ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Είναι η εβδομάδα που θα πάτε διακοπές ή θα συνδυάσετε διακοπές με δουλειά, χαρά και εργασία δηλαδή. Αυτή την εβδομάδα θα μπουν σε τάξη και σειρά όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Ενδέχεται επίσης να βάλετε σε σειρά τον εαυτό σας σε θέματα πρόληψης υγείας, κάνοντας check-up και εξετάσεις που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/08

Είναι μία ημέρα πολύ θετική, με ιδιαίτερα ευνοϊκή ενέργεια. Το όλο επικοινωνιακό κλίμα θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσουμε πράγματα που κρατάμε μέσα μας, τις επιθυμίες μας αλλά και τους στόχους που έχουμε θέσει. Δηλαδή είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό. Ημέρα όπου οι Αριθμοί μας καλούν να κινηθούμε αποτελεσματικά, ίσως με κάποια δόση τελειομανίας, αν θέλουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

Από άποψη Ευ Ζην, οτιδήποτε αφορά στην υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας ευνοείται. Για παράδειγμα ένας βαθύς καθαρισμός, το μασάζ ή ένα ποδόλουτρο με άλατα Νεκράς Θάλασσας. Ο μεταβολισμός κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα “καίγοντας” άμεσα λιπαρές τροφές και υδατάνθρακες. Ευνοούνται οι μικρο-αισθητικές παρεμβάσεις και μικρο-επεμβάσεις όπως αφαίρεση στιγμάτων, ελιών, τατουάζ. Σήμερα Δευτέρα μπορείτε να δοκιμάσετε το φυσικό “tuboflo” το αφέψημα τσουκνίδας, προκειμένου  να καθαρίσει το αίμα σας και γενικά είναι ένα διατροφικό μυστικό για να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.00 – 14.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του διαλογισμού και του Εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, ο πνευματικός ηγέτης.

ΤΡΙΤΗ 20/08

Ίσως κάποιοι μας κάνουν κριτική την οποία θα δυσκολευτούμε ν’ αποδεχθούμε καθώς δεν είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε κάποια αρνητικά σημεία που αφορούν είτε στην απόδοσή μας στην εργασία είτε στη συμπεριφορά μας. Ενδέχεται οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρων Πεπρωμένου να μην είναι σε καλή διάθεση ή να μην προτίθενται να κάνουν έναν δημιουργικό, ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο. Εσείς απλώς συγκρατείστε πως, οι Αριθμοί μας θέλουν όλους την Τρίτη να κινηθούμε γρήγορα με κάποια σχετική πίεση αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και αποτελεσματικοί.

Από άποψη Ευ Ζην, η ιδανική ημέρα όπως άλλωστε και εχθές Δευτέρα, για να προβείτε σε επεμβάσεις λέιζερ ή αφαίρεση τατουάζ, ελιών, ουλών, πανάδων και στιγμάτων από την επιδερμίδα σας. Η τσουκνίδα έχει σουξέ ως βοηθητικό κυτταρικής αποτοξίνωσης. Πολύ δυνατή ημέρα ενεργειακά για να ξεκινήσετε σωστό πρόγραμμα διατροφής. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα και είναι σύμμαχός σας. Προτιμήστε λαχανικά όπως κολοκυθάκια, φασολάκια, μελιτζάνες, πράσινες πιπεριές ως ιδανικές τροφές για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:16.00 – 19.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:2, 3, 4, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος ο διπλός Αριθμός 22 ή 4, ως 22 είναι ο ιδανικός εκπρόσωπος της ιώβειας υπομονής και ως 4 ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/08

Πάρα πολύ καλή ημέρα! Οι συνόψεις των Αριθμών ευνοούν τη διάθεσή μας να είμαστε δημιουργικοί, παραγωγικοί και να πραγματοποιήσουμε στο 100% τα σχέδιά μας, όσο δύσκολα και να είναι. Η ημέρα προσφέρεται στο να έχουμε επιτυχία και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα από αυτά που ενδεχομένως πιστεύαμε, όπως πολύ καλές συμφωνίες, να προβάλουμε το ταλέντο μας, τις προτάσεις μας, να διαφημιστούμε, να κάνουμε άριστες δημόσιες σχέσεις και γιατί όχι, είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσουμε διακοπές ή ακόμα να φύγουμε για κάποιο ταξίδι είτε μακρινό είτε κοντινό -ως μία ημερήσια απόδραση – για επαγγελματικό ή ιδιωτικό σκοπό. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ημέρα όσο γίνεται καλύτερα!

