ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3-20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Με άριστη, «ανεβασμένη» ερωτική διάθεση, και εμφανώς βελτιωμένη επικοινωνία, ξεκινάει η εβδομάδα! Να περιμένετε ανατροπές και εναλλαγές γεγονότων και διαθέσεων απ’ τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά! Μία πιο ευνοϊκή και ενθαρρυντική εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή μόλις ξεκίνησε! Έως το τέλος του μήνα θα είστε καλύτερα! Οι Αριθμοί σας θέλουν να επανασυνδέεστε όλοι όσοι τα «τσουγκρίσατε» με τον σύντροφό σας!

Μην έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα …μαύρα λοιπόν! Ακόμα κι η Πανσέληνος φιλικά προσκείμενη είναι για εσάς!!!Προτείνω, να ακολουθήσετε την άλλη τάση, αυτή των Αριθμών! Οι Αριθμοί σας θέλουν να τα βρίσκετε με τον άνθρωπό σας, και να δίνετε στην σχέση σας μία δεύτερη ευκαιρία. Θα φτιάξουν τα πράγματα αρκεί και εσείς να σκέφτεστε πιο θετικά και να χαμογελάτε με αισιοδοξία!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Εσείς πάλι τι πείσμα είναι αυτό όταν σας «καρφώνεται» μία ιδέα; Δύσκολα ξεκολλάτε από αυτήν! Ιδιαίτερα, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς επιθυμείτε! Όταν διαπιστώνετε πως οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που θέλετε ή απλά δεν επιθυμούν ή δεν επιδιώκουν αυτά που εσείς έχετε θέσει ως στόχους. Η Πανσέληνος στις 19/4 σας επιβαρύνει ενεργειακά, δημιουργώντας σας μία ψυχολογική αστάθεια, κάνοντάς σας παράλληλα,αρκετά εσωστρεφείς. Τάσεις φυγής κι απομόνωσης για τους περισσότερους φίλους της κατηγορίας. Για να αποφύγετε τις πιεστικές τάσεις των Αριθμών, που σας θέλουν πιο ψύχραιμους, πιο δυναμικούς άρα και πιο αποφασισμένους, να μη μένετε αδρανείς, θα προτείνω τα εξής: να βγείτε έξω με φίλους, με ανθρώπους καλής προαίρεσης, θετικής ενέργειας, για να αλλάξει άμεσα η διάθεσή σας και ταυτόχρονα να περάσετε καλά.          

Το χαμόγελο σας πάει περισσότερο απ’το …δράμα, το οποίο οικειοποιείστε ασυστόλως βεβαίως βεβαίως!!! Αλλάξτε τακτική άμεσα!!! Ξεκινήστε τώρα!!!…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Η Άνοιξη έχει φωλιάσει για τα καλά στην καρδιά σας! Νιώθετε την αλλαγή μέσα σας! Η ρομαντική σας πλευρά θα αναδειχθεί περισσότερο αυτές τις ημέρες. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ερωτική σας διάθεση; Εκτιμώ πως ανεβάζετε κι άλλο το επίπεδο των προσδοκιών σας και προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας καταστάσεις τις οποίες θα κληθείτε φυσικά να τις αντιμετωπίσετε!!! Ακόμα κι εσείς οι δεσμευμένοι. Αρχίζετε και βλέπετε τη μόνιμη σχέση σας με άλλο μάτι. Μισό μάτι για να ακριβολογώ. Δηλαδή; Σας φαίνεται κάπως…λίγος!!! Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι σε μέγιστο βαθμό αυτές τις ημέρες.Η Πανσέληνος σας κάνει πιο ορμητικούς, πιο δραστήριους, με την μεγάλη επιθυμία να αλλάξετε πολλά όπως: την εικόνα σας, την εργασία σας, το σπίτι σας, τον ερωτικό σας σύντροφο!!! Ναι στις αλλαγές, θα συμφωνήσω. Πείτε όχι στην παρορμητική συμπεριφορά όμως. Οι οριστικές αποφάσεις καλό είναι να λαμβάνονται κατόπιν ωρίμου σκέψεως! Διαφωνείτε;

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας ζητήματα, πάνε απ’ το καλό στο …καλύτερο! Τα ερωτικά σας όμως παραμένουν στον … «πάγκο» και στον … «πάγο»!!! Αυτό συμβαίνει, λόγω της δικής σας ανασφάλειας και μόνο.   Ο φόβος σας αλλά και οι γενικότερες αμφιβολίες που έχετε για τη μόνιμη σχέση σας ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, η επιθυμία σας να μπείτε σε σχέση, με το άτομο που έχετε ήδη αισθήματα εδώ και καιρό, και διστάζετε να του τα εκφράσετε!

