ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Τις συγκεκριμένες ημέρες, τις τελευταίες του Αυγούστου, ο έρωτας πρωταγωνιστεί! Οι Αριθμοί με τις τάσεις τους ευνοούν όχι μόνο τις ερωτικές επανασυνδέσεις αλλά και τις ξαφνικές αιφνίδιες γνωριμίες, οι οποίες έχουν πάρα πολλές δυνατότητες στο μέλλον. Θα έχουμε επίσης νέες εξελίξεις όσον αφορά επαγγελματικές προτάσεις και γενικά αλλαγές στην ενέργειά σας, που σημαίνει και στην ψυχολογία σας. Ίσως τις τελευταίες 2 ημέρες του μήνα να υπάρξει, και είναι μία τάση που αφορά περισσότερο τους διπλούς Αριθμούς Χαρακτήρα Πεπρωμένου (11, 22 &33), μία αυστηρή κριτική και διάθεση για καβγά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/08

Είναι μία ημέρα με άριστη ενέργεια που θα βοηθήσει πολύ κόσμο. Όλοι θα ανέβουμε ψυχολογικά γιατί θα έχουμε όρεξη και διάθεση για δράση, να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες. Είναι η ημέρα που επιφυλάσσονται εκπλήξεις από τους Αριθμούς όπως αναπάντεχες συναντήσεις, ερωτικές νέες γνωριμίες, φλερτ, άριστες δημόσιες σχέσεις και πολύ καλές συζητήσεις ουσιαστικής επικοινωνίας με αποτελέσματα στην δουλειά σας.

Από άποψη Ευ Ζην, είναι επιβαρυμένο το πεπτικό σύστημα. Μην το επιβαρύνετε περισσότερο όμως με κακές διατροφικές επιλογές. Προσέξτε την κατανάλωση καφέ, σοκολάτας, το αλκοόλ. Σε γενικές γραμμές οτιδήποτε αφορά στην παρέμβαση ή μικρο-αισθητικές επεμβάσεις για την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας ευνοούνται. Μπορείτε να επιμεληθείτε την στοματική σας υγιεινή επίσης. Δεν θα έλεγα ότι είναι καλή ημέρα για κάνετε αλλαγές στα μαλλιά σας από ένα κούρεμα μέχρι μία ανανέωση στο χρώμα. Όχι! Αποφύγετε σήμερα το κομμωτήριο. Όμως μπορείτε να επισκεφθείτε τον ολιστικό θεραπευτή, τον βελονιστή για μία θεραπεία με κρυστάλλους, να κάνετε Ευ ζην, διαλογισμό χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια και κάνοντας προβολές στο Σύμπαν. Οι ασκήσεις Ευ Ζην απομαγνητίζουν, αποφορτίζουν όλη αυτή την ένταση, μη σας πω και τη σωματική κούραση. Επικοινωνήστε μαζί μου και θα μάθετε περισσότερα στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις μας.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.00 – 14.30 & 19.00 – 21.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του Άρη, του πολεμιστή, του νικητή, ο Αριθμός 1. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

ΤΡΙΤΗ 27/08

Μεγάλη γιορτή σήμερα, είναι του Αγίου Φανουρίου. Είναι ένας Άγιος που προσωπικά πιστεύω πολύ. Εύχομαι σε όλους να δώσει και να φανερώσει λύσεις όπως ακριβώς υπόσχεται η ενέργεια της ημέρας. Αν θέλετε λοιπόν να δώσετε κάποιες λύσεις που αφορούν σε οικογενειακά ζητήματα, η ημέρα είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα όπως το να βρείτε δουλειά όλοι όσοι αναζητάτε εργασία.

Από άποψη Ευ Ζην, τολμήστε σήμερα κιόλας να ξεκινήσετε μία κυτταρική αποτοξίνωση, να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες καθώς και σήμερα το πεπτικό σύστημα είναι επιβαρυμένο. Προσέξτε τις «αμαρτωλές» τροφές. Εξακολουθεί να ευνοείται η επίσκεψη στον οδοντίατρο. Πείτε ναι στον δερματολόγο, στον πλαστικό χειρουργό και στον αισθητικό σύμβουλο. Μην παραλείπετε την χρήση αντηλιακού και μην ενδώσετε στην επίσκεψη στο κομμωτήριο, δεν ενδείκνυται. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση των αλάτων και των αιθέριων ελαίων.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 18.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:2, 4, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο διπλός Αριθμός 11 ή 2, ως 11 ο πολύ φιλόδοξος και ως 2, ο Αριθμός της ιώβειας υπομονής. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/08

Σε γενικές γραμμές είναι μία δύσκολη ημέρα γιατί δονεί ενέργεια που ωθεί σε ατυχήματα. Προσοχή λοιπόν κατά την διάρκεια της οδήγησης και των μετακινήσεων σας. Ενδεχομένως κάποιοι να μην έχουν την σωστή ευθυκρισία και να πάρουν τις λάθος  αποφάσεις για σημαντικά θέματα. Πρέπει να αξιοποιήσετε τα πολυδύναμα διαστήματα που σας δίνω είτε ανήκετε στους ευνοημένους Αριθμούς είτε όχι. Είναι μία ημέρα με αντιφατικές τάσεις από τους Αριθμούς και κρύβει κινδύνους.

