ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Η σημερινή ημέρα αλλά και αύριο Τρίτη είναι δύο πολύ ερωτικές ημέρες. Επιδιώξτε να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να κυκλοφορήσετε γιατί ενδέχεται να γνωρίσετε τον μοιραίο έρωτα. Τετάρτη και Πέμπτη ανακάμπτετε οικονομικά και βρίσκετε λύσεις στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Έχετε εύνοια στην επικοινωνία. Από Παρασκευή όμως έως και ανήμερα της Εθνικής μας εορτής θέλω να προσέξετε πάρα πολύ. Είναι επικίνδυνες ημέρες για την επικοινωνία σας λόγω και της Νέας Σελήνης. Προσέξτε την υγείας σας, στην οδήγηση καθώς τάσεις για ατυχήματα και τραυματισμούς σας δίνουν οι Αριθμοί. Σε καμία περίπτωση δεν κάνετε κάτι καινούργιο σε αυτή την Νέα Σελήνη.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Οι πρώτες ημέρες, από σήμερα δηλαδή έως και την Τετάρτη είναι πάρα πολύ δημιουργικές γιατί απασχολήσετε με θέματα σπιτιού, οικογένειας και ερωτικών σχέσεων. Παραμένετε ρομαντικοί ωστόσο είστε και πρακτικοί, πρακτικά μυαλά εννοώ. Πέμπτη και Παρασκευή διορθώνετε κακώς κείμενα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα με ωραίες συζητήσεις που φέρνουν λύσεις. Προσέχετε όμως στην διάρκεια του σαββατοκύριακου διότι εντάσεις, παρεξηγήσεις δημιουργούνται άνευ λόγου και αιτίας. Όλες αυτές τις ημέρες έως και την Δευτέρα προσέχετε την οδήγηση και την υγεία  σας. Εννοείται πως δεν κάνετε νέο ερωτικό ξεκίνημα την συγκεκριμένη Δευτέρα, δεν ευνοείστε.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Πιεστική αλλά αρκετά ευχάριστη η ρουτίνα της συγκεκριμένης εβδομάδας. Διεκπεραιώνετε θέματα επαγγελματικών και υγείας πολύ αποτελεσματικά. Ευνοείται η επικοινωνία σας, τακτοποιούνται θέματα οικογενειακής φύσεως, σχέσεις οικογενειακές που διαταράχθηκαν μέσω εποικοδομητικών συζητήσεων με αντικείμενο ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Οι σχέσεις λοιπόν βελτιώνονται, με δυο λόγια αποκαθίστανται. Προσέξτε μόνο το σαββατοκύριακο τα λόγια σας τόσο με παιδιά όσο και με ηλικιωμένα άτομα στην οικογένεια. Κυριακή και Δευτέρα φυσικά προσέχετε πολύ προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις και δεν προχωράτε σε υπογραφές συμφωνιών/ συμβολαίων. Δεν είναι κατάλληλες αυτές οι δύο ημέρες για να ξεκινήστε κάτι καινούργιο.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Είστε οι απόλυτα ευνοημένοι στον έρωτα! Καλό ξεκίνημα εβδομάδας με την σημερινή ημέρα. Είσαστε στο δικό σας κόσμο, οι απόλυτα ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου. Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη είναι για εσάς οι καλύτερες επικοινωνιακά και ερωτικά ημέρες. Η γοητεία σας, η επικοινωνία σας, οι ερωτικές σας επιτυχίες είναι στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε τις συγκεκριμένες ημέρες ακόμα και οι αδέσμευτοι για να δεσμευτείτε. Ευνοούνται λοιπόν πάρα πολύ τα προσωπικά σας. Θα έρθετε πολύ κοντά με φίλους και συγγενείς ωστόσο θα προσέξετε το σαββατοκύριακο την υγεία σας διότι φλερτάρετε με υπερκόπωση. Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση και δραστηριότητα, τάση για τραυματισμούς δίνουν οι Αριθμοί. Ούτε κι εσείς δεν θα ξεφύγετε από τον κανόνα στο να κάνετε νέα ξεκινήματα ενόψει της Νέας Σελήνης, πόσο μάλλον και ανήμερα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη τα πάτε μια χαρά όσο και αν κρύβετε επιμελώς την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, οι Αριθμοί σας την αναδεικνύουν. Έχετε μεγάλη εύνοια στην επικοινωνία αυτές τις δύο ημέρες. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή δίνετε λύσεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Θα πρέπει όμως να ρετουσάρετε κάποιες λεπτομέρειες. Ενόψει του σαββατοκύριακου που κρύβει επικοινωνιακές παγίδες, έντονους τσακωμούς, λεκτικές εντάσεις και αντιπαραθέσεις, παραμείνετε ψύχραιμοι για να μην υπάρξουν χειρότερες εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη την Δευτέρα σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς και εσείς επίσης δεν ευνοείστε στην δημιουργία νέων πραγμάτων.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες αναδεικνύεται η ερωτική σας διάθεση, η ευρηματικότητα του μυαλού σας, η ανάγκη σας για δράση, να αναπτύξετε πρωτοβουλίες. Μια χαρά τα πάτε, σε όλους τους τομείς, δηλαδή στον επαγγελματικό, τον οικονομικό και τον ερωτικό έως και την Παρασκευή. Δίνετε λύσεις σήμερα Δευτέρα και Τρίτη, εξελίσσεστε στην εργασία, αναθερμαίνετε σχέσεις, αποκαθιστάτε κιόλας σχέσεις που έχουν πληγεί προηγούμενα  διαστήματα. Προσέχετε πάρα πολύ το σαββατοκύριακο τα λόγια σας με παιδιά, οικογένεια, φίλους και συγγενείς. Οι αντιπαραθέσεις καραδοκούν ωστόσο την Δευτέρα ξεχνάτε καθετί  που εμπεριέχει ρίσκο και νέα ξεκινήματα. Ούτε κι εσείς δεν αποτελείτε εξαίρεση στον κανόνα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Από σήμερα έως και την Παρασκευή να περιμένετε εναλλαγές γεγονότων ακόμα κι αν αυτές αφορούν ομαδική προσπάθεια. Δευτέρα και Τρίτη ενώνετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που εκτιμάτε πολύ και συνεργάζεστε. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή έντονη αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα αν και κατά βάθος επιθυμείτε να απομονωθείτε για να ξεκουραστείτε. Το σαββατοκύριακο έρχονται στην επιφάνεια παλιά οικογενειακά θέματα ή και φιλικές σας υποθέσεις όπου από το πουθενά έρχονται στο προσκήνιο ζητώντας άμεσα την λύση τους. Καλό είναι οτιδήποτε προκύψει να το αντιμετωπίσετε με  ψυχραιμία και την Κυριακή ιδιαίτερα να προστατευθείτε από κρυολογήματα και ατυχήματα. Πείτε λοιπόν όχι στην έντονη σωματική δραστηριότητα. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας μπορεί να φέρει ακόμα μία νέα ώθηση, για καλό το λέω, είστε από τους απόλυτα ευνοημένους στα οικονομικά. Αναπάντεχο εισόδημα, αν κυνηγάτε την τύχη σας ή να σας βγει ένα οικονομικό πλάνο. Αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη η επόμενη εβδομάδα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Δεν πρέπει να έχετε παράπονο, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα, μια τάση που ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει σχεδόν όλη την εβδομάδα. Δεσμευμένοι και μη μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα. Όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέση την ανανεώνουν και περνάνε όμορφες στιγμές και όσοι είναι αδέσμευτοι το πολύ μέχρι την Πέμπτη τους προκύπτει ένας νέος συγκλονιστικός έρωτας ή ένα ωραιότατο φλερτ που εξελίσσεται σε έρωτα. Πάντως τέτοιες εναλλαγές και διαθέσεις στον ερωτικό τομέα, σας κατατάσσουν στους  ευνοημένους της εβδομάδας. Αν θα έλεγα να προσέξετε κάπου, αυτό είναι το σαββατοκύριακο και την Δευτέρα. Το σαββατοκύριακο μην τσακωθείτε με πολύ αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας σας. Την Δευτέρα επειδή έχουμε την Νέα Σελήνη στο δικό  σας ζώδιο, είστε οι μόνοι που μπορείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές, από την εμφάνισή σας έως και να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την ζωή σας. Ωστόσο θέλω κι εσείς να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, φυλάξτε την ενέργεια σας για τις δύο τελευταίες ημέρες του μήνα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Πιο βατά τα πράγματα έως και την Παρασκευή για εσάς. Κάποιες εξελίξεις την Τετάρτη και την Πέμπτη ενδεχομένως να σας «προσγειώσουν» στην πραγματικότητα και αυτό γιατί φέρνετε πάντα με την καπατσοσύνη και τη ναζιάρικη φύση σας τα πράγματα στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Όχι όμως αυτή τη φορά! Ενόψει της Νέας Σελήνης αναμένονται λεκτικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις στην διάρκεια του σαββατοκύριακου με αντικείμενο τα οικονομικά ζητήματα. Πολλά  μπορούν να συμβούν, κρατήστε την ψυχραιμία σας. Έχετε φίλους που είναι πραγματικά κοντά σας και θα σας στηρίξουν. Δεν είναι καλή ημέρα η Κυριακή. Η Δευτέρα μπορεί να φέρει εκπλήξεις και απρόσμενη βοήθεια από το πουθενά και να αποκτήσετε νέους συμμάχους σε καινούργια σχέδια που λογαριάζετε να κάνετε. Μην τα κάνετε όμως ακόμα. Γιατί  εσείς να αποτελείτε εξαίρεση στον κανόνα της εβδομάδας;!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Η εβδομάδα είναι καλή από άποψη επικοινωνίας έως και την Παρασκευή. Άριστες δημόσιες σχέσεις, δικαιώνεστε για κάποιες επιλογές σας, ακούτε καλές κουβέντες, παίρνετε δηλαδή ικανοποίηση από τον σύντροφό σας, τους φίλους και τους συγγενείς. Όμως στην διάρκεια του σαββατοκύριακου προσέξτε μην κάνετε λόγια. Αναμένεται να είναι ιδιαίτερα προβληματική η επικοινωνία για εσάς. Ξεπερνάτε προβλήματα στην εργασία σας, σταθεροποιούνται κάποιες σχέσεις και συνεργασίες που ήταν στον «αέρα» και γενικά έχετε καλύτερη έκβαση στα γεγονότα όλα επαγγελματικά, κοινωνικά, οικογενειακά έως και την Παρασκευή. Οι πιο δύσκολες ημέρες είναι το Σάββατο και η Κυριακή. Θα δώσω έμφαση στην Κυριακή, προσοχή.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αφοσιώνεστε περισσότερο στην οικογένειά σας και ιδιαίτερα στον σύντροφό  σας. Σε όλη την διάρκεια της με έμφαση έως και την Παρασκευή, προσέχετε τα λόγια σας, τις οικονομικές συναλλαγές, τις διαπραγματεύσεις και τους χειρισμούς σας στα επαγγελματικά. Σταθεροποιούνται όμως όλα όσα επιδιώκετε και για όλα όσα κοπιάζετε. Η σταθερότητα είναι γεγονός! Τρίτη έως και Πέμπτη οι Αριθμοί δίνουν επικοινωνιακές παγίδες, εκτιμώ όμως πως με ψυχραιμία και ευγένεια τις ξεπερνάτε. Αναθερμαίνετε την Πέμπτη μία επαγγελματική σας σχέση και το σαββατοκύριακο θέλω να επαναξιολογήσετε προτάσεις που σας έγιναν στην διάρκεια της εβδομάδας. Την Κυριακή να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων από τους Αριθμούς.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Πολύ καλή  εβδομάδα για την Γενέθλια κατηγορία σας. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Αν είστε αδέσμευτοι είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτείτε. Στην διάρκεια της εβδομάδας όσοι βρίσκετε σε σχέση, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και μια χαρά την ανανεώνετε. Όλη την εβδομάδα ασχολείστε επισταμένως και επιτυχώς με θέματα εργασίας. Ευνοούνται πολύ επίσης θέματα υγείας. Την Κυριακή θα ήθελα μόνο να προσέξετε τα λόγια με συγγενείς και φίλους. Καλό είναι να αποφύγετε αναίτιες συγκρούσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found