Η Πανσέληνος την Παρασκευή,αναδεικνύει όλες αυτές τις τάσεις των Αριθμών, δηλαδή να είστε ακόμα πιο μετρημένοι στα λόγια σας και περισσότερο ντροπαλοί και συνεσταλμένοι. Μη το κάνετε φίλοι μου! Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χάνονται αβασάνιστα! Θέλει τόλμη η ζωή. Ρίσκο. Μη παραιτείστε λοιπόν απ’ τα γνήσια «θέλω» σας! Αφήστε τους δισταγμούς και πείτε τα «έξω απ’ τα δόντια». Δείξτε πως νιώθετε! Σήμερα κιόλας!Διαφορετικά, κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ενδείκνυνται οι συγκεκριμένες ημέρες για εκ βαθέων εξομολογήσεις. Τολμήστε! Πείτε ναι στον έρωτα. Στην αγάπη. Μη χάνετε το κουράγιο σας. Δεν είναι ντροπή η αγάπη. Ο έρωτας.Τα γνήσια, αυθεντικά συναισθήματα όταν τα νιώθουμε! Είναι ευλογία. Άλλα πράγματα είναι ντροπή. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, όταν είστε ο … εαυτός σας!Σας παροτρύνω λοιπόν να εκφράσετε φίλοι μου, όλα όσα επιμελώς κρύβετε μέσα σας όλο αυτό το διάστημα και δεν τολμούσατε έως τώρα. Θα βρείτε την πολυπόθητη ανταπόκριση! Θα …δείτε και θα …με θυμηθείτε!!!

Εσείς οι εντελώς αδέσμευτοι, να βγείτε έξω, και ναι, να φλερτάρετε!!! Έχει προηγηθεί μία φιλική για εσάς Πανσέληνος οπότε, ακόμα το σκέφτεστε;

