ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Οι εβδομαδιαίες τάσεις αναδεικνύουν τις απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις. Οι Αριθμοί θέλουν σκάνδαλα να βγαίνουν στο φως, τάσεις εξαπάτησης και παραπλάνησης  της κοινής γνώμης. Ένα διάστημα κατά το οποίο θα επαναπροσδιοριστούν σχέσεις, συνεργασίες και θα τεθούν υπό αμφισβήτηση οι χειρισμοί όλων όσοι κινούν τα νήματα στις πολιτικές σκηνές όχι μόνο της χώρας μας αλλά και γενικότερα. Το στίγμα των Αριθμών για την εβδομάδα είναι αλλαγή εδώ και τώρα σε καταστάσεις που δεν μας εκφράζουν πια, δε μας ικανοποιούν και πρέπει οπωσδήποτε να τις αναθεωρήσουμε. Ίσως καμιά φορά να πρέπει να παίρνουμε αποστάσεις από τα γεγονότα, να γινόμαστε παρατηρητές των εξελίξεων για να πάρουμε τις ιδανικές για εμάς οριστικές αποφάσεις.

 

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 22/04

Ξεκίνημα εβδομάδας με μία δύσκολη ημέρα όπου κατά τη διάρκειά της ενδέχεται να υπάρξουν γεγονότα που θα φέρουν επιπρόσθετο άγχος και πίεση. Σημαντικοί σας  συνεργάτες ή και ερωτικοί σύντροφοι ενδέχεται να σας ζητήσουν ή να σας αναθέσουν υποθέσεις που εσείς νιώθετε πως είναι πάνω από εσάς και τις δυνατότητές σας.

Από άποψη Ευ Ζην, ιδανική ημέρα για να κάνετε κυτταρική αποτοξίνωση και ωμοφαγία. Ενδώστε σε αφεψήματα γαϊδουράγκαθου και τσουκνίδας για να καθαρίσει ο οργανισμός σας. Σε άριστη λειτουργία ο μεταβολισμός. Οτιδήποτε έχει να κάνει με πρόληψη υγείας και ομορφιάς ευνοείται απόλυτα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.05 – 21.55

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 2, 4, 6, 7 & 8.  Κυρίαρχος ο αριθμός 2. Από τους διπλούς αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

Μ.ΤΡΙΤΗ 23/04

Ημέρα που δονεί ιδιαίτερα θετική ενέργεια, γεννήτρια αισιοδοξίας, χαράς και ελπίδας. Στη διάρκειά της μπορούμε να αναπτύξουμε πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες αλλά και να καταφέρουμε πολλά σε αντίστοιχες σημαντικές μας υποθέσεις.

Από άποψη Ευ Ζην, οι χθεσινές τάσεις συνεχίζονται. Πείτε ναι λοιπόν στην κυτταρική αποτοξίνωση, στην αισθητικό και τον δερματολόγο σας. Ευνοούνται οι μικροεπεμβάσεις και οι αισθητικές παρεμβάσεις όπως θεραπείες με λέιζερ για την αφαίρεση στιγμάτων, σημαδιών, και τατουάζ. Επιμεληθείτε την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας σας. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί και λειτουργεί άψογα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.00

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6 & 8. Κυρίαρχος ο αριθμός 3. Ο αριθμός 9 θα το «παλέψει». Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 33.

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 24/04

Αποκατάσταση σημαντικών σχέσεων,  επαγγελματικών και οικογενειακών υπόσχονται οι αριθμοί. Οι λιγότερο ευνοημένοι αριθμοί να προσέξουν την οικονομική τους διαχείριση. Μία τάση να μην σας μείνει ευρώ στη τσέπη λόγω άκρατης, καταναλωτικής μανίας θα την έχετε. Κάντε βόλτα μεν όχι για ψώνια δε.

Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσετε πρόγραμμα γυμναστικής και σωστής διατροφής. Ο μεταβολισμός κινείται σε υψηλά επίπεδα συμβάλλοντας ιδανικά στην προσπάθειά σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.15 – 22.45

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:1, 3, 4, 5 & 8. Ο αριθμός 8 θα το «παλέψει». Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 22. Επικεφαλής ο 22 αλλά και 4.

 

Μ.ΠΕΜΠΤΗ 25/04

Η ημέρα της κριτικής. Αναμένεται να μας ασκήσουν κριτική, το αντιστρόφως ανάλογο αλλά και μία έντονη τάση να κλειστούμε στον εαυτό μας για τη δική μας ενδοσκόπηση. Η αυτοκριτική μας λοιπόν καλό είναι να μην εξελιχθεί σε ένα αυτομαστίγωμα αν θέλουμε να έχει ουσιαστική επίδραση και να μας βοηθήσει αντί να χαλάσει την ηρεμίας μας και την ψυχολογία μας πλήττοντας την αυτοπεποίθησή μας. Σκεπτόμενοι τις επιλογές μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον αλλάζοντας τακτική στο τώρα. Όλα είναι θέμα δουλειάς. Η δύσκολη απόφαση είναι να ξεκινήσουμε από τον εαυτό μας πρώτα. Αυτή όμως θα είναι και η μεγάλη μας νίκη!

Από άποψη Ευ Ζην, και η σημερινή ημέρα είναι μία εύστοχη επιλογή στο να ξεκινήσουμε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, εντάσσοντας τη σωματική άσκηση στη ζωή μας. Πολύ καλή ευκαιρία για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας κάνοντας αλλαγές που δεν τολμούσατε τα προηγούμενα διαστήματα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 20.00

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 7 & 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 5.Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 11.

