ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Σημαντική εβδομάδα όπου θα πρέπει να προσέξετε τους χειρισμούς σας, όπως για παράδειγμα σήμερα Τρίτη μην πέσετε θύμα εξαπάτησης. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας αποκόψουν από όλα όσα επιθυμείτε να κάνετε, σας ρίξουν την ψυχολογία με κακόβουλα σχέδια. Είναι όμως μία ημέρα όπου η φαντασία σας είναι πολύ ευρηματική και σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας. Φίλοι στη διάρκεια της εβδομάδας θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι. Μελετήστε προσεκτικά τις συμβουλές και τις προτάσεις τους και σίγουρα θα βρείτε λύσεις σε όλα τα επαγγελματικά αδιέξοδα. Καμιά φορά βλέπετε οι τρίτοι γίνονται παρατηρητές των γεγονότων και δίνουν λύσεις που είναι κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη μας. Την Πέμπτη ίσως από το φόρτο εργασίας και τη γενικότερη πίεση της καθημερινότητας, να προτιμήσετε να απομονωθείτε με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Εκμεταλλευτείτε την παραμονή της Πανσελήνου, την Παρασκευή δηλαδή, που είναι μία πολύ δυνατή ενεργειακά ημέρα για εσάς. Δείτε σημαντικά άτομα, κάντε δημόσιες σχέσεις οι οποίες ναι, θα είναι άριστες. Ωστόσο η Πανσέληνος στις 14/09 σας ρίχνει τη διάθεση, φέρνει σημαντικές συζητήσεις στο τραπέζι τόσο με τον ερωτικό σύντροφο όσο και με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Μέσα από τις συζητήσεις θα βγάλετε άκρη και σωστά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε όμως και την Δευτέρα στις 16/09 όπου οι Αριθμοί σας ευνοούν στο να αλλάξετε όλα όσα δεν επιθυμείτε. Θα έχετε μία εκπληκτική ενέργεια με πολύ θετικό τρόπο σκέψης.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Αυτή την εβδομάδα εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία εξαιρετικά ασυνήθιστη εγρήγορση, εσωτερική δύναμη για να επιλύσετε σημαντικές εκκρεμότητες και να διορθώσετε όλα όσα πραγματικά δεν σας αρέσουν. Σήμερα Τρίτη είναι ημέρα όπου μπορεί να κρύβει ανατροπές όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τις οικογενειακές. Έχετε παλέψει πολύ και δουλεύετε πολύ καιρό με τον εαυτό σας, τα θέλω σας, το τι πραγματικά θέλετε να γίνει τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Όμως οι Αριθμοί δεν θα σας συγχωρέσουν παρορμητικές συμπεριφορές, αυθόρμητες κινήσεις, δεσμεύσεις που πολύ σύντομα θα αναιρέσετε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξετε στις κοινωνικές σας επαφές σήμερα Τρίτη και Τετάρτη.

Την Πέμπτη δεν θα ήθελα να παρασυρθείτε από προτάσεις που είναι εντελώς ανεδαφικές και χωρίς κανένα αντίκρισμα. Δεν είναι η ημέρα για να ρισκάρετε χρήματα. Την Παρασκευή είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, γοητεία, τολμάτε. Είναι μία ερωτικότατη ημέρα που καλό είναι να την αξιοποιήσετε είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Η Πανσέληνος υποδηλώνει νέα ξεκινήματα στην εργασία σας, όσον αφορά τα προσωπικά σας όμως είναι αυστηρή βάζοντας σας σε μια διαδικασία να μην συνάψετε σχέσεις με άτομα από την δουλειά. Αν το κάνετε θα το βρείτε μπροστά σας και θα το μετανιώσετε. Επηρεάζει θετικά την εργασία σας η συγκεκριμένη Πανσέληνος. Την Κυριακή οργανωθείτε καλύτερα στα επαγγελματικά σας και την Δευτέρα κάντε όλα όσα δεν τολμούσατε πριν. Μπορείτε να προβάλετε καλύτερα τη δουλειά σας, το έργο σας και να έχετε δύναμη πειθούς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Είναι μία κρίσιμη εβδομάδα και αυτό γιατί θα δοκιμάσει τα νεύρα σας, την αντοχή σας. Θα πρέπει να προσέξετε γιατί οι περισσότεροι από εσάς ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να προσέξετε πολύ στην επικοινωνία σας με κάποια άτομα γιατί έχω την αίσθηση ότι θα εκτονώνεστε ενεργειακά ξεσπώντας τα νεύρα σας στους λάθους ανθρώπους, τη λάθος στιγμή. Δεν θα σας συγχωρέσουν οι Αριθμοί σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη τέτοιες αντιδράσεις.

