ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Είναι η εβδομάδα ενεργειακής και ηθικής αποκατάστασης. Πάρα πολύ τυχερή εβδομάδα! Οι Αριθμοί σας δίνουν την ευκαιρία να πάρετε πίσω το αίμα σας, να ανακτήσετε την γνωστή σας πειθαρχία, με δυο λόγια να είστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Αποδίδετε καλύτερα, σκέφτεστε καλύτερα, προτείνετε ρηξικέλευθες ιδέες και λύσεις, «πουλάτε» και προωθείτε καλύτερα τόσο τον εαυτό σας όσο και το έργο σας, εργάζεστε πιο σκληρά και οι κόποι σας αξιοποιούνται και αποδίδουν από την Πέμπτη και μετά. Το σαββατοκύριακο είναι πάρα πολύ τυχερό γιατί οι Αριθμοί σας δίνουν ακόμα κι αναπάντεχο εισόδημα, οπότε κυνηγήστε την τύχη σας! Την εβδομάδα χαρακτηρίζει η γενικότερη σταθερότητα των οικονομικών και ερωτικών σας ζητημάτων.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Έντονη και αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα ξεκινά άμεσα. Οι Αριθμοί σας βοηθούν με την επικοινωνία αυτή στο να αποκαταστήσετε σχέσεις, να πάρετε αποφάσεις για την εργασία σας, για μελλοντικά σχέδια, να βρείτε σύντροφο, να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε βάσει της απόδοσής σας και των προτάσεων σας. Θα είναι μία πάρα πολύ ερωτική εβδομάδα. Η Πέμπτη είναι μία καταπληκτική ημέρα όπως επίσης και όλο το σαββατοκύριακο. Αυτό που θα χαρακτηρίζει την εβδομάδα είναι ότι ο έρωτας πρωταγωνιστεί και η τύχη σας ευνοεί. Η οικονομική ανάκαμψη και οι ωραίες συζητήσεις θα φέρουν τις ιδανικές λύσεις.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Είναι η εβδομάδα που μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Αρχικά να βγείτε, να δείτε κόσμο που έχετε να δείτε καιρό. Σε νέες κοινωνικές γνωριμίες ή σε κάποιες υπάρχουσες συνεργασίες μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα έχουν καμία βάση και μην δώσετε βάσεις σε υποσχέσεις που σας δώσουν. Θα ανακαλύψετε αυτή την εβδομάδα ότι πολλά πράγματα γίνονται και δεν σας έχουν πει τίποτα ή μπορεί να πείτε πράγματα και να μην κάνετε τίποτα. Έχουμε και την Σελήνη την Παρασκευή στο δικό σας ζώδιο, οπότε προσοχή γιατί τα  πατήματα σας θα είναι αέρινα, δεν θα πατάτε στην γη. Παρόλα  αυτά θεωρώ ότι οι καλές και ειλικρινείς συζητήσεις θα βελτιώσουν κι άλλο την επαγγελματική και οικονομική σας θέση. Θα σας προκύψουν κάποιες σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες ή δημόσιες σχέσεις στην διάρκεια του σαββατοκύριακου. Εσείς συγκρατείστε ότι είναι ένα σαββατοκύριακο διαφορετικό διότι οι Αριθμοί σταθεροποιούν με καλή έκβαση θέματα εργασίας και υγείας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Καταπληκτική εβδομάδα με πολύ ωραίες, πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ειδικά στο ξεκίνημα. Πιστεύω ότι θα βρείτε άμεση υποστήριξη από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο που στηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα σχέδιά σας. Καλό είναι κι εσείς να μην τα κοινοποιείτε παντού! Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου με  την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο απογειώνεται η ενέργεια σας, η διαίσθησή σας, η διάθεση σας, η γοητεία σας. Θα έχετε ευχάριστες εποικοδομητικές συζητήσεις αλλά και νέες ερωτικές, δυνατά συναισθηματικές εμπειρίες. Φλερτάρετε και ερωτεύεστε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και στην δική σας Γενέθλια κατηγορία!