Είναι …αυθεντικοί!

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είναι ο εαυτός τους!  Η δική τους αλήθεια δηλαδή. Είναι λουσμένοι με αυτό το Λευκό Φως γι’ αυτό είναι τόσο φωτεινοί Άνθρωποι και ακτινοβολούν σε κάθε φάση της ζωής τους! Έχουν πολύ ισχυρό ενεργειακό πλέγμα, όμορφη Αύρα. Εκπέμπουν Θετική Ενέργεια. Είναι ενεργειακώς τόσο Δυνατοί, γιατί αυτόματα απομακρύνουν ότι δεν είναι συμβατό με την ιδιοσυγκρασία τους και τη στάση ζωής τους και δεν  προσελκύουν ότι να είναι.

Δε τους ενδιαφέρει να είναι αρεστοί στους πάντες αλλά  να παραμένουν γνήσιοι, αυθεντικοί, αληθινοί.  Παραμένουν ο εαυτός τους δίχως να κάνουν εκπτώσεις στις ηθικές τους αξίες. Είναι υπέρμαχοι της Αλήθειας και του Δίκαιου. Δεν τηρούν ποτέ σιγή ιχθύος.   Παίρνουν θέση δηλαδή στα γεγονότα γιατί έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Είναι δυναμικές προσωπικότητες. Επιβλητικές ακόμα κι αν δείχνουν ήρεμοι, αδρανείς και παραμένουν σιωπηλοί. Ίσως τότε να είναι πραγματικά επικίνδυνοι!!! Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους βαθιά τη Δύναμη της Πίστης & της Γνώσης.

 

Αντιμετωπίζουν …θετικά & μόνο την κάθε πρόκληση

Είτε είναι θέμα σχέσης ερωτικής, σχέσεων, υγείας, εργασίας, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, το «πρόγραμμα» του εγκεφάλου τους και της καρδιάς τους που «τρέχει» σαν αίμα και οξυγόνο, μέσα τους, είναι πως τα πάντα, όλα (καλά ή δυσάρεστα γεγονότα) γίνονται για κάποιο λόγο, και αυτό θεωρούν πως είναι μια θαυμάσια ευκαιρία αυτό-βελτίωσης. Δεν στέκονται ποτέ σε οτιδήποτε  αρνητικό, αλλά διαρκώς επαναπρογραμματίζονται, επαναπροσδιορίζονται και ανασυγκροτούνται. Αναδομούνται! Ενεργειακά. Πνευματικά.

 

Αγκαλιάζουν την αλλαγή

Κατάλαβαν έγκαιρα πως η μόνη σταθερά στον κόσμο είναι η αλλαγή. Πως ότι δεν εξελίσσεται, αργά η γρήγορα μένει πίσω και …πεθαίνει. Η χαρά και η ικανοποίηση, μετά την διαρκή εγκάρδια ευγνωμοσύνη μέσω προσευχής ή διαλογισμού (οποιοδήποτε μέσο προκειμένου να καλύπτει ο κάθε ένας μας ξεχωριστά το μεταφυσικό του κενό) το κάθε τώρα, τη κάθε στιγμή, έρχεται μόνο από την ανάπτυξη.

 

Λατρεύουν τα τραγούδια με αισιόδοξα μηνύματα που σε παρακινούν. Σε παροτρύνουν να αλλάξεις τρόπο και στάση ζωής! Ας αναφέρω ένα μουσικό διαμάντι που το λάτρευε ο πατέρας μου κι ως άλλη κληρονομιά το λάτρεψα κι εγώ. “My Way”  Φρανκ Σινάτρα

Μαθαίνουν από τις καλύτερες εκδοχές όπως τη μουσική που είναι όπως ακριβώς η ζωή. Συνεχίζεται… Μιλάει η μουσική στις καρδιές των ανθρώπων. Με τη σειρά τους λοιπόν ανακαλύπτουν τις πρακτικές των ανθρώπων που θεωρούν οι ίδιοι πρότυπα. Όμως, όταν βρουν αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένοι, μπαίνει στην άκρη η κάθε σειρήνα και ο κάθε «ειδήμων», το φιλτράρουν, το επεξεργάζονται και το κάνουν επίσης με τον δικό τους αυθεντικό τρόπο.

 

Δεν ζηλεύουν και δε φθονούν κανέναν

Το «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», τους αφήνει παγερά αδιάφορους! Αντιθέτως, χαίρονται με τη χαρά, την ευτυχία και τις επιτυχίες των άλλων που τους περιβάλλουν. Εστιάζουν στο τι μπορούν να μάθουν από αυτούς αλλά κυρίως στο πώς μπορούν οι ίδιοι να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, αλλά και να κάνουν καλύτερα αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένοι κι αν προτιμάτε είναι η δική τους αποστολή.

