ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Είναι μία εβδομάδα κατά την διάρκεια της οποίας μπορούν να επιτευχθούν πολλά και σημαντικά σχέδια. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί σιγά-σιγά, μπαίνει σε άλλες βάσεις μιας και ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνει αυτή την δύσκολη πορεία του. Το κλίμα ενεργειακά αλλάζει με καλύτερες τάσεις τόσο στην επικοινωνία όσο και στον έρωτα. Αναμένονται λοιπόν, αποκατάσταση σχέσεων, ερωτικές επανασυνδέσεις ωστόσο καραδοκεί για κάποιους Αριθμούς ο κίνδυνος για ατυχήματα, αλλά και για δύσκολα καιρικά φαινόμενα. Γενικά αυτό που πρέπει όλοι να συγκρατήσουμε είναι ότι, στη διάρκεια της εβδομάδας δεν πρέπει να παρασυρθούμε από παρορμητισμό, υπέρμετρο ενθουσιασμό και να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις, τις αντοχές αλλά και τις δυνατότητές μας δίνοντας υποσχέσεις που πολύ δύσκολα εκτιμώ πως θα κρατήσουμε. Φυλάμε δυνάμεις για τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου όπου όλα θα είναι σαφώς και εμφανώς καλύτερα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/11

Ακόμα κι αν έχετε εύνοια, καλό είναι να είστε πιο ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας τόσο με την οικογένεια όσο με φίλους και συνεργάτες, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο τι θέλετε και πως. Για τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς αναμένεται επικοινωνιακά να είναι μία δύσκολη ημέρα. Όλα θα σας φταίνε, θα είστε νευρικοί και ευερέθιστοι γιατί όλα δείχνουν να σας πηγαίνουν στραβά. Προτείνω λοιπόν να παραμείνετε ψύχραιμοι, να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, πόσο μάλλον να πείτε ή να κάνετε πράγματα.

Από άποψη Ευ Ζην, καλό είναι να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση, για όλους όσοι αθλείστε να μην καταπιαστείτε με δύσκολες ασκήσεις. Είναι η ιδανική ημέρα για να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο. Ο μεταβολισμός κινείται σε πολύ υψηλές στροφές. Αν θέλετε να καταπολεμήσετε το έντονο πρόβλημα των ημικρανιών και της αϋπνίας, αποφύγετε την κατανάλωση ροφήματος σοκολάτας, σοκολάτας γενικά και καφέ. Οι αλλεργικοί φίλοι να προσέχουν και να προφυλαχθούν από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργίες. Η καλύτερη ημέρα για να  προβείτε σε ριζοσπαστικές αλλαγές σε χρώμα, κούρεμα όπου θα σας απογειώσουν και θα σας ανεβάσουν κι άλλο την διάθεση.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.30 – 19.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του μυστικισμού και του αποκρυφισμού, της πνευματικής αναζήτησης, ο ιδιαίτερος ενεργειακά Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο νικητήριος 11.

 

ΤΡΙΤΗ 19/11

Ίσως για κάποιους δεσμευμένους η επικοινωνία να εξελιχθεί μετ’ εμποδίων, με αρκετές δυσκολίες δηλαδή ,ένα γενικότερο κλίμα ασυνεννοησίας ενδέχεται να το αντιμετωπίσετε. Ο σύντροφός σας δεν κατανοεί την στάση σας και νιώθει παραμελημένος. Είναι όμως η ιδανική ημέρα για όλους όσοι είναι γονείς να  συζητήσουν με τα παιδιά τους αλλά και για εσάς να δείξετε μεγαλύτερη ανοχή και υπομονή και ναι, να μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινώς με τον ερωτικό σας σύντροφο για το τι  θέλετε και πως το επιθυμείτε να γίνει.

Από άποψη Ευ Ζην, επαναλαμβάνονται οι τάσεις των Αριθμών στο να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος υπερκόπωσης. Και σήμερα ευνοείται η επίσκεψη στην καρέκλα του οδοντιάτρου, μην φοβάστε δεν θα πονέσετε καθόλου. Καλύτερο ύπνο σίγουρα θα κάνετε, για να τα διατηρήσετε όμως αυτά τα ωραία αποτελέσματα πιείτε αφεψήματα δενδρολίβανου, λουΐζας και φασκόμηλου. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση των αιθέριων ελαίων. Προτιμήστε  τα στο μασάζ που αναζωογονούν την επιδερμίδα και απογειώνουν την ενέργεια αλλά εντάξτε τα και στην φροντίδα της σωματικής σας υγιεινής, προσθέτοντας μερικά στο αγαπημένο σας αφρόλουτρο.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.00 – 16.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της ομορφιάς, του έρωτα και της Αφροδίτης, ο Αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/11