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Τα επαγγελματικά σας ζητήματα εξελίσσονται θαυμάσια, με προοπτικές και οπτικές που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα! Τα οικονομικά σας επίσης βελτιώνονται θεαματικά! Πολύ τυχερές ημέρες. Τόσο τυχερές όπως άλλωστε και ο μήνας γενικότερα για εσάς.  Οι Αριθμοί υπόσχονται απρόσμενα, αναπάντεχα εισοδήματα! Χρήματα που σας οφείλονται και σας επιστρέφονται εκεί που δεν το περιμένατε; Χρήματα από τυχερά παιχνίδια; Δοκιμάστε την τύχη σας έστω και συντηρητικά! Οι Αριθμοί σας ευνοούν!!! Η Πανσέληνος στις 19/4 είναι πολύ φιλική. Είστε πιο όμορφοι, πιο γοητευτικοί και επικοινωνιακοί από κάθε άλλη φορά! Μία γενναιόδωρη τάση των Αριθμών που οι αδέσμευτοι φίλοι της κατηγορίας πρέπει να αξιοποιήσουν οπωσδήποτε!!! Αρκετοί θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν,αποζητώντας την συντροφιά σας αυτές τις ημέρες! Ιδιαιτέρως δε, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Παρόλο που οι Αριθμοί υπόσχονται τα καλύτερα και σας ευνοούν, εγώ σας θέλω πιο συντηρητικούς και εγκρατείς ιδιαίτερα τις «δορυφορικές» ημέρες της Πανσελήνου στις 19/4! Αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις, χαρούμενες ειδήσεις και ανακοινώσεις σε εργασιακά περιβάλλοντα! Ωστόσο, θα ήταν σοφό εκ μέρους σας, να μην υπερεκτιμήσετε την εύνοια των Αριθμών προβαίνοντας σε σημαντικά οικονομικά/επενδυτικά «ανοίγματα» και ρίσκα! Δεν θα έχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Σαφώς όμως μπορείτε να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι, γιατί στα …προσεχώς οικονομικά κεφάλαια της χρονιάς, θα δικαιωθείτε απόλυτα! Η Πανσέληνος θα φέρει άλλον «αέρα» στις ερωτικές σχέσεις. Οι δεσμευμένοι «φρεσκάρουν» και ανανεώνουν την σχέση τους με τονωτικές αποδράσεις μακριά απ’ όλους κι όλα, κι οι ελεύθεροι φλερτάρουν έντονα με επιτυχή εξέλιξη και κατάληξη!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον,έλεγαν οι πάντα επίκαιροι αρχαίοι Έλληνες κι αυτό σας ταιριάζει …γάντι!!! Τα έντονα ερωτικά, καταπιεσμένα συναισθήματα που σας πολιορκούν εδώ και καιρό κι εσείς τα κρύβετε σαν άλλος μαέστρος, ενορχηστρώνουν τις ασαφείς καταστάσεις δίνοντάς τους τέμπο αλλά και χρώμα που σας ανανεώνει και ..φαίνεται!!! Έντονος ρομαντισμός και τρυφερό συναίσθημα σας οδηγεί σε αντίστοιχα και απόλυτα συμβατά άτομα με εσάς, που ναι μεν θέλουν να παίξουν ενεργό ρόλο στη ζωή σας, γιατί νοιάζονται και ενδιαφέρονται για σας, φοβούνται την απόρριψη όμως. Μη πτοείστε όμως! Έρχεται η  Πανσέληνος της Παρασκευής για να σας βγάλει απ’ τα διλήμματα και το άγχος για την στάση που πρέπει να κρατήσετε. Πραγματοποιείται στην δική σας γενέθλια κατηγορία, που σημαίνει πως εκτός από ενεργειακή ανάταση, θα έχετε εύνοια στην επικοινωνία με ενισχυμένη μάλιστα γοητεία. Ακόμα κι αν δεν κάνετε κάτι,   τα πράγματα θα οδηγηθούν εκεί που …πρέπει όσο, κι αν παίρνετε αποστάσεις από ανασφάλεια κυρίως. Οι Αριθμοί σας θέλουν απόλυτα ευνοημένους και κερδισμένους στο κεφάλαιο έρωτας. Αρχίστε να χαμογελάτε πλατειά, δείξτε και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό,λέγοντας ναι στη ζωή που όλα δείχνουν πως σας χρωστάει τα καλύτερα!!! Σας αξίζουν για έναν ακόμη λόγο:  κάνατε, το σωστό να λέγεται, υπομονή εδώ και πολύ καιρό!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Μια χαρά παίρνετε τη σκυτάλη από την προηγούμενη κατηγορία και βρίσκετε την άκρη του νήματος στην ερωτική σας ζωή. Ένα πολύ ευνοϊκό για εσάς ξεκίνημα εβδομάδας, με άριστη επικοινωνία που σας βοηθάει πολύ τόσο στις επαγγελματικές αλλά και δημόσιες σχέσεις σας με μακροπρόθεσμα μάλιστα αποτελέσματα. Συνιστώ να προσέξετε παραμονή της Πανσελήνου,την Πέμπτη δηλαδή, να μην παρορμήσετε, να μη χάσετε τη καλή σας διάθεση και το δίκιο σας σε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις και σημαντικές συναντήσεις. Απ’την Παρασκευή όμως και μετά το επικοινωνιακό κλίμα βελτιώνεται πολύ και μια χαρά τα καταφέρνετε σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, επιλύοντας παράλληλα και τις πιο δύσκολες και απαιτητικές σας εκκρεμότητες! Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου να αποδεχθείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις φίλων, συνεργατών γιατί και εσείς θα έχετε ενισχυμένη γοητεία αλλά και τύχη! Όχι μόνο στον έρωτα αλλά και στα τυχερά παιχνίδια! Οπότε; Ενδώστε άφοβα μεν και στις δύο περιπτώσεις!!! Θα ανέβει η διάθεσή σας και θα αλλάξει η ψυχολογία σας!