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Όσο έντονοι κι αν είναι οι προβληματισμοί σας μέσω συζητήσεων για κάποιες συμφωνίες που ίσως έχουν ματαιωθεί ή θα ματαιωθούν, είναι γόνιμες αυτές οι συζητήσεις που θα γίνουν έως και την Τετάρτη. Πέμπτη και Παρασκευή αλλάζετε ενέργεια, διάθεση και ψυχολογία. Το ένστικτό σας κινείται σε υψηλές στροφές, το εμπιστεύεστε και καταφέρνετε να προωθήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα, απαιτητικά επαγγελματικά σχέδια. Δείτε ωστόσο κόσμο την Πέμπτη και την Παρασκευή, κάντε άριστες δημόσιες σχέσεις, θα αποδώσουν. Το σαββατοκύριακο αξιοποιήστε κάποιες πληροφορίες που αν και σας βάζουν σε έντονο προβληματισμό, μπορούν όμως να υποσχεθούν σταθεροποίηση, να δώσουν λύσεις σε οικογενειακά, οικονομικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα. Τα μάτια σας και τ’ αυτιά σας λοιπόν σε ετοιμότητα!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Μόνο για όλους όσοι δεν ευνοούνται σήμερα, είναι ημέρα αντιφατική δηλαδή με διαφωνίες και εντάσεις. Οι πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι για εσάς φίλοι/ες Παρθένοι οι ιδανικές για να υπογράψετε συμβόλαια, να προβείτε σε νέες συμφωνίες, να κάνετε μακρινά ταξίδια είτε για επαγγελματικό είτε για ιδιωτικό σκοπό, να βρείτε εργασία. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας Τρίτη και Τετάρτη για να δώσετε λύσεις σε υποθέσεις όπως θέματα υγείας ή και επαγγελματικών σχεδίων. Προωθούνται πάρα πολύ τα σχέδια σας την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή χρειάζεται να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή. Το σαββατοκύριακο αξιοποιήστε τις εξόδους με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ψυχαγωγηθείτε και περάστε τέλεια!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Σταθεροποίηση των οικονομικών και επαγγελματικών σας σχεδίων σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Από σήμερα κιόλας προσπαθείτε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με άτομα τόσο που συνεργάζεστε αλλά και με την οικογένεια. Είναι καλές ημέρες για να δώσετε λύσεις και να ασχοληθείτε με την οργάνωση αυτών των σχεδίων. Μπορείτε μάλιστα να  θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους και ναι, να τους κατακτήσετε όλους. Θα πρέπει μόνο να προσέξετε την Παρασκευή στο ποιους θα εμπιστευθείτε την εργασία; την ανάθεση νέων καθηκόντων; την αποκάλυψη των όσων σκέφτεστε; Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι κατάλληλες ημέρες για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Το σαββατοκύριακο έκτος του ότι ευνοείται η επικοινωνία σας, οι Αριθμοί σας υπόσχονται χρήματα αλλά και μία γενικότερη σταθεροποίηση των σχεδίων σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Λίγο αντιφατικές οι τάσεις των Αριθμών για την σημερινή ημέρα αλλά και για τις πρώτες ημέρες για την ακρίβεια, ενώ έρχονται σημαντικές συζητήσεις και ίσως κάποιες ξαφνικές μετακινήσεις οι οποίες σας πιέζουν και σας ζορίζουν ελαφρώς. Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι θα ενισχυθεί η δύναμη της πειθούς σας, η επικοινωνιακή σας ικανότητα αλλά και θα κερδίσετε έδαφος όσον αφορά τον σεβασμό και  την αξιοπιστία σας στα εργασιακά περιβάλλοντα. Αποδίδουν λοιπόν οι στόχοι σας και εμπνέετε περισσότερη αποδοχή. Προσέξτε μόνο την Παρασκευή τις εντάσεις και τα λόγια  αλλά και λίγο την υγεία σας που όλα δείχνουν ότι την έχετε αμελήσει. Ωστόσο το σαββατοκύριακο έχετε ερωτικές  αποκαλύψεις ή σας αποκαλύπτουν τα αισθήματα τους ή εσείς προβαίνετε σε ερωτική εξομολόγηση ή ακόμα και σε μία επισημοποίηση. Όπως και να έχει, σταθεροποιούνται σχέσεις.