Σίγουρη αποκατάσταση σχέσεων ερωτικών, φιλικών, οικογενειακών ακόμα και επαγγελματικών. Σταδιακά εκτονώνεται αυτό το κακό κλίμα στην επικοινωνία και η ασυνεννοησία που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Κάποιοι θα δουν έναν φίλο από τα παλιά ενώ κάποιοι άλλοι θα δεχτούν την ευεργετική συμβουλή και βοήθεια από έναν φίλο που παρεμβαίνει αποτελεσματικά σε μία κατάσταση και σας βγάζει από αδιέξοδα για εσάς θέματα. Υποστήριξη λοιπόν από εκεί που δεν το περιμένατε!

Από άποψη Ευ Ζην, είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε θεραπείες, να κάνετε ιατρικές εξετάσεις όπως τσεκάπ. Ο μεταβολισμός επειδή κυριολεκτικά «σέρνεται», είναι η ευκαιρία σας να τον «αφυπνίσετε» με ωραία διατροφικά συμπληρώματα όπως τζίντζερ, αφέψημα γαϊδουράγκαθου και Ωμέγα 3. Η κατακράτηση υγρών αντιμετωπίζεται με την λήψη άφθονων υγρών και χυμών και κόβοντας οριστικά και αμετάκλητα το αλάτι, χρησιμοποιώντας υποκατάστατα όπως το αλάτι χωρίς αλάτι ή το αλάτι Ιμαλαΐων. Όχι μόνο θα υποχωρήσει η κατακράτηση αλλά και το δυσάρεστο επίσης σύμπτωμα της υπέρτασης. Για  τολμηρέ αλλαγές σε χρώμα και τεχνικές εργασίες, ολοταχώς στο κομμωτήριο γιατί είναι η ιδανική ημέρα. Αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα σας!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:  17.30 – 20.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5,  6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο πιο δυνατός όλων εκ των Αριθμών, ο εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο Αριθμός 7.  Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33.  Επικεφαλής ο 11.

 

ΠΕΜΠΤΗ 21/11

Τις θερμότερες ευχές μου καταρχάς σε όλους όσοι γιορτάζουν! Δυνατή ενεργειακά ημέρα, τονώνεται και «ξυπνά» η  διαίσθηση μας και η ανάγκη μας να τα καταφέρουμε σε όλα όσα επιθυμούμε. Εμπιστευτείτε λοιπόν περισσότερο και  άφοβα το ένστικτο και την διαίσθηση σας γιατί θα έχετε προστασία  σε δυνατές αποφάσεις και επιλογές και ναι, μην παρασύρεστε από συμβουλές άλλων. Εμπιστευτείτε αυτά τα δύο (2) στοιχεία και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Από άποψη Ευ Ζην, δεν είναι καθόλου καλή ημέρα για πολύωρες χειρουργικές πράξεις. Είναι όμως πολύ καλή για να εντάξετε στην καθημερινότητά σας την άσκηση και ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής. Πολύ καλή ημέρα ξανά  για το κομμωτήριο προκειμένου να κάνετε ριζικές αλλαγές και δύσκολες τεχνικές εργασίας. Μασάζ και αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια τονώνουν  την ευεξία και σας αλλάζουν ενέργεια, ψυχολογία και διάθεση. 

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.30 – 17.15 & 19.35 – 20.35

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο πιο τυχερός όλων εκ των Αριθμών, του άπειρου, ο Αριθμός 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ υπομονετικός 22.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/11

Ίσως γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές σχέσεις και φιλίες. Γενικά όμως αναμένεται ένα όμορφο, πιο ήρεμο και αρμονικό επικοινωνιακό κλίμα σε όλες τις υποθέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε  το για να δώσετε λύσεις που τις προηγούμενες ημέρες δεν μπορούσατε.

