ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Νέα Σελήνη που σας απογειώνει ενεργειακά, σας δυναμώνει επικοινωνιακά και σας δραστηριοποιεί κοινωνικά διευρύνοντας κι άλλο τον κύκλο των γνωριμιών. Επιλύετε την Τρίτη και την Τετάρτη σημαντικές οικονομικές και οικογενειακές υποθέσεις. Την Πέμπτη συναντάτε το ερωτικό σας παρελθόν ενώ την Παρασκευή έχετε απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα που κυριολεκτικά σας βγάζουν από τη στενάχωρη θέση των προηγούμενων διαστημάτων. Το σαββατοκύριακο ασχολείστε με αγαπημένα πρόσωπα και στη διάρκειά του κάνετε δημόσιες σχέσεις που αποδίδουν προς όφελος σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Η Νέα Σελήνη σας κάνει πιο αισιόδοξους, πιο δυνατούς ενεργειακά και αποφασισμένους με όρεξη για δράση και πρωτοβουλίες. Με ευκαιρίες στις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις ξεκινάει η εβδομάδα. Έως την Παρασκευή ασχολείστε και με οικογενειακά ζητήματα ενώ ακούτε παράλληλα ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις που σας απογειώνουν την διάθεση. Ωστόσο στη δική σας περίπτωση το σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι δύσκολο. Εντάσεις, παρεξηγήσεις και τάσεις εξαπάτησης στον οικονομικό σας τομέα από φίλους και συγγενείς σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Γι’ αυτό οι χειρισμοί σας θα πρέπει να είναι «λεπτοί» και πολύ διπλωματικοί.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Με μία άκρως φιλική Νέα Σελήνη ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς. Ανανέωση και αλλαγές σε όλους τους τομείς. Προχωράτε σε δραστικές αλλαγές όπως: εμφάνιση, συναναστροφές,συνήθειες, χειρισμούς! Αλλάζετε στάση ζωής. Κάνετε ξεκαθαρίσματα σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας έχουν κουράσει τα τελευταία διαστήματα. Τετάρτη και Πέμπτη επιλύετε δραστικά και αποτελεσματικά οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Το σαββατοκύριακο κάνετε τον απολογισμό σας, ταξινομείτε τις προτεραιότητές σας και βάζετε στη θέση τους όλους όσοι προσπαθούν να σας κόψουν τη φόρα. Είστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για όλα. Τίποτα δεν σας σταματά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Η εβδομάδα ξεκινά με μία εγκράτεια στη συμπεριφορά σας λόγω της Νέας Σελήνης. Ναι στα νέα ξεκινήματα αλλά με σχετική προσοχή. Οφείλετε να κινηθείτε πιο μεθοδικά. Από την Τετάρτη είστε πιο δυνατοί, η ένταση σταδιακά μειώνεται, η διάθεσή σας αλλάζει, γίνεστε ακόμα πιο τρυφεροί και ευαίσθητοι. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια την Πέμπτη αλλά τις τελευταίες τρεις (3) ημέρες της εβδομάδας ακολουθήστε και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτό γιατί θα έχετε αναπάντεχες συναντήσεις, επαφές και ειδήσεις τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει νέα ξεκινήματα και φίλους που θα σας στηρίξουν στα όνειρα σας.Αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις, ευχάριστες ειδήσεις, συζητήσεις και συναντήσεις τόσο με παλαιότερους φίλους όσο και με νεώτερους. Η ερωτική σας διάθεση είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη, γι’ αυτό και ενδίδετε σε έντονο και…αρκετό φλερτ. Η σημερινή ημέρα (Δευτέρα) σας κάνει να βλέπετε τη ζωή σας με μία ολότελα διαφορετική ματιά. Θα είναι ένα υπέροχο σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου θα προωθηθούν ερωτικές και οικογενειακές σας υποθέσεις ενώ παράλληλα θα βγείτε και θα διασκεδάσετε με άτομα που εκτιμάτε και σας εκτιμούν πολύ.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Οδηγήστε σε νέα ξεκινήματα αλλά με την παρότρυνση των Αριθμών να τολμήσετε να ρισκάρετε και να τα δώσετε όλα στην επαγγελματική σας ζωή. Οι Αριθμοί σας θέλουν τολμηρούς,αποφασισμένους και αποτελεσματικούς στην τόση πίεση και στις δυσκολίες. Σε καμία περίπτωση μην τα παρατήσετε με την πρώτη δυσκολία και αυτό γιατί από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, η επιτυχία είναι σίγουρη και στο τσεπάκι σας. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, με έμφαση το Σάββατο, ευνοείται πολύ η κοινωνική σας ζωή ενώ σε κάποιες των περιπτώσεων η ερωτική ζωή θα αντιμετωπίσει εντάσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Πολύ δυνατό ξεκίνημα εβδομάδας και αναπτερωμένο ηθικό λόγω της Νέας Σελήνης. Στη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε εύνοια και ευκαιρίες για μετακινήσεις, ταξίδια,σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις και συμφωνίες. Θα καταφέρετε να προωθήσετε τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Την Τρίτη προσέξτε να αποφύγετε λόγια και εντάσεις. Την Τετάρτη θα πρέπει να είστε ήρεμοι και να λειτουργήσετε υπό πίεση, αν θέλετε να δώσετε λύση σε επαγγελματικά και οικογενειακά σας ζητήματα,τα οποία χρειάζονται προσοχή. Πέμπτη τα δίνετε όλα γιατί έχετε δύναμη, κουράγιο και θετική ενέργεια. Απρόσμενες συναντήσεις και απρόβλεπτα γεγονότα την Παρασκευή ενώ στη διάρκεια του σαββατοκύριακου επανεξετάστε προτάσεις που θα σας γίνουν και υποσχέσεις που θα σας δώσουν, ιδιαίτερα την Κυριακή. Οι Αριθμοί σας θέλουν να παίρνετε λανθασμένες αποφάσεις διότι είστε επιρρεπείς στο να σας κολακεύουν και να σας λένε μεγάλα λόγια.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Η εβδομάδα ξεκινάει με υπόσχεση για νέα αρχή στον οικονομικό και επαγγελματικό σας τομέα.Έχετε αλλάξει νοοτροπία, αποφασίσατε να δράσετε και στη διάρκεια της εβδομάδας είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε πολλά και θα είστε σε θέση ισχύος.Εντυπωσιάζετε με τη δύναμη της πειθούς σας, τη καλή σας διάθεση αλλά και την εύνοια που έχετε στην επικοινωνία σας. Την Τρίτη πείτε όχι στο ανώφελο ξόδεμα ενέργειας, την Πέμπτη να προσέξετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Την Παρασκευή να είστε έτοιμοι στο πως θα διαχειριστείτε σημαντικές πληροφορίες. Αξιοποιήστε το σαββατοκύριακο για να δείτε φίλους, σημαντικούς συνεργάτες και να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις. Την Κυριακή όμως κρατήστε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις. 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Αέρας ανανέωσης και αλλαγής με τη Νέα Σελήνη σήμερα Δευτέρα στην ερωτική σας ζωή. Την Τρίτη παίρνετε τις σωστές αποφάσεις ενώ την Τετάρτη δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις οικονομικές σας εκκρεμότητες αλλά και συναλλαγές. Την Πέμπτη και την Παρασκευή μπορείτε να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε όμως παράλληλα μπορείτε να επιλύσετε σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα, μία τάση που σας ακολουθεί έως και το Σάββατο. Την Κυριακή θα προσέξετε την τάση από τους Αριθμούς κάποιοι να σας αραδιάζουν ψέμματα και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Το ξεκίνημα της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα σας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια, δύναμη,πάθος, ορμητικότητα, λάμψη, γοητεία και τρομερή αυτοπεποίθηση σε ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε. Θα έχετε ευκαιρίες ανάκαμψης σε θέματα εργασίας,οικονομικών και υγείας. Έρχονται ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες. Άνθρωποι του στενού οικογενειακού και φιλικού σας περιβάλλοντος σας στηρίζουν πολύ. Παρασκευή και Σάββατο μαθαίνετε πράγματα που σας χαράζουν νέα πορεία. Οι Αριθμοί σας δίνουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Την Κυριακή επανεξετάζετε προτάσεις και λόγια που σας φάνηκαν ανεδαφικά ή υπερβολικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με μία πολύ φιλική και υποστηρικτική Νέα Σελήνη ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς. Οι Αριθμοί θα σας δώσουν ευκαιρίες τόσο στον έρωτα όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα. Νέοι έρωτες στο προσκήνιο, ωραίες επαγγελματικές συζητήσεις με επιτυχή κατάληξη,κάτι που θα διαπιστώσετε από την Πέμπτη έως και την Παρασκευή. Επιβραβεύεται από τους Αριθμούς η προσπάθειά σας, η αμεσότητα στις ενέργειες σας και τους γενικότερους χειρισμούς σας. Η επιτυχία είναι με το μέρος σας. Το σαββατοκύριακο εστιάστε περισσότερο σε σύντροφο και στενούς συνεργάτες ενώ την Κυριακή αποφύγετε παρεξηγήσεις και διενέξεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Η Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει οικογενειακά ζητήματα και καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά. Οι Αριθμοί δηλαδή σας προτρέπουν να δώσετε την προσοχή στην οικογένειά σας. Παράλληλα στα ερωτικά σας κυριαρχεί το πάθος,αναμένονται ερωτικές επανασυνδέσεις, η γοητεία σας και η ευρηματικότητα στη δημιουργική σας διάθεση κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Το σαββατοκύριακο εκτιμώ πως πρέπει να το αφιερώσετε στην ερωτική σας σχέση. Θα ζήσετε υπέροχες στιγμές. Ωστόσο αυτές οι τάσεις δεν αφορούν τους αδέσμευτους μιας και οι Αριθμοί τους θέλουν να ασχολούνται περισσότερο με την εργασία και την υγεία τους.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found