ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Η Πανσέληνος στις 12/11 κεντρίζει το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως. Επιλύετε επιτυχώς οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν μέσω εποικοδομητικών συζητήσεων. Το σαββατοκύριακο προτιμάτε να μείνετε σπίτι προκειμένου να αποφορτιστείτε ενεργειακά και να χαλαρώσετε. Αρκετά καλή εβδομάδα για την δική σας Γενέθλια κατηγορία.       

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Το γεγονός ότι λαμβάνει χώρα στη δική σας Γενέθλια κατηγορία η Πανσέληνος (12/11) σας αναστατώνει ενεργειακά, σας αποσυντονίζει και δημιουργεί επικοινωνιακά και ερωτικά μπερδέματα. Ίσως είναι καιρός πλέον να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας.  Προσέξετε την Πέμπτη αλλά και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου μήπως πέσετε θύμα εξαπάτησης μέσω ίντριγκας, κουτσομπολιού και ψεμάτων φυσικά.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Αρκετά καλή εβδομάδα, αν και ερωτικές καταστάσεις που ήταν σε σύγχυση προηγούμενα διαστήματα, παραμένουν. Η επικοινωνία αναμένεται εμφανώς προβληματική παραμονή της Πανσελήνου, σήμερα Δευτέρα δηλαδή. Προσέξτε όμως τις ημέρες μετά την Πανσέληνο που μπορεί ως δώρα να φέρει κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σας. Να ελεγχθούν άμεσα για να περάσετε όσο γίνεται πιο ανώδυνα τις τάσεις των Αριθμών. Ωστόσο το συγγενικό/οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά σε θέματα που θέλετε να διεκπεραιώσετε και χρειάζεται να έχετε ανεβασμένο ηθικό. Πολύ δυνατή επικοινωνιακή ημέρα η Κυριακή. Πολλές και σημαντικές οι ευκαιρίες των Αριθμών.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε μία ελαφριά σύγχυση λόγω μπλοκαρισμένης επικοινωνίας. Παραμένετε όμως στο επίκεντρο της προσοχής με αυξημένη δημοφιλία, γοητεία και δυνατή επικοινωνία από πλευράς σας. Ως παιδιά της Σελήνης, θα δείτε ότι έχετε μεγαλύτερη δημοφιλία από φίλους και ανθρώπους που επιζητούν την συμβουλή σας, την παρέα σας αλλά και την προσοχή σας. Το σαββατοκύριακο ο έρωτας χτυπάει στο κόκκινο, έχετε φοβερή διάθεση και κυκλοφορήστε γιατί θα …λάμψετε!!!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Είστε ακόμα σε μία ψυχολογική αστάθεια  και εκνευρισμό γιατί προσπαθείτε να συνδυάσετε καριέρα με οικογένεια η οποία διαρκώς παραπονιέται. Στην προσπάθειά σας να βάλετε τη ζωή σας σε μία τάξη και σειρά, νιώθετε πιεσμένοι και μπλοκαρισμένοι. Στην διάρκεια της εβδομάδας κάποιοι άνθρωποι σας απογοητεύουν με την συμπεριφορά τους. Καλύτερα όμως κινούνται τα πράγματα από Παρασκευή και μετά, ιδιαίτερα στην διάρκεια του σαββατοκύριακου, όπου επαναξιολογείτε κάποιες προτάσεις, κάνετε τον σχεδιασμό σας και τον προσωπικό απολογισμό.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Τι κι αν η Πανσέληνος (12/11) είναι φιλική για την δική σας Γενέθλια κατηγορία; Δεν ενδείκνυται η Δευτέρα και η Πέμπτη για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις στα εργασιακά σας περιβάλλοντα. Λειτουργούν απαγορευτικά μακρινά ταξίδια, μετακινήσεις και μετακομίσεις. Καλύτερα τα πράγματα αναμένονται από Παρασκευή και μετά στις σχέσεις σας με φίλους και σημαντικούς συνεργάτες. Προσέξτε όμως τι λέτε, που το λέτε και πως διότι αρκετές θα είναι οι επικοινωνιακές παγίδες και τα εμπόδια. Ηρεμήστε, θα είναι παροδικές οι τάσεις των Αριθμών.