ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Θα επανεξεταστούν και θα ελεγχθούν από τις τάσεις των Αριθμών οι επιλογές και οι χειρισμοί μας των προηγούμενων ημερών. Δύσκολες οι πρώτες τρεις (3) ημέρες για τις σχέσεις, αναμένονται χωρισμοί. Αντίστοιχα αναμένονται έντονες πολιτικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Όσον αφορά την καθημερινότητα όλων από Παρασκευή βράδυ και μετά και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου καλό αναμένεται το επικοινωνιακό κλίμα που σταθεροποιεί και εξομαλύνει τις καταστάσεις, διορθώνοντας την ενεργειακή και ψυχολογική αστάθεια των 3 πρώτων ημερών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06/05

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με μία ημέρα άριστης επικοινωνίας με πολλές θεαματικές, θετικές αλλαγές και σημαντικές ευκαιρίες, γι’ αυτό όλοι τα ματάκια μας ανοιχτά. Για την ακρίβεια ορθάνοιχτα!
Από άποψη Ευ Ζην, είναι μία πολύ καλή ημέρα για να αποφασίσετε επιτέλους να εντάξετε την κίνηση και τη σωστή διατροφή στη ζωή σας. Ο μεταβολισμός κινείται σε άριστα επίπεδα. Προσοχή όμως στην έντονη άσκηση, παραμονεύει ο κίνδυνος να τραυματιστείτε σήμερα. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί να προσέξουν επίσης να μην αρρωστήσουν και να προφυλαχθούν από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργίες. Πείτε ναι σε ένα αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια και άλατα Νεκράς Θάλασσας. Θα τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος, θα αναζωογονηθείτε και η κούραση …πάειιιιι!!!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 11.30 – 14.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Ξεχωρίζουν οι αριθμοί 5 & 9. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33 με τον 33 να κάνει τη διαφορά.

ΤΡΙΤΗ 07/05

Δύσκολη ημέρα ιδίως για την ερωτική ζωή. Η ενέργεια που δονείται δημιουργεί ένα αίσθημα αδυναμίας ή κατάπτωσης. Ενδέχεται να νιώθετε στραγγισμένοι από ενέργεια χωρίς διάθεση, να είστε κακόκεφοι και να νιώθετε αδύναμοι διαρκώς. Να προσέχετε γιατί η ημέρα θα προσφέρει γερές διαφωνίες, αντιπαραθέσεις και οριστικούς χωρισμούς. Θα ευνοηθούν όμως οι ξεκάθαρες αποφάσεις, οι σοβαρές και σταθερές λόγω επιχειρημάτων απόψεις είτε είστε στους ευνοημένους είτε όχι.
Από άποψη Ευ Ζην, οι περισσότεροι αν κάνετε διατροφικές ατασθαλίες και υπερβολές είναι σίγουρο πως θα πάρετε γρήγορα κιλά. Φάτε έξυπνα γιατί ο μεταβολισμός λειτουργεί σε υψηλές στροφές. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί και σήμερα εξακολουθούν να απειλούνται από αλλεργίες. Προφυλαχθείτε λοιπόν! Το χθεσινό αφρόλουτρο αν το κάνετε σήμερα σε συνδυασμό με ένα καλό μασάζ θα νιώσετε αλησμόνητη ευεξία. Αφεθείτε και θα με θυμηθείτε…
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί αριθμοί 11, 22 & 33. Κυρίαρχος ο 33.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08/05

Ανατροπές και αλλαγές εδώ και τώρα υπόσχεται η Τετάρτη. Παρακαλείστε και καλείστε από τους Αριθμούς να αλλάξετε και να βελτιώσετε το επίπεδο και πεδίο των επαγγελματικών σας γνώσεων. Ώρα να εξελιχθείτε στην εργασία σας, να αποκτήσετε περισσότερη εξειδικευμένη γνώση για να ξεχωρίσετε ακόμα περισσότερο. Εννοείται πως ευνοείται την Τετάρτη οτιδήποτε έχει να κάνει με σεμινάρια, συνέδρια, ομαδικές συγκεντρώσεις και έντονη δημιουργική συλλογική προσπάθεια.
Από άποψη Ευ Ζην, δεν είναι καλή ημέρα για όλους όσοι έχουν θέματα με το στομάχι. Γενικά το πεπτικό σύστημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευάλωτο, γι’ αυτό συνίσταται μεγάλη προσοχή στο τι θα φάτε και τι θα πιείτε. Ένα περίτρανο όχι λοιπόν στα γλυκά, στις λιπαρές τροφές, στους πολλούς καφέδες και στο άφθονο αλκοόλ. Μία θαυμάσια ευκαιρία να ξεκινήσετε κυτταρική αποτοξίνωση.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.30 – 22.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 7, 9. Επικεφαλής ο αριθμός 7. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 22. Επικεφαλής ο 11.

