Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Μία πολύ δημιουργική εβδομάδα ξεκινά! Ανοίγονται νέες προοπτικές, δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας, πιο ουσιαστικές με στόχο να εξελιχθούν οι υποθέσεις μας αποτελεσματικά. Στο τέλειο ζώδιο κατά Πυθαγόρα, τον Ζυγό, λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος στις 19/04. Θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα ερωτικής φύσεως και οικονομικο/επαγγελματικών. Θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι θέλουμε και πως ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στον έρωτα τόσο σε νεοσύστατα ειδύλλια όσο και σε μακρόχρονες σχέσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/04

Πιο ερωτικό ξεκίνημα εβδομάδας δεν γίνεται! Ιδανική ημέρα για φλερτ, κατάλληλη όμως και για διάλογο γενικότερα όπου μέσα από αυτόν θα προκύψουν λύσεις και ωραίες προτάσεις. Πολύ καλή ημέρα για να παρουσιάσετε τα σχέδιά σας, να πιάσετε τους στόχους πωλήσεων, να διαπραγματευτείτε ή ακόμα και να πραγματοποιήσετε κάποιο στόχο που σας ενδιαφέρει. Σήμερα λοιπόν περνάτε θαυμάσια από τη θεωρία στη πράξη.

Από άποψη Ευ Ζην, οι λιγότερο ευνοημένοι να προφυλαχθούν από κρυολόγημα ή τυχόν αλλεργίες. Πείτε όχι στην έντονη σωματική άσκηση. Πολύ καλή ημέρα για να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας. Ο μεταβολισμός κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.30 – 21.30

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο αριθμός 4. Όλοι οι διπλοί αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

Παρατήρηση: Είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα λόγω ενέργειας όπου οι αριθμοί θα δώσουν ευκαιρίες για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.

ΤΡΙΤΗ 16/04


Προσπαθήστε να σκεφτείτε με κοινή λογική και να έχετε πρακτικό μυαλό. Είναι μία ημέρα που θα χαρίσει έξυπνες, παραγωγικές, δημιουργικές ιδέες και θα βοηθήσει πνευματικό/καλλιτεχνικό κόσμο καλλιτεχνικό να παρουσιάσει τη δουλειά του. Κατά συνέπεια, ευνοούνται πολύ οι καλλιτεχνικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνέδρια και σεμινάρια. Βγείτε έξω, ψυχαγωγηθείτε, δραστηριοποιηθείτε. Θα περάσετε υπέροχα!

Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για να εντάξετε τη σωστή διατροφή στην καθημερινότητά σας γιατί μακροπρόθεσμα θα έχετε άριστα αποτελέσματα. Πείτε όχι στο πολύ αλάτι, στη λευκή ζάχαρη, στα λευκά ζυμαρικά. Θα αποφύγετε σίγουρα την υπέρταση, την κατακράτηση υγρών και τη δυσλειτουργία του λεμφικού συστήματος. Ώρα για κυτταρική αποτοξίνωση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού με Ωμέγα 3, γαϊδουράγκαθο,αφεψήματα τζίντζερ, λουΐζας, φασκόμηλου και δενδρολίβανου. Η όποια παρέμβαση συνεπεία εμπνευσμένης ιδέας που αφορά στα μαλλιά σας, θα είναι αν μη τι άλλο επιτυχής και θα καταπλήξει τους πάντες. Τολμήστε τις αλλαγές που επιθυμείτε!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 18.45

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχοι οι αριθμοί 5 & 9. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 11.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/04


Ημέρα πάρα πολύ θετική όσον αφορά την ενέργεια που δονεί και την εύνοια των Αριθμών στην επικοινωνία μας γενικότερα! Είναι πιο ουσιαστική. Οι όποιες συζητήσεις, συναντήσεις πιάνουν τόπο και βγάζουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να τα καταφέρετε! Να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο, τα μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σας σχέδια καθώς θα έχετε πειθώ αλλά και πειστικά επιχειρήματα. Μπορεί να κλειστούν καινούργιες συνεργασίες και να δημιουργηθούν κοινωνικές ομάδες που έχουν να προσφέρουν πολλά στους υπόλοιπους. Ημέρα δημιουργίας και χαράς!

Από άποψη Ευ Ζην, ιδανική ημέρα για επίσκεψη σε φυσιοθεραπευτή, ολιστικό θεραπευτή, οστεοπαθητικό αλλά και σε …γυμναστήριο! Εγγραφείτε και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις λίγο καιρό μετά. Σε πολύ χαμηλές πτήσεις κινείται ο μεταβολισμός. Γι’ αυτό προσέξτε να μην φάτε λιπαρές τροφές μιας και η δυσπεψία θα σας συντροφεύσει δυσάρεστα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.30 – 15.30

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 4, 6, 8 & 9. Κυρίαρχοι είναι οι αριθμοί  1, 3 & 6. Από τους διπλούς αριθμούς μόνο ο 33 τα καταφέρνει.

ΠΕΜΠΤΗ 18/04


Ημέρα που θα δώσει δύναμη, κουράγιο και πολύ θετική ενέργεια σε πολύ κόσμο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει επιτυχώς τα όποια σημαντικά θέματα εκκρεμούν είτε προσωπικής είτε επαγγελματικής φύσεως. Αξιοποιήστε την! Θα τα πάτε καλά. 

