ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Είναι η εβδομάδα όπου οι Αριθμοί μας καλούν να περιορίσουμε τα νεύρα μας και να επιστρατεύσουμε την υπομονή, την καλοσύνη, την ηρεμία, την ψυχραιμία και τα σωστά μας επιχειρήματα για να αντιμετωπίσουμε τις πιεστικές τάσεις των Αριθμών. Μας καλούν να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να ενισχυθεί το πρακτικό μας μυαλό αλλά για καλό και να κάνουμε θαύματα μέσω διαλόγου. Ερχόμαστε πιο κοντά με τα παιδιά, για όλους όσοι είστε γονείς, προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους, να τα στηρίξουμε και να τα υποστηρίξουμε σε όλα αυτά που επιθυμούν. Βελτιώνονται οι σχέσεις μας με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας αλλά και βαδίζουμε σε πιο σωστά μονοπάτια όσον αφορά την υγεία. Παραμελούμε διαρκώς το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε και δεν είναι άλλο από την υγεία. Επαναλαμβάνω, κάτι που λέω χρόνια τώρα, αν έχεις την υγεία σου είσαι πλούσιος. Επένδυσε σε αυτήν, ξεκινώντας σήμερα και από τον εαυτό σου, ειδικά όταν έχεις ανθρώπους ή παιδιά να σε νοιάζονται και να σε αγαπούν. Το οφείλεις σε αυτούς μα πάνω απ’ όλα σε εσένα! Αρκετά πιεστική εβδομάδα όσον αφορά την καθημερινότητα, όμως έτσι είναι και η ίδια η ζωή, ένας διαρκής αγώνας.

 

ΤΡΙΤΗ 17/09

Οι Αριθμοί λένε ότι είναι ώρα να προστατέψετε τις πιο σημαντικές σας σχέσεις, να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Θα ευνοηθούν οι συζητήσεις που αφορούν τις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό κινηθείτε στα πολυδύναμα διαστήματα της ημέρας. Ωστόσο όσοι δεσμευμένοι ανήκουν στους ευνοημένους Αριθμούς Χαρακτήρων, σήμερα μπορούν να έρθουν πιο κοντά με το ερωτικό τους ταίρι, να ανοιχτούν και να μιλήσουν άφοβα για όλα όσα τους απασχολούν στην ερωτική τους σχέση.

Από άποψη Ευ Ζην, είναι μία πάρα πολύ ευνοϊκή και υποστηρικτική ημέρα για όλους όσοι βρίσκονται σε πρόγραμμα σωστής διατροφής και άσκησης. Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν σύμμαχοι στη φύση, συγκεκριμένα αφεψήματα που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό, όπως λουΐζα, δενδρολίβανο, τσουκνίδα. Η τσουκνίδα όπως και το τζίντζερ είναι βοηθήματα που στοχεύουν στη βελτίωση του κυκλοφορικού και στο να καθαρίσει το αίμα μας. Είναι η ιδανική ημέρα για μικροεπεμβάσεις αισθητικής φύσεως που αφορούν στην επιδερμίδα όπως θεραπείες λέιζερ, χημικά πίλινγκ, θεραπείες προκειμένου να αφαιρεθούν στίγματα,, τατουάζ, ουλές. Ο μεταβολισμός κινείται σε απλά ικανοποιητικά επίπεδα. Πολύ καλή ημέρα για να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο. Πείτε ναι και στον αισθητικό σύμβουλο, τολμήστε έναν βαθύ καθαρισμό και κούρες ενυδάτωσης προκειμένου η επιδερμίδα να ξαναβρεί το σφρίγος της, την λάμψη της, να δείχνει υγιής αλλά και να είναι. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση των αιθέριων ελαίων.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 18.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο διπλός Αριθμός 11 ή 2, ως 2 ο αφανής ήρωας. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33.  Επικεφαλής ο 11.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/09

Πολύ καλή ημέρα με υπέροχη ενέργεια που βοηθάει πολύ την ψυχολογία μας. Ώρα για δράση λοιπόν! Ώρα να πάρουμε πρωτοβουλίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να τακτοποιήσουμε όλες τις εκκρεμότητες προηγούμενων  διαστημάτων, να βάλουμε σε μία νοικοκυρεμένη τάξη και σειρά επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Η καθημερινότητα φίλοι/ες μου γίνεται πιεστική όταν αφήνουμε συγκεκριμένα θέματα χωρίς συζήτηση. Κάπως έτσι δημιουργούνται τα απωθημένα και όλο αυτό γίνεται ένα ενεργειακό απόστημα που κάποια στιγμή πρέπει να ξεσπάει. Η Τετάρτη λοιπόν είναι πάρα πολύ υποστηρικτική στο να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος με σωστές δυνατότητες και να έχουμε και θετική κατάληξη.