Από άποψη Ευ Ζην, αν είχατε προγραμματίσει οδοντίατρο καλύτερα… να το ξεχάσετε! Δεν ευνοούνται ιδιαίτερα οι χειρουργικές επεμβάσεις ή οι αισθητικές παρεμβάσεις για τη στοματική κοιλότητα. Ωστόσο, μπορείτε άνετα και άφοβα να επισκεφθείτε τον πλαστικό χειρουργό ή την αισθητικό σας σύμβουλο. Αφεψήματα τσουκνίδας, λουΐζας και ταραξάκο είναι τα ιδανικά για να καθαρίσει το αίμα σας, να αποσυμφορηθεί το λεμφικό σύστημα και να διευκολύνετε τον εαυτό σας αν τον έχετε υποβάλει σε δίαιτα προκειμένου να χάσετε βάρος. Αν επιθυμείτε γρήγορα να καταλήξετε στο ιδανικό σας βάρος, αυτό που δεν πρέπει να κάνετε με τίποτα, είναι να παραλείπετε τα ενδιάμεσα γεύματα. Μπορείτε όμως να εμπλουτίσετε το διατροφικό σας μενού με αφέψημα τζίντζερ όπου το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.30 – 15.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του μυστικισμού, του αποκρυφισμού και της πνευματικής αναζήτησης, ο Αριθμός 5. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11, ο απόλυτα φιλόδοξος με αρχηγικές τάσεις αλλά ως 2 ο ευγενής και αφανής ήρωας.

ΠΕΜΠΤΗ 22/08

Η συγκεκριμένη ημέρα κρύβει αντιφατικές τάσεις κυρίως στην επικοινωνία, διότι όλοι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, ψύχραιμοι, ήρεμοι και ενδεχομένως να έχουμε καλά επιχειρήματα για να τα καταφέρουμε. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου θα έχουν προβλήματα στην επικοινωνία τους. Οι τάσεις των Αριθμών της Τετάρτης όσον αφορά τους ευνοημένους Αριθμούς επαναλαμβάνονται και την Πέμπτη.

Από άποψη Ευ Ζην, οι χθεσινές τάσεις επαναλαμβάνονται, οπότε μην παραλείπετε γεύματα αν θέλετε να δείτε τα σωστά αποτελέσματα. Το επιθυμητό αποτέλεσμα απώλειας βάρους είναι 600 γραμμάρια ή 1 κιλό ανά εβδομάδα. Αυτός είναι ο ιδανικός στόχος. Εξακολουθεί να μην ευνοείται η επίσκεψη στον οδοντίατρο, όμως οτιδήποτε αφορά σε αισθητικό σύμβουλο, ολιστικό θεραπευτή, πλαστικό χειρουργό ευνοείται. Δεν είναι η ιδανική ημέρα για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο, πόσο μάλλον να προβείτε σε τολμηρές αλλαγές.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.00 – 20.10


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 2, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός της Αφροδίτης και της ομορφιάς, του έρωτα και της αγάπης, ο Αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί Aριθμοί 11, 22 & 33 με ελαφρύ προβάδισμα στον Αριθμό του διδασκάλου, δηλαδή τον 33. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Ημέρα η οποία κρύβει παγίδες στα ερωτικά μονοπάτια, στο συναίσθημα στο οποίο κυριαρχεί και μπορεί να αλλοιώσει τα αποτελέσματα που βγάζει η λογική. Ωστόσο οι Αριθμοί δίνουν παγίδες, προβλήματα και στα επαγγελματικά ζητήματα όπως  και σε θέματα υγείας που έχουν παραμεληθεί. Ιδιαίτερη προσοχή στις διαπραγματεύσεις, στις επαγγελματικές προσεγγίσεις που ενδεχομένως να φέρουν προτάσεις διότι κρύβουν εξαπάτηση.


Από άποψη Ευ Ζην, το εμπάργκο για τις χειρουργικές παρεμβάσεις ή αισθητικές επεμβάσεις στη στοματική κοιλότητα συνεχίζεται, ωστόσο ευνοούνται οι επισκέψεις και οι θεραπείες στον αισθητικό σύμβουλο και στον πλαστικό χειρουργό. Μπορείτε άφοβα να προβείτε στην αφαίρεση τατουάζ, αντιαισθητικών ουλών, στιγμάτων και ελιών. Ενδείκνυται η ημέρα να κάνετε ωραίες θεραπείες με οξέα φρούτων ή μεσοθεραπείες για την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας. Ακόμα και μόνοι σας στο σπίτι μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα βαθύ καθαρισμό που θα σας δώσει λάμψη, ιδιαίτερα τώρα που όλοι είμαστε εκτεθειμένοι στην βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου. Γι’ αυτό λοιπόν, σας ξαναθυμίζω πως η ομορφιά και η πρόληψη υγείας είναι υπόθεση που αφορά όλους, οπότε μην παραλείπετε το αντηλιακό σας!


