ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ένα πολύ κρίσιμο διάστημα του μήνα, στη διάρκεια του οποίου αναμένονται εντάσεις, ματαιώσεις σχεδίων, αναβολές, καθυστερήσεις, έντονες αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις, προβληματική επικοινωνία. Θα προσέχετε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να μην υπογράψετε δεσμευτικά συμβόλαια, να μην ξεκινήσετε νέο συνεταιρισμό και να προσέχετε στην οδήγηση. Να προσέχετε γενικότερα γιατί αναμένω ακραία γεγονότα, παραβατικές συμπεριφορές, εγκληματικές ενέργειες, βία κάθε μορφής λεκτική και όχι μόνο. Τάσεις για ατυχήματα λόγω αφηρημάδας δίνουν οι Αριθμοί.

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/07

Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων θα πρέπει να προσέξουν στις επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις τους. Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων από την άλλη θα έχουν πολύ ενέργεια, την οποία θα διοχετεύσουν επίσης σε πολλές συναντήσεις, νέες γνωριμίες και χρήσιμες κοινωνικές επαφές για το μέλλον. Η τόσο έντονη κοινωνική δραστηριότητα είναι μια ασφαλής ενεργειακή διέξοδος.

Από άποψη Ευ Ζην, ενοχλήσεις στο πεπτικό σύστημα και ευάλωτο ανοσοποιητικό δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Σε συνδυασμό τώρα με τον μεταβολισμό που λειτουργεί σε πολύ χαμηλές πτήσεις, ε πρέπει να προσέξετε ακόμα περισσότερο τη διατροφή σας. Βιταμίνη C, D και μαγνήσιο «χτίζουν» το ανοσοποιητικό σας και ενδεδειγμένο για το νευρικό σας σύστημα είναι το δενδρολίβανο και το φασκόμηλο, το οποίο σας βοηθάει όχι μόνο στη πέψη αλλά και στον πονόλαιμο. Οπωσδήποτε σήμερα να αποφύγετε το σοκολατούχο γάλα διότι ο συνδυασμός κακάο – λευκής ζάχαρης κάνουν κακή απόσβεση του ασβεστίου και του φωσφόρου. Ενδώστε σε πράσινα χόρτα, μπρόκολο και αγκινάρες τροφές που συμβάλουν στην κυτταρική αποτοξίνωση. Οτιδήποτε αφορά στην υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας ευνοείται (ενυδάτωση, βαθύς καθαρισμός, θεραπείες λέιζερ, θεραπείες οξέων φρούτων κ.λ.π.)!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.00 – 22.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1,  3,  5,  6, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας είναι ο ιερός Αριθμός του Θεού, ο Αριθμός 9. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33,  ο Αριθμός του διδασκάλου, του πνευματικού ηγέτη.

ΤΡΙΤΗ 09/07

Την Τρίτη ανεβαίνουμε σε βαθμό δυσκολίας σε σχέση με την Δευτέρα. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων θα έχουν ψυχικές μεταπτώσεις, θα παραπονιούνται, θα γκρινιάζουν και δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά με τον υπόλοιπο κόσμο. Θα τους φταίνε όλοι και όλα! Σε γενικές γραμμές, η ημέρα φέρνει εμπόδια, αναβολές, μετατροπές σε προτάσεις και αλλαγές της τελευταίας στιγμής με παρεμβάσεις τρίτων κυρίως (σημαντικών συνεργατών ή και ανωτέρων ακόμα).


Από άποψη Ευ Ζην, ενυδατώστε τον οργανισμό σας. Ο μεταβολισμός συνεχίζει να λειτουργεί προβληματικά. Περιορίστε στο ελάχιστο το αλάτι ή καλύτερα αντικαταστήστε το με αλάτι Ιμαλαΐων. Προτιμήστε τις χθεσινές διατροφικές προτάσεις του Ευ Ζην, ταιριάζουν και σήμερα. Θεραπείες και κούρες ομορφιάς ευνοούνται. Οι Αριθμοί ενθαρρύνουν τις αλλαγές στην εμφάνισή μας και μας δίνουν εύνοια στο 100%, αν θέλουμε να αλλάξουμε το στυλ στα μαλλιά μας, το στυλ στην ένδυση μας, να αλλάξουμε και να γίνουμε πιο τολμηροί. Αυτό θα επιβραβευθεί!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.30 – 19.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο νικητήριος Αριθμός 1, ο Αριθμός του Άρη, του πολεμιστή. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο απόλυτα νικητήριος Αριθμός 11.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/07

Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων ένα πρόβλημα συγκέντρωσης στα εργασιακά σας περιβάλλοντα θα το έχετε. Λογικό, τη στιγμή που οι ανατροπές, οι εντάσεις, οι δυσκολίες και η επικοινωνία μετ’ εμποδίων είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Για να περάσετε ανώδυνα τις δυσμενείς τάσεις των Αριθμών, είναι προτιμότερο να επικεντρωθείτε σε λιγότερο απαιτητικά θέματα. Περάστε την ημέρα όσο πιο ήρεμα και χαλαρά μπορείτε.

Από άποψη Ευ Ζην, ανακαλύψτε την ευεργετική επίδραση του σκόρδου και του βάλσαμου. Καρπούζι, πεπόνι, δροσερό αγγουράκι να ενταχθούν άμεσα στη διατροφή σας παρακαλώ. Ο οργανισμός την Τετάρτη θα χρειαστεί βιταμίνες A, C και D, τις οποίες βρίσκουμε στα φρούτα κυρίως και τις πρωτεΐνες που περιέχονται στο λευκό κρέας και το τυρί. Προμηθευτείτε πρόπολη και Ωμέγα 3 προκειμένου να προφυλαχθείτε από οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει αλλεργία, να ενισχύσετε την άμυνα του οργανισμού σας και να ενεργοποιήσετε παράλληλα το μεταβολισμό. Την συγκεκριμένη ημέρα ευτυχώς ο μεταβολισμός κινείται σε υψηλές στροφές, όμως οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί ας προσέξουν περισσότερο. Μιας και αναφέρομαι στη λέξη προσοχή, αποφύγετε τις αλλαγές στο κομμωτήριο την Τετάρτη. Ούτε …καν!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.30 – 15.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2,  4,  6,  7,  8.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του αφανούς ήρωα, ο Αριθμός 2. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ υπομονετικός αλλά και λογικός 22 ή και 4.

ΠΕΜΠΤΗ 11/07

Την χαρακτηρίζω ως μία από τις πιο δύσκολες ημέρες του μήνα. Εκρηκτική θα είναι η Πέμπτη! Πολύ δύσκολη ημέρα για την επικοινωνία. Πείτε όχι στις νέες επαγγελματικές εκκινήσεις. Προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι στη διάρκεια των μετακινήσεων σας, άρα προσοχή και στην οδήγηση. Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων αξιοποιήστε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, κινηθείτε στις προτεινόμενες ώρες προκειμένου να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Από άποψη Ευ Ζην, συμπληρώματα διατροφής όπως πρόπολη, Ωμέγα 3 βοηθούν στο να προφυλαχθείτε από οτιδήποτε προκαλεί αλλεργία ή πρόβλημα στο αναπνευστικό. Καταργήστε την λευκή ζάχαρη που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε καρδιοπάθεια. Αποφύγετε το αλάτι που προκαλεί υπέρταση. Ο συνδυασμός βιταμίνης C, E και σίδηρος βοηθούν στη σωστή λειτουργία και γενικότερη εικόνα του οργανισμού δια βίου. Ο μεταβολισμός κινείται σε άριστες στροφές καίγοντας ταχύτατα υδατάνθρακες και αμαρτωλά εδέσματα. Για μία ακόμη ημέρα ξεχάστε το κομμωτήριο.  


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33 με επικεφαλής τον πνευματικό ηγέτη, τον 33 δηλαδή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/07

Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν εντάσεις, ψυχική αναστάτωση λόγω αναίτιων καταστάσεων και παρεξηγήσεων που προκαλούνται πραγματικά από το τίποτα για το τίποτα! Η προβληματική επικοινωνία συνεχίζεται. Συγκρατημένη ενεργειακή ώθηση με στόχο την πρόοδο σε όλα τα επίπεδα για τους ευνοημένους Αριθμούς Χαρακτήρων και μόνο. Το αποτέλεσμα δεδομένης της ενεργειακής δυσκολίας είναι …άθλος!