Επηρεάζεστε από την επικείμενη Πανσέληνο. Η λεκτική ένταση αλλά και η ένταση γενικότερα δημιουργεί περισσότερη ένταση. Αφήστε λοιπόν τους θεατρινισμούς ή τα αναίτια ξεσπάσματα και ηρεμήστε. Αποφύγετε τις κακοτοπιές ιδιαίτερα το Σάββατο παραμένοντας ψύχραιμοι και ήρεμοι με άτομα τόσο από το επαγγελματικό, κοινωνικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον. Χαλαρώστε την Κυριακή και περάστε την όσο μπορείτε ήρεμα και δημιουργικά, συμμετέχοντας σε κάποιες εκδηλώσεις ή με το να ψυχαγωγηθείτε. Να περιμένετε μια υπέροχη Δευτέρα, αναφέρομαι στην Δευτέρα 16/09, όπου η ερωτική σας ζωή και η επικοινωνία σας απογειώνονται! Έτσι το ηθικό σας αναπτερώνεται…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Όσο εσωστρεφείς και να είστε, πείτε ναι στη βοήθεια σημαντικών προσώπων, στην αγάπη που σας δείχνουν κάποιοι φίλοι, επενδύστε σε αυτούς και τολμήστε. Ως παιδιά της Σελήνης επηρεάζεστε από την επικείμενη Πανσέληνο και υπάρχει περίπτωση να κάνετε παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις που θα πλήξουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας όπως οικογενειακές σχέσεις και σημαντικές σας συνεργασίες ή συνεργασίες που επιθυμείτε να κάνετε τόσο πολύ. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ σήμερα Τρίτη αλλά και την Πέμπτη.

Ωστόσο την παραμονή της Πανσελήνου, την Παρασκευή δηλαδή, μπορείτε να φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν είστε όμως ήδη σε σχέση προσέξετε τα φλερτ το Σάββατο ανήμερα της Πανσελήνου, διότι μπορεί να έχουμε άστοχες κινήσεις και εντελώς λανθασμένες επιλογές. Η Κυριακή μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο θέματα σημαντικά οικογενειακά, τα οποία όμως μπορείτε να τα επιλύσετε μια χαρά την επόμενη Δευτέρα στις 16/09 με καλή διάθεση και καλύτερη ψυχολογία. Θέματα οικογενειακά όπως μοίρασμα ακίνητης περιουσίας. Αν θέλετε λοιπόν να μην αναλωθείτε σε ανώφελο ξόδεμα χρόνου και ενέργειας, ηρεμήστε χαλαρώστε κάντε και ένα τσεκάπ σε επίπεδο πρόληψης. Αυτή την εβδομάδα πάρτε την όσο πιο χαλαρά γίνεται. Οι σημαντικές αλλαγές ακολουθούν για εσάς τις επόμενες ημέρες. Είπαμε λοιπόν φίλοι και οικογένεια σύμμαχοί σας σε κάθε σας σημαντική προσπάθεια!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Έχετε να ξεκαθαρίστε πολλά! Όσον αφορά την οικονομική και επαγγελματική σας κατάσταση αλλά και τις εξελίξεις στα ερωτικά σας. Τα γεγονότα τρέχουν. Καλώς ή κακώς όταν λειτουργείτε υπό πίεση δεν βλέπετε ξεκάθαρα την κατάσταση. Κατά συνέπεια ίσως πάρετε βιαστικές αποφάσεις και ενεργήσετε λίγο παρορμητικά. Να θυμάστε ότι οι ακραίες λύσεις θα φέρουν και άσχημα αποτελέσματα. Η Πέμπτη είναι πολύ δύσκολη ημέρα για τις σχέσεις είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σας περιβάλλοντα είτε το σπίτι σας. Θα έχετε μία τάση να ζητάτε εξηγήσεις, να ασκείτε σκληρή κριτική και να μην επικοινωνείτε σωστά.

