ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Αν και δεν ξεκινάει καλά η πρώτη ημέρα του μήνα, καθώς δεν εξελίσσονται κάποιες υποθέσεις όπως περιμένατε, που σημαίνει ότι μάλλον ακούτε κάποια δυσάρεστα νέα και πικραίνεστε ή απογοητεύεστε. Από το μέσον της εβδομάδας και μετά αλλάζουν όλα! Από την Τετάρτη πιο συγκεκριμένα και μετά, αρχίστε να αποδέχεστε όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις διότι από το μέσον της εβδομάδας και σε όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου είναι ημέρες δυνατές ενεργειακά, παραγωγικές, τυχερές, ικανές να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, να βρείτε εργασία, να προετοιμάσετε πολύ εργασία με λιγότερο κόπο έχοντας εξαιρετική διαύγεια και ευρηματικό τρόπο σκέψης. Τα καλύτερα λοιπόν σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών.

Περιορίστε όμως τις εντάσεις στον ερωτικό τομέα την Πέμπτη. Την Παρασκευή η δικαίωση στον επαγγελματικό σας χώρο είναι γεγονός. Το σαββατοκύριακο διασκεδάζετε σαν να μην υπάρχει αύριο και την Δευτέρα 07/10 έχετε κοντά σας σημαντικούς φίλους και συνεργάτες που στηρίζουν όλα σας τα σχέδια.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας αυτό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας είναι το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας, οι σχέσεις σας δηλαδή. Ενδέχεται η ερωτική σας ζωή να περάσει ένταση, να γίνουν αναίτιες σκηνές ζηλοτυπίας, να αισθανθείτε αμήχανα, άσχημα και να πιεστείτε πολύ. Ωστόσο καλύτερες όψεις από τους Αριθμούς στον τομέα αυτό να αναμένετε από την Παρασκευή και στην διάρκεια του σαββατοκύριακου. Η εύνοια των Αριθμών στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας είναι γεγονός σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Ασχολείστε πιο αποτελεσματικά την Τετάρτη και την Πέμπτη με θέματα εργασίας και υγείας.

Την Κυριακή και την Δευτέρα βρίσκετε απρόσμενη, αναπάντεχη συμμαχία και βοήθεια σε συγγενείς και φίλους. Η Δεύτερα 07/10 είναι μία αρκετά δύσκολη ημέρα για να κλείσετε συμφωνίες, να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις. Καλύτερα μεταθέστε ότι πιο σημαντικό έχετε να κάνετε για τα επόμενα διαστήματα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Πολύ καλές οι ημέρες για την δική σας Γενέθλια κατηγορία έως και την Τετάρτη, δηλαδή σήμερα και αύριο. Από την Πέμπτη όμως και μετά χάνετε έδαφος στον τομέα της επικοινωνίας. Οι παρεξηγήσεις τόσο με συνεργάτες, συναδέλφους αλλά και με τον ερωτικό σύντροφο δεν θα εκλείψουν. Είσαστε αρκετά κουρασμένοι απ’ αυτές τις αντιπαραθέσεις.

Το σαββατοκύριακο, μην σας πω και την Δευτέρα 07/10, έχετε τάσεις φυγής και απομόνωσης. Καλό θα είναι να ξεκουραστείτε! Δίνετε όμως λύσεις σε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει εδώ και καιρό και εν τέλει τις τακτοποιείτε. Θα προσέξετε την Πέμπτη και την Παρασκευή την υγεία σας. Ένα τσεκάπ θα σας βγάλει από επιπρόσθετα άγχη και προβληματισμούς.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις οικογενειακές, συγγενικές, φιλικές, συνεργασιών, διαπροσωπικές σχέσεις, τα άπαντα λοιπόν θα βρουν τον δρόμο τους ως και τις 07/10. Κάποιοι για να μην πω αρκετοί εκπρόσωποι αυτής της Γενέθλιας κατηγορίας χωρίζουν οριστικά και αμετάκλητα. Ωστόσο από την Παρασκευή και μετά γνωρίζετε καινούργιο κόσμο, ανεβαίνει η διάθεση και η ψυχολογία σας. Προωθούνται πιο αποτελεσματικά θέματα εργασίας και υγείας. Θα βρείτε άκρη σε κάποιες συνεργασίες που θέλετε να εξελιχθούν σε δυνατές συμμαχίες συνεταιρισμών ή σε μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Οι ιδέες σας  θα είναι πολύ ευρηματικές αυτές τις ημέρες και θα αναπτύξετε πρωτοβουλίες που θα σας δικαιώσουν.

