ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Θα έχουμε καλό επικοινωνιακό κλίμα και ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική ζωή. Κάποιες οικογενειακές διαφωνίες θα υπάρξουν στο τέλος όμως θα επικρατήσει η αγάπη, η κοινή λογική και η κατανόηση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/05

Με μία πάρα πολύ δυνατά ενεργειακά ημέρα ξεκινάει η εβδομάδα. Υποστηρικτές οι όψεις από τους Αριθμούς που μας βοηθούν επικοινωνιακά να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες, να προβούμε σε σημαντικές συζητήσεις αλλά και συναντήσεις, να διεκδικήσουμε καλή εργασία, να προωθήσουμε αποτελεσματικά τις ιδέες μας με δύναμη πειθούς αλλά και να τις επιβάλλουμε αν χρειαστεί ακόμα και στους πιο δύσκολους και απαιτητικούς συνεργάτες ή ανωτέρους.
Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για να επισκεφθείτε τον ολιστικό θεραπευτή ή τον οστεοπαθητικό προκειμένου να ξεκινήσετε μία θεραπεία αποκατάστασης. Η κυτταρική αποτοξίνωση ξεκινά εξαιρώντας το λευκό χρώμα από το πιάτο σας όσον αφορά ζυμαρικά, ψωμί και ζάχαρη. Πείτε όχι σε αυτά για αρχή, στα πολλά γλυκά αλλά και στην κατανάλωση αλατιού. Αυτή η …φυλετική διάκριση στη διατροφή στόχο έχει την καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, του κυκλοφορικού, την καταπολέμησης της κατακράτησης και της υπέρτασης. Οι ανάλαφρες τάσεις θέλουν τον μεταβολισμό να είναι τούρμπο άρα συμβάλει αποτελεσματικά στην προσπάθειά μας και την επίσκεψη στο κομμωτήριο για ριζικές θεαματικές αλλαγές. Πείτε ναι σε όλα αυτά και κλέψτε τις εντυπώσεις.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.30 – 22.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 3. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 &33. Κυρίαρχος ο 33.

ΤΡΙΤΗ 14/05

Μία πολύ καλή ημέρα για τους απόλυτα ευνοημένους Αριθμούς Χαρακτήρων, μπορούν να καταφέρουν πράγματι πολλά. Το αντιστρόφως ανάλογο ισχύει για τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς, θα είναι μία δύσκολη ημέρα. Θα είστε με βαριά διάθεση, θα έχετε μία φόρτιση συναισθηματική, ενδεχομένως να μην νιώθετε καλά μέσα στο ίδιο σας το σώμα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μία αρνητική συμπεριφορά με γερή δόση τοξικής ενέργειας τόσο στον ίδιο σας τον εαυτό όσο και προς τους άλλους. Γι’ αυτό λοιπόν πάρτε τα μέτρα σας, αυτή η κακή σας διάθεση να μην χρεωθεί σε αγαπημένα σας πρόσωπα που ουσιαστικά δεν σας φταίνε σε τίποτα.
Από άποψη Ευ Ζην, οι τάσεις της Δευτέρας συνεχίζονται, πιο συγκεκριμένα και η Τρίτη είναι η κατάλληλη ημέρα για θεραπεία αποκατάστασης. Αν ξεκινήσετε σωστή διατροφή ή κυτταρική αποτοξίνωση θα τα καταφέρετε μακροπρόθεσμα με μόνιμα αποτελέσματα. Πείτε όχι στις διατροφικές ατασθαλίες γιατί ο μεταβολισμός κυριολεκτικά σέρνεται και πείτε ναι σε ένα ολοκληρωμένο check-up που το τελευταίο διάστημα όλο αναβάλατε. Είναι η ιδανική ημέρα ξανά για ριζικές αλλαγές στην εικόνα αλλά και για να ικανοποιήσετε κάποιο απωθημένο σας όπως: κάποιο τατουάζ, κάποια μικροαισθητική επέμβαση, αφαίρεση σημαδιών, αντιαισθητικών ελιών αλλά και μία ακόμη επίσκεψη στο κομμωτήριο και για τους κυρίους θα ήταν έως και ιδανική. Θα αλλάξει όχι μόνο η εικόνα σας αλλά και η διάθεση σας, ειδικά από τα κολακευτικά σχόλια που θα εισπράξετε.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Επικεφαλής ο διπλός αριθμός 22 ή και 4. Από τους διπλούς αριθμούς οι 22 &33. Επικεφαλής ο 22.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/05

