ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μία εβδομάδα πολλών διακυμάνσεων, εντάσεων και εναλλαγών των γεγονότων. Μην περιμένετε πολλά γιατί οι Αριθμοί δεν υπόσχονται και πολλά με τις τάσεις τους. Η έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω αύριο Τρίτη δημιουργεί πολλά συναισθηματικά κενά και δεν ευνοεί καθόλου μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σχέδια, επενδυτικά ρίσκα και οικονομικά «ανοίγματα». Από Παρασκευή και σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, αναμένονται σκηνές ζηλοτυπίας, έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Έντονες οι ψυχολογικές διακυμάνσεις, διότι σε επίπεδο γεγονότων και εξελίξεων, θα είναι η εβδομάδα αυτή ελαφρώς καλύτερη από την αμέσως προηγούμενη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/07

Σε γενικές γραμμές είναι μία ημέρα που δονεί θετική ενέργεια! Μας χαρίζει μία αίσθηση υπεροχής από την άποψη ότι έχουμε καλή διάθεση και όρεξη για δράση, σωματική και ψυχική ευεξία. Στους περισσότερους ανοίγει …η όρεξη για έντονη σωματική δραστηριότητα αλλά με διάθεση για διασκέδαση, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και κοινωνικές εκδηλώσεις.  

Από άποψη Ευ Ζην, ακόμα κι αν θέλετε να ασκηθείτε και να χτυπηθείτε αλύπητα στο γυμναστήριο, ως γνωστός αντιρρησίας προειδοποιώ πως σήμερα παραμονεύει έντονα ο κίνδυνος τραυματισμών και ατυχημάτων. Γι’ αυτό το νου σας! Προσοχή στα βάρη, μη καταπονείτε το ναό της ψυχής σας με επίπονες ασκήσεις. Ενδώστε στο διατροφικό tuboflo που είναι το ρόφημα τσουκνίδας.«Kαθαρίζει» το αίμα σας και σε συνδυασμό με την πρόπολη βοηθά στη τόνωση του ανοσοποιητικού και του αναπνευστικού αλλά και σας προφυλάσσει από αλλεργίες. Ευνοείται ότι έχει σχέση με την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας. Μην παραλείπετε άντρες, γυναίκες και παιδιά το αντηλιακό σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.45 – 22.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχοι της εύνοιας οι Αριθμοί 7 & 9, ο ιερός Αριθμός της Αριθμολογίας και ο Αριθμός του Θεού, η βάση όλων των Αριθμών. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί  11, 22 & 33. Επικεφαλής ο νικητήριος Αριθμός 11.

ΤΡΙΤΗ 16/07

Ημέρα έκλειψης που θα σας κάνει πράγματι να αμφισβητείτε τους πάντες και τα πάντα! Οπλιστείτε με το πιο αυθεντικό γενναιόδωρο χαμόγελό σας και τις πιο θετικές/αισιόδοξες σκέψεις και δηλώσεις παραμένοντας παράλληλα ψύχραιμοι. Βλέποντας τα πράγματα από απόσταση και πιο …χαλαρά δεν θα σας φανούν τόσο πιεστικές οι τάσεις των Αριθμών. Χαλαρά λοιπόν, κάτι ξέρουν στη συμπρωτεύουσα! Ή και στην Ικαρία μην σας πω…


Από άποψη Ευ Ζην, οι τάσεις της Δευτέρας συνεχίζονται καθώς ο κίνδυνος για τραυματισμούς και ατυχήματα παραμένει. Επίσης ευνοείται η ενίσχυση του αναπνευστικού και ανοσοποιητικού συστήματος, όπως επίσης και η στατιστική που θέλει αύξηση των γεννήσεων τις ημέρες αυτού του ανώτερου πλανητικού φαινομένου. Σε πολύ καλά επίπεδα κινείται ο μεταβολισμός.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχοι της εύνοιας ο Αριθμός  5 του μυστικισμού και του αποκρυφισμού και ο Αριθμός 8 , του άπειρου, του χρήματος. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, του γνήσιου πνευματικού αναζητητή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/07

Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων Πεπρωμένου θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην ερωτική τους σχέση. Επικίνδυνη ημέρα για τις σχέσεις γενικότερα, η επικοινωνία αναμένεται άκρως προβληματική. Το αντιστρόφως ανάλογο ισχύει για τους ευνοημένους διότι ευνοούνται πολύ στο να ξεκαθαρίσουν ουσιαστικά παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν πρόσφατα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική τους ζωή.