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Το κλίμα ασυνεννοησίας, της προβληματικής επικοινωνίας και οι εντάσεις, συνεχίζονται τις πρώτες ημέρες. Από την Πέμπτη όμως το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο! Η Πανσέληνος την Παρασκευή είναι υποστηρικτική, πολύ βοηθητική στο να αλλάξει η ενέργειά σας, η ψυχολογία σας με θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα εκεί που νομίζατε ότι τίποτα δεν θα γίνει και τίποτα δεν θα αλλάξει! Ευχάριστες συναντήσεις, σοβαρές συζητήσεις που βρίσκουν λύσεις, συμφωνίες που «ψήνονται»και καταλήγουν, σας αλλάζουν από την μία στιγμή την άλλη το πρόγραμμα και φτάνετε σε ένα άκρως γεμάτο από κοινωνικές υποχρεώσεις Σαββατοκύριακο!Κυριολεκτικά δεν θα ξέρετε ποιους να τιμήσετε πρωτίστως! Γνωρίζετε ενδιαφέροντα άτομα, εντελώς διαφορετικά της ιδιοσυγκρασίας σας. Κάτι όμως που δεν θα σας εμποδίσει να περάσετε καταπληκτικά! Οι αδέσμευτοι της κατηγορίας, να ελπίζουν σε όμορφα φλερτ που ενδέχεται να καταλήξουν σε σχέσεις σοβαρές! Μία εβδομάδα αλλαγών και ανατροπών! Ακόμα και οι ματαιώσεις σχεδίων μπορεί να είναι για το …καλό σας τελικά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Πιεστικές και απαιτητικές οι τάσεις των αριθμών για την δική σας γενέθλια κατηγορία! Είναι ώρα να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις! Μια έντονη τάση έως και την Πέμπτη! Απ’ την Παρασκευή το …αριθμολογικό μενού έχει άρωμα οικογένειας! Οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο! Συζητήσεις και οικογενειακές συγκεντρώσεις μονοπωλούν τον χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας! Το ευχάριστο όμως είναι ότι θα δώσετε ουσιαστικές λύσεις που θα σας ανακουφίσουν πολύ και θα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί σας όλοι όσοι αγαπάτε! Τελικά ακόμα και υπό πίεση μία χαρά θα τα καταφέρετε!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Έως την Τετάρτη μία γκρίνια κι ένα παράπονο σας συνοδεύουν οπωσδήποτε! Από την Πέμπτη όμως αλλάζουν πολλά!!! Η διάθεση σας είναι διαφορετική. Είστε μες την τρελή χαρά! Επιλύετε θαυμάσια οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμείς επαγγελματικές συζητήσεις που δεν έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και είχατε αναστατωθεί. Συνειδητοποιείτε, πως η σωστή οργάνωση και η αλλαγή που κάνατε, στο «πως» προσεγγίζετε πλέον τα σοβαρά σας θέματα, απέδωσε! Είστε απόλυτα ικανοποιημένοι εσείς και οι συνεργάτες σας με την απόδοσή σας! Αυτό θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθηση σας και θα σας ανοίξει την όρεξη και σε άλλους τομείς! Τον ερωτικό για παράδειγμα!!! Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα με φίλους και σημαντικούς συνεργάτες, άριστες δημόσιες σχέσεις και υπέροχες ευτυχισμένες στιγμές από την Παρασκευή, ανήμερα της Πανσελήνου δηλαδή και όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι  τελευταίες 3 ημέρες της εβδομάδας είναι αυτές που κρύβουν χαρά, ευκαιρίες και πολλή τύχη!!!Αξιοποιήστε τις όσο καλύτερα μπορείτε γιατί είναι ημέρες που θα σας αλλάξουν την πορεία των επόμενων διαστημάτων! Μη σας πω και την ζωή σας!  Εύνοια από τους Αριθμούς στον μέγιστο βαθμό!Θα το διαπιστώσετε άλλωστε!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Η αίσθηση του …ανικανοποίητου σας χαρακτηρίζει αυτή την εβδομάδα που αναμένεται σαρωτική, όσον αφορά τις εξελίξεις και τις εναλλαγές γεγονότων στα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά σας ζητήματα! Ξεκινάτε πολύ αισιόδοξα και δυναμικά, με μία Δευτέρα να απογειώνει την ενέργειά σας, τη διάθεσή σας ερωτική και μη. Έρχεται όμως η Τρίτη κι έχετε την εντύπωση πως είστε μετέωροι. Σας δίνεται η εντύπωση πως δεν σας καταλαβαίνει κανείς!Ιδιαίτερα ο ερωτικός σας σύντροφος. Εφόσον είστε  αδέσμευτοι, η ίδια ακριβώς τάση αφορά οικεία σας πρόσωπα. Απ’ τη Παρασκευή και μετά, οι Αριθμοί σας θέλουν πιο εγκρατείς στην οικονομική σας διαχείριση αλλά και λιγότερο αποκαλυπτικούς στο τι σκοπεύετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας! Στα νέα σας επιχειρηματικά σχέδια!Η  ανασφάλειά σας για την έκβαση των οικονομικών σας θα μεγαλώσει περισσότερο αν συνεχίσετε να κάνετε διαρκώς αρνητικές σκέψεις. Δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο, να δίνετε δυναμική και ενέργεια,σε αρνητικά πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις! Για αρχή ακυρώστε τις λέγοντας 3 φορές άκυρο άκυρο άκυρο!!! Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας! Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και το ένστικτό σας! Αυτά κι ο εαυτός σας  είναι οι αληθινοί σύμμαχοί σας, και όχι κάποιοι φίλοι σας, που όπως θα αποδειχθεί μόνο φίλοι σας δεν είναι …τελικά!Γίνατε τόσο ανυπόμονοι ξαφνικά! Δεν τα έχετε πάει όμως κι άσχημα έως τώρα νομίζω! Σωστά;

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found