ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μία εβδομάδα πολλών συναισθηματικών διακυμάνσεων, εντάσεων, εξελίξεων και ουσιαστικών εναλλαγών των γεγονότων! Εμφανώς καλύτερη από την αμέσως προηγούμενη με περισσότερες ευκαιρίες και εύνοια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/07

Καλύτερο ξεκίνημα εβδομάδας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε! Υπέροχη από ενεργειακής άποψης ημέρα! Οι Αριθμοί μας δίνουν δύναμη, εύνοια στην επικοινωνία μας, διευκολύνοντας με τον καλύτερο τρόπο την διεξαγωγή συζητήσεων, ή τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις και σημαντικές επαγγελματικές επαφές! Είναι η ιδανική ημέρα για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με σωστές και ουσιαστικές γνωριμίες που θα έχουν διάρκεια και σε επόμενα διαστήματα! Από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές ημέρες του μήνα!

Από άποψη Ευ Ζην, αν πονάει το δοντάκι μεταφορικά καλό είναι και χαίρομαι για σας πιστέψτε με! Για να μη πονάει όμως …κυριολεκτικά, ολοταχώς στον οδοντίατρο με επίσκεψη που ακόμα και σε επίπεδο πρόληψης είναι η ιδανική μέρα γιατί θα γλιτώσετε από πολλή ταλαιπωρία! Δεν είναι η κατάλληλη για πολύωρες χειρουργικές πράξεις! Ο μεταβολισμός λειτουργεί ιδανικά στις πιο υψηλές στροφές που θα μπορούσε! Προτιμήστε σαλάτες και λαχανικά πράσινου χρώματος σήμερα για να τον απογειώσετε ακόμα περισσότερο!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.45 – 22.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

ΤΡΙΤΗ 23/07

Οι καλές τάσεις των Αριθμών συνεχίζονται και αύριο Τρίτη! Τόσο καλή από άποψη ενέργειας ημέρα που μόνο τα καλύτερα μπορούν να σας συμβούν! Ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις! Εκπλήξεις! Η θεά Τύχη με τη Δύναμη των Αριθμών θα ευνοήσει πολύ κόσμο!!! Καλοτυχία, ευδαιμονία, γενναιόδωρη εύνοια με αυτές τις τάσεις. Αξιοποιήστε την ημέρα όσο καλύτερα μπορείτε! Θα επιλύσετε αρκετά και σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν! Τολμήστε το και θα με θυμηθείτε! Ιδιαίτερα δε αν είστε στους ευνοημένους Αριθμούς και δεν το κάνετε θα είναι εγκληματική αμέλεια!

Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός συνεχίζει να είναι σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας να χάσουμε περιττά κιλά! Κινείται σε ιδανικές στροφές. Αν δεν με ακούσατε τελικά και δεν αποφασίσατε την Δευτέρα να πάτε στον οδοντίατρο κάντε το οπωσδήποτε και την Τρίτη! Με ανοιχτές αγκάλες θα σας περιμένει και το κυριότερο δεν θα πονέσετε καθόλου! Η ιδανική ημέρα για να κάνετε ή να αφαιρέσετε τατουάζ! Διαλέξτεεεε…!!! Όμως! Πολύχρωμες σαλάτες για σήμερα για να διατηρήσετε τη λειτουργία του μεταβολισμού σας στα ύψη!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Ισότιμα στην εύνοια οι Αριθμοί 6 & 9. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/07

Η επικοινωνία είναι δύσκολη έως και πολύ προβληματική στις περισσότερες των περιπτώσεων! Αναμένονται έντονες λεκτικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά περιβάλλοντα, λόγω εντελώς διαφορετικών αντιλήψεων και απόψεων. Αν δεν προσέξετε να παραμείνετε ψύχραιμοι, ήρεμοι, ευγενικοί και με επιχειρήματα που ευσταθούν και δικαιολογούν την στάση σας, ε ναι, εκτιμώ πως θα παρεξηγηθείτε άσχημα με στενούς σας συνεργάτες και θα υπάρξουν συνέπειες. Έως και απώλειες.

