ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Οι επαγγελματικές σας σχέσεις δοκιμάζονται την Τρίτη μιας και η αντιμετώπιση από συνεργάτη; συνέταιρο; ή ανώτερό σας, σας προβληματίζει πολύ. Ευνοϊκή και πολύ τυχερή η Τετάρτη, ενδιαφέρουσες κοινωνικές και ερωτικές γνωριμίες την Πέμπτη με άτομα ολότελα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Οι καλύτερες εξελίξεις με δικαιωτική και συμφέρουσα για εσάς κατάληξη στη διάρκεια του σαββατοκύριακου όπου την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό σας διαδέχονται η εκτίμηση και ο σεβασμός.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Γίνεστε πιο ευρηματικοί, δημιουργικοί και πρακτικοί από κάθε άλλη φορά. Παίρνετε έξυπνες πρωτοβουλίες και δίνετε αντίστοιχα αποτελεσματικές λύσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη γοητεύοντας παράλληλα! Από την Πέμπτη και το σαββατοκύριακο ενδέχεται να αποκτήσετε εισοδήματα αναπάντεχα (κληρονομιά, τυχερά παιχνίδια) επωμιζόμενοι τις τρελές απαιτήσεις, διαθέσεις και προθέσεις οικείων σας προσώπων.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα από την άποψη ότι θα υπάρχουν εναλλαγές γεγονότων όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Δύσκολη η επικοινωνία σήμερα. Αύριο Τρίτη ενδέχεται να ακούσετε αυστηρά σχόλια από οικείο σας πρόσωπο. Την Τετάρτη δίνετε έμφαση στην εργασία σας και μαθαίνετε ενδιαφέροντα κουτσομπολιά. Από την Πέμπτη ξεκινάνε οι καλύτερες τάσεις που αφορούν στην εργασία και την αισθηματική σας ζωή. Αναγνωρίζεται και η αγάπη σας και η δουλειά σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά δυσκολεύεστε για τα συναισθήματα που νιώθετε ή σας προκύπτουν από σκηνικό της προσωπικής σας ζωής. Νιώθετε παγιδευμένοι και πιο μόνοι από ποτέ. Για κάποιους από εσάς που υπάρχουν ήδη συναισθήματα για άτομα που έχετε επιλέξει, χωρίς ανταπόκριση όμως, είστε πολύ φορτισμένοι και προβληματισμένοι αυτή την εβδομάδα. Ευτυχώς που υπάρχει και το σαββατοκύριακο καθώς στη διάρκειά του θα βρείτε διέξοδο, στήριξη και υποστήριξη σε εξόδους με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Προσοχή στις σχέσεις επαγγελματικές και φιλικές σήμερα και αύριο Τρίτη, ίσως ψυχρανθείτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Ευχάριστες εξελίξεις και ειδήσεις έρχονται την Τετάρτη απογειώνοντας τη διάθεση και τη ψυχολογία κάνοντάς σας πιο χαρούμενους και αισιόδοξους στο πως θα εξελιχθεί πλέον η εργασία ή η καριέρα σας. Από την Πέμπτη έως και όλο το σαββατοκύριακο να περιμένετε τις πιο ευνοϊκές ερωτικές τάσεις. Γοητεύεστε από άτομα που συνεργάζεστε ή που σας γνωρίζουν εντελώς αναπάντεχα. Σας δημιουργούνται πρωτόγνωρα συναισθήματα τα οποία σας ξεσηκώνουν πραγματικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Σταδιακά οι επικοινωνιακές εντάσεις υποχωρούν. Τα πράγματα εξελίσσονται σε πιο ήπιους τόνους, ο εκνευρισμός και η ψυχολογική αστάθεια των προηγούμενων ημερών εκτονώνονται ενεργειακά και υποχωρούν. Αυτό είναι κάτι που το διαπιστώνετε έως την Πέμπτη, όπου συνεργάζεστε πιο αρμονικά χωρίς εκείνες τις σκηνές ζήλειας και ανταγωνισμού, τόσο από εσάς τους ίδιους όσο και από συνεργάτες σας. Από Παρασκευή και σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα έχετε τάσεις φυγής και απομόνωσης. Θέλετε να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Με συναισθηματικές εκρήξεις και αρκετές δόσεις υπερβολής στις αντιδράσεις σας ξεκινά αυτή η εβδομάδα, όπου για τους ήδη δεσμευμένους θα υπάρξει μία ψυχική απόσταση ή και ψυχρότητα απέναντι σε ερωτικό σύντροφο. Πολλά τα παράπονα που έχετε. Από την άλλη αν είστε μόνοι και εντελώς αδέσμευτοι νιώθετε πως συζητιέται αναίτια και επικριτικά το όνομά σας πίσω από τη πλάτη σας. Άλλοι θα το χαρακτήριζαν μανία καταδίωξης. Εγώ απλώς θα σας πω πως είναι οι δικές σας ανασφάλειες και φοβίες, τις οποίες θα αντιμετωπίσετε πολύ πιο ήπια και κυρίως αποτελεσματικά από την Τετάρτη και μετά. Θα καταφέρατε να διορθώσετε τα όποια κακώς κείμενα στην προβληματική επικοινωνία σημαντικών σας σχέσεων.