Από άποψη Ευ Ζην, συνεχίστε και σήμερα να πίνετε αφεψήματα προκειμένου να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό και να καθαρίσετε το αίμα σας. Προτιμήστε πράσινα λαχανικά όπως πράσα, φασολάκια, αμπελοφάσουλα, χόρτα τα οποία θα βοηθήσουν στις δερματοπάθειες και θα ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό. Βάλτε χρώμα στη διατροφή σας και με τα φρούτα. Απόλυτα ενδεδειγμένη ημέρα για να προβείτε σε χειρουργικές πράξεις αλλά και σε εκκρεμότητες με οδοντίατρο ή γναθοχειρουργό ακόμα κι αν αφορούν σε επέμβαση στην στοματική υγιεινή. Ναι να το τολμήσετε και όλα θα πάνε καλά! Οτιδήποτε αφορά σε θεραπεία λέιζερ ευνοείται επίσης την Τετάρτη. Ο μεταβολισμός κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Κούρες και θεραπείες ομορφιάς όχι μόνο στον αισθητικό σύμβουλο ακόμα και κατ’ οίκον, θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.00 – 22.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός του εγκεφάλου και του διαλογισμού, ο 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΠΕΜΠΤΗ 19/09

Είναι πολύ δυναμικές, θετικές  και πολύ ενεργειακές οι δονήσεις την συγκεκριμένη Πέμπτη. Μία ημέρα που θα μας δώσει την δυνατότητα και την δυναμική να έχουμε καλή επικοινωνία, να κάνουμε ωραίες δημόσιες σχέσεις, να δούμε ανθρώπους σημαντικούς, να επικοινωνήσουμε καλύτερα όλα όσα μας απασχολούν, να έχουμε ωραία επιχειρήματα προωθώντας καλύτερα την δουλειά μας, μην σας πω και τον εαυτό μας. Η δύναμη της πειθούς την Πέμπτη θα είναι σαφώς μεγαλύτερη πείθοντας τους πιο απαιτητικούς και δύσκολους συζητητές.

Από άποψη Ευ Ζην, δεν ενδείκνυται η ημέρα για να προβείτε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις, ακόμα κι αν αυτές αφορούν την στοματική μας υγιεινή. Μπορείτε όμως να κάνετε μικροεπεμβάσεις ή παρεμβάσεις με θεραπείες λέιζερ για την υγεία και θεραπεία της επιδερμίδας σας. Συνεχίστε την κυτταρική  αποτοξίνωση με αφεψήματα τζίντζερ, λουΐζας, τσουκνίδας προκειμένου να βελτιωθεί πολύ το κυκλοφορικό σας σύστημα. Γνωρίζατε ότι παράλληλα μπλοκάρει και το λεμφικό σύστημα; Ειδικά για εμάς τις γυναίκες η κυτταρίτιδα ή η κατακράτηση υγρών είναι πολύ ενοχλητικά συμπτώματα. Τολμήστε μασάζ με αιθέρια έλαια, τονώνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με συνδυασμό ελαίων και αλάτων κάνει θαύματα! «Ξυπνά» όχι μόνο την ελαστικότητα της επιδερμίδας, παράγει περισσότερο κολλαγόνο το δέρμα και ανεβαίνει η ενεργειακή δόνηση του ναού της ψυχής μας, του κορμιού μας. Ξεκουραζόμαστε, ομορφαίνουμε, αλλάζει η ψυχολογία  άρα και η ενέργειά μας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 19.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο 4. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/09

Είναι η ιδανική ημέρα, η άκρως υποστηρικτική για να κυνηγήσετε την τύχη σας, έστω και συντηρητικά! Είναι πάρα πολύ θετική ημέρα από άποψη διαλόγου σε ότι έχει σχέση με επαγγελματικά ζητήματα. Μπορείτε την Παρασκευή να τακτοποιήσετε σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, π.χ. εφορία, κάρτες, τράπεζες, δάνεια. Θα τα καταφέρετε! Εκμεταλλευτείτε τις πολύ τυχερές όψεις των Αριθμών και επαναλαμβάνω κυνηγήστε την τύχη σας. Στους περισσότερους δίνεται αναπάντεχο εισόδημα! Τώρα, το αν θα είναι μικρό ή μεγάλο, αυτό καθορίζεται από την προσωπική τύχη του καθενός μας. Άριστες αναμένονται οι δημόσιες σχέσεις.