ΠΕΜΠΤΗ 09/05

Η ομορφιά, η δημιουργικότητα, η εμπνευσμένη φαντασία, η ρομαντική διάθεση, οι νέες ιδέες και η καλλιτεχνική δημιουργία είναι τα σημεία αναφοράς της Πέμπτης. Οτιδήποτε αφορά στις τέχνες, στο πολιτισμό γενικότερα ευνοείται κατά απόλυτο τρόπο …ειδικότερα. Οι Αριθμοί υπόσχονται επιτυχία στην έμπνευση και στις πολύ καλές και φρέσκιες ιδέες όλων όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά ή πνευματικά ζητήματα. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί καλό είναι να προσέξουν να μην είναι αφηρημένοι και γενικά να μην προβούν σε αναίτιες σκηνές ζηλοτυπίας.
Από άποψη Ευ Ζην, άλλη μια ημέρα που αμαρτωλές τροφές, βαριές και λιπαρές πρέπει να μείνουν εκτός αν δεν θέλετε να επιβαρύνετε το πεπτικό σας σύστημα. Επιλέξτε την ωμοφαγία σε συνδυασμό με αφεψήματα. Θα σας κάνουν πολύ καλό εκτός της διατροφικής αποτοξίνωσης βεβαίως-βεβαίως! Με λίγη άσκηση και σωστές μεθοδικές κινήσεις η ευεξία είναι στο χέρι σας!!!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 20.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο αριθμός 8. Από τους διπλούς αριθμούς οι 22 & 33. Κυρίαρχος ο 22.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/05

Πολλά από τα σχέδια και τα πλάνα σας ενδέχεται να αλλάξουν, παίρνοντας μία ολότελα διαφορετική μορφή; τροπή; κατεύθυνση; Αν έχετε να κάνετε σημαντικές συναντήσεις και σοβαρές συζητήσεις, πόσο μάλλον να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα όπως επαγγελματικά/οικονομικά, καλό είναι να περιμένετε να περάσει και το σαββατοκύριακο. Θα τα πάτε καλύτερα τις επόμενες ημέρες. Μεταθέστε τα λοιπόν για την επόμενη εβδομάδα.
Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή η σημερινή ημέρα για να κάνετε διατροφική αποτοξίνωση εφόσον εξακολουθεί το πεπτικό σύστημα να παραμένει ευαίσθητο. Μήπως να κάνατε ένα ολοκληρωμένο check-up, μία θεραπεία αποκατάστασης; Ο μεταβολισμός κινείται σε μέτρια επίπεδα, θα ήταν σοφό λοιπόν να αποφύγετε τις λιπαρές τροφές, τα σοκολατούχα και τα οινοπνευματώδη. Ιδανική ημέρα για κούρες και θεραπείες για την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας. Ενδώστε στον πειρασμό του χαλαρωτικού αφρόλουτρου και μασάζ. Ένα αχτύπητο δίδυμο που όχι μόνο θα σας τονώσει αλλά θα απογειώσει την διάθεση και την ψυχολογία σας.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.30 – 23.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 5, 6, 9. Επικεφαλής ο αριθμός 9. Όλοι οι διπλοί αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/05

Πολύ καλή ημέρα για την επικοινωνία των ευνοημένων Αριθμών, όπου σταθεροποιούνται τα σχέδιά τους και η επιτυχία είναι στο τσεπάκι τους. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους υπόλοιπους όπου οι συζητήσεις στο σπίτι με παιδιά; με γονείς; το μετατρέπουν σε Βοσνίας-Ερζεγοβίνης σκηνικό! Πράγμα που σημαίνει ότι οι ρήξεις, οι συγκρούσεις, οι αντιπαραθέσεις είναι σίγουρες.
Από άποψη Ευ Ζην, οι Αριθμοί προτείνουν να αποφύγετε την έντονα σωματική άσκηση. Ατυχήματα και τραυματισμούς δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Ο μεταβολισμός δεν είναι και στα καλύτερα του, προσέξτε λοιπόν τι θα φάτε τι θα πιείτε. Έντονα τα συμπτώματα της αϋπνίας, θα ταλαιπωρήσουν πολύ κόσμο. Είναι ιδανική ημέρα όμως για ν’ αλλάξετε εξ’ ολοκλήρου την γενικότερη εικόνα σας. Θα καταπλήξετε τα πλήθη σας λέω. Ανανεωθείτε και το βράδυ κυκλοφορήστε και γοητεύστε!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.15 – 21.15
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 5, 7, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 1. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 11.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/05

Τι υπέροχη ευλογημένη Κυριακή είναι αυτή; Τι όμορφη ενέργεια, χαρούμενη διάθεση και γερή δόση αισιοδοξίας; Έχει να κάνει με την ενέργεια της ημέρας, που είναι και η ιδανική για να γιορτάσουμε την μαμά, την μητέρα, την μάνα. Απολαύστε την ημέρα και με το πιο ιερό πρόσωπο της ζωής σας, την μαμά σας δηλαδή, βγείτε και διασκεδάστε με αγαπημένα φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα.
Από άποψη Ευ Ζην, οι τάσεις του Σαββάτου συνεχίζονται και την Κυριακή. Να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση και εργασία. Να αποφύγετε να σηκώσετε πολλά βάρη. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τις δυσμενείς τάσεις των Αριθμών που σας θέλουν να τραυματίζεστε. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι ο μεταβολισμός επανήλθε στις υψηλές στροφές λειτουργίας του. Επειδή το σύμπτωμα της αϋπνίας επιμένει και αυτό, πείτε ναι σε αφεψήματα που την καταπολεμούν αποτελεσματικά όπως: λουΐζα, φασκόμηλο και δενδρολίβανο. Αν τώρα προηγηθεί ένα χλιαρό αφρόλουτρο με αιθέριο έλαιο λεβάντας, είμαι σίγουρη ότι θα πέσετε στην αγκαλιά του Μορφέα πολύ νωρίτερα από ότι το συνηθίζετε.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο αριθμός 2. Από τους διπλούς αριθμούς οι 22 & 33. Κυρίαρχος ο 22.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found