ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η εβδομάδα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον λόγω και της Πανσελήνου την Τρίτη 12/11, η οποία μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Παρόλα αυτά κρύβει ευκαιρίες σε ότι αφορά πληροφορίες, συναντήσεις και επαγγελματικές προτάσεις που θα δώσουν μακροπρόθεσμα πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για να δημιουργήσετε πολύ φιλόδοξα σχέδια, ωστόσο προσέξτε δύο (2) ημέρες μετά την Πανσέληνο, δηλαδή στις 14/11 όπου η επικοινωνία για όλους αναμένεται να είναι πάρα πολύ προβληματική.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/11

Η ενέργεια της ημέρας ενδέχεται να σας κάνει παρορμητικούς έχοντας ως αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε αντίστοιχες βιαστικές, αυθόρμητες και παρορμητικές αποφάσεις σε τομείς όπως η ερωτική αλλά και η επαγγελματική σας ζωή. Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο οπότε παραμείνετε ψύχραιμοι, ήρεμοι και πειθαρχημένοι διευκολύνοντας έτσι τις καταστάσεις. 

Από άποψη Ευ Ζην, κίνδυνο για ατυχήματα, αλλεργίες αλλά και κρυολογήματα δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Οι έχοντες πρόβλημα στην πλάτη, στη μέση και με αυχενικό σύνδρομο, ολοταχώς στον οστεοπαθητικό ή τον φυσιοθεραπευτή. Άσκηση μεν, με μέτρο δε. Καλό είναι να απέχετε από την έντονη κοπιαστική εργασία. Η ιδανική ημέρα για να πειραματιστείτε με extreme αλλαγές στα μαλλιά σας. Τολμήστε αφρόλουτρο με άλατα Νεκράς Θάλασσας και αιθέρια έλαια. Θα αναζωογονηθείτε!!!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.30 – 19.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο κορυφαίος Αριθμός κατά Πυθαγόρα, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο Αριθμός 7. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο νικητήριος 11.

 

ΤΡΙΤΗ 12/11

Οι Αριθμοί σας διευκολύνουν στο να δώσετε λύσεις ουσίας σε θέματα οικογενειακά τόσο δικά σας αλλά και άλλων ανθρώπων που αγαπάτε. Η απόδοση σας στην εργασία κερδίζει τις εντυπώσεις και χαίρετε άκρας εκτίμησης από σημαντικούς σας συνεργάτες.

Από άποψη Ευ Ζην, εκπληκτική η ενέργεια της Τρίτης. Αξιοποιήστε την σε θέματα υγείας. Κάντε λοιπόν εκείνο το τσεκάπ που όλο αναβάλλατε. Πανσέληνος! Θα το ξαναπούμε, τις ημέρες της Πανσελήνου αυξάνονται οι γεννήσεις. Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε απλώς ικανοποιητικά επίπεδα. Οτιδήποτε αφορά  στην υγεία και φροντίδα της επιδερμίδας, ευνοείται κατ’ απόλυτο τρόπο. Περιποιηθείτε την ακόμα και στο σπίτι.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.00 – 24.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του άπειρου, ο πιο τυχερός όλων, ο Αριθμός 8. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ υπομονετικός 22.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/11

Αντιφατικές  οι τάσεις των Αριθμών για τον λόγο ότι επικρατεί ένα ασταθές κλίμα στην επικοινωνία. Διάχυτος εκνευρισμός, ένταση, λεκτικές αντιπαραθέσεις, τα πάντα μπορούν να συμβούν λόγω παρεξηγήσεων. Καβγάδες από το τίποτα για το τίποτα, γι’ αυτό προσέξτε τι λέτε και πως. Μόνο οι διπλοί Αριθμοί (11, 22 & 33) και οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων Πεπρωμένου της ημέρας μπορούν να ελπίζουν σε ευκαιρίες που αφορούν σε εργασία και οικονομικά.

Από άποψη Ευ Ζην, δεν ευνοούνται οι πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Αντιθέτως ολοταχώς στον οδοντίατρο, δεν θα πονέσετε καθόλου. Ο μεταβολισμός κινείται σε καλύτερα επίπεδα. Η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε σωστή διατροφή, γι’ αυτό τολμήστε να εντάξετε συμπληρώματα διατροφής. Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια είτε για μασάζ είτε για αφρόλουτρο. Ενεργοποιούν τον ναό της ψυχής σας, το κορμί σας δηλαδή, ξεκουράζοντας σας αποτελεσματικά.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:  17.20 – 20.45

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5,  6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του Θεού, η βάση όλων των Αριθμών, ο Αριθμός 9.  Από τους  διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο πολύ διαισθητικός και εγκεφαλικός 33.

 

ΠΕΜΠΤΗ 14/11

Χρειάζεται να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στην διαχείριση τόσο των οικονομικών και επαγγελματικών ζητημάτων όσο και των ερωτικών σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον προβείτε σε κινήσεις  αγοραπωλησιών. Προετοιμαστείτε λοιπόν για τυχόν απώλειες.

