ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Πολλές εκκρεμότητες, πολλά τα μέτωπα και τα πεδία με τα οποία ασχοληθήκατε αλλά και ασχολείστε εδώ και καιρό. Ωστόσο οι Αριθμοί σας προτρέπουν να δώσετε περισσότερη ποιοτική και ουσιαστική προσοχή στην προσωπική σας ζωή. Λόγω της Πανσελήνου (18/05) στη διάρκεια του σαββατοκύριακου πονοκεφαλιάζετε με τις τάσεις των Αριθμών. Την προσοχή σας μονοπωλούν πλέον κυρίως ζητήματα κληρονομικά/περιουσιακά, αλλά και οικονομικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα δίνετε όλα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και καθήκοντα. Το σκηνικό όμως αλλάζει από την Τετάρτη και μετά, όπου το ενδιαφέρον σας μονοπωλεί η ερωτική ζωή, μία τάση που αφορά δεσμευμένους και μη. Οι τάσεις αυτές των Αριθμών καθιστούν αυτή την περίοδο ως μία από τις πιο ερωτικές της χρονιάς. Σε αυτές τις τόσο ερωτικές τάσεις συμβάλλει και η ερωτική επίσης Πανσέληνος (18/05).

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα με πολλές εναλλαγές καταστάσεων, διαθέσεων και ανατροπών. Είναι σίγουρο πως θα ακούσετε όμορφα λόγια, βαρύγδουπες δηλώσεις και μεγάλες υποσχέσεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων θα παραμείνουν μεγάλα λόγια και αυτό ενδεχομένως να μην σας βγει σε καλό στο πέρασμα του χρόνου. Να είστε πιο επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Είστε αποφασισμένοι να βγείτε από τα συναισθηματικά διλήμματα και σε κάποιες των περιπτώσεων αδιέξοδα. Αυτό συμβαίνει από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας έως και την Πέμπτη. Από Παρασκευή και μετά, το τοπίο ξεκαθαρίζει και η εσωτερική σας ένταση μεγαλώνει μετατρέποντας σας την ενέργεια σε ενεργειακή …γεννήτρια όλων όσοι σας πλησιάζουν και γοητεύονται πολύ από εσάς. Άκρη θα βγει στη διάρκεια του σαββατοκύριακου και προς το τέλος του μήνα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Οι Αριθμοί τονώνουν την επικοινωνία σας κάνοντάς σας πιο μαχητικούς, δραστήριους και γοητευτικούς. Σε κάποιους από εσάς, μία φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική. Καθώς οι ημέρες περνούν να προσέχετε πολύ τις επιλογές που κάνετε και τους χειρισμούς σας γιατί μία τάση να σας κοροϊδέψουν θα την έχετε. Η Πανσέληνος (18/05) το Σάββατο δηλαδή, είναι πιεστική για εσάς, Σας αγχώνει πολύ! Δύσκολα θα καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας αλλά και τα συναισθήματά σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Πάρα πολύ καλή και τυχερή εβδομάδα, ιδιαίτερα ανταποδοτική. Ο κόπος σας και οι προσπάθειες που καταβάλατε τα τελευταία διαστήματα δικαιώνονται. Την ψυχολογική αστάθεια διαδέχεται η επιτυχία και αυτό γιατί καταφέρνετε να ξεπεράσετε πολλά από αυτά που στο παρελθόν σας προβλημάτισαν και σας πλήγωσαν πολύ. Σχέσεις που επλήγησαν προηγούμενα διαστήματα αποκαθίστανται. Η επικοινωνία σας ευνοείται πολύ και η Πανσέληνος (18/05) του Σαββάτου είναι πολύ φιλική και γενναιόδωρη στις ερωτικές τάσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνετε θετικές δηλώσεις, θετικές σκέψεις επίσης και αλλαγές στη συμπεριφορά σας. Θα αυξηθούν οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες σας για την έκβαση τόσων των συναισθηματικών όσο και των οικονομικών σας. Η Πανσέληνος (18/05) ενισχύει τόσο τη συναισθηματική σας φόρτιση και σας καλεί στο να ρίξετε νερό στο κρασί σας σε κάποιες συζητήσεις επαγγελματικής φύσεως.