Από άποψη Ευ Ζην, δεν είναι καλύτερα τα πράγματα. Το μόνο καλό είναι ότι ο μεταβολισμός θα λειτουργήσει σε πολύ υψηλές στροφές. Όλες οι υπόλοιπες  τάσεις όμως είναι αποθαρρυντικές αν δεν προσέξουμε. Δηλαδή, κάποιοι που υποφέρετε από αλλεργίες να προσέξετε  τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σας τις προκαλέσει. Να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας. Ημικρανίες και αϋπνίες, αν δεν έχετε φροντίσει τις προηγούμενες ημέρες τον εαυτό σας, ενδέχεται να εμφανιστούν. Συμπτώματα εξάντλησης και υπερκόπωσης, ιδιαίτερα για όλους όσοι υποφέρουν από πόνο στον αυχένα, στην μέση και στην ωμοπλάτη. Γι’ αυτό αποφύγετε την βαριά σωματική καταπόνηση, να απέχετε από πολλά-πολλά. Προσέξτε για να έχετε. Είναι όμως η τέλεια ημέρα για να κάνετε ότι αλλαγή θέλετε. Όχι απλώς θα σας ενθουσιάσουν αλλά θα σας ανανεώσουν ιδανικά την διάθεση άρα και την ψυχολογία σας όπως και την όψη σας.!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.00 – 22.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του διαλογισμού και του Εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, του πνευματικού ηγέτη.

ΠΕΜΠΤΗ 29/08

Τι υπέροχη ημέρα! Τι απίστευτη ενέργεια, τι τύχη! Η τύχη πραγματικά αβαντάρει όλο τον κόσμο γιατί μπορεί να χαμογελάσει με ειλικρίνεια και με γενναιοδωρία σε πολύ κόσμο. Δοκιμάστε λοιπόν την τύχη σας, κυνηγήστε την έστω και συντηρητικά. Πείτε ναι στα τυχερά παιχνίδια αλλά είναι και η ιδανική ημέρα για νέα ξεκινήματα. Να βρείτε όλοι όσοι ψάχνετε νέα εργασία, να κάνετε εκείνο το check-up που όλο αναβάλετε εδώ και καιρό. Η τύχη γενικά είναι με το μέρος σας!!!

Από άποψη Ευ Ζην, αποφύγετε την έντονη σωματική δραστηριότητα και οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, όλοι όσοι είστε αλλεργικοί. Κίνδυνος για ατυχήματα και τραυματισμούς οπότε προσοχή στη διάρκεια των μετακινήσεων, στην οδήγηση σας. Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε υψηλές πτήσεις, ωστόσο οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί θα πρέπει να προσέξουν την διατροφή τους διότι το πεπτικό σύστημα αναμένεται ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Δεν ευνοείται η επίσκεψη στον οδοντίατρο αλλά ολοταχώς στο κομμωτήριο. Είναι η ημέρα που μπορείτε να κάνετε τολμηρές αλλαγές.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 20.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο Αριθμός 4. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/08

Εύνοια στην επικοινωνία! Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια για να αναπτύξετε πρωτοβουλίες και να τακτοποιήσετε και τις πιο δύσκολες επαγγελματικές υποθέσεις. Ημέρα που μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσοι είχαν θέματα οικογενειακής φύσεως, να αποκαταστήσουν σημαντικές οικογενειακές σχέσεις.

Από άποψη Ευ Ζην, είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε σωστή διατροφή. Ευνοούνται οι χειρουργικές πράξεις, να ακολουθήσετε θεραπείες δύσκολες. Όμως επειδή ο μεταβολισμός κυριολεκτικά «σέρνεται», θα πρέπει να τον ενεργοποιήσετε με ιδανικά αφεψήματα όπως τζίντζερ, λουΐζα και να αποφύγετε οπωσδήποτε κοπιαστικές εργασίες. Η έντονη σωματική άσκηση κρύβει κινδύνους την Παρασκευή. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και σοκολατούχου γάλακτος αν δεν θέλετε να έχετε ημικρανίες στην διάρκεια της ημέρας. Αντικαταστήστε το αλάτι με αλάτι Ιμαλαΐων, έτσι μπορείτε να περιορίσετε την κατακράτηση υγρών. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση των αλάτων Νεκράς Θάλασσας, θα σας αναζωογονήσουν ιδανικά και θα σας ξεκουράσουν.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.00 – 23.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του μυστικισμού, του αποκρυφισμού, της πνευματικής αναζήτησης, ο Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο πολύ φιλόδοξος 11.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/08

Είναι η ημέρα με έντονη εύνοια στην επικοινωνία. Ερωτική ημέρα! Ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις. Οι αδέσμευτοι μπορούν να βρουν το ιδανικό ταίρι. Το Σάββατο είναι μία ημέρα όπου όλοι όσοι γνωρίζουν Ευ Ζην μπορούν να κάνουν ιδανικές  προβολές στο Σύμπαν. Η άσκηση δε με το νερό και το ξύλο θα φέρει τα αποτελέσματα ακριβώς που επιθυμείτε. Μπορείτε λοιπόν σε γενικές γραμμές να επιλύσετε σημαντικά θέματα, να διεκπεραιώσετε και τις πιο δύσκολες υποθέσεις και να κάνετε αλλαγές που μέχρι πρότινος δεν τολμούσατε.

