ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Μια ανακούφιση οπωσδήποτε οι Κριοί θα την νιώσετε γιατί με καλύτερες ενεργειακές δονήσεις στις ημέρες ξεκινά η εβδομάδα για εσάς. Το επικοινωνιακό κλίμα αποκαθίσταται, οι ερωτικές τάσεις δυναμώνουν, κάτι που θα συνειδητοποιήσετε όσο πλησιάζουμε στην Παρασκευή και ιδιαίτερα στην διάρκεια του σαββατοκύριακου. Το μόνο που θέλω να συγκρατήσετε είναι πως πρέπει να παραμείνετε ευγενικοί, ευέλικτοι στην επικοινωνία και αρκετά διπλωματικοί. Μία σύνεση και εγκρατή στάση οφείλετε να δείξετε στην διάρκεια της εβδομάδας στα έξοδά σας. Κατά τ’ άλλα είναι μία καλύτερη εβδομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα.    

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα σας απασχολούν έντονα. Είναι μία σαφώς καλύτερη εβδομάδα. Οι τάσεις των Αριθμών αναμένονται να είναι πιο γενναιόδωρες ιδιαίτερα στο μέσον της. Τετάρτη και Πέμπτη από τις καλύτερες επικοινωνιακά ημέρες για εσάς. Σε όλη την διάρκεια της να περιμένετε καλύτερες και πιο θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας αλλά και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις και προοπτικές στα επαγγελματικά περιβάλλοντα σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Ένταση δίνουν οι τάσεις των Αριθμών σε επαγγελματικές σχέσεις για ελεύθερους επαγγελματίες/επιχειρηματίες και καλλιτέχνες. Γι’ αυτό ακριβώς αποφύγετε επαγγελματικά επενδυτικά ρίσκα και ανοίγματα. Περιμένετε καλύτερα τις επόμενες ημέρες.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Καλά θα τα πάτε έως την Παρασκευή, μην σας πως έως και το Σάββατο. Η πιο δύσκολη ημέρα για εσάς είναι η Κυριακή, γι’ αυτό περάστε την όσο πιο χαλαρά μπορείτε. Αποφύγετε αυτήν ημέρα σοβαρές συζητήσεις, πόσο  μάλλον να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Μία τάση προς τα οικονομικά ρίσκα πρέπει να αποφευχθεί και κάποια λόγια με το ερωτικό σας ταίρι μπορεί να σας δημιουργήσουν ψυχική αναστάτωση και αστάθεια. Η προσωπική σας ζωή περνάει κάποια κρίση, θα είναι όμως παροδική. Θα δοθούν εξηγήσεις και θα γίνουν ξεκαθαρίσματα τόσο σε οικογενειακές σχέσεις, φιλίες αλλά και σχέσεις συνεργασίας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Πολύ καλές οι ημέρες έως και την Πέμπτη, επικοινωνιακά καλύτερες. Λόγια και εντάσεις αναμένονται στην διάρκεια του σαββατοκύριακου, μια τάση που  αφορά τον έρωτα τόσο για δεσμευμένους όσο και αδέσμευτους. Φλερτάρετε μεν αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα δε. Συναντάτε ασυνήθιστους ανθρώπους, παραμείνετε όμως εγκρατείς ιδιαίτερα αν αυτά τα φλερτ προκύψουν την Κυριακή. Είναι για εσάς  μία αρκετά δύσκολη ημέρα η Κυριακή με επικίνδυνη ενέργεια. Δώστε λοιπόν την απαιτούμενη προσοχή στα λόγια, στην οδήγηση και αποφύγετε -στον βαθμό που μπορείτε- την έντονη σωματική άσκηση και κοπιαστική εργασία. Κίνδυνος ξανά για ατυχήματα στην δική σας Γενέθλια κατηγορία από τους Αριθμούς.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Λιοντάρια μου, λάμπετε! Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας καλείστε να δώσετε λύσεις. Βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Ωστόσο οικογενειακά θέματα και κάποια επαγγελματικά ζητήματα της εργασίας και της καριέρας σας επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Την Παρασκευή και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου καλείστε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Καλύτερες αναμένονται οι ερωτικές τάσεις για δεσμευμένους και μη. Προσέξτε όμως την Κυριακή διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, κρυολογημάτων και δύσκολων συζητήσεων, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε τα λόγια πάση θυσία. Καλή εβδομάδα, ωστόσο η επόμενη που έρχεται σας απογειώνει ενεργειακά, με την λάμψη σας να «φωτίζει» υποθέσεις και όχι μόνο…

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Ερωτικές επανασυνδέσεις δίνουν οι Αριθμοί για τους Παρθένους μας. Αποκαθίσταται η επικοινωνία και τα ξεκαθαρίσματα των προηγούμενων ημερών φέρνουν καλά αποτελέσματα. Λάμπετε επικοινωνιακά, γοητεύετε και γενικά είστε στο επίκεντρο της προσοχής και του κοινωνικού ενδιαφέροντος σε επαγγελματικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Ερωτικές εκπλήξεις και ευχάριστες ανακοινώσεις στην διάρκεια του σαββατοκύριακου υπόσχονται οι Αριθμοί. Πολλοί θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε επόμενα και πιο επίσημα στάδια την ερωτική σας σχέση. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι της κατηγορίας θα κάνουν φλερτ και γνωριμίες Παρασκευή και Σάββατο που υπόσχονται …πολλά.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Σαν να μην ευχαριστιέστε τα καλύτερα που έρχονται για εσάς. Δρομολογούνται καλύτερες τάσεις από τους Αριθμούς, πιο αισιόδοξες και τυχερές ενεργειακές δονήσεις γι’ αυτές τις ημέρες. Θέλω να είστε πιο χαρούμενοι, θετικοί και αισιόδοξοι γιατί σας υπόσχονται πολλά οι Αριθμοί. Ωστόσο την γενικότερη εύνοια σκιάζει η ενεργειακή δόνηση της Κυριακής με λόγια και επιρρέπεια σε ασθένειες και ατυχήματα. Κατά συνέπεια, προσέξετε πολύ να μην είστε αφηρημένοι και βιαστικοί στην διάρκεια των μετακινήσεων σας. Για όλους όσοι γυμνάζεστε, μην καταπονείτε τον εαυτό σας με έντονη σωματική άσκηση. Μία τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας θα την έχετε στην διάρκεια του σαββατοκύριακου. Προτείνω όμως να βγείτε και να διασκεδάσετε με άτομα που σας χαλαρώνουν. Έρχονται καλύτερες ημέρες για την δική σας Γενέθλια κατηγορία.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Αυξημένες κοινωνικές, οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τετάρτη,  Πέμπτη και Παρασκευή επιδιώξτε να κάνετε συζητήσεις με σημαντικούς σας συνεργάτες, με μέλη της οικογένειας σας αλλά και με φίλους που έχετε να δείτε αρκετό καιρό. Καλή ημέρα το Σάββατο, δεν μπορώ όμως να ισχυριστώ το ίδιο και για την Κυριακή καθώς επικοινωνιακά το κλίμα είναι έκρυθμο. Εντάσεις και λόγια δίνουν οι τάσεις των Αριθμών τόσο με σύντροφο αλλά και για τους ελεύθερους επαγγελματίες/επιχειρηματίες με σημαντικούς συνεργάτες όπως συνεταίρους. Αυτή η τάση μπορεί να οδηγήσει είτε την ερωτική σχέση σε οριστική ρήξη, ακόμα και χωρισμό δηλαδή είτε μια συνεργασία στην διάλυσή της.