ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αυτές οι τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου υπόσχονται πολλά, παρόλο που υπάρχουν επικοινωνιακά τερτίπια σε μεμονωμένες ημέρες. Είναι μία εβδομάδα ανατροπών, εκπλήξεων και πολλών εναλλαγών με καλύτερη όμως διάθεση προς κάθε κατεύθυνση. Σε γενικές γραμμές έρχονται αποκαλύψεις αλλά και η ανάγκη μας να βάλουμε σε τάξη και σειρά εκκρεμότητες που αφορούν την εργασία και την οικογένεια. Ερχόμαστε πιο κοντά με ανθρώπους που νομίζουμε ότι έχουμε αδικήσει ή αν έχουμε αδικηθεί εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας, θέλοντας να πούμε αυτά που μας απασχολούν, ώστε να βρούμε τις ισορροπίες μας. Προς το τέλος του μήνα έρχεται και η Νέα Σελήνη (28/09) η οποία θα φέρει πολλά ξεκινήματα αλλά και ξεκαθαρίσματα στα οικονομικά και στα ερωτικά. Νέα και πολύ ελπιδοφόρα ξεκινήματα, όμως δουλέψαμε αρκετά τα προηγούμενα διαστήματα;…

 

ΤΡΙΤΗ 24/09

Είναι μία ημέρα που θέλει ιδιαίτερη ευελιξία, ευγένεια και προσοχή για να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Για όλους όσοι ευνοούνται, να είναι σίγουροι πως θα καταφέρουν να αποκαταστήσουν σχέσεις είτε ερωτικές είτε σχέσεις συνεργασιών που έκρυβαν εντάσεις, παρεξηγήσεις και ανταγωνισμό. Οι υπόλοιποι πρέπει να προσέχουν, σε καμία περίπτωση να μην πάρουν οριστικές αποφάσεις γιατί θα είναι βιαστικές και θα τους οδηγήσουν σε εντελώς λανθασμένους χειρισμούς και επιλογές. Προσοχή  λοιπόν διότι οι συνέπειες των επιλογών που θα κάνετε αυτήν την Τρίτη θα σας ακολουθούν και για τα επόμενα διαστήματα. Πολύ σημαντική ημέρα λοιπόν!

Από άποψη Ευ Ζην, θα πρέπει να απέχετε σήμερα από τις έντονες κοπιαστικές σωματικές δραστηριότητες. Ακόμα κι αν γυμνάζεστε, κατεβάστε λίγο την δυσκολία των ασκήσεων. Κίνδυνος για τραυματισμούς και ατυχήματα από τους Αριθμούς. Ωστόσο ευνοείται η επίσκεψη στον οδοντίατρο, στον ολιστικό θεραπευτή, στον βελονιστή, στον δερματολόγο και τον πλαστικό χειρουργό. Οτιδήποτε αφορά στην υγεία και ομορφιά της  επιδερμίδας ευνοείται κατά απόλυτο τρόπο. Για όλους όσοι επιθυμείτε μεγάλη αλλαγή στην εικόνα σας και σκέφτεστε να επισκεφθείτε το κομμωτήριο, να πάτε και η επιτυχία θα είναι 100% με το μέρος σας. Τολμήστε ότι δεν τολμούσατε προηγούμενα διαστήματα. Θα λάμψετε, θα επιβραβευθούν με εγκωμιαστικά σχόλια οι τολμηρές σας επιλογές.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.30 – 18.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του Θεού, ο 9. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/09

Αντιφατική ημέρα όσον αφορά την επικοινωνία μας. Για όλους όσοι δεν ανήκουν στους ευνοημένους Αριθμούς Χαρακτήρων, η ημέρα κρύβει επικοινωνιακές παγίδες και πολλές σχέσεις θα περάσουν από πολλά-πολλά κύματα, ενδεχομένως να ψυχραθούν ή να διακοπούν είτε ερωτικές σχέσεις είτε σχέσεις συνεργασιών. Αντιθέτως μπορεί να είναι η καλύτερη ημέρα, πολύ τυχερή με πολλές ευκαιρίες για όλους όσοι ευνοούνται. Μία τάση των Αριθμών που δεν πρέπει να την αγνοήσουμε. Αν λοιπόν δεν ανήκετε στους τυχερούς που ευνοούνται την Τετάρτη, κινηθείτε στο πολυδύναμο διάστημα της ημέρας. Χρειάζεται σύνεση και προσοχή. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο…