Εκμεταλλευτείτε όμως την Παρασκευή που είναι μία πολύ καλή ημέρα για να μιλήσετε πιο ήρεμα. Ωστόσο στη διάρκεια του σαββατοκύριακου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο για εσάς. Μπορείτε κάλλιστα να μετακινηθείτε και η λέξη σταθερότητα θα μπει στη ζωή σας από την επόμενη κιόλας Δευτέρα στις 16/09. Τα σχέδιά σας και όλα όσα προγραμματίσετε θα περάσουν άνετα και με εύνοια από την θεωρία στη πράξη.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Με μία αρκετά σημαντική ευχάριστη είδηση ή επαγγελματική επιτυχία ξεκίνησε η εβδομάδα για εσάς. Σήμερα Τρίτη θέλω να προσέχετε σε λόγια με συνεργάτες σας και τα παιδιά σας όσοι είστε γονείς.  Ίσως είστε σε ένταση στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας αποσυντονίζει, σας δημιουργεί νευρικότητα και ξεσπάσματα αναίτια σε λάθος ανθρώπους. Μην παρασύρεστε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά όπως αναίτια λόγια και κουτσομπολιά. Μην γίνεστε μέρος αυτών συμμετέχοντας.

Εκμεταλλευτείτε την Παρασκευή διότι μπορείτε να επιλύσετε σημαντικά σας θέματα. Ωστόσο στη διάρκεια του σαββατοκύριακου αν και σας απασχολούν ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, καταφέρνετε και δίνετε λύσεις γιατί είστε από τους τυχερούς. Αναπάντεχα εισοδήματα σας δίνουν οι Αριθμοί. Κυνηγήστε λοιπόν την τύχη σας έστω και συντηρητικά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Υπέροχα ξεκίνησε η εβδομάδα για εσάς με πολύ ωραία εύνοια από τους Αριθμούς για να επιλύσετε σημαντικά οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Είστε έτοιμοι πλέον να αναπτύξετε πρωτοβουλίες, να συζητήσετε προκειμένου να βρείτε καλή εργασία ή να διαπραγματευτείτε καλύτερα, να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες, να δώσετε εν τέλει τα χέρια. Είναι η εβδομάδα που θα ασχοληθείτε πιο εντατικά με το σπίτι κυριολεκτικά και μεταφορικά, να οργανωθείτε για να αντιμετωπίσετε οικογενειακά ζητήματα. Έρχεστε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλά από τα οικογενειακά σας θέματα προωθούνται καλύτερα. Την αστάθεια διαδέχεται η σταθερότητα και έρχεστε πιο κοντά με φίλους και συγγενείς που σας στηρίζουν και σας υποστηρίζουν σε σημαντικές σας οικογενειακές υποθέσεις.

Ωστόσο η Πανσέληνος ενδέχεται να σας ρίξει λίγο ενεργειακά, να μην έχετε την ίδια δηλαδή ενέργεια για να αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις . Ίσως το σαββατοκύριακο θελήσετε να το περάσετε πιο χαλαρά. Όμως η επόμενη Δευτέρα (16/09) είναι μία από τις πιο σημαντικές του μήνα καθώς θα έχετε τεράστια εύνοια στο τι θα λέτε, πως το λέτε, δηλαδή η πειθώ σας θα είναι εμφανώς μεγαλύτερη και η επικοινωνία σας αρτιότερη. Θα πετύχετε πάρα πολλά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Είναι η εβδομάδα όπου το ενδιαφέρον σας θα αποσπάσει κυρίως τις πρώτες τρεις (3) ημέρες οικογενειακό σας ζήτημα. Γενικά στη διάρκεια της εβδομάδας θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικογενειακής φύσεως. Το σημαντικό είναι ότι θα τα επιλύσετε και θα δώσετε λύσεις ιδανικές, λύσεις ουσίας. Παράλληλα προσπαθείτε και καταφέρνετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Κάνετε πολλές και σημαντικές δημόσιες σχέσεις και ουσιαστικές συζητήσεις με σημαντικούς σας συνεργάτες. Αξιοποιήστε την σημερινή ημέρα αλλά και την Παρασκευή.