 

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/04

Δύσκολη ημέρα όσον αφορά την επικοινωνία η οποία αναμένεται να είναι προβληματική. Πολλές ματαιώσεις σχεδίων και αναβολές ακυρώνουν την καλή σας διάθεσή και αλλάζουν την ψυχολογία σας. Αναμένεται να είστε αρκετά αυστηροί και λεπτολόγοι. Δογματικοί και απόλυτοι με πείσμα εμμένετε στις απόψεις σας χάνοντας ουσιαστικά το στόχο, την ουσία και το νόημα της συζήτησης, μη σας πω και το δίκιο σας. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις, ιδιαίτερα δε αν χρειάζονται «λεπτό» χειρισμό.

Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για check-up, μικροεπεμβάσεις και ευχάριστη εξέλιξη σε ιατρικά αποτελέσματα που αναμένετε. Φαντάζομαι πως για το περισσότερο κόσμο το ότι ο μεταβολισμός λειτουργεί σε υψηλές στροφές, τον αφήνει παντελώς αδιάφορο διότι ενδίδει στην ενεργειακή και χριστιανική αξία της ημέρας και νηστεύει. Οι υπόλοιποι, των ελαχίστων εξαιρέσεων ελπίζω, μπορούν να ενδώσουν στις αγαπημένες τους διατροφικές συνήθειες όσο «αμαρτωλές» κι αν είναι.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.30 – 16.30

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:1, 3, 4, 6, 8 & 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 27/04

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους ευνοημένους αριθμούς όσον αφορά την επικοινωνία τους. Οι συζητήσεις διεξάγονται σε άριστο κλίμα με σωστές συνθήκες διαλόγου και επιχειρήματα που οδηγούν σε ουσιαστικές λύσεις, χειρισμούς και ιδανικές αποφάσεις. Αντιθέτως δε αποκαλύψεις μυστικών, παράνομων σχέσεων, σχεδίων που δεν έπρεπε καν να ανακοινωθούν, μία γενικότερη σύγχυση μυαλού για τους λιγότερο ευνοημένους αριθμούς.

Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός λειτουργεί σε απλώς ικανοποιητικά επίπεδα. Οτιδήποτε αφορά στην υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας αλλά και την επιθυμία να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα μας, ευνοείται απόλυτα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.00 – 21.00

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:1, 4, 5, 7 & 9. Επικεφαλής ο αριθμός 7. Από τους διπλούς οι 11 &22. Επικεφαλής ο 11.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/04

Μία χαρούμενη ημέρα λόγω της ενέργειας που δονεί και κυρίως ημέρα ψυχικής ανάστασης, και ενεργειακής ανάτασης, ημέρα άκρατης αισιοδοξίας, ελπίδας και χαράς. Οι αριθμοί μας παροτρύνουν να αξιοποιήσουμε το χαρμόσυνο αυτό γεγονός και να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένειά μας, με συγγενείς ακόμα και με ξεχασμένους φίλους, προκειμένου να λύσουμε τις διαφορές μας και να αφήσουμε στο παρελθόν τις όποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ιδανική ημέρα για την πλήρη αποκατάσταση σημαντικών σχέσεων.

Από άποψη Ευ Ζην, σύμμαχός μας στις διατροφικές παρασπονδίες και υπερβολές είναι ο μεταβολισμός, που λειτουργεί άριστα καίγοντας σε χρόνο dt τις διατροφικές μας ατασθαλίες. Είναι ημέρα απόλυτης χαράς. Ας το ρίξουμε έξω λοιπόν!!! Οι λιγότερο ευνοημένοι να έχουν στο νου τους να αποφύγουν οτιδήποτε μπορεί να τους προκαλέσει αλλεργίες.  Καλό Πάσχα φίλοι μου! Με υγεία και χαρά, κάθε καλό και ευλογία στις ζωές σας και στις καρδιές σας!!!

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.00 & 22.00 – 24.30

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:2, 4, 5, 6, 7 & 8. Κυρίαρχοι στην εύνοια οι αριθμοί 5 & 8. Από τους διπλούς οι 22 & 33. Κυρίαρχος ο 22.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 29/04

Λόγω Αριθμών και Ενέργειας, πολύ καλή ημέρα για νέες εκκινήσεις πολύ ελπιδοφόρες. Εξίσου πολύ καλή για κοινωνικές εξορμήσεις, συναντήσεις με φίλους από τα παλιά και όχι μόνο. Αρκετά νέα φλερτ θα προκύψουν όπως και νέες φιλίες.

Από άποψη Ευ Ζην, απλώς ικανοποιητική η λειτουργία του μεταβολισμού. Χρειάζεται σήμερα να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη διατροφή σας. Οι πιο προχωρημένοι μπορούν να ενδώσουν στην έντονη άσκηση και ενασχόληση με αγαπημένα σπορ μιας και ευνοείται απόλυτα αυτή η δραστηριότητα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 11.30 – 14.30

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6 & 9. Επικεφαλής ο αριθμός 9. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 30/04

Όλοι όσοι ασχολούνται με πνευματικές ή καλλιτεχνικές εργασίες ευνοούνται κατά απόλυτο τρόπο! Αναδεικνύεται η δημιουργική τους έμπνευση και φαντασία. Θα διαπρέψουν!

Από άποψη Ευ Ζην, απογειώνεται ο μεταβολισμός επιτρέποντας μας να φάμε άφοβα ότι τραβάει η ψυχή μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο, τον ολιστικό θεραπευτή για τη φυσική σας αποκατάσταση. Ευνοούνται τέτοια ζητήματα υγείας και ομορφιάς.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.00

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 7 & 9. Επικεφαλής ο αριθμός 1. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 11.

 

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found