Προσέξετε περισσότερο τα λόγια σας την Παρασκευή και το Σάββατο με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας, συγγενείς αλλά και την υγεία σας. Ελλοχεύει ο κίνδυνος κρυολογημάτων, τραυματισμών και ατυχημάτων κυρίως λόγω αφηρημάδας. Κατά συνέπεια, προσοχή όπως αναφέρω χρόνια τώρα, κατά την διάρκεια της οδήγησης. Αυτή η τάση επαναλαμβάνεται καρμπόν και την Δευτέρα 07/10 που είναι μια δύσκολη ημέρα για να δώσετε λύσεις σε θέματα οικονομικών και εργασίας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Είναι η εβδομάδα που τα έχει …όλα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε!!! Θα ανοίξουν πολλά θέματα που σας καλούν να βρείτε λύσεις και μάλιστα άμεσα. Ενδέχεται να έχετε πεσμένη διάθεση ή και καθόλου, ωστόσο και φλερτ καινούργια θα κάνετε και σε σχέση θα μπείτε. Αυτή η τάση αναμένεται πιο έντονα Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Αξιοποιήστε λοιπόν τις ημέρες αυτές, είναι άκρως ερωτικές. Θα κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, θα δοθούν ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο κάποιοι που αναζητάτε εργασία θα βρείτε και ναι, θα είναι αξιόλογη.

Να θυμάστε ότι από την Πέμπτη και μετά είναι αρκετά πιεστικές οι τάσεις των Αριθμών όσον αφορά τις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε για την καριέρα σας και την ενασχόληση σας με αυτήν. Ίσως χρειαστεί να επανεξεταστούν κάποιες προτάσεις διότι θα ακούσετε πράγματα που αγνοούσατε μέχρι πρότινος. Θα ξαναδείτε λοιπόν εκ νέου κάποια πράγματα και θα πάρετε νέες αποφάσεις. Ωστόσο, όσοι έχετε παραμελήσει την υγεία σας, καλείστε από τους Αριθμούς να κάνετε ένα τσεκάπ επενδύοντας στο πολυτιμότερο αυτό αγαθό. Η Δευτέρα 07/10 είναι μία δύσκολη ημέρα για να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή γενικά να πέσουν υπογραφές. Μεταθέστε τα για επόμενα διαστήματα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί από την άποψη ότι θα έχετε λίγες εντάσεις και συγκρούσεις με το ερωτικό σας ταίρι. Μία τάση που σας δίνουν οι Αριθμοί για σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη. Από την Πέμπτη ωστόσο το κλίμα έντασης υποχωρεί, περνάτε καλύτερες στιγμές. Το σαββατοκύριακο σίγουρα θα έχετε ανακάμψει πλήρως, διασκεδάζετε, ψυχαγωγείστε, αποκαθιστάτε σχέσεις που επλήγησαν προηγούμενα διαστήματα ενώ αρκετές θα είναι για εσάς και οι ερωτικές επανασυνδέσεις.

Αξιοποιήστε την Πέμπτη και την Παρασκευή για να κάνετε κινήσεις αγοραπωλησιών, να ασχοληθείτε με τα πιο απαιτητικά και δημιουργικά σας σχέδια. Την Δευτέρα 07/10 επιλύετε οι περισσότεροι από εσάς δυσκολίες τόσο σε οικονομικά όσο και σε εργασιακά περιβάλλοντα. Δημιουργική εβδομάδα αρκεί να ξέρετε να ανακαλύπτετε τις ευκαιρίες των Αριθμών και κυρίως να τις αξιοποιείτε!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Αυτή την εβδομάδα οι Αριθμοί σας καλούν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση και τη σχέση σας με άτομα της οικογένειας σας. Μία τάση η οποία είναι πολύ έντονη ειδικά σήμερα Τρίτη. Επιλύετε όμως θέματα ακόμα και από το πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα επιτυχώς! Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι από τις καλύτερες ημέρες αυτής της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο ευνοείστε στο να συναντηθείτε με φίλους, να περάσετε καλά, να ψυχαγωγηθείτε.

Ωστόσο οι πιο δύσκολες ημέρες αναμένονται να είναι η Κυριακή και η Δευτέρα 07/10. Προσέχετε λοιπόν κατά την διάρκεια της οδήγησης, να μην είστε αφηρημένοι αλλά και την υγεία σας. Ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμών και ατυχημάτων από τους Αριθμούς. Σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυνται αυτές οι ημέρες για να υπογράψετε συμφωνητικά, συμβόλαια. Καλό είναι να μην προβείτε σε πολύ σημαντικές και σοβαρές επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Μεταθέστε τέτοιες αποφάσεις για επόμενα και πιο ευνοϊκά διαστήματα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Μία δυνατή, παραγωγική εβδομάδα είναι αυτή για την δική σας Γενέθλια κατηγορία. Έχει ήδη ξεκινήσει με έντονη δράση και ενέργεια και ανάμεικτα συναισθήματα όσον αφορά κυρίως τις ερωτικές σας σχέσεις. Κάνετε κι εσείς πλέον τα ξεκαθαρίσματα σας, καταφέρνετε όμως να προωθήσετε ουσιαστικά σημαντικά σας θέματα. Νέες επαγγελματικές προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα ακούσετε πολλές και αρκετά σημαντικές πληροφορίες. Συμπαραστέκεστε παράλληλα και επί της ουσίας σε πρόσωπα της οικογένειάς σας και σε φίλους που σας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι Αριθμοί σας εφιστούν την προσοχή την Κυριακή και την Δευτέρα 07/10. Φροντίστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται στο τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιον. Αναμένεται ιδιαίτερα προβληματική η επικοινωνία σας τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε φιλικές σχέσεις.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Αξιοποιείστε σε αυτή την τόσο δύσκολη, πιεστική και απαιτητική εβδομάδα δύο (2) ημέρες όπου ευνοείστε, Τετάρτη και Πέμπτη. Εδώ θα έχετε σημαντική οικονομική ανάκαμψη, η  επικοινωνιακή σας ευελιξία είναι μεγάλη και ναι, θα καταφέρετε πάρα πολλά. Τις υπόλοιπες ημέρες σας προβληματίζουν σημαντικές οικογενειακές σας σχέσεις, φιλίες αλλά και σχέσεις συνεργασιών. Καλείστε από τους Αριθμούς να διεκπεραιώσετε σημαντικά καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί. Σας πονοκεφαλιάζουν επίσης κάποια θέματα που αφορούν στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

