ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί!!! Σε αυτό συμβάλει και η είσοδος της Αφροδίτης στις 08/10 στον Σκορπιό, την ημέρα που δίνει το στίγμα της με τον Αριθμό του Θεού, τον 9 δηλαδή. Ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης μπαίνει σε ζώδιο του νερού, όπου θα μας κάνει «νερά». Θα είναι γλυκά ή όχι; Ένα είναι σίγουρο, ότι οι τάσεις των Αριθμών είναι αντιφατικές. Θα γίνουν πολλά… Πέντε ημέρες μετά έχουμε την Πανσέληνο (13/10) η οποία ναι μεν θα δώσει ευκαιρίες αλλά θα φέρει διδάγματα και ηχηρά μαθήματα. Θα δοθούν όμως σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας λύσεις και ευκαιρίες σε άτομα που προσπάθησαν πολύ τα προηγούμενα διαστήματα αλλά θα επιλυθούν δύσκολα θέματα που προβλημάτιζαν ή εξακολουθούν να προβληματίζουν. Ένα καλό και ανταποδοτικό διάστημα όπου με τους σωστούς χειρισμούς θα το φέρουμε στα μέτρα μας.

 

ΤΡΙΤΗ 08/10

Υπέροχη ημέρα! Αναδεικνύεται πολύ το ένστικτο και η διαίσθηση μας. Ακολουθήστε λοιπόν αυτά τα στοιχεία και είμαι σίγουρη πως μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Θα βρείτε λύσεις σε δύσκολα ζητήματα και θα καταλήξετε σε πράξεις που σας ευχαριστούν.

Από άποψη Ευ Ζην, είναι μια πολύ καλή ημέρα για θέματα υγείας και ιατρικών εξετάσεων, θα πάρετε καλά αποτελέσματα. Ο μεταβολισμός λειτουργεί ικανοποιητικά. Ανακαλύψτε τα αφεψήματα τσουκνίδας και γαϊδουράγκαθου για να τον «ξυπνήσετε» και να κάνετε κυτταρική αποτοξίνωση. Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμών και ατυχημάτων. Προτιμήστε να εντάξετε στην διατροφή σας πράσινα λαχανικά όπως μπρόκολα, χόρτα, αγκινάρες, αμπελοφάσουλα.   

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.15 – 18.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο τέλειος εκπρόσωπος Ευ Ζην, ο 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 09/10

Είναι μία πολύ ερωτική ημέρα!! Πιο ερωτική και από τραγούδι του Κιάμου ένα πράγμα. Επιφυλάσσει νέες και πολύ σημαντικές κοινωνικές ερωτικές γνωριμίες. Οι αδέσμευτοι φίλοι θα πρέπει να την αξιοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν τις προσκλήσεις που θα τους γίνουν. Να κυκλοφορήσουν, μην χάσουν την ημέρα ούτε και τις ευκαιρίες της…

Από άποψη Ευ Ζην, φλερτάρετε με υπερκόπωση. Αποφύγετε οτιδήποτε απαιτεί έντονη σωματική δραστηριότητα. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να κινείται απλώς ικανοποιητικά. Τα πράσινα λαχανικά συνεχίζουν να αποτελούν μέρος της διατροφής σας, ωστόσο για να καταπολεμήσετε το στρες και την αϋπνία, περιορίστε την κατανάλωση καφέ, αλκοόλ, σοκολάτας αλλά και το κάπνισμα. Θέματα υγείας και ομορφιάς της επιδερμίδας ευνοούνται απόλυτα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:  19.00 – 22.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχοι στην εύνοια είναι ταυτόχρονα οι  Αριθμοί 2 & 4. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΠΕΜΠΤΗ 10/10

Ημέρα που αναδεικνύει την δημιουργική διάθεση, καθετί το πρωτοποριακό, την καινοτομία. Ευνοεί τους καλλιτέχνες, τις τέχνες, την φιλανθρωπία, τον οίστρο και την έμπνευση. Πολύ δυνατή ενεργειακά ημέρα, αξιοποιήστε την! Προωθήστε κάθε δημιουργικό σας σχέδιο, πλάνο, ιδέες, προτάσεις. «Πουλάτε» τον εαυτό σας καλύτερα την εν λόγω ημέρα. Αν διεκδικήσετε με αξιώσεις πράγματα στην εργασία σας, θα «ταρακουνήσετε τα νερά», θα τους κάνετε να σας προσέξουν και ναι, θα τα καταφέρετε!