Από άποψη Ευ Ζην,θα προσέξετε το πεπτικό σας σύστημα. Αποφύγετε στο βαθμό που μπορείτε τις τροφές που κρύβουν αλάτι, πόσο μάλλον να ενδώσετε στο αλάτι. Το αλάτι πέραν της κατακράτησης υγρών δημιουργεί και υπέρταση. Αποφύγετε λευκά ζυμαρικά, λευκό, ψωμί αλλά και ζάχαρη. Τα γλυκά είναι υπεύθυνα για την κούραση του κυκλοφορικού συστήματος. Για εμάς τις γυναίκες που υποφέρουμε από κυτταρίτιδα, επειδή ότι είναι σε –ίτιδα φανερώνει φλεγμονή, τα γλυκά μπλοκάρουν και το λεμφικό μας  σύστημα. Προτιμήστε λοιπόν άφθονα φρούτα και λαχανικά, βάλτε χρώμα στην διατροφή σας. Ο μεταβολισμός κινείται σε απλώς ικανοποιητικά επίπεδα. Είναι η ιδανική ημέρα  για να πάτε στο κομμωτήριο και να κάνετε  τολμηρές αλλαγές. Πώς άλλωστε θα υποδεχθείτε την Κυριακή που εκτός από ευλογημένη ημέρα, είναι και η πρώτη ημέρα ενός  ευλογημένου μήνα;!


Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.00 – 20.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός της Αφροδίτης, και της ομορφιάς, της αγάπης και του έρωτα, ο Αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/09

Καλό μήνα!!! Πολύ σημαντική ημέρα! Εκτιμώ πως θα υπάρξουν αντιφατικές τάσεις και απρόβλεπτες κινήσεις όπως κοινωνικές επαφές και ειδήσεις που αναστατώνουν. Αυτές οι τάσεις των Αριθμών θα έχουν ως αποτέλεσμα, να αλλάξουν την συναισθηματική ζωή κάποιων και οι εξελίξεις να έχουν μία πιο σοβαρή μορφή. Δεν είναι απαραίτητα κακό, σημαίνει ότι θα υπάρξουν και ερωτικές επανασυνδέσεις που θα επισημοποιηθούν ως σχέσεις αλλά και εξελίξεις με οριστικές προοπτικές χωρισμού εφόσον οι σχέσεις δεν προχωρούν. Πολύ κρίσιμη και σημαντική ημέρα για τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς που ενδέχεται να νιώσουν τάσεις φυγής και απομόνωσης. Ωστόσο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα  για την εσωτερική απομόνωση και τον προσωπικό σας απολογισμό, καθώς μία διάθεση μελαγχολίας μπορεί να υπάρξει και να εξισωθεί με το ότι το καλοκαίρι τελειώνει. Το καλοκαίρι δεν τελειώνει όμως φίλοι/ες μου αν το κουβαλάμε μες στην καρδιά μας, κι αυτό γίνεται με τις θετικές σκέψεις και δηλώσεις.

Από άποψη Ευ Ζην,είναι μία ημέρα που μπορεί να φέρει ενοχλήσεις στο λεμφικό και κυκλοφορικό σύστημα με την κατακράτηση των υγρών να είναι πολύ ενοχλητική. Περιορίστε την, για να μην έχετε και ενοχλήσεις στους νεφρούς, πίνοντας άφθονα υγρά, χυμούς, νερό ώστε να διευκολύνετε την λειτουργία τους. Το πεπτικό σύστημα υπολειτουργεί εφόσον ο μεταβολισμός δεν είναι και στα καλύτερά του. Γι’ αυτό λοιπόν προσέξτε την διατροφή σας, προτιμήστε πράσινα λαχανικά και χορταρικά. Είναι πολύ καλή ημέρα για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας ακόμα και στο σπίτι.  Προτιμήστε άλατα Νεκράς Θάλασσας και αιθέρια έλαια που εξαφανίζουν την κούραση και ανανεώνουν την ενέργεια και την διάθεση.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.15 – 22.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος ο διπλός Αριθμός 22 ή και 4. Ο Αριθμός 5 θα τα πάει τέλεια αρκεί να κινηθεί στα πολυδύναμα διαστήματα. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33, με 22 & 33 να ξεχωρίζουν μαζί.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found