22.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04/05

Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί να προσέξουν την διαχείριση του χρόνου τους αλλά και του χρήματος επίσης! Λόγω αυξημένης κοινωνικής δραστηριότητας θα πιεστείτε παραπάνω! Κάντε τις καλύτερες επιλογές. Επενδύστε σε ότι σας ευχαριστεί, σας ξεκουράζει, σας χαλαρώνει. Δεν είναι ανάγκη να αντεπεξέλθετε σε όλες τις κοινωνικές σας δραστηριότητες και υποχρεώσεις!
Από άποψη Ευ Ζην : Εκμεταλλευτείτε την άψογη λειτουργία του μεταβολισμού και αξιοποιήστε την ημέρα κάνοντας κυτταρική αποτοξίνωση. Τσουκνίδα και τζίντζερ ως αφέψημα, καθαρίζουν το αίμα. Οι αλλεργικοί φίλοι που δεν ευνοούνται να προσέχουν πολύ!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30-21.00
Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 8 & 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 3. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 33.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05/05

Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί να προσέξουν τα εξής: λόγια, παρεξηγήσεις, ψέματα, εντάσεις και ατυχήματα! Ακόμα και λόγω αφηρημάδας! Οι υπόλοιποι ξεδιπλώνουν τις χάρες τους, τις αρετές τους, τις προτάσεις τους με γοητευτική επικοινωνία και δύναμη πειθούς!
Από άποψη Ευ Ζην : Μείνετε μακριά από την έντονη σωματική άσκηση και υπερβολική σωματική εργασία! Τάση για τραυματισμούς και ατυχήματα δίνουν οι Αριθμοί! Μπορείτε να κόψετε …μαχαίρι κακές συνήθειες και να ξεκινήσετε διατροφή αποτοξίνωσης και ωμοφαγία. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:15.00-18.00
Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 5, 6, 7 & 8. Επικεφαλής ο αριθμός 4. Όλοι οι διπλοί αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found