Από άποψη Ευ Ζην, σε απλά ικανοποιητικά επίπεδα κινείται ο μεταβολισμός. Προτιμήστε άλλη ημέρα για τολμηρές αλλαγές στο κομμωτήριο ή στον πλαστικό χειρουργό. Περιοριστείτε σε απλές κούρες και θεραπείες ομορφιάς. Σε μία τόσο δύσκολη ενεργειακά ημέρα, τα συμπληρώματα διατροφής συμβάλουν αποτελεσματικά στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση της μαστίχας Χίου καθώς ανακουφίζει από τις δυσκολίες στη πέψη. Για να αποφύγετε, ειδικά αν δεν χρησιμοποιείτε αντηλιακό, τις δερματικές παθήσεις προτιμήστε χορταρικά σκούρου χρώματος, όπως πράσινα λαχανικά, μπρόκολο, αβοκάντο, πράσινη πιπεριά, αγκινάρες, κολοκυθάκια κ.λ.π.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.00 – 17.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 3, 4, 5, 6, 7.   Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο Αριθμός 4. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ φιλόδοξος 22, η επιτομή της ιώβειας υπομονής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/07

Πολύ καλή ημέρα για να αποδράσετε από την πιεστική καθημερινότητα. Μία εκδρομή κοντινή, ένα θαλασσινό μπάνιο θα είναι μια αναζωογονητική παρένθεση. Θα επιστρέψετε ανανεωμένοι ενεργειακά!!!

Από άποψη Ευ Ζην, για πιο …ρεαλιστικές τάσεις το Σάββατο, είναι η ιδανική ημέρα για check –up, σωστή διατροφή και κυτταρική αποτοξίνωση. Σε πολύ καλή λειτουργία ο μεταβολισμός βοηθάει τον οργανισμό μας να μεταβολίσει ταχύτατα λιπαρές τροφές και κάθε διατροφική ατασθαλία. Θα προσέξετε όμως να μην το παρακάνετε. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων να προφυλαχθούν από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργία. Η ιδανική ημέρα για ολιστικές θεραπείες όπως κρυσταλλοθεραπεία, αρωματοθεραπεία Ευ Ζην, βελονισμός, απλό χαλαρωτικό μασάζ από τον/την σύντροφό σας. Όλα αυτά θα βοηθήσουν το ναό της ψυχή σας, την ενέργειά σας άρα και την ψυχολογία σας.


Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 21.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι : 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο ιδιαίτερος ενεργειακά Αριθμός 5, του μυστικισμού, του αποκρυφισμού, του πνευματικού αναζητητή. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο πείσμων και με πολύ πρωτότυπη σκέψη, ο Αριθμός 11.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/07

Αναμένονται εντάσεις, συγκρούσεις σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο π.χ. οικογενειακές συγκεντρώσεις. Τι κι αν είναι Κυριακή;! Τι κι αν είστε με παρέα;! Η αίσθηση ότι είστε μόνοι και ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερο συναισθηματικό κενό, φοβίες, κρίσεις πανικού και μεγαλύτερες ανασφάλειες. Το γενικότερο κλίμα ασυνεννοησίας και η αιχμηρή κριτική σε κάποιες των περιπτώσεων αναίτια, παράλογη και άδικη θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ευθιξία και τον εκνευρισμό σας.


Από άποψη Ευ Ζην, οι έχοντες θέματα με το αυχενικό και πόνους στην ωμοπλάτη θα ανακουφιστούν από χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να κινείται σε υψηλά επίπεδα και οι αλλεργικοί για μία ακόμη ημέρα οφείλουν να προσέξουν έως και πάρα πολύ. Αν και Κυριακή, είναι μία ιδανική ημέρα για γυμναστική και ήπια σωματική άσκηση. Επιλέξτε για μία ακόμη φορά αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια και άλατα Νεκράς Θάλασσας για να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα αλλά και να βελτιώσετε την υφή του.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.00 

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της Αφροδίτης, της ομορφιάς! Του έρωτα και της αγάπης, ο Αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found