Από άποψη Ευ Ζην, και σήμερα οι τάσεις των Αριθμών που αφορούν σε τραυματισμούς και ατυχήματα επιμένουν, οπότε προσέχουμε για να έχουμε. Αποφεύγουμε βαριά σωματική άσκηση, αν δεν θέλουμε να υποστούμε τις δυσάρεστες όψεις των Αριθμών. Μπορούμε να επισκεφθούμε τον οδοντίατρο, να κάνουμε τον εργαστηριακό μας έλεγχο, να δοκιμάσουμε αφεψήματα φασκόμηλου, δενδρολίβανου, λουΐζας εφόσον υποφέρουμε από ημικρανίες ή αϋπνίες. Την Τετάρτη έχουμε εύνοια στο να δοκιμάσουμε να κάνουμε αλλαγές επισκεπτόμενοι το κομμωτήριο. Δοκιμάστε καινούργια χτενίσματα, αλλάξτε χρώμα και αλλάξτε διάθεση. Όλα ξεκινούν εκ των έσω αλλά καμιά φορά η βελτίωση της εξωτερικής μας εικόνας -όχι καμιά φορά πιστέψτε με όλες τις φορές- ενισχύει την ανάκαμψη της εσωτερικής. Ενδώστε σε αιθέρια έλαια και άλατα Νεκράς Θάλασσας που «ξυπνούν» τις αισθήσεις και  την ενέργειά σας.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.30 – 15.15


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο νικητήριος Αριθμός 1, του Άρη, του πολεμιστή. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΠΕΜΠΤΗ 26/09

Υπέροχη ημέρα για όλους όσοι αναζητούν εργασία, θα βρουν, θα δώσουν τα χέρια και ναι, θα είναι καλή. Εξίσου υπέροχη για να συνάψετε συνεργασίες συνεταιρισμούς, να επενδύσετε, να ρισκάρετε. Υπέροχη ημέρα και για τον έρωτα. Στον έρωτα και  στον πόλεμο λένε όλα επιτρέπονται! Το τι αποκαλύψεις έχουν να γίνουν σήμερα, δεν το διαπραγματεύομαι καν! Ωστόσο όσοι είστε αδέσμευτοι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί τα φλερτ αποδίδουν και θα γίνουν σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες με ερωτικό υπόβαθρο. Σας μιλώ για γνωριμίες που θα αλλάξουν όχι μόνο την διάθεσή σας αλλά και την ζωή σας. Άριστες αναμένονται να είναι οι δημόσιες  σχέσεις τόσο για ευνοημένους όσο και μη. Εκμεταλλευτείτε τις πολύ τυχερές όψεις των Αριθμών, γιατί όχι κυνηγώντας την τύχη σας, έστω και συντηρητικά.

Από άποψη Ευ Ζην, προσέχετε για να έχετε. Αποφεύγετε οι έχοντες θέματα με το κυκλοφορικό και το αυχενικό σύνδρομο να ασχοληθείτε με δύσκολες εργασίες. Μπορείτε να πείτε ναι στον δερματολόγο, στον πλαστικό χειρουργό, στον οδοντίατρο. Αν έχετε ημικρανίες ξεχνάτε εντελώς το σοκολατούχο γάλα, την κατανάλωση σοκολάτας, αλκοόλ και καπνίσματος για να μην επιμείνουν τα δυσάρεστα αυτά συμπτώματα. Τολμήστε αφεψήματα λουΐζας, φασκόμηλου και  δενδρολίβανου και κοιμηθείτε σαν πουλάκια. Εξαιρετικά ιδανική ημέρα και η Πέμπτη για να επισκεφθείτε το κομμωτήριο και να κάνετε αλλαγές πολύ τολμηρές. Οι Αριθμοί επιβραβεύουν αυτή σας την ανάγκη και σας λένε να το κάνετε. Τολμήστε και θα δείτε!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.30 – 19.15