Σήμερα οι Αριθμοί επιβραβεύουν την προσπάθεια και τη δουλειά με δυνατές τάσεις, πολύ ευνοϊκές σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Ανεβασμένη ψυχολογία, ενέργεια και διάθεση λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα θα δοθούν. Θετικές δηλώσεις με αυθεντικά γενναιόδωρα χαμόγελα σας ντοπάρουν όχι μόνο με αισιοδοξία αλλά σας κάνουν να κοιτάτε μπροστά με ευθεία ματιά στη ζωή αλλά και με νίκη κατά δική σας στο να τα καταφέρετε.
Από άποψη Ευ Ζην, εξακολουθεί να κινείται σε χαμηλές πτήσεις ο μεταβολισμός οπότε μέσω σωστής διατροφής αλλά κατάλληλων αφεψημάτων θα μπορέσετε να τον «ξυπνήσετε» ή να τον κάνετε να λειτουργήσει πιο έξυπνα αντί προβληματικά. Αφεψήματα τσουκνίδας, πικρών χόρτων, λουΐζας, φασκόμηλου, τζίντζερ και γαϊδουράγκαθου τα καταφέρνουν θαυμάσια. Φρούτα, ξηροί καρποί όπως καρύδια και αμύγδαλα και λαχανικά όπως λάχανο, μπρόκολο και αγκινάρες, οι διατροφικοί σας σύμμαχοι για να τα καταφέρετε. Συγκρατείστε επίσης πως ότι έχει να κάνει με την υγεία και την σωστή περιποίηση και ομορφιά ευνοείται κατά απόλυτο τρόπο.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.30 – 22.50
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 5. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 &33. Κυρίαρχος ο 11.

ΠΕΜΠΤΗ 16/05

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων θα έχουν την απόλυτη εύνοια στην επικοινωνία τους. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς που θα είναι μέσα στο άγχος και τη πίεση. Καλό είναι να προσέξετε το τι θα πείτε σε συζητήσεις την Πέμπτη γιατί θα είστε και θα νιώθετε πιεσμένοι. Τυχόν επικοινωνιακά λάθη θα σας κοστίσουν σε συνεργασία αλλά και σε έρωτα.
Από άποψη Ευ Ζην, πιείτε άφθονο νερό, αφεψήματα και φυσικούς χυμούς φρούτων για να διευκολύνετε το πεπτικό σύστημα και να καταπολεμήσετε την δυσάρεστη κατακράτηση. Μία ακόμη δύσκολη ημέρα για τον μεταβολισμό, η σωστή διατροφή θα είναι ο δούρειος ίππος σας για να τα καταφέρετε. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση του θεραπευτικού μασάζ και με τη χρήση κρυστάλλων. Θα εκπλαγείτε με το πώς εξαφανίζεται η κούραση και η κακή διάθεση επίσης! Η δύναμη των κρυστάλλων είναι μεγάλης ενεργειακής και θεραπευτικής αξίας. Κάθε Αριθμός Χαρακτήρα έχει τους δικούς του συνδυασμούς. Θα μιλήσουμε προσεχώς και για αυτό το κομμάτι Ευ Ζην.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 20.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί αριθμοί 11, 22 &33. Επικεφαλής ο 33.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/05

