ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Όσο πιεστικές και να είναι οι τάσεις των Αριθμών, θα καταφέρουν να δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε να προβάλουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να προωθήσουμε σχέδια για τα οποία έχουμε εργαστεί πολύ και τα προηγούμενα διαστήματα, θα ωριμάσουμε, θα διεκδικήσουμε, θα επιλύσουμε θέματα και ναι θα θέσουμε τα όρια μας. Είναι καλό να λέγονται πράγματα μεταξύ των άλλων και κάποια όχι. Η ιστορία γράφεται με όχι. Όταν λοιπόν θέτουμε τα όρια και λέμε και όχι, τότε προστατεύουμε τα κεκτημένα μας. Σημαντική εβδομάδα με μία Πανσέληνο που θα ξαναμοιράσει την τράπουλα στις  ζωές όλων μας!…

 

ΤΡΙΤΗ 10/09

Είναι μία δύσκολη από άποψη ενέργειας ημέρα με μία διάθεση κάποιοι να θέλουν να μας κόψουν την φόρα, να μας εξαπατήσουν, να μας κουτσομπολέψουν. Δύσκολο παράλληλα το κλίμα στην επικοινωνία, δημιουργεί μία ασάφεια, μία ασταθή εικόνα διότι άλλα λένε κάποιοι άλλα σκέφτονται και μη χειρότερα άλλα κάνουν. Οι περισσότεροι θα βρεθούν προ εκπλήξεως διότι θα ανακαλύψουν ότι άθελα τους έχουν εμπλακεί σε ανυπόστατα κουτσομπολιά και θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Από άποψη Ευ Ζην, είναι η ημέρα που ευνοεί οτιδήποτε αφορά σε πρόληψη υγείας, σε θεραπείες ολιστικής φύσεως. Να προσέχουν οι έχοντες θέματα με αλλεργίες και να προφυλαχθούν και όλοι όσοι αντιμετωπίζουν θέματα με το αυχενικό τους. Λέμε όχι σήμερα Τρίτη σε δύσκολες ασκήσεις γυμναστικής, προσέχουμε κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής μας με αυτήν. Δεν κάνουμε βαριά πράγματα σήμερα. Τάσεις για ατυχήματα και τραυματισμούς δίνουν οι Αριθμοί, οπότε προσέχουμε για να έχουμε. Είναι μια καλή ημέρα για να προβούμε σε καθαρισμό προσώπου είτε στο σπίτι είτε σε αισθητικό σύμβουλο. Ευνοείται οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας. Ο μεταβολισμός κινείται σε πολύ καλά επίπεδα.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.35 – 18.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο διπλός Αριθμός 22 ή και 4, ως 4 είναι ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ καλός και υπομονετικός 22.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/09

Εξαιρετικά καλή ημέρα με πολύ θετική ενέργεια! Αξιοποιήστε την  γιατί θα περάσετε καλά. Αρχικά μπορείτε να επιλύσετε οποιοδήποτε σημαντικό σας θέμα μέσα από σωστές δυνατότητες διαλόγου. Εν συνεχεία να οργανωθείτε καλύτερα, να αναπτύξετε πρωτοβουλίες, να διαπραγματευτείτε και να προωθήσετε στόχους και σχέδια που έχετε κατά καιρούς αφήσει στη μέση, ολοκληρώνονται δηλαδή πράγματα. Δίνετε έναν  άλλον αέρα και εκτόπισμα στην εργασία σας με την απόδοσή σας και εν γένει στην καριέρα σας. Είναι η ημέρα που πρέπει να αξιοποιήσετε όλοι όσοι ψάχνετε να βρείτε εργασία. Καταπληκτική ημέρα επίσης για τους καλλιτέχνες αλλά και για τους ελεύθερους επαγγελματίες /επιχειρηματίες καθώς σας δίνεται η δυνατότητα για επιτυχημένες επαγγελματικές συναντήσεις.