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο διπλός Αριθμός 11 ή 2. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, του πνευματικού ηγέτη.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/09

Μία πολύ δυνατή ενεργειακά ημέρα που σας δίνει το έναυσμα να εμπιστευτείτε περισσότερο από κάθε άλλη φορά το ένστικτο και την διαίσθηση σας. Κινηθείτε με αυτά και θα πάρετε τις πιο σημαντικές αποφάσεις, θα πράξετε άριστα και θα σας βγουν όλοι οι χειρισμοί. Είναι η ημέρα που η διαίσθηση αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τολμήστε να παρουσιάσετε την δουλειά σας, τον εαυτό σας, να πάτε σε συνεντεύξεις προς εύρεση εργασίας. Πολύ καλή ημέρα!

Από άποψη Ευ Ζην, η απόλυτα ενδεδειγμένη ημέρα για να ξεκινήσετε σωστή διατροφή, να εγγραφείτε στο γυμναστήριο. Αν θέλετε να αποφύγετε το πολύ δυσάρεστο σύμπτωμα της κατακράτησης υγρών τόσο για  τις γυναίκες που έχουν ορμονικές διαταραχές όσο και για τους άνδρες, περιορίστε ή κόψτε εντελώς την κατανάλωση αλατιού. Προτιμήστε το αλάτι Ιμαλαΐων. Οι αλλεργικοί φίλοι καλό είναι να προφυλαχθούν από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργία και να πάρουν την συνιστώμενη αγωγή τους. Υπέροχη ημέρα για να πάτε στο κομμωτήριο, για να αλλάξετε την εικόνα σας αλλά και να προβείτε σε στιλιστικές αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε κυριολεκτικά άλλοι άνθρωποι. Είμαστε προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε ενδώστε στα θεραπευτικά χαλαρωτικά αιθέρια έλαια αλλά και στα άλατα Νεκράς Θάλασσας. Κάνουν θαύματα! Μεταμορφώστε το μπάνιο σας σε ένα ολοκληρωμένο spa.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.30 – 16.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/09

Πολύ καλή ημέρα όσον αφορά την ενέργειά της καθώς έχουμε την Νέα Σελήνη στο τέλειο ζώδιο κατά Πυθαγόρα, τον Ζυγό δηλαδή. Θα διατηρηθούν οι ισορροπίες, οι συμφιλιώσεις, θα γίνουν αρκετές ερωτικές επανασυνδέσεις. Ωστόσο μεγαλύτερη προσοχή για όλους όσοι δεν ευνοούνται διότι οι λεκτικές αντιπαραθέσεις, οι συγκρούσεις και οι τάσεις εύθικτης και ερειστικής συμπεριφοράς θα είναι γεγονός. Οι δυνατότητες διαλόγου είναι μηδαμινές και δεν πρόκειται κιόλας να αποδώσουν συζητήσεις είτε είναι οικογενειακές είτε επαγγελματικές ή ερωτικές.

Από άποψη Ευ Ζην, πάρα πολύ καλή ημέρα για να προβείτε σε πολύωρες χειρουργικές πράξεις, για να ξεκινήσετε θεραπείες που αφορούν αυτοάνοσα. Είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε σωστή διατροφή, κυτταρική αποτοξίνωση για να βοηθήσετε το ανοσοποιητικό και να ενισχύσετε το πεπτικό σας σύστημα, γενικά να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί να προσπαθήσουν να  απέχουν από την έντονη σωματική κόπωση και αθλητική δραστηριότητα γιατί ο κίνδυνος τραυματισμού και ατυχημάτων αλλά και υπερκόπωσης παραμονεύει. Όσον αφορά τις διατροφικές μας προτιμήσεις, καλό είναι να στραφούμε στα πράσινα λαχανικά όπως αρακά, μπάμιες, φασολάκια, αγκινάρες, πράσα, χορταρικά αλλά και αφέψημα τσουκνίδας. Ένα έξτρα tip για την ομορφιά; Είναι η ιδανική ημέρα για να τολμήσετε αλλαγές που δεν μπορούσατε να κάνετε προηγούμενα διαστήματα, ολοταχώς λοιπόν στο κομμωτήριο! Θα ανανεωθείτε, θα γοητευτείτε από την αλλαγή της εικόνας σας αλλά και θα γοητεύσετε!!!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  2, 3, 4, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 4, ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/09