Από άποψη Ευ Ζην, ευνοείται οποιαδήποτε επιθετική θεραπεία έχει να κάνει με την υγεία της επιδερμίδας σας, ακόμα και μικροεπεμβάσεις για την ομορφιά της. Ξεκινήστε την Τετάρτη με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα ειδικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Θα τα καταφέρετε! Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι ο μεταβολισμός είναι στα καλύτερά του. Τζίντζερ, μπρόκολο, πιπεριές πράσινες, κολοκυθάκια και χλωρά φασόλια ή και αμπελοφάσουλα τα ενδεδειγμένα λαχανικά της ημέρας.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.00 – 15.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχοι της εύνοιας ο Αριθμός της Αφροδίτης, της αγάπης και του έρωτα, ο Αριθμός 6 και ο Αριθμός του Θεούς, ο Αριθμός 9.  Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΠΕΜΠΤΗ 18/07

Με καλύτερη ενέργεια και διάθεση η Πέμπτη. Αρκετά υποστηρικτική και βοηθητική στο να οργανωθούμε στην εργασία και σε μακρόπνοα σχέδια που την αφορούν. Θα βρεθούν κοντά σας κατάλληλοι σύμμαχοι όπως στενοί φίλοι, στενοί συνεργάτες με πολύ συγκεκριμένες συμβουλές, προτάσεις, πληροφορίες χρήσιμες για εσάς, όχι μόνο τώρα που είστε πελαγωμένοι αλλά και για το μέλλον.


Από άποψη Ευ Ζην, πείτε ναι στην επίσκεψη στον οδοντίατρο, τον δερματολόγο, την αισθητικό σύμβουλο, τον πλαστικό χειρουργό και τον διατροφολόγο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να πιάσατε τους στόχους που έχετε θέσει. Ευνοούνται πολύ από τους Αριθμούς οι αντίστοιχες θεραπείες που σας προτείνουν. Πιείτε άφθονο αφέψημα τσουκνίδας ή και γαϊδουράγκαθου προκειμένου να «καθαρίσει» το αίμα σας και να πετύχετε την ιδανική κυτταρική αποτοξίνωση. Ξεκινώντας την Πέμπτη ήπια άσκηση με σωστό πρόγραμμα διατροφής, θα χαμογελάτε πλατιά τα επόμενα διαστήματα από τα αποτελέσματα. Ο μεταβολισμός είναι στα χάι του μεταβολίζοντας τα …πάντα! Μπρόκολο, πράσα, αγκινάρες, λάχανο, κολοκύθια αλλά και η κίτρινη κολοκύθα σας περιμένουν εναγωνίως να τα εντάξετε στο μενού της ημέρας.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του Άρη, της νίκης, του πολεμιστή, ο Αριθμός 1. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο νικητήριος 11.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/07

Προσοχή την Παρασκευή στις παρεξηγήσεις που δίνουν οι Αριθμοί τόσο στα εργασιακά περιβάλλοντα όσο και στα οικογενειακά. Όλοι όσοι είστε γονείς μην διστάσετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τα παιδιά σας και να τους προσφέρετε τη βοήθειά σας εφόσον σας το ζητήσουν. Η ενέργεια που αναδύεται και αναδεικνύεται λόγω έντονων συναισθημάτων θα είναι πολύ ιδιαίτερη, από την άποψη ότι οι περισσότεροι από εμάς θα νιώσουμε την ανάγκη να γίνουμε ακόμα καλύτεροι άνθρωποι, βοηθώντας άλλους ανθρώπους, είτε ανήκουν στο περιβάλλον μας είτε όχι.


