ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Η «ανεβασμένη» διάθεση σας εκπέμπεται και φτιάχνει και όλων των άλλων ανθρώπων την διάθεση! Όλων όσοι σας περιβάλλουν! Φίλες, φίλοι μου, είστε μες την καλή χαρά! Η όρεξή σας δε για δράση, μεγάλη. Χαρούμενο ξεκίνημα εβδομάδας με τη σημερινή ημέρα, που σας θέλει να γνωρίζετε ενδιαφέροντες και πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Άριστες δημόσιες σχέσεις θα κάνετε στην διάρκεια της ημέρας. Κάποιες εξ’ αυτών θα εξελιχθούν σε πολύ δυνατές φιλίες! Αλλάζετε στάση και τακτική! Αντιμετωπίζετε τα πράγματα από άλλη οπτική. Είστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι! Οι Αριθμοί σας δίνουν όλη την εσωτερική δύναμη και θετική ενέργεια που χρειάζεται, για να  αντεπεξέλθετε στην πολύ απαιτητική, η αλήθεια είναι, καθημερινότητά σας! Η Πέμπτη κρύβει εξαιρετικές  ευκαιρίες, χαρές, ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις! Μία από τις καλύτερες, παραγωγικές και ανταποδοτικές ημέρες του μήνα γιατί καταφέρνετε να προωθήσετε πολύ σημαντικά και αρκετά δύσκολα ζητήματα, επιτυχώς!  Με τονωμένη αυτοπεποίθηση και ηθικό το Σάββατο ξεκαθαρίζετε κάποια θολά κομμάτια σε ερωτικές σχέσεις που σας προβληματίζουν, ενώ από την Κυριακή ξεκινάει μία θαυμάσια περίοδος για την εξέλιξη των ερωτικών σας θεμάτων. Τάση που αφορά αδέσμευτους και δεσμευμένους!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Με κάποια σημαντική επιτυχία ή διάκριση στην εργασία σας ξεκινάει η εβδομάδα! Όμως η εύνοιά σας περιορίζεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και μόνο, διότι την Τρίτη και την Τετάρτη αντιμετωπίζετε αρκετά δύσκολα οικογενειακά ζητήματα που επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο! Οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν! Διαφωνίες έντονες με ερωτικό σύντροφο, φίλους και οικεία πρόσωπα γενικότερα σας δίνουν οι Αριθμοί. Η Πέμπτη είναι η καλύτερη και πιο τυχερή ημέρα για τους περισσότερους εκπροσώπους της Γενέθλιας κατηγορίας σας! Προωθείτε και επιλύετε πολύ σημαντικά και απαιτητικά ζητήματα! Κάποιοι από εσάς θα κερδίσετε χρήματα αναπάντεχα! Ναι καλά καταλάβατε, ακόμα και από τυχερά παιχνίδια! Οι δεσμευμένοι, προσπαθήστε να αποφύγετε τα λόγια με ερωτικό σας σύντροφο το Σάββατο γιατί όχι μόνο δεν θα βγείτε αλλά …παίζει και να χωρίσετε! Η παρορμητική, ελεγκτική και αδιάλλακτη στάση σας την Παρασκευή και το Σάββατο δημιουργεί επικοινωνιακό χάος. Βάλτε και εσείς λίγο νερό στο κρασί σας!!! Την Κυριακή οι περισσότεροι θέλετε να μείνετε μόνοι σας γιατί νιώθετε κουρασμένοι και ψυχικά εξουθενωμένοι!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη είναι οι καλύτερες ημέρες της εβδομάδας για εσάς! Σίγουρη η επιτυχία σας σε ότι κι αν επιχειρήσετε να προωθήσετε. Ότι κι αν κάνετε!!! Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι πολύ τυχερές ημέρες για να προβείτε σε νέες σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις ή απαιτητικές συζητήσεις και ναι, θα καταλήξετε σε ιδανικά αποτελέσματα! Παρασκευή προσπαθείτε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Να κρατήσετε τις ισορροπίες σας ανάμεσα στις απαιτήσεις της εργασίας σας και των οικογενειακών ή κοινωνικών υποχρεώσεων σας. Ελαφρώς πελαγωμένοι θα είσαστε. Όμως, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα είστε πολύ γοητευτικοί και επικοινωνιακοί! Αποφύγετε όμως να το παίξετε …ψυχολόγοι σε αψυχολόγητες καταστάσεις κι ανθρώπους και κοιτάξτε απλώς να περάσετε χαλαρά με φίλους, αποφεύγοντας να συμβουλεύσετε όμως κάποιους φερόμενους ως φίλους που άλλα …λένε ως φαίνεται πίσω από την πλάτη σας κι άλλα κάνουν μπροστά σας! Συγκρατήστε αυτή την τάση και επανεξετάστε την  Οκτώβριο – Νοέμβριο!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Σοβαρές συζητήσεις σήμερα με συνεργάτες ή φίλους ενδέχεται να σας προβληματίσουν και να σας χαλάσουν την διάθεση. Κακώς, διότι οι Αριθμοί σας θέλουν να επιλύετε και τα πιο δύσκολα ζητήματα αλλά και να δέχεστε νέες επαγγελματικές προτάσεις! Από αύριο Τρίτη έως και την Πέμπτη η διάθεση σας θα φτιάξει κι άλλο εξαιτίας της σημαντικής οικονομικής σας ανάκαμψης! Θα τα πάτε εξαιρετικά οι περισσότεροι! Τα επαγγελματικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο και τα νέα σας σχέδια θα προωθηθούν! Την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχετε πολλή δουλειά να διεκπεραιώσετε με μεγάλη μάλιστα έμφαση και προσοχή. Κάνοντας σωστό προγραμματισμό σε νέα επαγγελματικά σχέδιά σας, είμαι σίγουρη πως  θα τα καταφέρετε. Η επιτυχία σας είναι δεδομένη γιατί είστε υποδειγματικά εργατικοί και φιλότιμοι στις προσπάθειες σας. Την Κυριακή κάποιοι θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Να αποφορτιστείτε ενεργειακά και να κάνετε τον απολογισμό σας με την ησυχία σας χωρίς επιρροές και παρεμβολές!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Με καλή διάθεση και θετική ενέργεια σας βρίσκει η σημερινή ημέρα! Προσπαθείτε μάλιστα να βρείτε λύσεις σε αγαπημένα σας πρόσωπα δίνοντας τη γνώμη σας και τις συμβουλές σας. Νιώθετε καλύτερα ψυχολογικά και πιο δυνατοί καθώς αντιλαμβάνεστε πως σιγά-σιγά η πολύ κουραστική και ψυχοφθόρα περίοδος πέρασε και πρέπει να «ανοίξει» ο χώρος για τους 2 μαγνήτες σας προκειμένου να κάνετε καινούρια πράγματα! Στο μυαλό και την καρδιά σας δηλαδή.  Έως την Παρασκευή καταφέρνετε πολλά και σημαντικά πράγματα κι αυτό σας ξεκλειδώνει την ψυχολογία ακόμα περισσότερο. Επιλύετε παρεξηγήσεις, βελτιώνετε λανθασμένους χειρισμούς του παρελθόντος. Το Σαββατοκύριακο δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα! Περάστε καλά βγαίνοντας έξω και διασκεδάζοντας! Οι Αριθμοί σας δίνουν μία πολύ τυχερή ώθηση σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Επίσης είναι η καλύτερη περίοδος για να ασχοληθείτε με όλα όσα σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Ακόμα και για να φύγετε διακοπές! Είστε στην καλύτερη σας φάση.