ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου είναι καλύτερες γιατί αλλάζουν όλο το σκηνικό. Πιο θετικές οι τάσεις των Αριθμών, με μία διάθεση να ξεφύγουμε απ’ όλους και απ’ όλα. Ώρα για διακοπές! Ώρα για απόδραση από την πιεστική καθημερινότητα. Όμως τις τρεις (3) τελευταίες ημέρες του μήνα υπάρχουν και πάλι ανατροπές στην επικοινωνία. Γι’ αυτό λοιπόν, προσοχή.

Οι πρώτες τέσσερις (4) ημέρες του Αυγούστου είναι πολύ καλές με έντονη διάθεση για εκτόνωση ενεργειακή, χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα. Οι περισσότεροι δείχνουν αποφασισμένοι να αλλάξουν πράγματα στην ερωτική τους ζωή, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους όσο γίνεται καλύτερα. Προσοχή όμως στις 02/08 γιατί κάποιες αλλαγές μπορεί να είναι αιφνίδιες, τάση που αφορά τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά. Εκτιμώ ότι, τα νέα ξεκινήματα όπως για παράδειγμα την 01/08 που έχουμε Νέα Σελήνη, η οποία στην Αριθμολογία σηματοδοτεί τις νέες εκκινήσεις, θα πρέπει να τα «χτίζουμε», να τα δημιουργούμε αλλά κυρίως να τα προετοιμάζουμε κατάλληλα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/07

Αν δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεων με απρόβλεπτα γεγονότα και ανατροπές, οργανωθείτε καλύτερα. Διαφορετικά, θα είναι σίγουρη και με μαθηματική ακρίβεια η αποτυχία σας. Μία τάση που αφορά τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς και αυτό αν δεχτείτε κάποιες προτάσεις που σας γίνουν ή αν αναλάβετε πράγματα που δεν είστε έτοιμοι ή που δεν θέλετε να κάνετε, μόνο και μόνο για να μην πληγώσετε τους άλλους. Μην προβείτε λοιπόν σε ενέργειες που δεν σας εκφράζουν διότι η αποτυχία είναι δεδομένη και με 2 λόγια, θα …εκτεθείτε. Οι ευνοημένοι Αριθμοί από την άλλη μια χαρά θα τα πάνε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν μέσα στην διάρκεια της ημέρας.

Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός λειτουργεί σε υψηλές στροφές καίγοντας άμεσα «αμαρτωλές» τροφές και εδέσματα. Μην κάνετε υπερβολές στη διατροφή σας παραλείποντας γεύματα, τα ενδιάμεσα γεύματα δηλαδή. Και αυτό γιατί αντί να χάσετε τα κιλά που θέλετε, μάλλον θα πάρετε παραπάνω. Για κυτταρική αποτοξίνωση το αφέψημα που βοηθά να καθαρίσει το αίμα σας είναι η τσουκνίδα. Για σήμερα Δευτέρα προτιμήστε πράσινα λαχανικά, όπως μπρόκολο, αμπελοφάσουλα, πράσινα χόρτα και αγκινάρες, τα ενδεδειγμένα της ημέρας. Αν κάνετε μία μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης ή καθαρισμού, ξαναδίνετε στην ταλαιπωρημένη όψη της επιδερμίδας σας σφρίγος και νεανική λάμψη. Προτιμήστε χλιαρό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια λεβάντας, περγαμόντου, κανέλας ή φράουλας και θα αναζωογονηθεί η επιδερμίδα σας «ξυπνώντας» τις αισθήσεις. Ναι, φίλοι μου! Μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε spa.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.30– 22.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του Εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33,  ο Αριθμός του πνευματικού αναζητητή, του χαρισματικού ηγέτη, του διδασκάλου δηλαδή.

ΤΡΙΤΗ 30/07

Είναι η καλύτερη ημέρα για πνευματική αναζήτηση και ενδοσκόπηση. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την πνευματική αναζήτηση ευνοείται. Προσευχή; Διαλογισμός; Ασκήσεις Ευ Ζην; Δώστε έμφαση στον μαγνήτη του μυαλού σας. Ο εγκέφαλος για «τροφή» έχει ανάγκη την προσευχή, τον διαλογισμό.