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Δύσκολη εβδομάδα, ειδικά στο ξεκίνημα της, με κάποια σχέδια που ενώ τα περιμένατε αλλιώς σας έρχονται ολότελα διαφορετικά. Οι αιφνίδιες αυτές αλλαγές σας χαλούν την διάθεση και την ψυχολογία. Την Τετάρτη ωστόσο καταφέρνετε να προωθήσετε θέματα εργασίας, οικονομικών, μην σας πω και υγείας και να έχετε καλά αποτελέσματα. Παρασκευή και Σάββατο καλό θα είναι να προσέξετε τα λόγια σας με  σύντροφο, παιδιά και ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας. Κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε. Το σαββατοκύριακο όμως παίρνετε τα πάνω σας. Αλλάζει η ενέργεια σας, η διάθεση σας και οι δυνατότητες του μυαλού σας, σας εξασφαλίζουν ωραίες και σωστές αποφάσεις τις οποίες εφαρμόζετε. Αναδρομικά λοιπόν προσπαθείτε να αποκαταστήσετε σχέσεις και να διορθώσετε κάποιους παλαιότερους λανθασμένους χειρισμούς.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Το κύρος σας εδραιώνεται γιατί οι πράξεις και τα λόγια σας θα επηρεάσουν και άλλα περιβάλλοντα. Είναι καλύτερες ημέρες για να συναντήσετε επαγγελματικώς κόσμο, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να κλείσετε συμφωνίες. Αναμένονται ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις. Προσέξτε την  Πέμπτη να ασχοληθείτε με κάποια άτομα που σας δημιούργησαν προβλήματα τόσο στην δουλειά αλλά και να επιμεληθείτε θέματα υγείας. Το σαββατοκύριακο αφιερώστε το στην οικογένεια και στον ερωτικό σας σύντροφο. Προκύπτουν συζητήσεις και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν πολύ.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με τις συζητήσεις διεκδικείτε, διαπραγματεύεστε, συναλλάσσεστε, δίνετε την ευκαιρία σε κάποιους ανθρώπους να σας επιστρέψουν χρήματα, σε κάποιους άλλους που σας αδίκησαν να δώσουν εξηγήσεις, ασχολείστε και με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Όλα αυτά έως και την Πέμπτη. Από την Παρασκευή το κλίμα  ομαλοποιείται, αξιοποιείτε περισσότερο τις ευκαιρίες αλλά και την τύχη που σας δίνουν οι Αριθμοί για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, να κερδίσετε χρήματα και να σταθεροποιήσετε προσωπικές και  επαγγελματικές σας επιθυμίες. Αν και εργαστήκατε σκληρά τα προηγούμενα διαστήματα δεν σας ήρθαν τα πράγματα όπως επιδιώκατε. Αυτή λοιπόν είναι εβδομάδα δικαίωσης για εσάς!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Συνεχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας! Ο λόγος σας, η σκέψη σας, η διαίσθηση σας είναι περισσότερο συγκρατημένα και δεν είστε στη γνωστή μετέωρη διάθεση και σύγχυση μυαλού. Θέλω να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας Πέμπτη και Παρασκευή. Όλη η εβδομάδα κυλά ερωτικά. Οι Αριθμοί σας βοηθούν στα σχέδια σας και σας στηρίζουν παράλληλα με το φιλικό, κοινωνικό και συγγενικό σας περιβάλλον. Θα προσέξετε λίγο τα λόγια σας με άτομα της οικογένειας την Πέμπτη και την Παρασκευή. Το σαββατοκύριακο είναι δύο ημέρες που θα είστε εγκληματικά αμελείς αν δεν τις αξιοποιήσετε. Έχουν τύχη, καλή ενέργεια και σταθερότητα στην πρόοδο που κάνετε.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found