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.15 – 23.30


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 4, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος ο ιερός Αριθμός της Αριθμολογίας και ο κορυφαίος κατά Πυθαγόρα, ο εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο Αριθμός 7. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ φιλόδοξος 11.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/08

Μία απίστευτα δημιουργική, θετική, αισιόδοξη ημέρα με άπειρες δυνατότητες, καλή διάθεση και καλή ψυχολογία. Οι Αριθμοί μας δίνουν πολύ ωραίες δυνατές στιγμές συγκίνησης, εκπλήξεις, τύχη, αναπάντεχα εισοδήματα. Για όλους όσοι το επιθυμούν, μπορούν το Σάββατο να κάνουν την ερωτική τους εξομολόγηση. Πιστέψτε με, δεν υπάρχει πιο ιδανική ημέρα!

Από άποψη Ευ Ζην, υπέροχη ημέρα για να επισκεφθείτε τον διατροφολόγο και να ξεκινήσετε σωστή διατροφή. Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε ασύλληπτα υψηλές στροφές και “καίει” άμεσα λιπαρές τροφές και «αμαρτωλά» εδέσματα, όμως αν θέλετε να χάσετε και κιλά προσέξτε την χρήση αλκοόλ. Ιδανικά αφεψήματα που συμβάλουν αποτελεσματικά στην κυτταρική αποτοξίνωση είναι το ταραξάκο , η λουΐζα και η τσουκνίδα. Βοηθούν πολύ τον οργανισμό στο να αποβάλλει τα περιττά υγρά και αν θέλετε να περιορίσετε αυτό το δυσάρεστο σύμπτωμα της κατακράτησης υγρών, σταματήστε τώρα – σήμερα το αλάτι και προτιμήστε το αλάτι Ιμαλαΐων. Τα ιδανικά λαχανικά για το Σάββατο είναι το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, τα φασολάκια, οι αγκινάρες, πράσινα λαχανικά που περιορίζουν και τις αλλεργίες στο δέρμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε μάσκες καθαρισμού και βαθιάς ενυδάτωσης και στο σπίτι για να βοηθήσετε ιδανικά την ταλαιπωρημένη, αφυδατωμένη επιδερμίδα σας από τον ήλιο. Θα αποφύγετε τις φθορές στο δέρμα σας μόνο αν φοράτε διαρκώς το αντηλιακό σας είτε είστε άντρες είτε είστε γυναίκες, πόσο μάλλον τα παιδιά.


Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.00 – 21.00


Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:2, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του κάρμα, του άπειρου, της τύχης και του χρήματος, ο Αριθμός 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/08

Είναι η τέλεια Κυριακή! Μία σούπερ ημέρα για την επικοινωνία όπου όλοι μας θα περάσουμε καλά. Το σημαντικό είναι ότι η ημέρα προσφέρεται για σωστές και ουσιαστικές συνθήκες και δυνατότητες διαλόγου διότι θα επιλυθούν προβλήματα, παρεξηγήσεις που υπάρχουν ή υποβόσκουν είτε σε φιλικά, οικογενειακά /συγγενικά περιβάλλοντα είτε σε επαγγελματικά.


Από άποψη Ευ Ζην, να προσέχουν οι αλλεργικοί φίλοι από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργίες. Και σήμερα πείτε ναι σε αφεψήματα που κάνουν θαύματα προκειμένου να καθαρίσει το αίμα σας όπως είναι η τσουκνίδα. Προτιμήστε μπρόκολο, αγκινάρες, σπαράγγια, πράσινα φασολάκια και πράσινες πιπεριές για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας, ο οποίος εξακολουθεί να κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Οτιδήποτε αφορά στην ενυδάτωση και τον καθαρισμό της επιδερμίδας ευνοείται. Ανακαλύψτε και δοκιμάστε την ευεργετική δράση και επίδραση των αιθέριων ελαίων σε μασάζ αλλά και σε αφρόλουτρο.


Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 22.00 – 24.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 9. Κυρίαρχος ο ιερός Αριθμός του Θεού, η βάση όλων των Αριθμών, ο Αριθμός 9. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found