Από άποψη Ευ Ζην, οι Αριθμοί δίνουν μεγάλη εύνοια στις χειρουργικές πράξεις. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση συμπληρωμάτων διατροφής όπως: πυκνογενόλη, γαϊδουράγκαθο, μαστίχα Χίου και Ωμέγα 3. Το πρώτο αφορά στην καλύτερη λειτουργία της κυκλοφορίας του αίματος γενικότερα, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, μειώνοντας αποτελεσματικά καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια. Το γαϊδουράγκαθο βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του μαέστρου των οργάνων, το συκώτι δηλαδή, συμβάλλοντας στην κυτταρική αποτοξίνωση και μειώνοντας στο ελάχιστο τον κίνδυνο για παγκρεατίτιδες και δυσάρεστες τέτοιες παθήσεις. Σύμμαχος σας για καλύτερο πεπτικό σύστημα, η μαστίχα Χίου. Συμβάλλει αποτελεσματικά στην καλύτερη λειτουργία της στοματικής υγιεινής. Θα μπορούσα να πω πολλά για το Ωμέγα 3. Κατά του καρκίνου του στήθους και της μήτρας για τις γυναίκες βοηθάει επίσης και τους άντρες και στον προστάτη αλλά και στην υπογονιμότητα. Βοηθάει όλους μας στην ενίσχυση της μνήμης και την άψογη λειτουργία του μεταβολισμού! Παρεμπιπτόντως; Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε πολύ υψηλές στροφές. Ευνοούνται οι θεραπείες και κούρες ομορφιάς για την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.00 – 17.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχοι της εύνοιας ο Αριθμός της ιώβειας υπομονής, του αφανής ήρωα, ο Αριθμός 2 δηλαδή, μαζί με τον ιερό Αριθμό της Αριθμολογίας και εκπρόσωπο του Συμπαντικού Νόμου, τον Αριθμό 7. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ φιλόδοξος 11.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/07

Καλύτερη ημέρα για να αποδράσετε από τη συνηθισμένη και πολύ πιεσμένη καθημερινότητα, δεν θα βρείτε. Δείτε άτομα που έχετε επιθυμήσει και περάστε όμορφα και χαλαρά την ημέρα κάνοντας πικνίκ στην εξοχή, μπανάκι στη θάλασσα και εκδρομή σε κοντινούς προορισμούς, περνώντας ανέμελα την ημέρα.

Από άποψη Ευ Ζην, για όλους όσοι προσπαθούν εντατικά να χάσουν βάρος ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, η προσπάθεια ανταμείβεται με σύμμαχο ένα μεταβολισμό που λειτουργεί εξαιρετικά. Προτιμήστε το Σάββατο φρούτα και λαχανικά πράσινου χρώματος για διατροφική κυτταρική αποτοξίνωση. Λουΐζα, φασκόμηλο, δενδρολίβανο τα αφεψήματα που βοηθούν το πεπτικό σύστημα. Ενόψει βραδινής εξόρμησης, τολμήστε χαλαρωτικό αφρόλουτρο και μασάζ με αιθέρια έλαια. Ένας βαθύς καθαρισμός ακόμα και στο σπίτι θα ανανεώσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας που ταλαιπωρείται από τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και τον ήλιο. Μην παραλείπετε ποτέ την χρήση του αντηλιακού. Μαυρίστε μεν αλλά με ασφάλεια δε.


Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 21.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι :1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο τέλειος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/07

Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε μόνο με ρομαντική διάθεση αλλά με πιο ρεαλιστικά δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, βάλτε εφικτούς στόχους όσον αφορά το προσωπικό σας όραμα στην επαγγελματική σας ζωή. Όλα μπορούν να γίνουν με σωστό μέτρο για να κρατώνται οι ισορροπίες τόσο σε προσωπικά/ερωτικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικά. Η ιδανική ημέρα προκειμένου να λύσετε παρεξηγήσεις ή να αποκαταστήσετε σχέσεις με πρόσωπα που έχετε ψυχρανθεί.


Από άποψη Ευ Ζην, συνεχίζονται τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για όλους όσοι ακολουθούν εδώ και μήνες ειδικά προγράμματα διατροφής και άσκησης. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να δουλεύει ικανοποιητικά καίγοντας λιπαρές τροφές. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνετε με εδέσματα όπως ζυμαρικά. Προτιμήστε την ήπια μορφή άσκησης όπως περπάτημα και ως διατροφή πράσινα λαχανικά και φρούτα προκειμένου να αποφευχθούν δερματικές παθήσεις.  


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 6, 7, 8. Ο Αριθμός 9 το παλεύει πάρα πολύ στην διάρκεια της ημέρας, εφόσον δε κινηθεί στα προτεινόμενα διαστήματα, θα τα πάει εξαιρετικά. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο Αριθμός 4. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ υπομονετικός και καλοσυνάτος 22.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found