Το σαββατοκύριακο σας βρίσκει με χαλαρή ρομαντική διάθεση, ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένοι περνάτε πολύ ωραίες στιγμές. Η επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσάς με μεγαλύτερη εύνοια στον έρωτα αλλά και στην υγεία, την οποία όλα δείχνουν ότι έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Τα πράγματα στα οικονομικά σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας ζωή εξελίσσονται από το καλό στο καλύτερο. Είτε είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες ή απλώς εργάζεστε, θεωρώ ότι θα καταφέρετε να πιάσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Σε περίπτωση δε που έχετε στόχους πωλήσεων, εισπράξεων θα τα καταφέρετε ιδανικά. Μπαίνετε σε άλλη φάση στην επαγγελματική σας ζωή, καταξιώνεστε και προβάλετε τον καλύτερο σας εαυτό. Είναι μία εβδομάδα που θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες, να δοκιμάσετε την τύχη σας και να έχετε και κάποια έσοδα.

Ωστόσο από την Παρασκευή έως και την Κυριακή θέλω να προσέχετε γιατί η Πανσέληνος δεν είναι φιλική για εσάς. Είναι δύσκολες αυτές οι τρεις (3) ημέρες, κατά συνέπεια προσέξτε την υγεία σας αλλά και λόγια με ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε διότι αυτή η Πανσέληνος θα φέρει αποκαλύψεις δυσάρεστες. Κάποιοι  άνθρωποι θα είναι για εσάς οδυνηρή έκπληξη, από την άποψη είτε σας έχουν πει πολλά ψέματα και θα αποκαλυφθούν είτε θα αποπειραθούν να σας εξαπατήσουν ή να σας χρησιμοποιήσουν και όλα αυτά για τα χρήματα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι καθόλου εύκολη η κατάσταση, ωστόσο κρίνεται απαραίτητο από τους Αριθμούς να σας αποκαλυφθεί η αλήθεια όσο δυσάρεστη και να είναι. Η κοινωνική σας δραστηριότητα όμως θα είναι αυξημένη Κυριακή και Δευτέρα. Δύο (2) καλύτερες ημέρες όπου οι Αριθμοί με τις τάσεις τους σας φέρνουν πιο κοντά με φίλους και συγγενείς που αποδεδειγμένα σας αγαπούν πραγματικά. Έτσι για να σβήσουν όλα τα  δυσάρεστα των προηγούμενων ημερών. Υπομονή… Είναι μια εβδομάδα κατ’ άλλα δημιουργική αλλά και αποκαλυπτική. Αν θέλουμε να ζούμε μέσα στην αλήθεια και στο φως, πρέπει να την μαθαίνουμε κιόλας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Κατακτάτε κάθε στόχο που έχετε θέσει. Πολύ δυνατό ξεκίνημα εβδομάδας! Καθηλώνετε όλο τον κόσμο με τις πρωτοβουλίες σας, τις ευρηματικές σας ιδέες, τις προτάσεις σας, τους χειρισμούς σας. Ξεχωρίζετε! Η αλήθεια είναι πως θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής, κολακεύεστε και γοητεύετε με την απόδοσή σας. Γενικά είναι μία καλή και εποικοδομητική εβδομάδα. Ωστόσο κάποια πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος δεν είναι και τόσο ειλικρινή. Ακόμα κι αν το αντιληφθείτε, προτείνω να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επωφεληθείτε από την Παρασκευή, παραμονή της Πανσελήνου, που ακόμα κι αν σας ματαιώσει κάποια σχέδια που επιθυμείτε θα είναι άκρως αποκαλυπτική τα επόμενα διαστήματα.