Από άποψη Ευ Ζην, επιβαρυμένο αναμένεται να είναι το ανοσοποιητικό μας σύστημα, γι’ αυτό ενισχύστε τον οργανισμό σας μέσω της διατροφής με βιταμίνη C, άφθονους χυμούς, φρούτα και σαλάτες. Ευνοείται οτιδήποτε αφορά στην ομορφιά και την υγεία. Ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις σε ιατρικές εξετάσεις, ιδανική ημέρα για check-up. Ο μεταβολισμός δυστυχώς στη χειρότερη εκδοχή του. Κάντε το λοιπόν όπως ο Ιπποκράτης: «Το φάρμακο σου είναι η τροφή σου και η τροφή σου το φάρμακό σου»

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 20.00

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 7. Από τους διπλούς αριθμούς κυρίαρχος ο 11.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04


Πανσέληνος!!! Στο τέλειο ζώδιο κατά Πυθαγόρα, δηλαδή τον Ζυγό. Ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις για τους ευνοημένους Αριθμούς διότι θα δικαιωθούν στο χώρο της εργασίας τους,όπως επίσης θα δεχθούν νέα καθήκοντα τα οποία θα τους εξιτάρουν και θα τους βγάλουν από τη μονοτονία της καθημερινότητας. Η ιδανική ημέρα για αποκατάσταση σημαντικών σχέσεων.

Από άποψη Ευ Ζην, μία ακόμη ημέρα που θα πρέπει να προσέξετε την διατροφή σας λόγω της προβληματικής λειτουργίας του μεταβολισμού. Πολλά όμορφα μωρά θα γεννηθούν σήμερα. Πολύ φιλική η συγκεκριμένη Πανσέληνος! Ενισχύει την γνωστή στατιστική που θέλει να γεννιούνται πολλά παιδιά τις δορυφορικές ημέρες του πλανητικού φαινομένου (3 ημέρες πριν – ανήμερα – 3 ημέρες μετά). Βοηθήστε το ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα μέσω της διατροφής. Προτιμήστε τα καρύδια, τις αγκινάρες, τα χόρτα. Τα καρύδια έχουν το σχήμα εγκεφάλου και αποτελούν την ιδανική τροφή γι’ αυτόν.Οτιδήποτε αφορά στην πρόληψη υγείας και την ομορφιά της επιδερμίδας ή και γενικότερα της ομορφιάς σας, ευνοείται κατά απόλυτο τρόπο την σημερινή ημέρα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.00 – 15.30

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 8. Κυρίαρχοι ο αριθμοί 5, 6 & 8. Από τους διπλούς αριθμούς οι 22 & 33, ισότιμα στην εύνοια και οι 2.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/04


Αναδεικνύονται οι αρετές των ευνοημένων Αριθμών σήμερα όπως η αυξημένη διαίσθηση και το δυνατό ένστικτο. Μη διστάσετε λοιπόν να ρισκάρετε εμπιστευόμενοι αυτά τα δύο σημαντικά εφόδια. Θα οδηγηθείτε σε επιτυχημένες αποφάσεις, επιλογές και γενικότερα χειρισμούς.

Από άποψη Ευ Ζην, όχι απλώς θετικά αλλά θεματικά αποτελέσματα έχουν όλοι όσοι ήδη προσπαθούν μέσω διατροφής και άσκησης να βελτιώσουν την εικόνα τους. Σε αυτό συμβάλει και η άρτια λειτουργία του μεταβολισμού που μετά από ημέρες επιστρέφει δριμύτερος,επιτρέποντάς μας να απολαύσουμε και «αμαρτωλές» τροφές. Κατ’ εξαίρεση οι λιχούδηδες φίλοι/ες ας ενδώσουν σε γλυκές «αμαρτίες», μην το παρακάνουν όμως,καθώς τα πολλά γλυκά κουράζουν τόσο το κυκλοφορικό όσο και το λεμφικό σύστημα.Πείτε ναι σε θεραπείες και κούρες ομορφιάς.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 10.20 – 13.20

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Ισότιμοι στην εύνοια οι αριθμοί 3, 6 & 9. Από τους διπλούς οι 11 & 33, μαζί στην εύνοια και οι 2.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/04


Ιδιαίτερη εύνοια στην γοητεία, στην ομορφιά δίνουν οι Αριθμοί. Η ιδανική ημέρα για να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, νέες κοινωνικές γνωριμίες, να φλερτάρετε και γενικά να ανοιχτεί ένας νέος κόσμος κυρίως μέσα από τα πνευματικά σας μάτια. Καλή ημέρα για πνευματική αναζήτηση και ενεργειακή εξέλιξη. Οι λιγότερο ευνοημένοι να προσέχουν την υγεία τους και να μην είναι αφηρημένοι.  

Από άποψη Ευ Ζην, αγκινάρα, λουΐζα, τσουκνίδα και τζίντζερ είναι αφεψήματα που δεν πρέπει να λείπουν από πρόγραμμα κυτταρικής διατροφής. Αν και ο μεταβολισμός λειτουργεί σε πολύ υψηλές στροφές και ενδεχομένως να μην τα χρειάζεστε τόσο σήμερα. Πείτε ναι σε θεραπείες και κούρες ομορφιάς ακόμα και κατ’ οίκον, κάνοντας μόνοι σας για παράδειγμα ένα βαθύ καθαρισμό. Θα σας ανανεώσει ενεργειακά δίνοντας παράλληλα λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.45 – 17.45

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 1, 5, 7, 9. Το παλεύουν όμως δυνατά οι αριθμοί 3 & 4. Κυρίαρχος ο αριθμός 1. Από τους διπλούς κυρίαρχος ο αριθμός 11.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found