ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Εβδομάδα όπου θα έχουμε εναλλαγές διαθέσεων αλλά με πολύ σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά, τα επαγγελματικά και στον έρωτα. Οι Αριθμοί με τις τάσεις τους δίνουν πολύ θετικές προοπτικές και ευχάριστες αν και κάπως αιφνίδιες αλλαγές. Σε κάποιες των περιπτώσεων, θα παρατηρηθούν υπερβολικές συμπεριφορές όπως να ξοδεύουμε παραπάνω απ’ ότι το συνηθίζουμε προς χάριν εντυπώσεων και να δίνουμε υποσχέσεις που δύσκολα μπορούμε να κρατήσουμε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/06

Ωραίο ξεκίνημα εβδομάδας, με σωστή διαυγή κρίση και εύνοια στο να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες που μας φέρνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Έχουμε περισσότερες ευκαιρίες και την δυνατότητα να δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να πάρουμε τις σωστές για εμάς αποφάσεις. Οι λιγότερο ευνοημένοι να προσέχουν τους χειρισμούς και τα λόγια τους διότι η ημέρα κρύβει απογοητεύσεις.
Από άποψη Ευ Ζην, δεν είναι η ιδανική ημέρα για πολύωρες χειρουργικές πράξεις, είναι όμως κατάλληλη για να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο. Ο μεταβολισμός στα καλύτερά του, σε άριστες στροφές λειτουργεί. Προτιμήστε τα πράσα, τα μαρούλια, γενικά τα πράσινα χόρτα και λαχανικά. Δοκιμάστε τον ζωμό των άγριων χόρτων. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνετε πολύ τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά. Αντί κομμωτηρίου, επισκεφθείτε την αισθητικό.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.45 – 22.20
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχοι της εύνοιας οι Αριθμοί 1, 3 & 6. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, ο πνευματικός ηγέτης.

ΤΡΙΤΗ 25/06

Ημέρα που κρύβει έντονες αντιδράσεις, παρορμητικές κινήσεις, διαφωνίες, αντιπαραθέσεις τόσο σε οικογενειακά περιβάλλοντα όσο και σε επαγγελματικά. Βρίσκεστε αντιμέτωποι με ανάγκες, συμφέροντα και στόχους. Εξυπακούεται πως, οι παρορμητικές κινήσεις και οι χειρισμοί θα κοστίσουν ακριβά.
Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή η λειτουργία του μεταβολισμού την Τρίτη. Πείτε ναι σε μικροεπεμβάσεις και επιθετικές θεραπείες λέιζερ με στόχο την υγεία και ομορφιά του δέρματος. Φάτε άφθονη σαλάτα, πιείτε φυσικούς χυμούς και ενεργοποιήστε το μεταβολισμό σας με αφεψήματα λουΐζας, δενδρολίβανου και γαϊδουράγκαθου. Δοκιμάστε τα άλατα Νεκράς Θάλασσας στο μπάνιο, σας χαλαρώνουν, σας αναζωογονούν ενεργειακά και όχι μόνο.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.15 – 19.15
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο κορυφαίος Αριθμός, ο τέλειος Αριθμός κατά Πυθαγόρα, ο εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο Αριθμός 7. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 22. Επικεφαλής ο 11.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/06

Μία ακόμη δύσκολη ημέρα για την επικοινωνία μας η Τετάρτη. Δεν είναι η ημέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να κάνετε σημαντικές συναντήσεις και επαφές. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να υποστείτε συνέπειες δυσάρεστες που αφορούν τόσο στην οικογενειακή και προσωπική σας ζωή αλλά και στην επαγγελματική.
Από άποψη Ευ Ζην, επισκεφθείτε τον αισθητικό, τον δερματολόγο και τον πλαστικό χειρουργό. Υπάρχουν θεραπείες με οξέα φρούτων που ανανεώνουν την ταλαιπωρημένη όψη, και λόγω ήλιου, της επιδερμίδας. Καθίστε με άνεση στην καρέκλα του οδοντιάτρου και σκεφτείτε το αστραφτερό χαμόγελο που θα έχετε μετά. Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε απλά ικανοποιητικά επίπεδα και δεν είναι υποστηρικτικός στην προσπάθεια όλων όσοι επιθυμούν να χάσουν βάρος. Γι’ αυτό λοιπόν, τη συγκεκριμένη ημέρα να φάτε ελαφρά, να μην αλατίσετε πολύ το φαγητό σας και φυσικά να πιείτε άφθονο νερό.
Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.00 – 15.00 & 21.00 – 23.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχοι της εύνοιας οι Αριθμοί 6 & 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΠΕΜΠΤΗ 27/06

Για όλους όσοι χρειαστεί να προβείτε σε διακανονισμούς με υποχρεώσεις προς τρίτους όπως τράπεζα, εφορία κλπ. ή ασχολείστε με κινήσεις αγοραπωλησιών ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες, να αποφύγετε την Πέμπτη τα μεγάλα οικονομικά “ανοίγματα” και επενδυτικά ρίσκα.
Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, προσέχοντας τόσο την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας όσο και τη στοματική σας υγεία. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να λειτουργεί σε απλώς ικανοποιητικά επίπεδα. Βοηθήστε τον με αφεψήματα τσουκνίδας, τζίντζερ και γαϊδουράγκαθου και προτιμήστε ψητά λαχανικά την συγκεκριμένη ημέρα. Εκτός του μεταβολισμού, «ξυπνήστε» τις αισθήσεις σας κάνοντας μπάνιο ή και μασάζ με αιθέρια έλαια.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.50
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του Θεού, η βάση όλων των Αριθμών, ο Αριθμός 9. Οι Αριθμοί 4 & 8 το παλεύουν στη διάρκεια της ημέρας και αν κινηθούν στα προτεινόμενα διαστήματα, θα τα πάνε εξαιρετικά. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/06

Μία πολύ καλή ημέρα για την επικοινωνία! Ωραία θετική δόνηση ενέργειας, αισιόδοξη και ανεβασμένη διάθεση, ωραίες θετικές δηλώσεις. Νιώθετε την αλλαγή μέσα σας και είστε έτοιμοι να βιώσετε χαρά, ευτυχία, απόλυτη δικαίωση και ικανοποίηση. Ακόμα και οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο, επιλύονται επιτυχώς.
Από άποψη Ευ Ζην, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Ωστόσο ευνοούνται οι μικροεπεμβάσεις, αισθητικές και μη. Πιείτε ζωμό άγριων χόρτων, τσουκνίδα και γαϊδουράγκαθο και θα δείτε πως θα καθαρίσει το αίμα σας. Εν τω μεταξύ, μην παραλείπετε ποτέ το αντηλιακό σας, αποκτήστε χρώμα μεν με προστασία δε. Σε απόλυτα χαμηλές πτήσεις ο μεταβολισμός. Φάτε ελαφρά και ενυδατώστε περισσότερο τον οργανισμός σας.
Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.00 – 17.00 & 22.00 – 23.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 3, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχοι της εύνοιας οι Αριθμοί 5, 7 & 9. Θα σκίσουν! Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Ισότιμα στην εύνοια οι 22 & 33.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/06

Υπέροχη ημέρα! Ανεβασμένη η διάθεσή μας πολύ θετική ενέργεια, γεμίζουμε με αυτήν, έχουμε όρεξη για εξορμήσεις, για αλλαγή περιβάλλοντος. Θέλουμε να διασκεδάσουμε να ψυχαγωγηθούμε. Ιδανική ημέρα για να αλλάξετε παραστάσεις και να βρεθείτε στη φύση κάνοντας μία εκδρομή ή πηγαίνοντας ένα ταξίδι.
Από άποψη Ευ Ζην, σε καλύτερες στροφές λειτουργεί ο μεταβολισμός. Προτιμήστε ψητά λαχανικά και φροντίστε περισσότερο την επιδερμίδα σας κάνοντας μάσκες καθαρισμού και βαθιάς ενυδάτωσης. Ευνοϊκή ημέρα για να αφαιρέσετε τατουάζ, ελιές, ανεπιθύμητα στίγματα κλπ. Επενδύστε στην ομορφιά σας και κυκλοφορήστε γοητεύοντας τους πάντες. 
Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 11.00 – 13.30 & 19.00 – 21.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι : 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχοι της εύνοιας οι Αριθμοί 2, 5 & 7. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Ξεκάθαρο προβάδισμα δίνεται στον 11.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/06

Κυριακή όμορφη και ευλογημένη λόγω της εύνοιας των Αριθμών στην επικοινωνία. Θα έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και πολύ πιο εύκολα με τους άλλους, χωρίς συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Μπορείτε άφοβα να προβείτε σε συζητήσεις επαγγελματικές και οικογενειακές. Θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα αυτών των επαφών.
Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός επιτέλους κινείται σε υψηλές στροφές βοηθώντας μας να φάμε και κάποιο αμαρτωλό φαγητό ή έδεσμα. Για να μην νιώθετε ενοχές για τις διατροφικές σας ατασθαλίες μετά την …αμαρτία, πιείτε αφέψημα τσουκνίδας ή γαϊδουράγκαθου για να καθαρίσει το αίμα σας και εννοείται πως και εσείς θα την βγάλετε καθαρή.
Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.00 & 22.30 – 23.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found