Από άποψη Ευ Ζην, για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο το πεπτικό σας σύστημα προσέξτε τι τρώτε. Είμαστε οι διατροφικές μας επιλογές. Πείτε όχι στην υπερβολική κατανάλωση ποτού, σοκολάτας, περιορίστε το κάπνισμα έτσι ώστε να αποφύγετε το δυσάρεστο σύμπτωμα της δυσπεψίας και την επιβάρυνση που προανέφερα. Η Τρίτη είναι η ιδανική ημέρα για να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο. Ευνοούνται επίσης οι μικροεπεμβάσεις στον αισθητικό σύμβουλο ή τον πλαστικό χειρουργό. Προτιμήστε και πάλι λαχανικά και χορταρικά πράσινου χρώματος για τη διατροφή σας. Μια ασφαλής επιλογή και για τους αλλεργικούς μου φίλους, ώστε  να αποφευχθούν τυχόν δερματικές παθήσεις. Δεν είναι όμως η κατάλληλη ημέρα για να επισκεφθείτε το κομμωτήριο. Καινούργιες επιλογές και ριζικές αλλαγές δεν ευνοούνται. Ούτε καν!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο διπλός Αριθμός 22 ή  και 4. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/07

Εύνοια στην επικοινωνία! Η ιδανική ημέρα για να αποκαταστήσετε σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν τα προηγούμενα διαστήματα, τάση που αφορά και στον έρωτα. Δίνεται λοιπόν η ευκαιρία από τους Αριθμούς να επανορθώσετε το μέχρι πρότινος δυσαρμονικό κλίμα με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει με αρμονία, τρυφερότητα και αγάπη. Είναι η ιδανική ημέρα για ερωτικές επανασυνδέσεις ή ακόμα και για ερωτικές εξομολογήσεις.

Από άποψη Ευ Ζην, τολμήστε κυτταρική αποτοξίνωση γιατί και σήμερα εξακολουθεί η λειτουργία του πεπτικού συστήματος να είναι επιβαρυμένη. Για να αποφεύγετε τέτοιου είδους συμπτώματα δυσανεξίας ή κατακράτησης, μείνετε μακριά από λιπαρές τροφές και οινοπνευματώδη. Δοκιμάστε ως διατροφικό συμπλήρωμα την μαστίχα Χίου. Ευνοείται η φροντίδα της στοματικής υγείας.  Ολοταχώς λοιπόν και την Τετάρτη στον οδοντίατρο, που αυτήν την εβδομάδα έχει την τιμητική του. Ο μεταβολισμός; Εξακολουθεί να είναι σύμμαχός μας καθώς λειτουργεί σε υψηλές στροφές. Η επίσκεψη στον κομμωτή σας δεν ευνοείται ούτε σήμερα. Δεν ευνοούνται οι τολμηρές αλλαγές.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:12.30 – 15.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του μυστικισμού, του αποκρυφισμού και της πνευματικής αναζήτησης, ο Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΠΕΜΠΤΗ 01/08

Υπέροχο ξεκίνημα μήνα σε μία όμορφη ημέρα λόγω της Νέας Σελήνης. Στην Αριθμολογία η Νέα Σελήνη σημαίνει νέα δημιουργικά ξεκινήματα. Εδώ λοιπόν, ότι ξεκινήσει ευνοείται γιατί θα υπάρχει πάθος. Ο έρωτας έχει την τιμητική του, τάση που αφορά δεσμευμένους και αδέσμευτους. Την Πέμπτη λοιπόν, μπορεί να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας, ωραίες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για πολύ καιρό στη καρδιά μας και στο μυαλό μας. Οι αναμνήσεις φίλοι μου είναι κάτι που δεν μπορεί να μας πάρει κάποιος εύκολα.

Από άποψη Ευ Ζην, η ιδανική, η πλέον κατάλληλη ημέρα για να τολμήσετε να κόψετε κακές συνήθειες π.χ. κάπνισμα, ποτό. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, όπως διατροφική και κυτταρική αποτοξίνωση. Καλό είναι να αποφύγετε την έντονη σωματική εργασία, ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων και τραυματισμών. Είναι η τέλεια ημέρα για να πάτε στο κομμωτήριο. Μην ξεχνάτε, άντρες – γυναίκες και παιδιά να εκτίθεστε στον ήλιο πάντα με την χρήση αντηλιακού.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.15 – 20.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/08

Οι εντάσεις και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις σιγά-σιγά ξεπερνιούνται, προσέξτε όμως τι λέτε, πως το λέτε και γιατί στον ερωτικό σας σύντροφο. Η Παρασκευή είναι η ενδεδειγμένη ημέρα για να κάνουμε το δικό μας απολογισμό. Ημέρα αυτογνωσίας διότι οι Αριθμοί μας πιέζουν να ανακαλύψουμε πρώτοι τις δικές μας αδυναμίες, τα μειονεκτήματά μας αντί να καταφερόμαστε εναντίων των άλλων. Η φιλανθρωπία λένε οι Άγγλοι ξεκινάει από το σπίτι, άρα οι αλλαγές θα έρθουν πρώτα απ’όλα και πάνω απ’όλα,  από εμάς τους ίδιους. Όλα τα άλλα θα γίνουν.