Από άποψη Ευ Ζην, μόνο σε αισθητικές παρεμβάσεις και όχι πολύωρες χειρουργικές πράξεις οι Αριθμοί θα είναι γενναιόδωροι με εύνοια. Ξανά ο οδοντίατρος έχει την τιμητική του. Οτιδήποτε αφορά στην πρόληψη υγείας όπως τσεκάπ, κούρες ομορφιάς και θεραπείες σε δερματολόγο και πλαστικό χειρουργό θα ευνοηθούν. Λέιζερ, αφαίρεση τατουάζ/ελιών και αντιαισθητικών ουλών/σημαδιών; Ναι είναι κατάλληλη ημέρα για να τα φτιάξετε όλα αυτά. Μπορείτε επίσης να κάνετε κούρες ομορφιάς ακόμα και κατ’ οίκον. Θα ανανεωθείτε και κυριολεκτικά… θα λάμψετε!!!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 21.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο ιερός Αριθμός του Θεού, η βάση όλων των Αριθμών, ο Αριθμός 9. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11

Είναι μία αντιφατική ημέρα γιατί από τη μία η ενέργεια προσδίδει μία αισιόδοξη νότα χαράς και αισιοδοξίας και από την άλλη θα εξελιχθεί με ένταση και πολλά σκαμπανεβάσματα στην επικοινωνία. Η διάθεση των περισσοτέρων θα είναι σε σύγχυση και θα υπάρχει η επιθυμία να εξωτερικευθούν συναισθήματα. Ευθιξία και νευρικότητα διότι με το παραμικρό θα γίνονται παρανοήσεις και παρεξηγήσεις από το τίποτα  για το τίποτα.

Από άποψη Ευ Ζην, είναι πάρα πολύ καλή ημέρα για να προβείτε σε επεμβάσεις που αφορούν την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας όπως θεραπείες λέιζερ, χημικά  πίλινγκ, αφαίρεση τατουάζ/ελιών, τέτοιου είδους μικροεπεμβάσεις δηλαδή. Οι κούρες ομορφιάς τόσο στην αισθητικό σύμβουλο όσο και κατ’ οίκον ευνοούνται.  Ο μεταβολισμός κινείται σε πολύ χαμηλές στροφές, γι’ αυτό ενεργοποιήστε τον με σωστά συμπληρώματα διατροφής και κατάλληλα αφεψήματα όπως τσουκνίδας, τζίντζερ, γαϊδουράγκαθου. Το αφέψημα τσουκνίδας καθαρίζει το αίμα, είναι  το ενεργειακό «tuboflo». Μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο και μασάζ με την χρήση αιθέριων ελαίων.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 18.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του Άρη, της νίκης, του πολεμιστή, ο Αριθμός 1. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11

Είναι μια ημέρα όπου μπορείτε να κάνετε ωραίες συναντήσεις, εξορμήσεις τόσο με συγγενείς, φίλους όσο και με ανθρώπους που σας ανεβάζουν την διάθεση και την ψυχολογία. Όλα δείχνουν ότι θα έχετε τάσεις φυγής και τίποτα δεν θα είναι αρκετά ικανό για να σας κρατήσει στο σπίτι και να περάσετε χαλαρές στιγμές. Είναι τέτοια η δόνησης της ημέρας, που σας θέλει δραστήριους, παραγωγικούς και με διάθεση να  διασκεδάσετε. Αξιοποιήστε την ημέρα, κάνοντας αποδράσεις τόσο στη φύση ή εξόδους με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και σας χαλαρώνουν.

Από άποψη Ευ Ζην, περιορίστε την κατανάλωση σοκολάτας και γλυκών γιατί  μπλοκάρουν το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα. Αξιοποιήστε το γεγονός ότι ο μεταβολισμός επανέρχεται στις υψηλές στροφές του, κάνοντας μία κυτταρική αποτοξίνωση. Αφεψήματα όπως τζίντζερ, δενδρολίβανο τσουκνίδα και γαϊδουράγκαθο τον «ξυπνούν», καίνε τις αμαρτωλές τροφές και τα βαριά εδέσματα σε χρόνο dt. Σε γενικές γραμμές είναι μια ημέρα που καραδοκεί ο κίνδυνος αλλεργιών ή και κρυολογημάτων. Ντυθείτε σωστά. Μπορείτε να ξεκινήσετε άφοβα σωστή διατροφή και ήπια άσκηση. Χαλαρά αφρόλουτρα και μασάζ με χρήση αιθέριων ελαίων ή με άλατα Νεκράς Θάλασσας κυριολεκτικά κάνουν θαύματα. Σας ξεκουράζουν, σας ανακουφίζουν και σας τονώνουν ενεργειακά.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.45 – 22.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχοι στην εύνοια ισότιμα ο Αριθμός της ιώβειας υπομονής, ο Αριθμός 2 και δυνατός Αριθμός βάσεις Πυθαγόρα, ο Αριθμός 7. Από τους  διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found