Να λάμπεις δια της απουσίας σου από όλα όσα σε φθείρουν. Σε προβληματίζουν. Να κρατάς αποστάσεις από ότι σε αλλοιώνει και σε καταστρέφει ως προσωπικότητα.

Να απομακρύνεσαι από την τοξική ενέργεια ανθρώπων και καταστάσεων με ευγένεια, ψυχραιμία, εκπέμποντας παράλληλα σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε ανθρώπινη σου σχέση. Να διατηρείς το κύρος σου, να το προστατεύεις και να απομακρύνεσαι με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό. Να στιγματίζεις κάθε φυγή σου με το ήθος και τις αρχές που σε διακρίνουν. Να μην κάνεις εκπτώσεις στις ηθικές σου αξίες. Αυτές είσαι …ΕΣΥ!

Να απομακρύνεσαι από ό,τι υποτιμά τη νοημοσύνη σου. Να μην επιτρέπεις ενεργειακή διαρροή απ’ όπου, όποιον κι αν προέρχεται. Από οποιαδήποτε πηγή και ενεργειακή γεννήτρια που νιώθεις, αντιλαμβάνεσαι ότι μειώνεται η προσωπικότητά σου. Από ό,τι καταδυναστεύει και προσβάλλει την ανθρώπινη υπόσταση και φύση σου. Να μην νιώθεις μετέωρος ψυχολογικά, αφήνοντας την ύπαρξή σου να γίνεται έρμαιο ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Μην επιτρέπεις στην οντότητα σου να γίνεται βορά στις τοξικές και νοσηρές προθέσεις, κίνητρα κάθε άγριου θηρίου, που θέλει πεισματικά να ορίζεται  ως άνθρωπος.

Να αποβάλλεις τις αμφιβολίες, τις φοβίες και κάθε μορφής ανασφάλεια που σου προκαλούν όλα αυτά τα ανθρώπινα κέντρα επιρροής και να αναχωρείς για πιο ήρεμα, γαλήνια κι απάνεμα λιμάνια. Να αποφεύγεις τις ενεργειακές κακοτοπιές. Όλους όσοι θέτουν σε κίνδυνο την σωματική και πνευματική σου ακεραιότητα. Να χειρίζεσαι εσύ και μόνο εσύ, το πηδάλιο στο καράβι της ζωής με προορισμό καθαρές, ασφαλείς θάλασσες για την ψυχική σου ηρεμία και γαλήνη.

Μην αφήνεις χώρο και κανένα μα κανένα περιθώριο στη ζωή σου για ότι δε σε εκφράζει πόσο μάλλον δε σε αντιπροσωπεύει ως χαρακτήρα, ως  άνθρωπο!

Να διαγράφεις μικροπρεπείς, αναξιοπρεπείς συμπεριφορές από το πρώτο κιόλας σημάδι έκφρασής τους. Τις θρασύδειλες, ανώριμες, επιπόλαιες, αρνητικές σκέψεις να τις αποβάλλεις από το μυαλό σου. Πριν γίνουν πράξεις! Γιατί αυτό είναι η δύναμη της αρνητικής σκέψης. Χωρίς καν να το αντιληφθείς γίνεται …πράξη. Έργο. Αν θες να είσαι άνθρωπος σωστών έργων, σκέψου μόνο θετικά! Με χαμόγελο πρώτα στην ψυχή, στο μυαλό και μετά στο στόμα.

Να αποβάλλεις από τον περίγυρό σου κάθε λεκτικό βίαιο στίγμα, κάθε …απόπειρα εκμετάλλευσης, κάθε αρνητική δήλωση ζήλιας και φθόνου. Να κυνηγάς μόνο εκείνα που είναι φτιαγμένα από τη δική ενεργειακή στόφα, το δικό σου ενεργειακό πλέγμα, το δικό σου ενεργειακό κράμα για να αλλάξεις το …κάρμα σου!!!

Με πυξίδα τη δύναμη της ψυχής σου, να πηγαίνεις πάντα εκεί που αντανακλά η λάμψη της. Να είσαι λουσμένος στο Λευκό Φως της Αλήθειας που διώχνει το σκοτάδι…

Να μάθεις να μη ζητιανεύεις ποτέ χώρο και χρόνο από εκείνους που αδιαφορούν για την ύπαρξή σου. Να μην επιζητάς τον σεβασμό και την αναγνώριση, τη δικαίωσή σου από τους ανάξιους και την επικρότηση από τους ανίκανους.

Να μην αποζητάς επίμονα την σημασία και την προσοχή από εκείνους που κωφεύουν στην φωνή σου, που σε ακούν αλλά δεν σε προσέχουν.

Να μην αγνοείς τα θέλω σου με στόχο να γίνεις αρεστός, δημοφιλής κι αγαπητός στους άλλους. Να μην αφήνεις τις δικές σου επιθυμίες να γίνονται γέφυρες επικοινωνίας για να περάσουν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες των άλλων.

Να ορθώνεις το ηθικό σου ανάστημα και να υψώνεις τον αυτοσεβασμό σου με τη δύναμη της ψυχής σου στον μάταιο τούτο κόσμο. Να επενδύεις κάθε ημέρα, στην αυτοεκτίμηση σου και να τη βάζεις πάνω από τα συμφέροντα και την ιδιοτέλεια του. Να φροντίζεις να λάμπεις δια της απουσίας σου από ότι δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found