Πολύ δυνατή ενεργειακά ημέρα, τυχερή ευλογημένη Κυριακή πραγματικά. Ελπίδα, αισιοδοξία, χαμόγελα, καλύτερη και ανεβασμένη διάθεση, καλή ψυχολογία, ωραίες συναντήσεις, ωραίες ευχάριστες ειδήσεις, ανακοινώσεις και εκπλήξεις, ωραίες φιλικές κουβέντες, άριστη επικοινωνία μας δίνουν οι Αριθμοί. Πραγματικά ευλογημένη ημέρα που πρέπει να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από άποψη Ευ Ζην, οι αλλεργικοί φίλοι να προσέχουν από τυχόν αλλεργίες και να παίρνουν την συνιστώμενη δόση ή αγωγή τους. Είναι η ιδανική ημέρα για ανάκαμψη. Επιβαρυμένο αναμένεται τόσο το πεπτικό όσο και το αναπνευστικό σύστημα. Προσέξτε την κατακράτηση υγρών, μην αμελείτε να πίνετε άφθονα υγρά και να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας και μέσω της διατροφής. Ο μεταβολισμός είναι στη χειρότερή του φάση, λειτουργεί σε πολύ χαμηλές στροφές. Για να τον ενεργοποιήσουμε στρεφόμαστε σε πράσινα λαχανικά όπως αγκινάρες, μπρόκολα, πράσα, αρακά. Όσον αφορά την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας μας δεν ξεχνάμε ποτέ την χρήση αντηλιακού και στρεφόμαστε σε πολύ καλές κρέμες, μάσκες ενυδάτωσης και εννοείται χρησιμοποιούμε στο αφρόλουτρο μας αιθέρια έλαια ή κάνουμε μασάζ με αυτά. «Ξυπνάμε» τις αισθήσεις αλλά και  ανεβάζουμε ενεργειακές δονήσεις στο ναό της ψυχής μας, το κορμί μας, που το ταλαιπωρούμε κάθε ημέρα. Προσέξτε λοιπόν που στεγάζετε την ενέργεια σας. Νους υγιής εν σώματι υγιή, μην παραλείπετε την άσκηση.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.30 – 24.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 2, 3, 5, 6, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο ιδιαίτερος ενεργειακά, του μυστικισμού, ο Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι  11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/09

Ξεκίνημα εβδομάδας όπου αλλάζουν πολλά. Αλλάζουν τα περισσότερα σχέδια κυρίως των μη ευνοημένων Αριθμών Χαρακτήρα, οπότε προσοχή. Φίλοι/ες μου, αν δεν ανήκετε στους ευνοημένους Αριθμούς ελλοχεύει ο κίνδυνος να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα κατά συνέπεια οι αποφάσεις σας να είναι βιαστικές, οι χειρισμοί σας επιπόλαιοι και όχι ουσιαστικοί. Προσέχουμε για να έχουμε! Αποφεύγουμε επίσης τις έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις στον εργασιακό μας χώρο και περιβάλλον, διότι εντάσεις και συγκρούσεις με ανωτέρους δίνουν οι Αριθμοί.

Από άποψη Ευ Ζην, όλα δείχνουν ότι ο μεταβολισμός θα είναι υποστηρικτικός, σύμμαχος στις διατροφικές συνήθειες. Λειτουργεί σε υψηλές στροφές, κατά συνέπεια προτιμήστε πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά για να κάψετε «αμαρτωλές» τροφές όπως υδατάνθρακες. Προτιμήστε πράγματα που σας χαλαρώνουν όπως αφρόλουτρο, ποδόλουτρο με αιθέρια έλαια και άλατα Νεκράς Θάλασσας. Μιας και είμαστε στην αρχή της εβδομάδας οι αλλαγές πρέπει να είναι περιορισμένες οπότε δεν ευνοείται η επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.15 – 21.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχοι και ξεχωρίζουν στην εύνοια ισότιμα τρεις Αριθμοί, οι 3, 6 & 9. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found