Από άποψη Ευ Ζην, όλοι όσοι έχουν ξεκινήσει από την αρχή αυτής της εβδομάδας συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με ισορροπημένη άσκηση, βλέπουν τα πρώτα αποτελέσματα και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Ευνοείται και την Παρασκευή η κυτταρική αποτοξίνωση με αφεψήματα για να ενεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας και να τον βοηθήσουμε να αποβάλει όλες αυτές τις τοξίνες. Είναι πολύ καλή ημέρα για να επισκεφθούμε τον δερματολόγο, τον αισθητικό σύμβουλο για πιο συγκεκριμένες θεραπείες που αφορούν στην ομορφιά και υγεία της επιδερμίδας. Μπορείτε επίσης να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι πολύ καλές μάσκες ενυδάτωσης και εντατικού καθαρισμού της επιδερμίδας. Ενδώστε! Αφεθείτε στην ευεργετική δράση των αιθέριων ελαίων και των αλάτων Νεκράς Θάλασσας. «Ξυπνούν» όχι μόνο τις αισθήσεις σας αλλά ενεργοποιούν και τους 2 μαγνήτες σας, γίνεστε πιο δραστήριοι, με ανεβασμένη διάθεση και ενέργεια. Τολμήστε το και θα με θυμηθείτε…


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.30 – 23.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο ιδιαίτερος ενεργειακά Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/09

Μία δύσκολη ημέρα με δύσκολες όψεις από τους Αριθμούς. Καλό θα είναι να αποφύγουμε να τακτοποιήσουμε πολύ σημαντικά ζητήματα. Οι Αριθμοί συμμαχούν με τις ενεργειακές δονήσεις της ημέρας έχοντας ως αποτέλεσμα να νιώσουμε πεσμένοι από βιολογική άποψη. Απόλυτα φυσιολογικό διότι πέφτουν και οι βιορυθμοί μας. Τάσεις φυγής και απομόνωσης, αρνητικές σκέψεις, μελαγχολία, τάση για προσωπική ενδοσκόπηση θα μας επηρεάσουν. Πολύ καλή ημέρα για ασκήσεις Ευ Ζην, προσευχή, διαλογισμό, περισυλλογή, να τα βάλουμε όλα κάτω, να συζητήσουμε με εμάς τους ίδιους πρώτα, γιατί εμείς οφείλουμε να είμαστε η 1η μας προτεραιότητα.

Από άποψη Ευ Ζην, συνεχίζονται τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε όλους όσοι αποφάσισαν να κάνουν πιο ισορροπημένη διατροφή εντάσσοντας παράλληλα την άσκηση στη ζωή τους. Το Σάββατο μπορείτε να προβείτε σε πιο έντονες θεραπείες λέιζερ για να βοηθήσετε το δέρμα σας να παραμείνει όμορφο και υγιές. Ωστόσο εκμεταλλευτείτε τις  πολύ καλές αποδόσεις του μεταβολισμού, που κινείται πλέον σε υψηλές στροφές. Εντάξτε πιο δυναμικά λαχανικά όπως μπρόκολο, αγκινάρες, φασολάκια, πράσινα λαχανικά για να ενεργοποιήσετε κι άλλο, ειδικά εσείς που έχετε θέσει ως στόχο την απώλεια κιλών. Είναι η ιδανική ημέρα για να ψυχαγωγηθείτε αλλά με ανθρώπους που κινούνται στις ίδιες ενεργειακές δονήσεις με εσάς, σας χαλαρώνουν και περνάτε καλά.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9. Ισότιμα στην εύνοια οι Αριθμοί 3 & 6. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/09

Μία ημέρα που για τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς δεν θα είναι πολύ υποστηρικτική. Θα πρέπει να προσέξουν να μην είναι τόσο αυθόρμητοι καθώς δεν ευνοείται η επικοινωνία τους. Ιδιαίτερα αν είστε γονείς, θα πρέπει να προσέξετε την σχέση σας με τα παιδιά σας, να είστε πιο επιεικείς, λιγότερο παρεμβατικοί και με λιγότερη διάθεση σκληρής κριτικής. Αυτές οι τακτικές αυτήν την Κυριακή δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αντιθέτως για τους ευνοημένους Αριθμούς, είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό, να οργανωθείτε στα πλάνα που έχετε για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας, να σχεδιάσετε την απόδοση της επόμενης εβδομάδας. Μπορείτε να τα βάλετε όλα κάτω, σε ζυγαριά ακριβείας και να αποφασίσετε ειλικρινώς τι θέλετε, πως το θέλετε και γιατί.