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα. Καλύτερα τα πάτε επικοινωνιακά τόσο με την οικογένεια, τους φίλους όσο και στα επαγγελματικά σας περιβάλλοντα. Αναπτύσσετε διαφορετικές πρωτοβουλίες προωθώντας καλύτερα τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ζητάτε ή προτείνετε νέα πράγματα με άριστη διάθεση. Θεωρώ ότι οι προτάσεις σας θα εισακουστούν και οι ανώτεροι σας αλλά και οι σημαντικοί σας συνεργάτες θα προσέξουν όλη αυτή την ανοδική σας απόδοση. Θα διαπιστώσετε πως Τετάρτη και Πέμπτη σας αναθέτουν κι άλλα καθήκοντα στην εργασία σας καθώς είστε στα καλύτερά σας. Μία μεγαλύτερη προσοχή καλό είναι να δείξετε από το Σάββατο βράδυ και μετά. Εντάσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις και ατυχήματα δίνουν οι Αριθμοί, γι’ αυτό μην είστε αφηρημένοι. Κατά συνέπεια προσέξτε στην οδήγησή σας και περάστε όσο πιο ήρεμα μπορείτε την Κυριακή, μια ημέρα που δεν ευνοείστε καθόλου.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Θα τα πάτε από το καλό στο καλύτερο! Πιο τυχερή εβδομάδα για εσάς. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή χρήζονται ως οι ιδανικές ημέρες για να απογειώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η απόδοση και η οικονομική σας ανάκαμψη είναι σε καλύτερα επίπεδα. Εσείς αποδεικνύεστε ιδιαιτέρως μεθοδικοί και παραγωγικοί σε όσα κάνετε ή σχεδιάζετε. Όμως δεν ξεφεύγετε ούτε κι εσείς από το δύσκολο σαββατοκύριακο διότι εντάσεις, λόγια και αντιπαραθέσεις δυστυχώς και ατυχήματα αναμένονται από τους Αριθμούς. Η όλη αυτή κατάσταση, τόσο έκρυθμη λεκτικά και ενεργειακά σας αποσυντονίζει, ωστόσο μπορείτε να βασιστείτε για ακόμη μία φορά σε φίλους και συγγενείς. Με αυτούς θα ξεπεράσετε ανώδυνα τις πιεστικές τάσεις, ιδιαίτερα την Κυριακή που είναι η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας για εσάς.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Ανανεώνετε οι δεσμευμένοι ιδανικά την ερωτική σας σχέση κάνοντας εκπλήξεις και ευχάριστες ανακοινώσεις στον σύντροφό σας, ο οποίος τις εκτιμάει ιδιαιτέρως. Έρχεστε δηλαδή ακόμα πιο κοντά. Καλύτερες μέρες της εβδομάδας για να βγείτε, να διασκεδάσετε αλλά και να πραγματοποιήσετε τα πιο σημαντικά σας σχέδια είναι η Πέμπτη, η Παρασκευή και το Σάββατο. Μία απροσδιόριστη ένταση στις επαγγελματικές σας  σχέσεις δεσμεύει την ψυχολογία σας και σας κάνει περισσότερο εγκρατείς. Την Κυριακή φροντίστε να μην είστε αφηρημένοι, ατυχήματα ακόμα και κατ’ οίκον δίνουν οι Αριθμοί. Αποφύγετε για όλους όσοι αθλείστε στην διάρκεια του σαββατοκύριακου να το παρακάνετε. Στην δική σας περίπτωση συνιστώ να παραμείνετε στο σπίτι.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Είναι καλύτερες ημέρες για να αφοσιωθείτε τόσο στον σύντροφο σας όσο και στον εαυτό σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές που αφορούν τόσο στην εμφάνισή σας όσο και στην υγεία σας. Πιο δύσκολο διάστημα για την δική σας Γενέθλια κατηγορία αναμένεται να είναι το σαββατοκύριακο γιατί επικρατεί ασυνεννοησία και η επικοινωνία θα είναι άκρως προβληματική. Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου φροντίστε να μην είστε αφηρημένοι διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Προσέξτε περισσότερο να μην έρθετε σε αντιπαράθεση είτε με τον σύντροφό σας είτε με άτομα του οικογενειακού και φιλικού σας περιβάλλοντος. Κατ’ άλλα θα τα πάτε μια χαρά.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found