Από άποψη Ευ Ζην,άριστα αποτελέσματα θα έχετε μακροπρόθεσμα όλοι όσοι αποφασίσετε να εγγραφείτε στο γυμναστήριο και να ξεκινήσετε σωστή διατροφή. Κάντε τέτοιες κινήσεις που θα αλλάξουν σημαντικά τη ζωή σας και θα τη βελτιώσουν. Ο μεταβολισμός κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Είναι η ιδανική ημέρα για κυτταρική αποτοξίνωση. Προσέξτε τις τάσεις της Τρίτης διότι επαναλαμβάνονται όσον αφορά την επιρρέπεια από τους Αριθμούς σε ατυχήματα και τραυματισμούς. Χαλαρώστε κάνοντας ασκήσεις Ευ Ζην, μασάζ ή και αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια και άλατα Νεκράς Θάλασσας. «Ξυπνούν» τον μεταβολισμό, τις αισθήσεις και απογειώνουν την ενέργειά σας. Ιδανική ημέρα για την άσκηση  με το νερό και το ξύλο και προβολές στο Σύμπαν.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.00 – 15.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο ιδιαίτερος ενεργειακά Αριθμός 5, ο Αριθμός του μυστικισμού.  Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12/09

Η ιδανική ημέρα για όλους όσοι ευνοούνται. Για τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς, θα πρέπει να προσέξουν στις συζητήσεις γιατί αν έχετε μαλώσει προηγούμενα διαστήματα ή έχετε παρεξηγηθεί, δεν είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε να συμφιλιωθείτε. Μπορείτε όμως να επανασυνδεθείτε ερωτικά. Είναι μία πολύ καλή ημέρα να βγείτε έξω να περάσετε καλά, να δημιουργήσετε, να ψυχαγωγηθείτε, να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις. Ερωτικές επανασυνδέσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις ευνοούνται. Ημέρα για να λάμψετε, να κυκλοφορήσετε, να γοητεύσετε, μην σας πω και να γοητευτείτε. Κατάλληλη ημέρα για να βρουν οι αδέσμευτοι φίλοι μου ιδανικό ταίρι και οι δεσμευμένοι να προχωρήσουν σε μία πρόταση γάμου ή μια ερωτική εξομολόγηση. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί!

Από άποψη Ευ Ζην, πείτε όχι στο σοκολατούχο γάλα, στη σοκολάτα, στην υπερβολική κατανάλωση καφέ και αλκοόλ, το κάπνισμα δεν το διαπραγματεύομαι καν. Όλος αυτός ο συνδυασμός ή μεμονωμένα δημιουργεί στον οργανισμό μας πολλά σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα στο πεπτικό σύστημα, για να μην αναφέρω ότι γίνεται κακή απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου. Δεν είναι καλή ημέρα για όλους όσοι έχουν θέματα αλλεργίας, κινδυνεύουν να έχουν προβλήματα. Είναι όμως καλή ημέρα για χειρουργικές πράξεις, να επισκεφθείτε τον ολιστικό θεραπευτή, τον οδοντίατρο και τον οστεοπαθητικό. Για πιο τολμηρές αλλαγές στο κομμωτήριο δεν είναι η Πέμπτη η ενδεδειγμένη ημέρα. Ξεχάστε το!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 19.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχοι της εύνοιας  οι Αριθμοί 3 & 6.  Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, του πνευματικού ηγέτη & αναζητητή.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/09

Παραμονή μιας δύσκολης Πανσελήνου. Είναι μία πολύ δυνατή ημέρα με δυναμική ενέργεια άλλο πράγμα! Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί, προσεκτικοί, ψύχραιμοι, ήρεμοι αν δεν ανήκετε στους ευνοημένους Αριθμούς. Μπορείτε άνετα την Παρασκευή να παρασυρθείτε σε συμπεριφορές που δεν θα θυμίζουν εσάς, να βγείτε κυριολεκτικά και μεταφορικά έξω από τα ρούχα σας με συμπεριφορές που είναι σίγουρο πως τα επόμενα διαστήματα θα τις μετανιώσετε. Είναι προτιμότερο να οπλιστείτε με υπομονή και το πιο γενναιόδωρο αυθεντικό  χαμόγελο σας, δίνοντας σιβυλλικές απαντήσεις σε όλα όσα ακούσετε και δεν σας αρέσουν. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να δώσετε πληρωμένες απαντήσεις. Αντίθετα, όσοι είστε ευνοημένοι σήμερα θα καταφέρετε πολλά, από το να επανασυνδεθείτε ερωτικά, να κάνετε σωστές κινήσεις και να έχετε άριστες συνθήκες διαλόγου. Όπως και να έχει, κρατήστε το αρχαίο μα πάντα επίκαιρο ρητό «Παν μέτρον άριστον», τόσο – όσο και θα περάσετε ανώδυνα αυτές τις τάσεις των Αριθμών.