Από άποψη Ευ Ζην,οι αλλεργικοί φίλοι καλό είναι την Παρασκευή να προφυλαχθούν από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργίες. Να αποφύγετε ξανά και σήμερα την έντονη σωματική εργασία. Ημικρανίες ή συμπτώματα αϋπνίας ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν αργά το βράδυ. Όσο μπορείτε ελαττώστε την κατανάλωση καφέ, σοκολατούχου γάλατος αλλά και σοκολάτας. Πολύ καλό διατροφικό κόλπο και η κατάλληλη «τροφή» για τον εγκέφαλο είναι το καρύδι. Λουίζα, φασκόμηλο και δενδρολίβανο τα αφεψήματα κατά της αϋπνίας. Είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά σας. Δοκιμάστε, πειραματιστείτε με καινούργια χρώματα ή διαφορετικά χτενίσματα που θα ανανεώσουν όχι μόνο την εικόνα σας αλλά θα «ξεκλειδώσουν» ιδανικά και την ψυχολογία σας.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.00 – 17.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο Αριθμός 4 δηλαδή. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΣΑΒΒΑΤΟ 03/08

Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα λόγω πολλών υποχρεώσεων σας δίνουν οι Αριθμοί. Μπορείτε να κάνετε όμως και επαναπροσδιορισμό σχέσεων γιατί το Σάββατο θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε πράγματα που αφορούν προσωπικές σας σχέσεις, όπως ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι που νοιάζονται για εσάς. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να βαθμολογήσετε και να αξιολογήσετε τον κοινωνικό και φιλικό σας περίγυρο ή περιβάλλον στεκόμενοι στις πράξεις, ποιοι είναι αυτοί που αποδεδειγμένα σας αγαπούν πραγματικά. Το κάστρο φίλοι μου πέφτει πάντα από μέσα, που σημαίνει ότι κάποιοι από το περιβάλλον σας θα δείτε ότι είναι ενεργειακά τοξικοί άνθρωποι και βαμπίρ, ενεργειακά μιλώ πάντα.

Από άποψη Ευ Ζην,είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσετε θεραπεία ολιστικής προσέγγισης άρα ολοταχώς στον βελονιστή, στον ολιστικό θεραπευτή και θα έχετε αποτελέσματα. Ανακαλύψτε τον βελονισμό, την κρυσταλλλοθεραπεία όπως επίσης και την αρωματοθεραπεία στο Ευ Ζην με εμφανή αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο μεταβολισμός το Σάββατο κινείται σε πολύ χαμηλές πτήσεις, γι’ αυτό προσέξτε τι θα φάτε και τι θα πιείτε. Πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά, οι επιλογές της ημέρας. Είναι η ιδανική ημέρα, μιας και οι περισσότεροι θα βγείτε, να πάτε στο κομμωτήριο και να κάνετε τολμηρές αλλαγές. Αλλάζουμε χρώμα, μαλλιά και διάθεση. Για να ανεβάσουμε λίγο και τις ενεργειακές δονήσεις στο ναό της ψυχής μας, που δεν είναι άλλος από το κορμί μας, ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια ή και άλατα Νεκράς Θάλασσας και ένα επίσης χαλαρωτικό μασάζ να ακολουθεί, θα δείτε για πότε θα «ξυπνήσει» τις αισθήσεις σας και θα ανεβάσει τη διάθεση άρα και την ψυχολογία σας.


Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.15 – 21.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του μυστικισμού, του αποκρυφισμού και της πνευματικής αναζήτησης, ο Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΚΥΡΙΑΚΗ 04/08

Τονίζεται με έμφαση η επικοινωνία. Λίγο δύσκολη για όλους όσοι δεν ευνοούνται σήμερα Κυριακή, όσον αφορά εντάσεις που ενδέχεται να δημιουργηθούν στον ερωτικό τομέα. Πολύ επικοινωνιακή όμως ημέρα για τους ευνοημένους Αριθμούς. Θα έχετε τη δυνατότητα φίλοι μου να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με τρόπο ακριβή, σαφή σε σχέση με προηγούμενα διαστήματα. Αξιοποιήστε την ημέρα. Άριστες οι δημόσιες σχέσεις με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και μελλοντική πορεία.


Από άποψη Ευ Ζην,

οφείλετε να προσέχετε και την Κυριακή βαριά, «αμαρτωλά», λιπαρά εδέσματα αν δεν θέλετε να ταλαιπωρήσετε το πεπτικό σύστημα. Τολμήστε αλλαγές όπως να κόψετε οριστικά και αμετάκλητα το αλάτι, αντικαθιστώντας το με αλάτι Ιμαλαΐων που «πιάνει» στο φαγητό και κάντε φυλετικές διακρίσεις κόβοντας όλα τα λευκά όπως ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη. Προτιμήστε πράσινα λαχανικά όπως κολοκύθια, πράσα, αγκινάρες, αβοκάντο, μαρούλια για να περιορίσετε τις αλλεργίες, τις δερματικές παθήσεις και να «ξυπνήσετε» όσο μπορείτε τον μεταβολισμό που κινείται σε χαμηλές στροφές.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.30 – 18.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχοι της εύνοιας οι Αριθμοί 3, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην & 6, της Αφροδίτης, της ομορφιάς, του έρωτα και της αγάπης. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλήςο 33.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found