Το σαββατοκύριακο προτιμήστε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ψυχαγωγηθείτε. Να μην  πιέσετε καθόλου τον εαυτό σας γιατί μεταξύ των άλλων η Πανσέληνος σας δημιουργεί εντάσεις και σας υπενθυμίζει ότι πάνω απ’ όλα πρέπει να είστε εσείς η 1η σας προτεραιότητα. Αλήθεια, την υγεία σας την έχετε ελέγξει τελευταία; Κάντε ένα τσεκάπ και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με εναλλαγές γεγονότων που θα εναλλάσσουν την ψυχολογία σας έχει ξεκινήσει η εβδομάδα. Έχετε πολλά σχέδια, καλό είναι όμως να τα κρατήσετε μακριά από άλλους. Δεν είναι ανάγκη να τα γνωρίζουν όλοι όλα! Πρέπει να είστε πιο υποψιασμένοι για κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Μέχρι την Τετάρτη θα έρθουν αποκαλύψεις που θα σας βάλουν στην διαδικασία να αλλάξετε επίσης πολλά. Να αλλάξετε γνώμη, να κάνετε τον απολογισμό σας για τους λάθος χειρισμούς σας καθώς είναι γεγονός ότι έχετε αδικήσει κάποιους. Θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε επίσης σε άτομα της οικογένειά σας. Θα προσέξετε έως την Πέμπτη τις μετακινήσεις σας, την οδήγησή σας διότι τάσεις για ατυχήματα και τραυματισμούς δίνουν οι Αριθμοί.

Ωστόσο θα τα πάτε καλύτερα την Παρασκευή. Δεν το αποκλείω κάποιοι από εσάς να επανασυνδεθείτε ερωτικά. Το σαββατοκύριακο όμως ούτε καν να το σκέφτεστε να ρισκάρετε χρήματα, να τζογάρετε. Οι Αριθμοί σας εφιστούν την προσοχή έως και την Δευτέρα στη διαχείριση των οικονομικών σας. Προσέχετε λοιπόν, για να έχετε. Μπορεί να είστε ζώδιο του αέρα, αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να ενεργήσετε σαν να είστε ζώδιο της γης. Προσγειωθείτε λοιπόν!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Απαιτητική, πιεστική, δύσκολη εβδομάδα λόγω της Πανσελήνου στο δικό σας ζώδιο. Η Πανσέληνος αυτή θα φέρει αποκαλύψεις από το παρελθόν, θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφθείτε για τις επιλογές που κάνατε προηγούμενα διαστήματα. Όμως θα σας ωριμάσει. Θα προωθήσετε τις επόμενες ημέρες πιο αποτελεσματικά τα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα. Όλη αυτή την εβδομάδα θα προσέχετε έως και την Πέμπτη τις μετακινήσεις σας, να μην είστε αφηρημένοι. Την προσοχή σας θα αποσπάσει η κατάσταση στην αισθηματική σας ζωή. Για τους περισσότερους εκπροσώπους της Γενέθλιας αυτής κατηγορίας, η προσωπική ζωή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο λόγω των εξελίξεων Ιουλίου. Υπενθυμίζω ότι θα επαναπροσδιοριστούν κάποιες σχέσεις οι οποίες πραγματικά βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

Προσοχή στη διάρκεια του σαββατοκύριακου στην οδήγηση, στην υγεία και στα λόγια. Είναι ημέρες που κρύβουν εντάσεις. Μεγάλη επίσης η επιρρέπεια σε ατυχήματα. Ωστόσο, για το λόγω ότι η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζωδιακό συνδυασμό, οι Αριθμοί θα προωθήσουν σημαντικά σας θέματα τις επόμενες ημέρες. Γι’ αυτό να είστε αισιόδοξοι, να χαμογελάτε πλατιά και να μη μου κάνετε νερά ως γνήσιο ζώδιο του νερού που είστε.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found