ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Η προσοχή σας στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα με μία διάθεση να τακτοποιήσετε όλα όσα σας ενοχλούν στη σχέση σας με σημαντικούς συνεργάτες. Η Πανσέληνος (17/06) σας δίνει εύνοια στην επικοινωνία και γοητεία που σαγηνεύει. Να προσέξετε Τετάρτη και Πέμπτη τους χειρισμούς σας. Παρασκευή επανεξετάζετε κάποιες αποφάσεις σας και επαγγελματικές προτάσεις ενώ το Σάββατο βρίσκετε λύσεις ουσιαστικές που ικανοποιούν όχι μόνο εσάς αλλά και όλους όσοι σας περιβάλλουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Μία πολύ δύσκολη,απαιτητική εβδομάδα όσον αφορά την έντονη ανησυχία σας και τους προβληματισμούς σας για την ασταθή οικονομική σας κατάσταση. Πολλές οι οικονομικές σας υποχρεώσεις με ένα ακόμα πιο δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον που σας πιέζει με εντάσεις, αντιπαραθέσεις και μεγάλες απαιτήσεις. Οι συζητήσεις μοιάζουν αδιέξοδες. Ωστόσο, το σαββατοκύριακο φαντάζει όαση καθώς βγαίνετε με φίλους. Αποφύγετε όμως τις συζητήσεις περί οικονομικών και επαγγελματικών σας ζητημάτων μιας και η φόρτιση αναμένεται μεγαλύτερη από ότι την είχατε φανταστεί.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Με μία ερωτική Πανσέληνο(17/06) για εσάς ξεκινάει η εβδομάδα, η οποία μέσα από τη Δύναμη των Αριθμών προειδοποιεί να προστατέψετε την προσωπική σας ζωή και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα ακούσετε παράπονα τόσο από ερωτικό σύντροφο όσο και από σημαντικούς σας συνεργάτες. Αναβολές και ματαιώσεις σχεδίων την τελευταία στιγμή,αναμένονται την Πέμπτη και την Παρασκευή. Μην πτοείστε όμως είναι παροδικές οι τάσεις των Αριθμών. Το Σάββατο αναμένονται πιο τυχερές όψεις για τα οικονομικά σας και την Κυριακή δυνατές ερωτικές ευκαιρίες με έντονες συγκινήσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Η εβδομάδα ξεκινά με απαιτητικές τάσεις από τους Αριθμούς τόσο στην υγεία όσο και στην εργασία. Ίσως νιώσετε περιορισμένοι όσον αφορά την όρεξη για να πάρετε πρωτοβουλίες. Οι περισσότεροι θα έχετε πεσμένοι ενέργεια, θα γκρινιάζετε, θα παραπονιέστε, θα σας φταίνε όλα! Συνυπολογίστε ότι μία τάση φυγής και απομόνωσης θα την έχετε. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο δύσκολες ημέρες για εσάς. Σας περιμένει όμως ένα υπέροχο σαββατοκύριακο με δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές που ενδεχομένως να σας αλλάξουν τη ζωή. Δώστε τα όλα το σαββατοκύριακο και με τους δύο μαγνήτες σας, το μυαλό και τη καρδιά σας δηλαδή…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Με μία φιλική Πανσέληνο(17/06) και αρκετά τυχερή ξεκινά η νέα εβδομάδα. Περισσότερη τύχη, αναπτερωμένο ηθικό, καλύτερη διάθεση ακόμα και στα ερωτικά σας. Οι Αριθμοί προειδοποιούν να μην εμπλέξετε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά καθώς θα «…το φυσάτε και δε θα κρυώνει». Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση και τις λανθασμένες εντυπώσεις που μπορείτε να δώσετε την Τετάρτη και την Πέμπτη, τις πιο δύσκολες ημέρες της εβδομάδας. Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα και αλόγιστες κινήσεις μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε. Η ψυχολογία σας αλλάζει προς το καλύτερο το σαββατοκύριακο λόγω επιτυχημένων συναντήσεων και συζητήσεων.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Με μία δύσκολη Πανσέληνο (17/06) στην επικοινωνία ξεκινάει η νέα εβδομάδα! Πυκνώνουν οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις στα οικογενειακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα. Από την Τρίτη έως και την Παρασκευή πρέπει να είστε σε ετοιμότητα διότι αυξάνονται κατά πολύ οι επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Οι συναντήσεις και οι συμφωνίες διεξάγονται σε έντονο κλίμα αντιπαραθέσεων και παρεξηγήσεων. Προτιμότερο να περάσετε το σαββατοκύριακο με φίλους και με χαλαρή διάθεση. Υπομονή και ψυχραιμία, με ευγένεια και χαμόγελο, εκτιμώ πως θα τα