Ωστόσο δύο (2) αναμένονται να είναι οι πιο δύσκολες ημέρες αυτής της εβδομάδας και είναι η Κυριακή και η Δευτέρα 07/10. Σε καμία περίπτωση δεν υπογράφετε οτιδήποτε, αναφέρομαι σε συμφωνίες, συμβόλαια, συνεταιρισμούς. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, συμπεράσματα, αποφάσεις και οτιδήποτε εμπεριέχει την έννοια «ρίσκο». Απλά το ξεχνάτε!!! Να θυμάστε, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Με το καλημέρα σας …χωρίζετε!!! Το ξεκίνημα του μήνα είναι άκρως ανατρεπτικό! Οι περισσότεροι εκπρόσωποι της κατηγορίας σας αντιμετωπίζετε τον οριστικό χωρισμό και αυτό γιατί δεν αποφεύγετε τις συναισθηματικές εντάσεις και τις προσωπικές λεκτικές αντιπαραθέσεις. Θέλετε να έχετε πάντα την τελευταία κουβέντα εξωθώντας έτσι τα πράγματα στα άκρα. Οι παρεξηγήσεις και αυτή την εβδομάδα δίνουν και παίρνουν. Προσέξτε όμως την υγεία σας από την Πέμπτη και μετά, επηρεάζεστε πάρα πολύ. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις συνεχίζουν να είναι αρκετά αυξημένες. Μεγάλη προσοχή θέλω να δείξετε το σαββατοκύριακο αλλά και την Δευτέρα 07/10. Όλοι όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες καλό θα είναι να αποφύγετε ρίσκα παντός τύπου, πόσο μάλλον επενδυτικά.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα, έντονη δημοφιλία και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ξεκινάει ο μήνας και η εβδομάδα φυσικά για εσάς. Οι συναντήσεις με φιλικά αγαπημένα σας πρόσωπα δίνουν και παίρνουν. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν ανατροπές με αποτέλεσμα να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις, προτάσεις και καταστάσεις. Αλλάζετε!

Από την Τετάρτη και μετά όμως η εύνοια των Αριθμών είναι γεγονός. Σας δίνουν δύναμη, όρεξη, διάθεση για πρωτοβουλίες, δράση, ταξιδεύετε, διαπραγματεύεστε και όλα αυτά τα κάνετε επιτυχώς. Θα προσέξετε στην διάρκεια του σαββατοκύριακου να οργανώσετε καλύτερα και πιο σωστά θέματα εργασίας αλλά και στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, καλή Δευτέρα δηλαδή, θα έχετε το νου σας να μην ρισκάρετε. Τίποτα. Ούτε στον έρωτα, ούτε στην τύχη, ούτε στο χρήμα. Στα ρίσκα λοιπόν την Δευτέρα 07/10 πείτε όχι!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Μία πιεστική, αρκετά απαιτητική και δύσκολη εβδομάδα ξεκίνησε για εσάς από την άποψη ότι θα έχετε πολλές επαγγελματικές, οικογενειακές αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις. Από την Πέμπτη ανοίγονται νέοι δρόμοι για τα μεγαλεπήβολα, νέα και πολύ αισιόδοξα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας διαμορφώνονται ακόμα και αυτά βάσει των διαθέσεων σας. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό τα βάζετε με όλους και με όλα αλλά κυρίως με ανθρώπους που κυριολεκτικά δεν σας φταίνε σε τίποτα.

Ευτυχώς που υπάρχει το σαββατοκύριακο σαν όαση και ανάπαυλα για τα ταλαιπωρημένα σας νεύρα. Προσέξτε όμως πολύ την επόμενη Δευτέρα στις 07/10. Να είστε φειδωλοί στα λόγια, δηλαδή τι λέτε, που το λέτε και γιατί καθώς πολλά από όσα έχετε στο μυαλό σας ή σχεδιάζετε, ξαφνικά μπορεί να ανατραπούν.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found