Από άποψη Ευ Ζην, καλό είναι να μην προβείτε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Μπορείτε να επισκεφθείτε όμως άφοβα τον οδοντίατρο. Ο μεταβολισμός κινείται σε υψηλές στροφές. Πείτε ναι σε ιδιαίτερα δραστικές θεραπείες για την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας όπως λέιζερ και χημικά πίλινγκ. Ο συνδυασμός αφρόλουτρου με  αιθέρια έλαια και μασάζ δρουν αναζωογονητικά, χαλαρωτικά για το σώμα και την ενέργειά σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.45 – 20.45

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του Άρη και της νίκης, ο Αριθμός 1. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/11

Πολύ δυνατή η επικοινωνία για να προωθήσετε σημαντικά ζητήματα, να προβάλετε τον εαυτό σας και να ζητήσετε την ανταμοιβή που αξίζετε στην εργασία σας. Ημέρα δυνατής ενεργειακής δόνησης με δύναμη πειθούς. Θα σας δώσουν οι Αριθμοί την ευκαιρία να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και να δράσετε αποτελεσματικά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να επιλύσετε τα πιο σημαντικά σας ζητήματα και για να καταφέρετε να μειώσετε το χαρτοβασίλειο σας στην δουλειά ή το μεγαλύτερο μέρος του όγκου εργασίας που έχετε.

Από άποψη Ευ Ζην, ο οδοντίατρος έχει και την Παρασκευή την τιμητική του. Ευνοείται επίσης η επίσκεψη σε ολιστικούς θεραπευτές όπως οστεοπαθητικό, φυσιοθεραπευτή, βελονιστή. Πολύ δυνατή ημέρα για να ξεκινήσετε σωστή διατροφή και πρόγραμμα άσκησης. Αποφύγετε τις τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά σας. Πείτε ναι στις ασκήσεις Ευ Ζην και για τους πιο προχωρημένους, κάντε προβολές στο Σύμπαν. Τα αιτήματα σας την συγκεκριμένη ημέρα θα εισακουστούν πιο γρήγορα, όσο δύσκολα και να είναι!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 21.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της ιώβειας υπομονής, ο Αριθμός 2. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/11

Πολύ υποστηρικτική και ενθαρρυντική ημέρα για ελεύθερους επαγγελματίες/επιχειρηματίες και καλλιτέχνες σε ότι αφορά τα ρίσκα και την διαχείριση των οικονομικών, δηλαδή τα επενδυτικά ρίσκα. Ωστόσο οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί να ζυγίσουν σε ζυγαριά ακριβείας τις νέες επαγγελματικές προτάσεις και να τις επανεξετάσουν. Οικογενειακά ζητήματα θα βρουν την λύση τους μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις.

Από άποψη Ευ Ζην, αρκετά επιβαρυμένο αναμένεται το πεπτικό σύστημα. Ενεργοποιήστε τον μεταβολισμό σας με αφεψήματα τζίντζερ, τσουκνίδας, γαϊδουράγκαθου και ακολουθήστε ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Οι αλλεργικοί φίλοι να ακολουθούν σωστά την αγωγή τους και να μην παρεμβαίνουν σε αυτή ώστε να  αποφύγουν οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργίες. Προβείτε σε αλλαγές στην εμφάνισή σας ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν το πρόσωπο, διότι η ημέρα ευνοεί μικροεπεμβάσεις και αισθητικές παρεμβάσεις. 

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 18.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/11

Έντονη η ημέρα από άποψη ενέργειας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε και να αποδράσετε από την πιεστική καθημερινότητα. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες καθώς αυτές θα κάνουν την διαφορά αλλά και στην παρέα που θα επιλέξετε για να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται την ημέρα. Οι Αριθμοί δίνουν μεγάλη εύνοια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Κατά συνέπεια ευνοούνται τα ταξίδια, οι εκδρομές αλλά και οι επισκέψεις σε φιλικά/συγγενικά πρόσωπα, ιδιαίτερα αν έχετε να τα δείτε καιρό.

Από άποψη Ευ Ζην, αν και Κυριακή μπορείτε να ξεκινήσετε ειδική διατροφή και άσκηση. Το πεπτικό σύστημα κυριολεκτικά είναι στα χειρότερά του  ενώ εξίσου μπλοκαρισμένα είναι τόσο το λεμφικό όσο και το κυκλοφορικό. Ο μεταβολισμός όμως κινείται σε άψογες στροφές. Ενισχύστε την τούρμπο λειτουργία του με πράσινα λαχανικά και φρούτα. Δεν ευνοούνται καθόλου οι αλλαγές στα μαλλιά σας ιδιαίτερα αν αυτές γίνουν στο σπίτι. Αφήστε όποια δραστική αλλαγή έχετε κατά νου για την επόμενη ημέρα, όπου αυτές οι αλλαγές μπορούν να είναι όσο τολμηρές επιθυμείτε. Την Κυριακή η περιποίηση και οι κούρες ομορφιάς ευνοούνται και κατ’ οίκον. Περιποιηθείτε την επιδερμίδας σας, κυριολεκτικά θα λάμψετε!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.00 – 23.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο Αριθμός 4. Από τους  διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found