Γνωρίζουν πως αν όλοι οι άνθρωποι το έκαναν αυτό, θα ζούσαμε σε έναν πολύ καλύτερο κόσμο. Έτσι, εστιάζουν στο δικό τους κομμάτι και …μόνο!!!

 

Επιλέγουν προσεκτικά τον συγγενικό, φιλικό, γενικά κοινωνικό κύκλο τους!

Οι Δυνατοί και Νικητές στη Ζωή αυτή, οι αυθεντικοί Άνθρωποι επιλέγουν πολύ προσεκτικά, με αληθινή Σοφία, σε ποιους θα επενδύσουν την ενέργεια, τον χρόνο τους και το συναίσθημά τους! Τις λίγες ή τις πολλές στιγμές από την πολύτιμη ζωή τους.

Γνωρίζουν ότι η Ενέργεια αλληλεπιδρά με ό,τι είναι κοντά είτε στο φυσικό περιβάλλον είτε στην σκέψη. Γιατί πολύ απλά η Ζωή το Σύμπαν, τα πάντα είναι … Ενέργεια. Η σκέψη κι η ψυχή. Αυτό ισχύει εννοείται κι αυτό το εφαρμόζουν σε  όλους τους τομείς της ζωής τους.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε τοξική κατάσταση κι ενέργεια, είθισται να είναι ψυχικά ανισσόροποι.  Ενεργειακά ευάλωτοι. Όλοι αυτοί που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια, και που επιμένουν να ζουν στην αρνητικότητα χωρίς θέληση, υπομονή και επιμονή στη Ζωή, όλοι όσοι αρνούνται να μπουν σε έναν πιο ωφέλιμο και παραγωγικό κόσμο, δεν έχουν καμία απολύτως θέση κοντά τους.

Ο ρεαλισμός μέσω απλής κοινής λογικής είναι έννοια  πολύ παρεξηγημένη. Αυτόματα κάποιοι σε θεωρούν …κυνικό. Μιας και τον ίδιο κόσμο, ο καθένας τον βιώνει υποκειμενικά σε μεγάλο βαθμό και εστιάζει σε ό,τι επιλέγει. Αυτή η επιλογή από επίγνωση είναι ψηλά στην ιεραρχία τους, οπότε δεν δέχονται συμβιβασμούς για κανένα λόγο. Δεν κάνουν εκπτώσεις όπως προανέφερα. Σε καμία περίπτωση. Ούτε οικονομικά, ούτε συναισθηματικά. Κι αυτό, γιατί γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο μακροπρόθεσμα θα τους στοιχίσει πολύ περισσότερο σε σχέση με τον όποιο προσωρινό συμβιβασμό ή όποια προσωρινή κάλυψη κάποιας επιφανειακής ανάγκης.

Δεν εγκαταλείπουν …ποτέ!!!

Η έννοια της παραίτησης δεν υπάρχει γι’ αυτούς ούτε ως λέξη. Μόνο στο λεξικό!

Γνωρίζουν ότι κάθε μονοπάτι κρύβει εκπλήξεις ανάλογα με το αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Το όραμά τους κι η πορεία της Ζωής τους δεν τους επιτρέπει να σταματήσουν. Ξέρουν όμως πότε πρέπει να ξεκουραστούν, και πότε να συνεχίσουν. Γιατί η ανάπαυση του στρατιώτη …επιβάλλεται!

Γνωρίζουν πως η Ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, ένα όμορφο ταξίδι. Αναζητούν τους …συμβατούς ενεργειακά, πνευματικά, συνταξιδιώτες και δεν εγκαταλείπουν …ποτέ ότι είναι αυθεντικό. Αντιθέτως το εκτιμούν, το θαυμάζουν, υποκλίνονται και το θέλουν και στη δική τους Ζωή.

 

Κανένας δε τους χρωστάει τίποτα

Αυτοί οι Άνθρωποι δεν περιμένουν ούτε απαιτούν τίποτα κι από κανέναν. Τίποτα δεν γίνεται έξω από αυτούς. Δεν αναζητούν, επιζητούν το χειροκρότημα, την επιβράβευση, την τύχη, την αποδοχή, την κατανόηση, το κύρος, τη …λεζάντα μέσω άλλων ανθρώπων… Αν έρθουν όλα αυτά μέσω του έργου τους, των έργων τους, των πράξεων τους έχει καλώς και ναι, τους είναι ευπρόσδεκτα. Όμως γνωρίζουν, πως ότι καταφέρνουν, το καταφέρνουν από την δική τους θέληση και προσπάθεια, υπομονή, επιμονή, αντοχή, προσευχή και διαρκή προσπάθεια. Γνωρίζουν ότι κανείς δεν είναι κανενός και πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εθελοντικές! Ασχέτως με το αν οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε αλληλουποστηρηκτικοί μεταξύ μας!!!…

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found