Από άποψη Ευ Ζην, περιορίστε στο ελάχιστο, αν δεν μπορείτε να κόψετε μαχαίρι κάποιες κακές συνήθειες. Συνήθειες ή σχέσεις εξάρτησης; Κάπνισμα; Ποτό; Ουσίες; Πρέπει να περιοριστούν! Είναι μία απαιτητική ημέρα, καλό είναι να κάνετε κυτταρική αποτοξίνωση άμεσα. Προτιμήστε πολύχρωμα φρούτα, σαλάτες και λαχανικά. Αν δεν θέλετε να έχετε ημικρανίες σε όλη την διάρκεια της ημέρας, προσέξτε τι θα φάτε και τι θα πείτε. Σίγουρα όχι τον Βόσπορο  διότι θα το πληρώσετε. Είναι πολύ δύσκολη ημέρα για αλλαγές, ξεχάστε την επίσκεψη στο κομμωτήριο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο σπίτι το οποίο άνετα μεταμορφώνεται σε spa όταν διαθέτετε αιθέρια έλαια και άλατα Νεκράς Θάλασσας. Κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αυτά για να τονώσετε το κυκλοφορικό σύστημα και ταυτόχρονα τη διάθεση και την ψυχολογία σας.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.30 – 16.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 6, 7, 9.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο τέλειος Αριθμός κατά Πυθαγόρα, ο εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο Αριθμός 7. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο νικητήριος Αριθμός 11.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/09

Μεγάλη γιορτή! Του Σταυρού. Χρόνια Πολλά. Ταιριάζει ενεργειακά, είναι η Πανσέληνος που λαμβάνει χώρα στον άξονα των Ιχθύων. Δύσκολη ημέρα που δημιουργεί μια διάθεση εκρηκτικής συμπεριφοράς, προβληματικής επικοινωνίας, επιθετικής στάσης. Λεκτικές αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις, μία κατάσταση που μπορεί εύκολα να θυμίζει πύρινη κόλαση. Όλα είναι στο χέρι μας, όπως το πώς θα διαχειριστούμε τα νεύρα μας. Αρκετά δύσκολη θα είναι η ημέρα για όσους δεν είναι στους ευνοημένους Αριθμούς. Πολύ ευνοϊκή όμως για να αποδράσετε, να ταξιδέψετε, να κάνετε μία σύντομη εκδρομή και να βρεθείτε ανάμεσα σε πρόσωπα που αποδεδειγμένα σας αγαπούν πραγματικά.

Από άποψη Ευ Ζην,είναι πολύ καλή ημέρα σε ότι αφορά την υγεία. Το έχω αναφέρει ξανά ότι τις ημέρες της Πανσελήνου τα ποσοστά των γεννήσεων αυξάνονται σημαντικά. Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε πολύ υψηλές στροφές διευκολύνοντας όλους όσοι επιθυμούν να χάσουν βάρος. Ωστόσο είναι μία επικίνδυνη ημέρα για έντονη σωματική άσκηση, αποφύγετε λοιπόν τις έντονες ασκήσεις. Προσέξτε στην οδήγηση ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Προφυλαχθείτε από αλλεργίες όλοι όσοι υποφέρετε από αυτές. Φροντίστε να τρέφεστε σωστά. Δεν ευνοείται η επίσκεψη στο κομμωτήριο, όμως είναι πολύ καλή ημέρα για κούρες και θεραπείες ομορφιάς. Μην παραλείπετε ποτέ το αντηλιακό σας!


Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.00 – 20.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του άπειρου, ο πιο τυχερός όλων, ο Αριθμός 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ εγκεφαλικός 33.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/09

Αντιφατικές οι τάσεις από τους Αριθμούς την επόμενη ημέρα της Πανσελήνου. Ενισχύονται οι διαθέσεις για λεκτικές αντιπαραθέσεις, εντάσεις και συγκρούσεις. Οι διαφωνίες είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν και αυτό γιατί βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε άκαμπτες στάσεις, αδιάλλακτες συμπεριφορές και αλαζονικές αντιδράσεις. Αντίδοτο σε αυτό το επικοινωνιακό αδιέξοδο είναι η ευγένεια, η ηρεμία, η ψυχραιμία, τα σωστά επιχειρήματα και μη ξεχάσετε να φορέσετε -Κυριακή άλλωστε είναι- το πιο γενναιόδωρο χαμόγελό σας συνοδευόμενο από αντίστοιχες θετικές σκέψεις. Σε τέτοιες δύσκολες ημέρες όταν θέλουμε να τις περάσουμε ανώδυνα και να προσελκύσουμε καλύτερα γεγονότα, πρέπει να καταφεύγουμε στις θετικές δηλώσεις αλλά φίλοι/ες μου να τις εννοούμε πραγματικά. Τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών; Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε…!