Μία δύσκολη ημέρα για την επικοινωνία όπου οι υπερβολικές αντιδράσεις, η παρόρμηση θα κοστίσουν, όχι μόνο σε επίπεδο εντυπώσεων αλλά ουσίας. Θα υπάρχει μία διάθεση αναβλητικότητας και αδρανούς συμπεριφοράς. Σε καμία περίπτωση όσο απαραίτητο και να κρίνεται από τις καταστάσεις να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Από άποψη Ευ Ζην, με τόσο δύσκολη ενέργεια στραφείτε σε ολιστικές θεραπείες και προσεγγίσεις. Η διατροφή είναι το καύσιμο της ενέργειας μας, η σωστή διατροφή είναι φάρμακο, που μπορεί να ενισχύσει το ενεργειακό μας πλέγμα αρχικά και εν συνεχεία να μας προφυλάξει από κρυολογήματα και λοιπές ασθένειες. Ευνοείται οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αλλεργία, γι’ αυτό προσοχή. Ευτυχώς που ο μεταβολισμός επανήλθε στις υψηλές στροφές. Κομμωτήριο; Ούτε καν! Παίζει και να το μετανιώσετε.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.30 – 23.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 7. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 &22. Κυρίαρχος ο 11.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/05

Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα υπάρξουν δυσκολίες και εκπλήξεις. Όμως παραμένει φιλική για τον έρωτα Πανσέληνος. Η εύνοια στην επικοινωνία και την αυξημένη γοητεία που εκπέμπεται με το σωστό τρόπο είναι γεγονός. Αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη η κοινωνική δραστηριότητα, να εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή αυτή τάση των Αριθμών για να τονώσετε όχι μόνο την κοινωνική σας ζωή αλλά και την ερωτική. Τα φλερτ δίνουν και παίρνουν, έχουν την τιμητική τους.
Από άποψη Ευ Ζην, θωρακίστε το ευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα λαμβάνοντας συμπληρώματα όπως: Ωμέγα-3, βιταμίνη C, colostrum ή πρωτόγαλα με στόχο να μην κρυολογήσετε. Μπορεί ο μεταβολισμός να εξακολουθεί να κινείται σε υψηλές στροφές όμως θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο τι θα φάτε, τι θα πιείτε αν ακολουθείτε δίαιτα με στόχο την απώλεια βάρους. Πείτε ναι στην έντονη άσκηση.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 21.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:2, 4, 5, 6, 7, 8. Επικεφαλής ο αριθμός 8. Από τους διπλούς αριθμούς οι 22 &33.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/05

Μία ημέρα που θα έπρεπε να την περάσετε, λόγω της ενέργειάς της, όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αξιοποιήστε την τάση σας να μείνετε σπίτι και περάστε την ημέρα με την οικογένειά σας και αγαπημένους φίλους. Τυχαίο ότι ευνοούνται ιδανικά οι οικογενειακές επισκέψεις, συγκεντρώσεις και συζητήσεις; Δεν νομίζω.
Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή η λειτουργία του μεταβολισμού κινείται ιδανικά σε υψηλές στροφές επιτρέποντας μας να φάμε άφοβα ότι θέλουμε. Αν και Κυριακή, είναι ιδανική ημέρα για να ξεκινήσει κάποιος διατροφή ειδική. Ανακαλύψτε το αφέψημα τσουκνίδας και του γαϊδουράγκαθου, ξυπνάνε το σώμα και «καθαρίζουν» το αίμα. Πείτε ναι όμως και στον καθαρισμό της επιδερμίδας σας. Ένας βαθύς καθαρισμός θα την αναζωογονήσει και θα την κάνει να λάμπει. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό χειμώνα- καλοκαίρι άνδρες και γυναίκες. Η υγεία προηγείται της ομορφιάς, και ότι είναι υγιές είναι και όμορφο.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 22.30 – 24.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 9. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 33.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found