Από άποψη Ευ Ζην, εντάξει τρίτωσε! Ο οδοντίατρος παραμένει για 3η συνεχόμενη ημέρα σταθερή αξία και σας περιμένει να τον επισκεφθείτε! Ακόμα βρε παιδιά; Ντροπή! Σας λέω δεν θα πονέσετε καθόλου αντιθέτως θα βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν! Ευνοούνται οι θεραπείες με λέιζερ και οι μικροεπεμβάσεις αισθητικής φύσεως! Λουΐζα, φασκόμηλο, δενδρολίβανο και ταραξάκο για την κατακράτηση υγρών που σας ταλαιπωρεί ιδιαίτερα αν δεν πίνετε νεράκι και δεν ενυδατώνεστε (μη το φοβάστε το αμίλητο νερό είναι ντεμοντέ και δεν κυκλοφορεί πια). Επίσης τσουκνίδα για να καθαρίσει το αίμα για να μπορούμε να λέμε ότι γίνεται δουλειά της προκοπής!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.30 – 15.45


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 7.  Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 22. Επικεφαλής ο 22.

ΠΕΜΠΤΗ 25/07

Πιο αντιφατική δεν γίνεται! Τα έχει …όλα!!!! Η σύγχυση μυαλού, ο εκνευρισμός, το στρες, η ψυχολογική αστάθεια είναι μερικά από τα δυσάρεστα χαρακτηριστικά που αφορούν στην γενικότερη ασταθή ψυχολογία των λιγότερο ευνοημένων Αριθμών! Αν δεν είστε στους ευνοημένους Αριθμούς να προσέξετε πολύ! Να μην είστε αφηρημένοι και γενικά να αποφύγετε επιμελώς τα λόγια, τις σοβαρές συζητήσεις και τις κατ’ ιδίαν επαγγελματικές συναντήσεις στις οποίες επενδύετε και περιμένετε τόσα πολλά! Καλύτερα μεταθέστε τα σημαντικά αυτά κρίσιμα ραντεβού αν θέλετε να έχετε την κατάληξη που επιθυμείτε! Εκ διαμέτρου αντίθετες όμως οι τάσεις των Αριθμών για όλους όσοι ευνοούνται! Πολύ καλή ημέρα για να επιλύσετε δύσκολα ζητήματα, να προωθήσετε τα πιο σημαντικά σας σχέδια και ιδέες, να επανασυνδεθείτε ερωτικά ή να προβείτε σε εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει εκφράζοντας όλα όσα πριν δεν τολμούσατε να του πείτε! Η Πέμπτη είναι μία ιδιαίτερη ημέρα! Χαρακτηρίζει τον σημαντικό αυτό μήνα και ως ημερομηνία θα χαραχθεί στη μνήμη αρκετών ανθρώπων για διαφορετικούς όμως λόγους…


Από άποψη Ευ Ζην, το αγαπήσατε ως σήριαλ!  Αν όμως θέλετε να το ζήσετε κι ως εμπειρία, την ιδιαίτερη αυτή Πέμπτη, μπορείτε να κάνετε …τατουάζ που να κοσμεί το σημείο που επιθυμείτε και να θυμίζει επίσης ότι θέλετε!!!  Αν όμως πάλι το έχετε και θέλετε να το ξεφορτωθείτε μαζί με τις αναμνήσεις σας λέμε τώρα, μια χαρά, ιδανικά ισχυρίζομαι, μπορείτε να το αφαιρέσετε!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/07

Ούτε η ημέρα αλλά ούτε κι η νύχτα θα μυρίζει γιασεμί, όπως λέει και το αγαπημένο αυτό τραγούδι, αλλά …μπαρούτι, και άλλα τέτοια πολεμικά υλικά! Καπνοί από τα αφτιά θα βγαίνουν λόγω …πικρών λόγων και σχολίων! Άγριους τσακωμούς σε οικογενειακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα δίνουν οι Αριθμοί. Κορυφώνονται τα επεισόδια την Παρασκευή, γι’ αυτό προσέξτε πολύ τα λόγια σας! Μετρήστε τα σαν να ήταν πολύτιμα διαμάντια!


Από άποψη Ευ Ζην, ποιος σας είπε ότι το να παραλείπετε τα ενδιάμεσα γεύματα σας βοηθά να χάσετε βάρος;! Σας έχω νέα! Το αντιστρόφως ανάλογο γίνεται! Χάνετε μυϊκό ιστό, υγρά αντί για κιλά και να η επιδερμική χαλάρωση ως  ανεπιθύμητο …σουβενίρ! Μη σας πω και ως προίκα! Βάλτε χρώμα στην διατροφή σας! Πολύχρωμες σαλάτες την Παρασκευή! Καταργήστε κάθε λευκό όπως αλεύρι, ζυμαρικά, ζάχαρη! Προτιμήστε το σκούρο χρώμα! Ξεχάστε τις ρηξικέλευθες ιδέες στο κομμωτήριο!!! Ούτε …καν και με τη καμία λέμε!!! Εκτός αν τα στρουμφάκια σας έμειναν απωθημένο!!!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.00 – 17.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος  της εύνοιας ο Αριθμός 9. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/07