Από άποψη Ευ Ζην, είναι μια πολύ καλή ημέρα για τον μεταβολισμό ο οποίος εξακολουθεί να στηρίζει και να υποστηρίζει όλους όσοι έχουν ενταχθεί εδώ και καιρό σε οργανωμένο πρόγραμμα σωστής διατροφής και άσκησης. Επιβραβεύστε εσείς οι λιχούδηδες τον εαυτό σας με γενναίες δόσεις σοκολάτας ή γλυκών αλλά όταν λέω γενναίες μην το παρακάνετε γιατί οι ημικρανίες καραδοκούν. Οι αλλεργικοί φίλοι αυτή την εβδομάδα όπως είπαμε έχουν την τιμητική τους οπότε πρέπει και την Κυριακή να προσέχουν από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργίες. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας, στη διατροφή σας άρα και στο πιάτο σας. Πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό. «Ξυπνήστε» τον όμως καθοριστικά με αφεψήματα τσουκνίδας, τζίντζερ, λουΐζας ιδιαίτερα δε αν υποφέρετε από κατακράτηση υγρών. Οτιδήποτε αφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας στο σπίτι; Εννοείται ότι θα πρέπει να ενδώσετε. Κυκλοφορήστε λοιπόν το βράδυ λάμψτε και γοητεύστε! Τι πιο αναζωογονητικό από ένα αφρόλουτρο με γενναίες δόσεις αιθέριων ελαίων ή για όλους όσοι γνωρίζουν από Ευ Ζην κάψτε το έλαιο και κάντε το σπίτι σας να μοιάζει με spa.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 17.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας η βάση όλων των Αριθμών, ο ευλογημένος Αριθμός του Θεού, ο 9. Οι Αριθμοί 2 & 4 ακολουθούν δυνατά αλλά θα τα πάνε καλύτερα στα πολυδύναμα διαστήματα της ημέρας. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/09

Ξεκίνημα εβδομάδας με μία αρκετά καλή ημέρα από άποψη ενέργειας διότι τροφοδοτεί με καλή ψυχολογία όλους, με διάθεση πρωτοβουλιών και όρεξη για δράση. Εσείς που δεν είστε και τόσο ευνοημένοι, φροντίστε να μην τα θαλασσώσετε με τη συμπεριφορά σας λέγοντας πράγματα που δεν τα εννοείτε και μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Προσέξτε με δυο λόγια, τα λόγια σας. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις, η σκληρή κριτική, τα πικρά λόγια δεν οδηγούν πουθενά. Αντιθέτως, οι ευνοημένοι Αριθμοί θα έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά σας.

Από άποψη Ευ Ζην, οι Αριθμοί επιβραβεύουν τις φιλότιμες προσπάθειες όλων όσων ακολουθούν σωστή διατροφή και γυμνάζονται. Τα αποτελέσματα φαίνονται όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο. Μιας και αναφέρθηκα στο πρόσωπο, οτιδήποτε αφορά σε μικροεπεμβάσεις στην επιδερμίδα με στόχο την υγεία της και την ομορφιάς της, όπως επεμβάσεις μέσω θεραπειών λέιζερ, αφαίρεση ουλών, ελιών, αντιαισθητικών στιγμάτων, όλα αυτά ευνοούνται. Οι αλλεργικοί πρέπει να συνεχίσουν να προσέχουν τυχόν αλλεργίες και να  προφυλαχθούν. Ο μεταβολισμός δουλεύει άψογα ενώ το χρώμα πρέπει να επικρατήσει και στο ξεκίνημα της εβδομάδας στα πιάτα μας, με πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά. Ξεκίνημα εβδομάδας χωρίς ένα καλό αναζωογονητικό μασάζ ή αφρόλουτρο; Εντάξτε τα αιθέρια έλαια στη ζωή σας και «ξυπνήστε» τις αισθήσεις και την ενέργεια σας. Νομίζω ότι ο ναός της ψυχή σας, το κορμί σας δηλαδή, το αξίζει!

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.00 – 14.30 & 19.00 – 21.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του Άρη, του πολεμιστή, του νικητή, ο Αριθμός 1. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found