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Δύσκολη και απαιτητική αυτή η εβδομάδα! Πρέπει να προσέχετε πολύ σε όλη της την διάρκεια, τα λόγια σας, τους χειρισμούς σας. Χρειάζεται πολύ μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή προκειμένου να μην σπάσουν τα νεύρα σας από τις διαρκείς καθυστερήσεις, αλλαγές, μεταβολές των σχεδίων σας και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Όσο πλησιάζουμε προς την Παρασκευή η υπομονή σας δοκιμάζεται πολύ και οι προβληματισμοί σας για την όλη κατάσταση γενικά, αυξάνονται μαζί με τα οικογενειακά σας θέματα που εξακολουθούν να σας πονοκεφαλιάζουν. Παρασκευή και Σάββατο ανασυγκροτείστε σε θέματα επαγγελματικής φύσεως, μιλάτε έξω από τα δόντια με σημαντικούς συνεργάτες. Η Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για εσάς! Αξιοποιήστε την όσο καλύτερα μπορείτε!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Με ψυχολογικές μεταπτώσεις και με μία κάπως ασταθή συμπεριφορά ξεκινάει η σημερινή ημέρα για εσάς! Ίσως γιατί δίνετε μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στα προσωπικά σας ζητήματα και όχι στην εργασία σας που όλα δείχνουν πως έως και την Τρίτη αργά το βράδυ θα έχετε συμπεριφορά …ανελκυστήρα στη στάση σας! Μία στα πάνω σας μία στα κάτω σας!!! Παρόλα αυτά, εκτιμώ, πως την Πέμπτη θα καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό ως στόχο που έχετε θέσει.  Αυτό θα σταθεί ως αφορμή να ξεκλειδώσει η ενέργειά σας, άρα και η ψυχολογία σας, θα ανέβει η διάθεση σας κι έτσι την Παρασκευή και το Σάββατο γίνεστε ακόμα πιο τολμηροί, διεκδικητικοί παίρνοντας ωραίες πρωτοβουλίες! Προσέξτε λίγο τους τόνους σας σήμερα κι αύριο, μη πείτε πράγματα που προσβάλλουν, θίγουν και είναι λάθος. Αφού η εβδομάδα σας υπόσχεται τα καλύτερα, γιατί εσείς να πάτε κόντρα στη θέληση των Αριθμών φερόμενοι ως πεισματάρικα 16χρονα; Οι πρώτες 2 ημέρες είναι …κουκλίτσες, μετά πρόσω ολοταχώς!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Ίσως χρειαστεί να βάλετε μπόλικο νεράκι στο κρασάκι αν θέλετε να βγάλετε την εβδομάδα σώοι κι αβλαβείς από ενεργειακή και ψυχολογική άποψη. Σε όλη την διάρκειά της εβδομάδας φίλοι μου, νιώθετε πως δεν υπάρχει κανείς που να αντιλαμβάνεται το μισό έστω, των λεγομένων σας, πόσο μάλλον των γεγονότων που προκύπτουν! Προτείνω λοιπόν, προκειμένου να ξεπεραστούν αυτές οι κάπως δυσμενείς και πιεστικές τάσεις να κρατήσετε το στόμα σας ερμητικά …κλειστό! Ω ναι!  Μη πείτε τίποτα! Μην εκφράσετε καν τα συναισθήματά σας μέσω του γνωστού διαπεραστικού σας βλέμματος. Poker Face σας θέλω! Ούτε καν το φρύδι αλά Έλλη Στάη σηκωμένο λέμε!!! Ω ναι …ξανά! Θα καταφέρετε έτσι, να αποφύγετε αποτελεσματικά τις εντάσεις που κρύβονται ύπουλα και πλάγια στα επαγγελματικά σας περιβάλλοντα. Η αίσθηση ότι τίποτα πια δεν σας ικανοποιεί στα επαγγελματικά σας θα υποχωρήσει με μαθηματική ακρίβεια κι εσείς παίδες με το κεντρί, θα τα καταφέρετε καλύτερα από ότι πιστεύετε! Πιο συγκεκριμένα: Τετάρτη και Πέμπτη οι Αριθμοί σας υπόσχονται απρόσμενες οικονομικές και επαγγελματικές επιτυχίες!