ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Είναι η εβδομάδα που θα έχει πολλές εναλλαγές γεγονότων, διαθέσεων και καταστάσεων. Καθοριστική για την ερωτική μας ζωή. Ερωτικές επανασυνδέσεις, νέες κοινωνικές γνωριμίες και αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα. Προωθούνται σημαντικά σχέδια εφόσον οι αποφάσεις είναι βασισμένες στη λογική και όχι βιαστικά. Βελτιωμένη είναι η οικονομική κατάσταση απλά θα πρέπει να προσέχουμε να μην είμαστε βιαστικοί σε αποφάσεις και στις οικονομικές μας συναλλαγές και δοσοληψίες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03/06

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία υπέροχη ενεργειακά ημέρα, πολύ αισιόδοξη λόγω της Νέας Σελήνης που αριθμολογικώς αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα. Κατά συνέπεια, ευνοούνται τα κεφάλαια επικοινωνίας, έρωτα, φλερτ και δημοσίων σχέσεων. Αναμένεται ανάπτυξη και πρόοδος με τη προϋπόθεση ότι θα είμαστε συνετοί, ψύχραιμοι και πειθαρχημένοι, απαλλαγμένοι από παρορμητικές, επιπόλαιες κινήσεις και χειρισμούς. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί ενδέχεται να αποσυντονιστούν στην διάρκεια της ημέρας, αυτό σημαίνει πως θα είναι ψυχολογικά και ενεργειακά ασταθείς. Γι’ αυτό καλό είναι να μην προβληματιστείτε, να μην στεναχωρηθείτε πόσο μάλλον να πανικοβληθείτε. Μία ημέρα με παροδικές τάσεις.
Από άποψη Ευ Ζην, όλοι όσοι υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο ή πόνο στη μέση, καλό είναι να επισκεφθούν τον γιατρό,τον θεραπευτή. Σε γενικές γραμμές σήμερα αποφεύγουμε βαριά σωματική άσκηση. Σε απλά ικανοποιητικά επίπεδα κινείται ο μεταβολισμός. Ενδώστε στη θεραπευτική& ενεργειακή αξία των αιθέριων ελαίων και αλάτων. Ένα χλιαρό αφρόλουτρο ή και χαλαρωτικό μασάζ να ακολουθεί αναζωογονούν το ναό της ψυχής σας, το σώμα σας δηλαδή και το μυαλό σας.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.30 – 22.15
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του διαλογισμού και του Εγκεφάλου, ο εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, ο πνευματικός ηγέτης.

ΤΡΙΤΗ 04/06

Μία πολύ θετική από άποψη ενέργειας και επικοινωνίας ημέρα. Να είστε θετικοί και αισιόδοξοι με θετικές δηλώσεις τόσο ως προς τον εαυτό σας όσο και ως προς τους άλλους. Μέσω σωστής δυνατότητας διαλόγου και άριστης επικοινωνίας θα βρεθούν λύσεις άκρως ικανοποιητικές για όλους. Ημέρα που έχει να δώσει πολλά.Αξιοποιήστε την!
Από άποψη Ευ Ζην,οι πόνοι στον αυχένα,στην ωμοπλάτη ή και στη μέση υποχωρούν την Τρίτη, ωστόσο αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση. Παραμονεύει η τάση ατυχημάτων και τραυματισμών. Μην παραλείπετε το αντηλιακό σας ποτέ, χειμώνα-καλοκαίρι. Κρατήστε από τον ήλιο την ευεργετική δράση της βιταμίνης D όχι όμως και τις ρυτίδες. Ο μεταβολισμός βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.30 – 19.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο διπλός Αριθμός 22 ή 4, ως 22 είναι ο ιδανικός εκπρόσωπος της ιώβειας υπομονής και ως 4 ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05/06

Έντονος προβληματισμός για θέματα οικογενειακής φύσεως. Αναμένεται να υπάρξουν εντάσεις, λεκτικά επεισόδια λόγω προβληματικής επικοινωνίας. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί προτείνω να αποφύγετε σοβαρές και σημαντικές συναντήσεις,συζητήσεις τόσο στο σπίτι σας όσο και στον εργασιακό σας χώρο.
Από άποψη Ευ Ζην, αναμένεται ιδιαίτερα επιβαρυμένο, κουρασμένο και υποτονικό το πεπτικό σύστημα. Προστατέψτε την λειτουργία χολής και συκωτιού αποφεύγοντας γλυκά, οινοπνευματώδη και πολύ λιπαρές τροφές. Αντιθέτως αφεψήματα όπως δενδρολίβανου, τζίντζερ, φασκόμηλου, γαϊδουράγκαθου,αγκινάρας και τσουκνίδας θα σας βοηθήσουν και θα ξυπνήσουν τον μεταβολισμό που…«σέρνεται» κυριολεκτικά. Αν επιθυμείτε ριζοσπαστικές αλλαγές στα μαλλιά,καλύτερα να το αποφύγετε.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.30 – 15.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του μυστικισμού, του αποκρυφισμού και της πνευματικής αναζήτησης, ο Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11, ο απόλυτα φιλόδοξος με αρχηγικές τάσεις αλλά ως 2 ο ευγενής και αφανής ήρωας.