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Φίλοι μου, στο χέρι σας είναι όλα! Προσέξτε όμως περισσότερο από κάθε άλλη φορά το πώς διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας, ακόμα κι αν αυτές αφορούν σε παλαιότερα διαστήματα. Μπορείτε να δώσετε λύσεις ουσίας αρκεί να μην παρορμήσετε. Γι’αυτούς τους προβληματισμούς σχετικά με το πώς θα ξεπεράσετε τα εμπόδια, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, θα σας διδάξει η Πανσέληνος υπομονή. Ακόμα κι αν ένα πρόσωπο  που εκτιμάτε σας  απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Είναι πολύ καλό το σαββατοκύριακο καθώς θα το περάσετε χαλαρά  και με άτομα που πραγματικά αγαπάτε και σας αγαπούν.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Ο έρωτας εδώ και καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Κάποιοι απογοητεύεστε γιατί το πρόσωπο που επενδύετε χρόνο, ενέργεια, σκέψη και ελπίδες δεν ανταποκρίνεται σε όσα επιθυμείτε. Για εσάς η εβδομάδα ξεκινάει την Παρασκευή με ένα όμορφο επίσης σαββατοκύριακο. Η επικοινωνία θα είναι καλύτερη, με ωραίες διαθέσεις, προθέσεις και ευκαιρίες από τους Αριθμούς. Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου θα περάσετε καλά και θα σχεδιάσετε τα πλάνα των επόμενων ημερών με περισσότερη αισιοδοξία και γενναιόδωρα χαμόγελα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Με δυσκολίες ξεκινάει η Δευτέρα. Η Πανσέληνος την Τρίτη φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογένειας και υγείας. Η παραμικρή ενόχληση να ελεγχθεί ώστε να περάσουν ανώδυνα οι πιεστικές τάσεις των Αριθμών. Οι καλύτερες ημέρες για την δική σας Γενέθλια κατηγορία είναι το σαββατοκύριακο. Να δοθεί έμφαση στην Κυριακή όπου το περιβάλλον είναι ακόμα πιο τρυφερό και υποστηρικτικό σε όσα σχεδιάζετε. Οι συζητήσεις την Κυριακή θα καταλήξουν σε όλα  όσα επιθυμείτε.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Με προβληματισμούς και διαβαθμίσεις στις δυσκολίες για την επικοινωνία ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς. Η Πανσέληνος της Τρίτης όμως δημιουργεί καλύτερα επικοινωνιακά σκηνικά κάνοντας σας ακόμα πιο γοητευτικούς και ερωτικούς. Οι συζητήσεις διεξάγονται σε ένα καλύτερο κλίμα, αν και στην διάρκεια  της εβδομάδας, ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο σας απογοητεύει με την συμπεριφορά του. Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου αναπτύσσετε πρωτοβουλίες που σας βγάζουν από αδιέξοδα και παρεξηγήσεις.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Δύσκολη και απαιτητική η εβδομάδα λόγω αυξημένης κοινωνικής δραστηριότητας και οικογενειακών υποχρεώσεων. Πολλές οι αντιπαραθέσεις τόσο με σημαντικούς συνεργάτες αλλά και με ανωτέρους σας. Για  τους αδέσμευτους εκπροσώπους μία πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία εξελίσσεται σε σίγουρη ερωτική απογοήτευση. Οι καλύτερες ημέρες για την δική σας Γενέθλια κατηγορία είναι από την Παρασκευή έως και την Κυριακή. Αναμένεται καλύτερη επικοινωνία και επιλύετε σημαντικά θέματα με καλές ευκαιρίες από τους Αριθμούς. Ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Εκπλήξεις, ευχάριστες  συναντήσεις, χαλαρές και ευτυχισμένες στιγμές αναμένονται για εσάς αυτή την εβδομάδα. Μία φιλική Πανσέληνος στις 12/11 σας φέρνει πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε πολύ. Ωστόσο θα προσέχετε Τετάρτη και Πέμπτη να μην επηρεαστείτε από γνώμες τρίτων που μοναδικό τους σκοπό έχουν να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Καλά θα τα πάτε στην διάρκεια του σαββατοκύριακου με τις οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις να σας χαλαρώνουν και να σας βοηθούν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found