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Η σημερινή ημέρα κρύβει ευκαιρίες για τους περισσότερους από εσάς! Αυτό σας φτιάχνει την διάθεση κι αυτή η τάση συνεχίζεται άνετα και αύριο Τρίτη. Την Τετάρτη πρέπει να είστε συνετοί, ψύχραιμοι, ήρεμοι και λογικοί, στο πως θα διαχειριστείτε ενδεχόμενη κριτική από στενούς σας συνεργάτες και συνεταίρους σας! Εννοείται πως δεν πρέπει να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε καν, πόσο μάλλον να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που πραγματικά μπορείτε! Από την Πέμπτη ξεκινάει το πιο καλό, παραγωγικό, τυχερό και ανταποδοτικό μέρος της εβδομάδας! Παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας, έχετε τον απόλυτο έλεγχο, είστε αποτελεσματικοί και …ευχαριστημένοι επιτέλους, με τους χειρισμούς και τις επιλογές σας. Το Σαββατοκύριακο θέλετε να εκτονωθείτε και περνάτε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους που νιώθετε πως σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν. Διασκεδάστε. Ψυχαγωγηθείτε. Θα περάσετε εκπληκτικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δίνετε μεγαλύτερη προσοχή και προτεραιότητα σε οικογενειακά σας θέματα! Πέμπτη και Παρασκευή επικοινωνείτε καλύτερα και ουσιαστικά με τα περιβάλλοντά σας και έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στην εργασία σας. Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι Αριθμοί σας επιφυλάσσουν σημαντικές εκπλήξεις όπως σημαντική οικονομική ανάκαμψη  με αναπάντεχο εισόδημα. Μία υπέροχη τάση βελτίωσης και προόδου που σας ακολουθεί και τον επόμενο μήνα! Μπράβο σας!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με αυθεντικά γενναιόδωρα χαμόγελα, περισσότερη καλή και αισιόδοξη διάθεση, θετική ενέργεια αλλά και με δηλώσεις που κρύβουν υποσχέσεις ξεκινάτε την σημερινή ημέρα! Φαίνεστε αλλά και είστε πιο αισιόδοξοι κι αποφασισμένοι να πετύχετε όλα όσα επιθυμείτε! Ακόμα κι αν είστε αγχωμένοι για την εξέλιξη ή την προοπτική κάποιου επαγγελματικού στόχου ή σχεδίου, οι Αριθμοί είναι με το μέρος σας και σας δικαιώνουν από τα μέσα της εβδομάδας και μετά! Οι προσπάθειες σας λοιπόν αποδίδουν όχι μόνο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας αλλά και στο κεφάλαιο Έρωτας! Νέα φλερτ για τους αδέσμευτους της κατηγορίας δίνουν οι Αριθμοί στην διάρκεια του Σ/Κ. Οι δεσμευμένοι, μετά από ένα διάστημα έντονων αντιπαραθέσεων, έρχονται πιο κοντά με τον σύντροφό τους συνειδητοποιώντας πως αυτά που τους ενώνουν είναι σαφώς περισσότερα και έτσι, μια χαρά ανανεώνουν την σχέση τους περνώντας περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Έχετε μία διάθεση προσφοράς σε αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιοι ξοδεύετε σαν να μην υπάρχει αύριο χρήματα περισσότερο σε άλλους παρά σε εσάς τους ίδιους. Ίσως να είναι ο τρόπος σας να δείξετε το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας! Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι πιο δύσκολες και απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας! Αν προκύψει οτιδήποτε πιεστικό σε εργασία, χρήμα, έρωτα, αναμένεται σε αυτές και μόνο! Πέμπτη και Παρασκευή οι Αριθμοί σας χαρίζουν γενναιόδωρα εύνοια στην επικοινωνία, τύχη. Ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις σας περιμένουν! Το Σαββατοκύριακο οι περισσότεροι εκπρόσωποι της Γενέθλιας κατηγορίας σας, θα το περάσετε ήρεμα με γλυκές και τρυφερές στιγμές. Η κούραση, ψυχική και σωματική, υποχωρεί και νιώθετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας!

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found