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11(ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Έχει αναπτερωθεί το ηθικό σας και έχει θεριέψει παράλληλα το πείσμα σας και δεν θέλετε με τίποτα να χαριστείτε σε οποιονδήποτε αποπειραθεί να σας πει και την παραμικρή κουβέντα, πόσο μάλλον να σταθεί στο δρόμο σας και να εμποδίσει τα σχέδια σας. Είστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις και καθυστερημένες εκκρεμότητες. Κάποιοι από εσάς επανασυνδέεστε ερωτικά, κάποιοι άλλοι προωθείτε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως ακόμα πιο αποτελεσματικά. Άκρως ερωτική η Πανσέληνο (18/05) του Σαββάτου, τονίζει με έμφαση την ανάγκη σας να είστε με κάποιο σύντροφο.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12(ΤΟΞΟΤΗΣ)

Με έντονες εξελίξεις λόγω δυνατών ερωτικών συναισθημάτων ξεκινάει η εβδομάδα. Οι Αριθμοί σας θέλουν να είστε κτητικοί και πολύ ελεγκτικοί στο σύντροφό σας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα προωθήσετε επιτυχώς επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα με μέσο ουσιαστικού διαλόγου και αρκετών συζητήσεων. Οι τάσεις φυγής και απομόνωσης στη διάρκεια του σαββατοκύριακου σας αλλάζουν το πρόγραμμα και κλονίζουν ελαφρώς την υγεία σας. Η Πανσέληνος αυτή (18/05) σας επηρεάζει ενεργειακά άρα και ψυχολογικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία πολύ ευνοϊκή ημέρα για εσάς, φροντίζετε την εαυτό σας, προσέχετε τις σχέσεις σας και έρχεστε πολύ κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος (18/05) του Σαββάτου ρίχνει φως σε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά και οικονομικά και η ηρεμία, αρμονία επικρατούν από την Πέμπτη και μετά ενώ στη διάρκεια του σαββατοκύριακου ξεκαθαρίζετε αρκετές από τις πολύπλοκες καταστάσεις στη ζωή σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Ερωτικά και οικογενειακά ζητήματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας στην αρχή της εβδομάδας. Ερωτικά σχέδια διεξάγονται καλύτερα έως και την Πέμπτη. Ολοκληρώνονται ερωτικές σχέσεις που είχαν μία ασταθή συμπεριφορά ενώ προωθούνται μέσω καλύτερης επικοινωνίας οικογενειακά ζητήματα. Η Πανσέληνος (18/05) φέρνει στο προσκήνιο σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα τα οποία επιμελώς πρέπει να επιλύσετε. Δεν πάνε πίσω όμως και οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις που αυξάνονται και σας πιέζουν ακόμη περισσότερο.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Με μία δύσκολη ημέρα για την εργασία σας ξεκινάει η εβδομάδα όπου είστε συναισθηματικά αρκετά συνεσταλμένοι και συγκρατημένοι στο να επιλύσετε αποτελεσματικά θέματα στη δουλειά. Θα χρειαστεί όμως τις επόμενες ημέρες να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εύνοια στην επικοινωνία σας. Ναι θα τα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα σκηνικά της επαγγελματικής σας ζωής. Αντιφατικές οι τάσεις που προκύπτουν από την Πανσέληνο (18/05) όπου από τη μία πλευρά ενισχύει την εύνοια στην επικοινωνία και στη γοητεία σας και από την άλλη πλευρά σας υπενθυμίζει με παροδικές ενοχλήσεις πως έχετε παραμελήσει την υγεία σας.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found