ΠΕΜΠΤΗ 06/06

Οι τάσεις της Τετάρτης όσον αφορά τον προβληματισμό σε οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να υφίστανται. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο,ιδιαίτερα αν είναι γονείς. Κατ’ άλλα η ημέρα δίνει ευκαιρίες για έντονο φλερτ και ερωτικά παιχνίδια. Σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες προκύπτουν και εξελίσσονται μακροπρόθεσμα με πολύ ενδιαφέρουσες οπτικές και προοπτικές.
Από άποψη Ευ Ζην, δεν είναι καλή ημέρα για πολύωρες χειρουργικές πράξεις. Το πεπτικό σύστημα εξακολουθεί και παραμένει επιβαρυμένο μ’ ένα μεταβολισμό να κινείται σε χαμηλές πτήσεις. Διατροφική κυτταρική αποτοξίνωση με συμμάχους σας λαχανικά, φρούτα, σαλάτες και σωστά αφεψήματα. Πείτε ξανά όχι στο κομμωτήριο και ναι στον αισθητικό σύμβουλο ή τον δερματολόγο ή και τον πλαστικό χειρουργό, καθώς ευνοείται οτιδήποτε αφορά στην υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.15 – 20.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός της Αφροδίτης, της ομορφιάς του έρωτα και της αγάπης, ο Αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33 με ελαφρύ προβάδισμα στον Αριθμό του διδασκάλου, δηλαδή τον 33 .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/06

Νέες ιδέες,ευρηματικές, ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις, αναπάντεχες συναντήσεις,νέες κοινωνικές γνωριμίες προοπτικές εξέλιξης! Όλες αυτές οι ευχάριστες αλλαγές για τους ευνοημένους Αριθμούς και μόνο. Το αντιστρόφως ανάλογο ισχύει για τους λιγότερο ευνοημένους που βλέπουν τα αποτελέσματα των επιλογών τους να μην είναι τα αναμενόμενα. Μην απογοητεύεστε φίλοι μου! Ακολουθεί ένα όμορφο σαββατοκύριακο.
Από άποψη Ευ Ζην, μετά από καιρό ο μεταβολισμός λειτουργεί σε υψηλές στροφές. Ολοταχώς στο κομμωτήριο για όμορφες αλλαγές.Προφυλαχθείτε από οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση. Για να προφυλαχθείτε από ημικρανίες και αϋπνίες πείτε ναι στα αφεψήματα: λουΐζας, φασκόμηλου και δενδρολίβανου.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.30 – 17.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος ο ιερός Αριθμός της Αριθμολογίας και ο κορυφαίος κατά Πυθαγόρα, ο εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο Αριθμός 7. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 22. Επικεφαλής ο πολύ φιλόδοξος 11.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/06

Πολύ ευνοϊκή ημέρα για σημαντικές συναντήσεις (επαγγελματικές/ιδιωτικές). Άριστες δημόσιες σχέσεις, σημαντικές νέες γνωριμίες που έχουν να προσφέρουν πολλά. Φλερτ αξιώσεων και καλών προοπτικών. Πολύ καλή ημέρα για να κυνηγήσετε την τύχη σας έστω και συντηρητικά.
Από άποψη Ευ Ζην, η αποχή από την έντονη σωματική άσκηση και δραστηριότητα συνεχίζεται. Προφυλαχτείτε από οτιδήποτε θα μπορούσε να σας προκαλέσει αλλεργία. Αλλάξτε, τολμήστε να παρέμβετε σε ότι δεν σας αρέσει. Ανανέωση και επιβράβευση «με τη Δύναμη των Αριθμών». Ασχοληθείτε με την εικόνα σας, επισκεφθείτε το κομμωτήριο και τολμήστε αλλαγές.Θα αρέσουν, πιστέψτε με! Εντάξτε την άσκηση και τη σωστή διατροφή στη ζωή σας ξεκινώντας το Σάββατο με ένα μεταβολισμό να κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 21.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Επικεφαλής ο Αριθμός του κάρμα, του άπειρου, της τύχης και του χρήματος, ο Αριθμός 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33 ευνοούνται και κινούνται παράλληλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/06

Μία ημέρα που εγκαινιάζει, έως τις 04/07 τουλάχιστον, μία νέα περίοδο στα εξής: φλερτ, άριστες δημόσιες σχέσεις, εύρεση καλής εργασίας. Σε όλους όσοι δεν ευνοούνται προτείνω προσοχή στα έξοδα αλλά και στην οικονομική διαχείριση γενικότερα. Είναι μία πάρα πολύ θετική ημέρα γεμάτη έμπνευση, φαντασία και ευρηματικότητα για επιχειρηματίες, συγγραφείς, καλλιτέχνες, διανοούμενους, πνευματικούς αναζητητές, καλή ώρα Μέντορες Ζωής.
Από άποψη Ευ Ζην, φρούτα, χυμοί,σαλάτες, ελάχιστο αλάτι (έως και καθόλου) για να αντιμετωπίσετε τα δυσάρεστα συμπτώματα κατακράτησης και υπέρτασης. Ο μεταβολισμός κινείται σε ικανοποιητικές στροφές γι’ αυτό η διατροφική κυτταρική αποτοξίνωση επιβάλλεται. Πείτε ναι σε θεραπείες και κούρες ομορφιάς τόσο στους ειδικούς όσο και κατ’οίκον. Μπορείτε και μόνοι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τις κατάλληλες μάσκες καθαρισμού, απολέπισης και ενυδάτωσης. Ευνοείται απόλυτα ότι έχει να κάνει με την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο ιερός Αριθμός του Θεού, η βάση όλων των Αριθμών, ο Αριθμός 9. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33 με ελαφρύ προβάδισμα στον 33.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found