ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Τι κι αν ξεκινάει η εβδομάδα με κακή διάθεση, μικρές δυσκολίες και αναβολές στα σχέδιά σας; Από την Τρίτη έως και την Παρασκευή βρίσκετε ξανά το χαμόγελό σας, και την καλή σας διάθεση παίρνοντας αρκετές και σημαντικές πρωτοβουλίες που σας δικαιώνουν απόλυτα. Στην διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με σημαντικούς συνεργάτες και ανωτέρους σας, όμως εσείς είστε αυτοί που θα πείτε την τελευταία λέξη. Το σαββατοκύριακο καλό είναι να προσέχετε με το ποιους θα συναναστραφείτε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Δύσκολη αρκετά η συγκεκριμένη εβδομάδα όσον αφορά τις αυξημένες υποχρεώσεις σας στην εργασία. Είναι απαιτητική όσον αφορά την προσοχή που πρέπει να δείξετε στην οικονομική σας διαχείριση σε όλη της την διάρκεια. Προσέξτε μη τυχόν προβείτε σε ολότελα λανθασμένες αγορές μόνο και μόνο για να μπείτε στο μάτι κάποιων… Ακόμα μεγαλύτερη προσοχή σε σχέσεις και χειρισμούς σας θα πρέπει να δείξετε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, καθότι κάποιοι προσπαθούν ανοιχτά και απροκάλυπτα να σας αποπροσανατολίσουν και να σας βγάλουν εκτός των στόχων σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Μία απαιτητική και έντονη εβδομάδα όσον αφορά τις εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Δεν είναι διάστημα για να παρορμήσετε κάνοντας «ανοίγματα» οικονομικά και άσκοπες αγορές μόνο για να μπείτε στο μάτι κάποιων. Έως και την Παρασκευή τα πάτε τέλεια, καταφέρνετε και ξεχωρίζετε στην ομαδική προσπάθεια και στη συλλογική κοινή δράση με το χιούμορ σας, το ρίσκο σας, το ταλέντο σας και φυσικά το γενναιόδωρο ζεστό χαμόγελό σας. Να προσέξετε όμως στη διάρκεια του σαββατοκύριακου γιατί οι σοβαρές συζητήσεις τόσο με την οικογένεια όσο και με τον ερωτικό σύντροφο δεν ευνοούνται.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας βρίσκεστε σε δημιουργικό, παραγωγικό παροξυσμό. Το αν θα είναι ανταποδοτικός θα φανεί στις επόμενες ημέρες διότι θα ακούσετε πολλά.Πολλές οι υποσχέσεις και το γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού που επικρατεί στις προτάσεις που σας γίνονται. Κρατήστε όμως ότι στον τέλος οι πράξεις μετράνε, από λόγια έχετε ακούσει πολλά τελευταία. Προσέξτε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου να είστε εγκρατείς και συγκρατημένοι στις σοβαρές συζητήσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Ξεκινάτε την εβδομάδα σας πολύ δυναμικά μες στη καλή διάθεση και τον ενθουσιασμό. Θέλετε να δείξετε και να αποδείξετε τι αξίζετε. Κάποιοι όμως από το περιβάλλον σας, δεν σας συμβουλεύουν σωστά και σας παροτρύνουν να δράσετε πλαγίως! Παρασκηνιακά δηλαδή. Μην ενδώσετε καθώς πολύ απλά θα διαπιστώσετε πως μυστικές συναντήσεις,επαφές και συζητήσεις δεν ευνοούνται. Όχι αυτό το σαββατοκύριακο πάντως. Η απόφαση; Δική σας…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Είναι μία εβδομάδα της υπερβολής, από το ξεκίνημά της μάλιστα. Ξεπηδάει από μέσα σας και ζωντανεύει ο ρόλος του Βασιλάκη Καΐλα και της Μάρθας Βούρτση. Μην τους οικειοποιήστε και τα δραματοποιείτε όλα, με δόση αρχαίας τραγωδίας, γιατί θα πέσετε έξω. Θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, δικαιώνοντας με συγκινήσεις άλλου τύπου τις επιλογές σας. Γι’ αυτό ρίξτε τους τόνους στο δράμα καθώς τα καλύτερα έρχονται. Προσεχώς και επιτυχώς!