Από άποψη Ευ Ζην, πρόληψη υγείας εδώ και τώρα! Λέμε όχι σε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αλλεργία, περιορίζουμε την κατανάλωση καφέ, αλκοόλ και καπνίσματος. Προτιμάμε και πάλι πράσινα λαχανικά και πολύχρωμα φρούτα. Ασχολούμαστε με οτιδήποτε αφορά στην υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας, ευνοείται φίλοι/ες μου.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.30 – 18.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο ιδιαίτερος ενεργειακά Αριθμός 5, της πνευματικής αναζήτησης. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/10

Είναι μία ημέρα άκρως επικίνδυνη για την επικοινωνία μας. Με τόσους άσσους μπορεί να οδηγηθούμε σε λεκτικές υπερβολές, εγωιστικές τάσεις και συμπεριφορές. Κάποιοι μπορεί να πουν πράγματα που δεν τα εννοούν ή να δώσουν υποσχέσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να τηρήσουν, όπως επίσης να υπερεκτιμήσουν τις δυνάμεις τους ή λόγο φιλότιμου να αναλάβουν περισσότερα καθήκοντα από αυτά που μπορούν να φέρουν εις πέρας. Λεκτικές και επικοινωνιακές παγίδες, εντάσεις θα έχει η ημέρα, γι’ αυτό προσοχή.

Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός επιτέλους λειτουργεί σε υψηλές στροφές. Προτιμάμε και πάλι την κατανάλωση πράσινων λαχανικών, το μυστικό είναι ότι μας προστατεύουν από τυχόν αλλεργίες. Περιορίζουμε ότι πιο βλαβερό και ως κακή συνήθεια στο ελάχιστο αν δεν μπορούμε να την κόψουμε. Αποφεύγουμε την επίσκεψη στο κομμωτήριο, δεν ευνοούνται οι αλλαγές. Όσον αφορά την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας μας, η Παρασκευή ευνοεί αυτό τον ευαίσθητο τομέα. Περιποιηθείτε την, ακόμα και κατ’ οίκον!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.15 – 16.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 6, 8, 9.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του έρωτα και της αγάπης, της ομορφιάς και της Αφροδίτης, ο 6. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/10

Παραμονή μιας αντιφατικής Πανσελήνου! Η ημέρα είναι το ίδιο αντιφατική όσο και η ενέργειά της, οι προοπτικές και η δυναμική της. Το Σάββατο πολλά από αυτά που περιμένατε πως θα γίνουν, θα αναβληθούν ή θα ματαιωθούν. Δεν θα έρθουν καταστάσεις όπως τις υπολογίζατε, ωστόσο προσέξτε τις επικοινωνιακές παγίδες και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις διότι κρύβουν πολύ σημαντικές εντάσεις. Καλό είναι να προσέξετε κατά την διάρκεια της οδήγησης, την οικονομική σας  διαχείριση και σημαντικές σας σχέσεις/συνεργασίες όπως με ανωτέρους, συνεργάτες ή και συνεταίρους. Οι Αριθμοί σας θέλουν να παρεκτρέπεστε, να λέτε σκληρές κουβέντες και να ξεσπάτε με τα τόσα νεύρα στους λάθος ανθρώπους. Δείξτε σύνεση!

Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσετε νέα αγωγή, να πάρετε καλά  αποτελέσματα σε ιατρικές εξετάσεις. Ο μεταβολισμός κινείται σε απλώς ικανοποιητικά επίπεδα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τα ενδεδειγμένα προϊόντα ακόμα και στο σπίτι. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση αιθέριων ελαίων και αλάτων. Κάνουν θαύματα, «ξυπνούν» τις αισθήσεις και αλλάζουν άμεσα την ενέργειά σας. Να προσέξουν όλοι όσοι ανήκουν στους διπλούς Αριθμούς Χαρακτήρα Πεπρωμένου (11, 22 & 33) διότι αναμένεται να υποφέρουν από πονοκεφάλους και αϋπνίες. Περιορίστε λοιπόν την κατανάλωση γλυκών και σοκολάτας για να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες αυτές τάσεις των Αριθμών.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.15 – 19.15 & 22.15 – 23.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο τέλειος Αριθμός βάσει Πυθαγόρα, ο εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο 7. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10

Μια Κυριακή αλλιώτικη από τις άλλες. Το στίγμα της δίνει η αντιφατική Πανσέληνος διότι από την μία θα δώσει λύσεις και ευκαιρίες από την άλλη όμως είναι εντελώς ακατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε σοβαρές οικογενειακές συζητήσεις ή το πρώτο σας ερωτικό ραντεβού. Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό και την διαίσθησή σας αλλά αποφύγετε τα πολύ-πολύ σημαντικά θέματα για την συγκεκριμένη ημέρα.

Από άποψη Ευ Ζην, η ημικρανία και ο πονοκέφαλος είναι στα φόρτε τους. Ωστόσο καλύτερη ημέρα για τον μεταβολισμό δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Μεταβολίζει σε χρόνο ρεκόρ τις πιο «αμαρτωλές» λιχουδιές αλλά και τα εδέσματα. Προτιμήστε πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά την συγκεκριμένη ημέρα. Περάστε την χαλαρά με ασχολίες που σας ταξιδεύουν και σας κάνουν να αποδράτε με το μυαλό.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.30 – 17.00 & 21.30 – 24.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 8, ο πιο τυχερός όλων εκ των Αριθμών, ο Αριθμός του άπειρου.  Από τους  διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/10

Ξεκίνημα εβδομάδας την επόμενη της Πανσελήνου και οι Αριθμοί δυσκολεύουν κάποιες κινήσεις, επιλογές και χειρισμούς σας ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια, ευθύτητα και διαφάνεια. Ξεσκεπάζονται πολλά ερωτικά, οικογενειακά, επαγγελματικά περιβάλλοντα λόγω της ίντριγκας που πρωταγωνιστεί με έντονο παρασκήνιο. Ωστόσο η συγκεκριμένη ημέρα ενδέχεται για τους Αριθμούς που ευνοούνται να φέρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα έπειτα από συζητήσεις με σωστές δυνατότητες διαλόγου. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ γιατί η ημέρα κρύβει πόνο. Θα είναι μια οδυνηρή έκπληξη λόγω των διαλόγων που θα παιχτούν με σκληρές κουβέντες και αποκαλυπτικές στάσεις αλλά και συμπεριφορές.

Από άποψη Ευ Ζην, ευνοούνται επεμβάσεις, ιατρικά θέματα, οτιδήποτε αφορά στην υγεία, ομορφιά και πρόληψη της επιδερμίδας. Θα εκπλαγείτε με το 100% της εύνοιας των Αριθμών. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσετε σωστή διατροφή, άσκηση όπως και να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο. Ωστόσο αν είστε Αριθμός 5, 7 ή ένας εκ των διπλών Αριθμών (11, 22 & 33) θα προσέξετε την οδήγηση αλλά και την υγεία σας, διότι αρκετοί είναι επιρρεπείς στο να αρπάξουν βαρύ κρυολόγημα.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.00 – 21.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του Θεού, η βάση όλων των Αριθμών, ο 9. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found