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Είναι οι ημέρες που τα ερωτικά σας εξακολουθούν να σας απασχολούν πολύ έντονα. Θέματα συντροφικότητας δηλαδή, είτε είστε μόνοι είτε όχι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα προκύψουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας βρουν ολότελα απροετοίμαστους και θα σας αιφνιδιάσουν. Αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας, παίρνετε σοβαρές αποφάσεις και αποφασίζετε να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις που συμβάλλατε κι εσείς με τους χειρισμούς σας στο να καθυστερήσουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία πολύ καλή ημέρα για την ερωτική σας ζωή. Οι Αριθμοί όμως σας πιέζουν να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Οι δυσκολίες της ερωτικής σας ζωής επανέρχονται από την Πέμπτη και μετά καθώς όλα δείχνουν πως το κεφάλαιο έρωτας σας ταλαιπωρεί πολύ. Να μην εξελίσσεται το θέμα όπως θα θέλετε. Παρασκευή όμως και όλο το σαββατοκύριακο θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην επικοινωνία και το σωστό τρόπο να λύσετε διαφορές, παρεξηγήσεις και να δώσετε λύσεις σε όλα όσα σας στεναχωρούν και σας πονοκεφαλιάζουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Με μία άκρως αντιφατική ημέρα για την απόδοση στην εργασία σας αλλά και για τις ενοχλήσεις στην υγεία σας ξεκινάει η εβδομάδα. Οι Αριθμοί όμως λένε πως διανύετε μία περίοδο όπου θα ευνοηθούν οι σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα όπου και εσείς οι ίδιοι θα νιώθετε επίσης συναισθηματική ασφάλεια. Οι συζητήσεις διεξάγονται πολύ πιο εύκολα και με πιο ουσιαστικά αποτελέσματα. Να προσέχετε τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ιδιαίτερα στη διάρκεια των τριών (3) τελευταίων ημερών της εβδομάδας, μιας και αναμένεται να καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολύ σημαντικούς σας στόχους. Το γεγονός ότι δίνετε λύση σε πολύ δύσκολα προβλήματα σας τονώνει την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση αλλά και τη δημοφιλία σας στο περίγυρό σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα θα δώσετε αυτή την εβδομάδα. Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, όμως μην τα παίρνετε όλα τόσο πολύ βαριά και μην έχετε την τάση να θυματοποιήστε. Αποφύγετε λόγια και συγκρούσεις την Τρίτη με άτομο ή άτομα της οικογένειά σας. Από την Πέμπτη έως και το σαββατοκύριακο είναι οι καλύτερες ημέρες για να αποφορτιστείτε ψυχολογικά, να εκτονωθείτε και να διασκεδάσετε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Ξεκίνημα νέας εβδομάδας με μία έντονα συναισθηματική ημέρα. Έχετε επενδύσει πολλά στην οικογένειά σας, λειτουργεί ως στήριγμα και ψυχοφάρμακο, όμως υπάρχει περίπτωση σήμερα και αύριο Τρίτη να μην πάρετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Προσέξτε την τάση να είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Ίσως την Παρασκευή τονιστούν θέματα υγείας. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου παίρνετε τη κατάσταση στα χέρια σας, μπορείτε και επιλύετε επιτυχώς και αποτελεσματικά ακόμη και τις πιο δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις σας με μία διάθεση να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι Αριθμοί σας πιέζουν να επανεξετάσετε το θέμα της φυσικής σας κατάστασης εντάσσοντας την κίνηση και τη δράση στη καθημερινότητά σας.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found