καταφέρετε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με μία Πανσέληνο (17/06) που θα δώσει έμφαση στην «…αεράτη φύση και ιδιοσυγκρασία σας» καθώς θα αναδείξει την ευφυΐα σας, τη διαίσθησή σας, την ισχυρή αίσθηση του δίκαιου και του καθήκοντος στις ιδέες σας και στην αλλαγή πορείας που έχετε αποφασίσει να κάνετε. Οι διπλοί Αριθμοί Χαρακτήρων Πεπρωμένου να προσέξουν περισσότερο την Τετάρτη και την Πέμπτη στα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά τους περιβάλλοντα. Πολύ καλές ημέρες για όλους τους εκπρόσωπους της γενέθλιας αυτής κατηγορίας, θα είναι η Παρασκευή και το σαββατοκύριακο.Θα εντυπωσιάσετε, θα ξεχωρίσετε και εκτιμώ πως επαγγελματικά θα διακριθείτε. Την Κυριακή θα βρεθείτε με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε καταπληκτικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Με μία άκρως αποκαλυπτική Πανσέληνο (17/06) αρχίζει η εβδομάδα, όπου στη διάρκεια της θα μάθετε αλήθειες τόσο για άτομα του περιβάλλοντός σας όσο και για εσάς τους ίδιους. Θα πάρετε αποφάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Προτείνω όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από την Τετάρτη έως την Παρασκευή. Θα προσέξετε τα λόγια σας τόσο με οικεία πρόσωπα και στενούς συγγενείς όσο και με σημαντικούς σας συνεργάτες. Μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας, εύθικτοι και νευρικοί δηλαδή. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε ανάσα και οι Αριθμοί θα σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Με την Πανσέληνο (17/06)στη δική σας γενέθλια κατηγορία έρχονται αποκαλύψεις για ερωτικές σας σχέσεις.Μία εβδομάδα που θα «ρίξει» φως με αιφνίδια γεγονότα να προκύπτουν και να εναλλάσσονται διαρκώς. Θα ενισχυθούν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα άρα να αναμένονται ξεσπάσματα και συναισθηματικές διακυμάνσεις. Προσέχετε περισσότερο στη διάρκεια του σαββατοκύριακου να μην είστε αφηρημένοι, στην οδήγησή σας, στις μετακινήσεις σας, τάσεις για ατυχήματα δίνουν οι Αριθμοί.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Με μία όχι τόσο υποστηρικτική Πανσέληνο (17/06) ξεκινάει για τη γενέθλια κατηγορία σας η εβδομάδα. Προσοχή στην υγεία, κάντε check-up, προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας. Τρίτη έως Πέμπτη οι πιο δύσκολες και απαιτητικές ημέρες τόσο για την επικοινωνία όσο και για τα αποτελέσματα των συζητήσεων σας.Δύσκολα θα διεξαχθούν οι συζητήσεις. Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα αναμένεται την Παρασκευή και ένα πιο ήρεμο σαββατοκύριακο σε σχέση με το υπόλοιπο της εβδομάδας. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με μία φιλική Πανσέληνο να σας υπενθυμίζει ότι οι εντάσεις σιγά- σιγά θα υποχωρούν, ξεκινάει δημιουργικά η εβδομάδα. Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις και θα μάθετε κάποιες πληροφορίες που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες την Τετάρτη. Την Πέμπτη να προσέχετε στην οδήγηση και στα λόγια σας ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα δώσετε λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό. Το σαββατοκύριακο αναμένεται ιδιαιτέρως ερωτικό και φλογερό.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας αγχώνει αρκετά και απαιτεί να πάρετε αποφάσεις μια ώρα αρχύτερα σε θέματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως. Αυξημένη η κοινωνική δραστηριότητα την Τρίτη και την Τετάρτη. Πέμπτη και Παρασκευή θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να αποφύγετε οτιδήποτε εμπεριέχει την έννοια βιασύνη και ρίσκο. Ένα πολύ καλό και υποστηρικτικό σαββατοκύριακο με γερή δόση εύνοιας στην επικοινωνία, με καλύτερη διάθεση αισιόδοξη και δημιουργική. Στη διάρκεια του αναμένεται να αποκαταστήσετε σχέσεις, να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις και να αποφορτιστείτε ενεργειακά, έχοντας πλάι σας θετικούς και αισιόδοξους ανθρώπους,οι οποίοι θα σας ντοπάρουν ψυχολογικά.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found