Πώς να διατηρήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα; Μπορεί να ελπίζει η καλοκαιρινή σας αγάπη στο να αντέξει μέσα στους μήνες του σκληρού χειμώνα; 

 Οι καλοκαιρινοί έρωτες μπορεί να θεωρούνται εφήμεροι και οι περισσότεροι από αυτούς να διαλύονται με τον ερχομό του χειμώνα, αλλά αν αισθάνεστε ότι η σχέση σας αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές που ακολουθούν προκειμένου να κάνετε τον έρωτά σας να ανθίσει αλλά και να … κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου!

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν κρίνεται απαραίτητο να τεστάρετε αν η σχέση που κάνατε το καλοκαίρι έχει προοπτικές ή ήταν απλά αποτέλεσμα του ερωτικού πόθου και πάθους. 

  1. Βγείτε ένα πραγματικό ραντεβού

Τις συναντήσεις που οδηγούν …κατευθείαν στο κρεβάτι δεν τις μετράμε για ραντεβού!  Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη σχέση σας και να καταλάβετε αν θα «αντέξει» και σε πραγματικές συνθήκες, κανονίστε να πάτε κάπου όπου θα μπορείτε να έχετε μια συζήτηση. Είναι σημαντικό να έχετε ανθρώπινη επαφή και πέρα από την ερωτική συνεύρεση. Χαλαρώστε με έναν καφέ ή ένα ποτό, αλλά φροντίστε εκεί που θα πάτε να μπορείτε να μιλήσετε. Μόνο έτσι θα μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλο και θα καταλάβετε αν έχετε κοινά. Όσο πιο κοντά έρχεστε με αυτό τον τρόπο, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι πιθανότητες να μείνετε μαζί και το χειμώνα. 

  1. Γνωρίστε τον στους καλύτερούς σας φίλους

Από τη στιγμή που αποφασίσατε ότι θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας μην διστάσετε να τον γνωρίσετε στα κοντινά σας άτομα. Είναι εξαιρετικά ευνοϊκό σημάδι αν τα πάει καλά μαζί τους και θα του δώσετε επίσης την ευκαιρία να μπει στον κύκλο σας και να σας καταλάβει καλύτερα. Μην παραβλέπετε ποτέ το  «δείξε μου τον φίλο σου για να σου πω ποιος είσαι!»…

  1. Κατεβείτε από τα …ροζ σύννεφα

Το καλοκαίρι είναι η πιο χαλαρή περίοδος του χρόνου και είναι φυσικό να αισθάνεστε πιο ελεύθερες και άνετες. Φλερτάρετε πολύ πιο εύκολα και δημιουργείτε σχέσεις πιο εύκολα. Επιπλέον, το τοπίο είναι ειδυλλιακό, φουλ ρομαντικό και δεν έχετε το άγχος ή την ένταση της δουλειάς και όλα φαίνονται αυτόματα πιο όμορφα! Όταν επιστρέψετε όμως από τις διακοπές, σας περιμένει η γνωστή, οικεία καθημερινότητα σας, με όλες τις απαιτήσεις και τις πιέσεις που τη συνοδεύουν και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμες για την αλλαγή τόσο του σκηνικού. Όσο και της διάθεσης και των δυο σας. Θα υπάρχουν σίγουρα πλευρές του εαυτού σας που δεν τις έχετε δείξει στο νέο σας σύντροφο και το ίδιο θα συμβαίνει φυσικά και από τη δική του πλευρά. 

  1. Κάντε το τεστ της φυγής της απόδρασης και της  απομόνωσης

Αν καταφέρετε να περάσετε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο μόνο οι δυο σας είτε στην πόλη είτε κάπου στην εξοχή, τότε η σχέση σας έχει πιθανότητες να «επιζήσει» και μετά το καλοκαίρι. Το να περνάτε μερικές ώρες μαζί στη θάλασσα ή στο μπαρ δεν συγκρίνεται με τρεις μέρες που θα τις περάσετε έχοντας παρέα μόνο ο ένας τον άλλο. Αν στο τέλος του Σαββατοκύριακου εξακολουθείτε να θέλετε να είστε μαζί, τότε είναι πολύ πιθανό ότι είστε ενθουσιασμένοι. Μπορεί και …ερωτευμένοι!!!… 

  1. Μιλήστε για τα αισθήματά σας

Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο! Ότι σας συμβουλεύω το προφανές, αλλά συχνά, όσοι βιώνουν τον καλοκαιρινό έρωτα διστάζουν να μιλήσουν για τα αισθήματά τους. 

Πείτε του/της πώς αισθάνεστε γι’ αυτόν, πείτε ότι δεν θέλετε να τελειώσουν όλα μαζί με το καλοκαίρι και δείτε αν αισθάνεται και εκείνος/εκείνη το ίδιο.                                

Τολμηρή κίνηση; Θα συμφωνήσω! Είναι προτιμότερο να έχετε προσπαθήσει αντί να αφήσετε τον νέο σας έρωτα να σβήσει χωρίς να κάνετε τίποτα απολύτως. Για την ζωή σας πρόκειται! Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς…

 Καλή επιτυχία & υπέροχο υπόλοιπο καλοκαιριού!!!… 

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found