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Σα να επηρεάζεστε από τη προηγούμενη Γενέθλια Κατηγορία, δραματοποιώντας ανθρώπους και καταστάσεις, με μία στάση αντιμετώπισης αρκετά υπερβολική. Συγκρατείστε την ερωτική σας ανασφάλεια ιδιαίτερα την Τρίτη και την Τετάρτη διότι ως παιδί της Σελήνης ξέρω καλύτερα! Η Σελήνη στη δική σας Γενέθλια Κατηγορία λοιπόν, σας κάνει υπερευαίσθητους και ανυπόμονους, κουρασμένους ψυχικά με πολλούς και σοβαρούς προβληματισμούς. Εγώ όμως πιστεύω τα καλύτερα για εσάς. Ιδιαίτερα στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, πάρτε αποστάσεις από ανθρώπους που θέλουν δήθεν το καλό σας, λέγοντάς σας σχόλια που σας αποπροσανατολίζουν και σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Δώστε ευκαιρία σε νεοσύστατες φιλίες γιατί κάποιες παλιές τον Ιούλιο θα σας απογοητεύσουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Έρωτας και τσέπη θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την εβδομάδα. Ότι κενό έχετε στη καρδιά σας θέλετε να το καλύψετε με την τσέπη σας. Κυριολεκτικά βάζετε φωτιά στο πορτοφόλι σας με μία έντονη καταναλωτική διάθεση τις πρώτες ημέρες. Μία παροδική ευτυχώς για εσάς τάση από τους Αριθμούς, που ναι μεν την Τρίτη και την Τετάρτη έχετε τάσεις φυγής και απομόνωσης, αλλά από την Πέμπτη και μετά με την εύνοια που έχετε στην επικοινωνία ανακάμπτετε και αποδεικνύετε με τη δουλειά και το ταλέντο σας, τι αξίζετε και πόσο σε αυτούς που πρέπει.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Θετικό και άκρως ενθαρρυντικό ξεκίνημα εβδομάδας, στο οποίο όμως εσείς αντιδράτε υπερβολικά. Εκτιμώ πως πρέπει να ελέγξετε τα νεύρα σας, τα λόγια σας και να μην ξεσπάτε αναίτια σε σημαντικούς φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι Πέμπτη και Παρασκευή θα σας στηρίξουν εκεί που δεν το περιμένατε, και αυτό γιατί δεν έχετε καλή αντίληψη του τι συμβαίνει πραγματικά. Η εβδομάδα έχει πολύ δυνατές ευκαιρίες στις οποίες μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια σας και να δικαιωθείτε πανηγυρικά. Από άποψη απόδοσης και δημιουργίας, βρίσκεστε στη καλύτερη σας φάση.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας χωρίς όμως να αναπαράγεται διαρκώς αρνητικές σκέψεις, λόγια, μη σας πω και αναμνήσεις. Την Τετάρτη προσέξτε την υγεία σας περισσότερο, την Πέμπτη και την Παρασκευή συγκεκριμένα πρόσωπα συνεργατών σας εμπνέουν και έτσι αποδίδετε περισσότερο. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου κρίνεται απαραίτητο να μιλήσετε ανοιχτά για όλα όσα σας ενοχλούν. Κάποιοι όροι,προτάσεις και ενδεχόμενες συμφωνίες σας προβληματίζουν ακόμα πιο πολύ. Μη βιάζεστε όμως να πάρετε αποφάσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Μία πολύ απαιτητική όσον αφορά την εργασία και τις αυξημένες υποχρεώσεις σας εβδομάδα ξεκινά. Προσέξτε μήπως λόγω φιλότιμου και γοήτρου δώσετε υποσχέσεις που δεν έχετε σκοπό να κρατήσετε. Πέμπτη και Παρασκευή να αναμένετε αρκετά σημαντικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας. Προσέξτε την υγεία σας περισσότερο και εκτονωθείτε από το στρες στη διάρκεια του σαββατοκύριακου με ανθρώπους που εκτιμάτε και σας εκτιμούν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Οι υπερβολικές αντιδράσεις, τα παρορμητικά λόγια και η έλλειψη επιχειρημάτων θα σας εκθέσουν σήμερα αλλά και αύριο Τρίτη, αν δεν προσέξετε. Σας μιλώ για πρόσωπα κύρους,ανωτέρους σας δηλαδή. Ημέρες όασης για ανάκαμψη στο συγκεκριμένο κομμάτι η Πέμπτη και η Παρασκευή. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να προωθήσετε τις προτάσεις σας, να προβάλετε την εργασία σας και την προσωπικότητά σας καλύτερα.Θα πρέπει να στηρίξετε πρόσωπα της οικογένειάς σας και να περάστε αρκετό χρόνο μαζί τους το σαββατοκύριακο ενώ αναμένονται έντονες συζητήσεις και συναισθηματικές εντάσεις.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found