Ο Άγιος Βαλεντίνος θα έχει την τιμητική του αυτό το Σάββατο. Ο ίδιος ο Θεός Έρωτας θα είναι πολύ περήφανος για το έργο του! Τυχαίο που κι όπως ερχόμουν άκουγε η άλλη στη διαπασών παρακαλώ «σε έχω κάνει Θεό»! Στανίση Θεά την αγαπάμε αλλά και στις 11 το πρωί, μουσικό κομμάτι βαρύ χριστιανή μου σαν μουσακάς ένα πράγμα! ΌΟΟΟΟχι απτόητη εκείνη σας λέω! Το έζησα κι αυτό! Χτυπιόταν η έρμη μες το αυτοκίνητο!!! Γι’ αυτό σας τα λέω!!! Την εν λόγω κυρία την έπιασαν οι τάσεις από σήμερα Δευτέρα! Αν συναντιόντουσαν τα βλέμματά μας θα την ρωτούσα εννοείται «εσύ τι νούμερο είσαι» αλλά μου στέρησε τη χαρά και τη τιμή!   Τα περισσότερα βέλη του θα βρούνε τον ιδανικό τους στόχο! Απίθανα ερωτικά ταιριάσματα που κάνουν καρδιές να χτυπάνε σαν έφηβες το λιγότερο, δίνουν οι τάσεις των Αριθμών! Όλοι όσοι είστε σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου αυτό το Σάββατο που γιορτάζει ο Άγιος Παντελεήμων, είμαι σίγουρη πως δεν θα πείτε τη γνωστή λαϊκή ρύση «τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου», αλλά μπράβο σας κυρία Ζώη μας που μας τα λέτε έγκαιρα για να οργανωθούμε! Δόξα σοι ο Θεός θα πείτε! Λοιπόν παίδες βγείτε εσείς έξω το Σάββατο κι αν δεν βρείτε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει εμένα να μη με καλέσετε στον γάμο σας αν δεν γίνουν  έτσι τα πράγματα! Τι άλλο να πω γι αυτό το Σάββατο; Ο Έρωτας πρωταγωνιστεί!!! Το νου σας!!! Παρασκευή γιόρταζε κι η Αγία Παρασκευή. Προστάτιδα των οφθαλμών! Τα μάτια σας 14 λοιπόν!!! Νομίζω ότι το …τερμάτισα και σας έπεισα!!! Όλοι …εξόδου αυτό το Σάββατο!!!

Από άποψη Ευ Ζην, μέχρι κι ο μεταβολισμός δεν θα μας χαλάσει το χατίρι συνωμοτώντας μια χαρά στο ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Σούπερ στροφές, ιδανικές και υψηλές! Πράσινα λαχανικά για το μεσημέρι και πολύχρωμες σαλάτες και φρούτα για αργότερα! Ευνοείται οτιδήποτε αφορά στην υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας, οπότε ακόμα και στο σπίτι προλαβαίνετε να κάνετε κούρα ομορφιάς με μάσκες καθαρισμού και ενυδάτωσης!


Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:10.00 – 13.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 1. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/07

Όσο έντονα δραστήριους σας ήθελαν οι τάσεις των Αριθμών το Σάββατο, ε, την Κυριακή επιβάλλεται η ανάπαυση του στρατιώτη! Ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε, αποφορτιστείτε ενεργειακά κάνοντας εκδρομές, ταξίδια, μπάνιο στην θάλασσα (το υγρό στοιχείο εκτονώνει ιδανικά την ενεργειακή μας ένταση), χαλαρώστε και περάστε την ημέρα με αντίστοιχη χαλαρή παρέα ή …μόνοι σας λέμε τώρα, κάνοντας οτιδήποτε σας ξεκουράζει και  σας ηρεμεί ιδανικά.


Από άποψη Ευ Ζην, χαλαρή ημέρα, χαλαρή κι η περιποίηση που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας στο σπίτι! Μάσκες καθαρισμού, βαθιάς απολέπισης κι ενυδάτωσης. Μπάνιο με αιθέρια έλαια και άλατα συνδυασμένο με μασάζ λίγο μετά; Το απόλυτο ενεργειακό «ξύπνημα» των αισθήσεων!!! Ψυχική και ενεργειακή ανάταση!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.30 – 18.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 2. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found