Από άποψη Ευ Ζην, το πεπτικό σύστημα είναι λίγο επιβαρυμένο. Αν δεν με ακούσατε όλες αυτές τις ημέρες και δεν κάνατε μία φιλότιμη προσπάθεια για μια πιο σωστή διατροφή, την Κυριακή το πεπτικό σύστημα αναμένεται να δυσλειτουργεί. Ακόμα και την Κυριακή μπορείτε να ξεκινήσετε, είναι η ευκαιρία σας, να κάνετε μια σωστή διατροφική αποτοξίνωση. Εφοδιαστείτε με λιναρόσπορο στις σαλάτες, θα διευκολύνει πολύ το πεπτικό. Πιείτε αφέψημα τσουκνίδας θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό και να καθαρίσει το αίμα σας όπως φυσικά και το θρυλικό γαϊδουράγκαθο. Τα αφεψήματα βοηθούν στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού, τον «ξυπνούν». Προτιμήστε και την Κυριακή πράσινα λαχανικά για να ελευθερώσετε τον οργανισμό σας από τις τοξίνες. Πολύ καλή ημέρα για να κάνετε μασάζ αφού προηγηθεί ένα αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια. Εντάξτε τα αιθέρια έλαια και στην προσωπική σας υγιεινή και θα ανακαλύψετε ότι όχι απλώς θα «ξυπνήσουν» οι αισθήσεις σας αλλά κυρίως θα αλλάξει η ενέργειά σας.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.30 – 17.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο τέλειος Αριθμός κατά Πυθαγόρα, ο 7. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/09

Καλύτερο ξεκίνημα εβδομάδας δεν θα μπορούσε να γίνει! Μία ημέρα που βοηθάει πάρα πολύ την επικοινωνία προκειμένου να έρθουμε όλοι πιο κοντά. Τονίζονται θέματα σχέσεων όπως σχέσεις συνεργασιών έρχονται στο πρώτο πλάνο, οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές. Τα άπαντα θα βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός μας. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να εκφραστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ερωτική εξομολόγηση; Πρόταση γάμου; Είναι η ημέρα που υπηρετεί τον έρωτα με όμορφες τρυφερές στιγμές τόσο για δεσμευμένους όσο και για αδέσμευτους φίλους. Τολμήστε, φλερτάρετε. Είστε ελεύθεροι; Όχι για πολύ. Σήμερα θα πολιορκηθείτε από άτομα τα οποία σας φλερτάρουν με στόχο μία όμορφη σχέση μαζί σας. Κυκλοφορήστε και θα δείτε ότι θα δείτε ότι η ευτυχία είναι δίπλα μας, κάτι από την μύτη μας και εμείς απλά δεν την βλέπουμε και την χάνουμε μέσα από  τα χέρια μας.

Από άποψη Ευ Ζην, καλύτερη ημέρα για να ξεκινήσετε σωστή διατροφή, κυτταρική αποτοξίνωση μιας και η μικρή επιβάρυνση από την Κυριακή στο πεπτικό εξακολουθεί να υφίσταται, δεν θα βρείτε. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας και θα δείτε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Μπορείτε να προβείτε σε ένα τσεκάπ και να έχετε άριστα αποτελέσματα. Ευνοούνται οι επισκέψεις στον αισθητικό σύμβουλο, στον δερματολόγο. Οτιδήποτε αφορά στην υγεία και στην ομορφιά της επιδερμίδας ευνοείται κατά απόλυτο τρόπο. Η επίσκεψη ωστόσο στο κομμωτήριο δεν ενδείκνυται. Οι δραστικές σε κουρέματα, βαφές και τεχνικές εργασίες δεν ευνοούνται την Δευτέρα. Υπομονή! Κατ’ άλλα ξεκινάει μια εβδομάδα που θα τα έχει…όλα!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.00 – 14.20

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του άπειρου, ο πιο τυχερός όλων εκ των Αριθμών, ο 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found